Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Vízesés

Go down 
+9
Linny Renson
Kathleen Vermonth
Alyssa Clevare
Thomas Max Veldow
Rebeca Winenhol
Nina Egalde
Mesélő
Arya Nelson
Salina Twink O' Berry
13 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Alyssa Clevare
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Alyssa Clevare

Hozzászólások száma : 68
Titulus : Víztündér
Rang : Diák
Faj : Sellőtündér
Registration date : 2008. Oct. 07.

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimePént. Okt. 10, 2008 8:56 pm

*Épp egy felhő alakján töpreng, és mikor rájönne valaki hirtelen átesik rajta.* - Aú, ki volt az az 1 ember aki átesett rajtam? *Gyorsan feltápászkodik hisz oldalára fordult majd a csajra néz* Minek kellet átesned rajtam az előbb 1 -szer?És miért vagy te felháborodva ezért5 1-2-szer.*Bár a második mondatába nem illenek a számok mégis mondja hiszen nem tudna enélkül játszani magában. Durcásan a csípőjére teszi a kezét és a lányt bámulja meredten.*
Vissza az elejére Go down
Kathleen Vermonth
Ex-karakter
Ex-karakter
Kathleen Vermonth

Hozzászólások száma : 70
Titulus : Növénytündér
Rang : Diákbizottsági tag
Faj : Liliomtündér
Registration date : 2008. Sep. 30.

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimePént. Okt. 10, 2008 9:42 pm

*Megvetően felhúzza a szemét a lány sületlenségein.*~Miért is rak minden mondatba számot?Egyértelmű. Ez egy félnótás, ovisgondolkodású Pórnép.~-Azért, drágaságom, mert Én megtehetem! Megvan hozzá a megfelelő nemesi címem!-*Hosszú haját hátra dobja, és ő is csípőre teszi a kezét. Most úgy állnak ott ketten, mint két, felvadult tyúk.*-És egyébként is! Hogy mersz ilyen hangon beszélni velem, Kathleen Vermonth-szal? Hümm?Háhh!-* Fújja ki a levegőt a lány*-Ti, alávaló parasztok, nem értetek semmit Hol marad a kézcsókolás, ha mér itt vagy velem?-*Érdekes, Kathleen csak azt nem tudja felfogni, hogy kettőjük közül, most ő a nagyobb paraszt. Hát, inkább nem is mondok semmit.*
Alyssa Clevare
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Alyssa Clevare

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimePént. Okt. 10, 2008 9:50 pm

*Még mindig támasztja a csípőjét és fúj mit egy macska* -Megteheted????? Na az már nem! Lehet, hogy otthon anyuci 1-len kis kedvence vagy de itt nem és mivel nem ugyanott élünk és nálunk mindenki egyenrangú ezért itt sem vagy különb. Hát így akár 100 is. Kéz csók na ezt az 1-et már nem. Ahhoz képest, hogy az előbb rúgtál belém 1 ahhoz nem elég jó a kis *Kiáltja le a lány fejét és csak áll összeszűkült szemekkel*
Kathleen Vermonth
Ex-karakter
Ex-karakter
Kathleen Vermonth

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimePént. Okt. 10, 2008 10:03 pm

*Kathleennek elakad a lélegzete. Egyrészt, mert annyira felháborodik ettől a hangnemtől, a másik ok az az, hogy ilyen lánnyal még sosem találkozott. Általában egyik sem szól hozzá, vagy ha hozzászól, és Kathleen az ő lenyűgöző modorában válaszol, már nem szólnak hozzá többet. Vagy elfogadják, hogy ki ő, és behódolnak neki.És be kell vallani, tetszik neki ez a lány. Ki tud állni magáért... Ha egy kicsit leszoktatná erről a gyerekes baromságról, akkor lehet, hogy jó lesz barátnőnek. Vagy szobalánynak. Vagy mindkettőnek, de ez még elválik. A döbbenettől nyitva maradt száját, gyorsan becsukja, mert ez nem túl elegáns. Kihúzza magát, és így szól Alyssának.*-Jól van, te lány! Mostmár elég legyen! Lehet, hogy én is hibás voltam, de te jobban! Na gyere, mutasd meg nekem a környéket!-*Sajnos Alíssának ennyivel be kell érnie, ugyanis Kathleentől ez a legnagyobb bocsánatkérés, amit ki tud magából préselni. A séta ötletnél az arca komoly maradt, és érzéketlen kemény, mint a kő, de a szeme vidáman, játékosan csillog, mint mindig kéne neki. Mint minden gyereknek, akinek nem kellett 4 éves kora óta fűzőt hordania, akit nem nevelőnők tanítottak, aki nem csak havonta egyszer látta a szüleit, és a többi, és a többi..Lényeg, hogy Alyssa kiváltságos, hogy Kathleen kitüntette őt figyelmével, ugyanis ritkán engedi magához közel az embereket. Fél,hogy ők is úgy magára fogják hagyni, mint a szülei. De aki már közel kerül hozzá, vele mér Kathleen nem bunkó, kedves. Megosztja vele mind azt, ami az övé, és így tovább. Csak Alyssának el kéne fogadnia az ajánlatát.*
Alyssa Clevare
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Alyssa Clevare

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Okt. 11, 2008 12:57 pm

*Csípőjére tett kézzel és összeszűkült szemel nézi a lányt, lassan megnyugszik és elengedi csípőjét. És már nem olyan mérgesen nézi a lányt*-Mostmár lány vagyok 4 vagy hányszor? Hibás voltál ebben az 1-ben igazad van de nem kicsit voltál hibás. Hát most az 1-szer ha muszáj. Egyébként még 1-szer se mondtam, a nevem Alyssa.*Még mindig haragszik kicsit Kate-re de azért még elindul a lánnyal együtt mármint ha az megy.*
Kathleen Vermonth
Ex-karakter
Ex-karakter
Kathleen Vermonth

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeHétf. Okt. 13, 2008 8:00 pm

-Akkor hát, szia Alyssa! Szép neved van, akárcsak nekem. Hmm. Szerintem akkor akár távozhatunk erről a helyről. Mesélhetnél nekem valamit a környélről. Persze, PERSZE utána néztem, és lenyűgöz a táj történelme, de szeretném, ha egy másik lány szájából hallanám. És szeretném, ha te is mesélnél valamit magadról. Kérlek!-*Hát igen. Azt hiszem, hogy Kathleen valakit igencsak megkedvelt, pedig hát épp őmiatta esett el. De furcsa a nők észjárása. Még ha én is az vagyok.Very Happy Tehát, Kathleen, oldalán Alyssával hagyja el ezt a területet fenségesen, de már nem magányosan, kicsit feszélyezett, de már nem feszült hangulatban. Reméljük, hogy Kathleen megszereti ezt a lányt, és megoszthatja majd vele a gyermekkora fájdalmát. Ez azonban még messze van. Egyelőre örül, hogy végre valakit tisztelhet, hogy valakivel beszélgethet anélkül, hogy az elvei közbe ne szólnának.*-De...de mielőtt még akármit is beszélgetnénk. Tudnom kell, hogy mi a csudáért mondasz minden mondatokba számot. Szörnyen idegesítő, ha nem tudnád.-*Na persze az elvek. Kathleennek is bele kell fejlődnie a 21. századba. Mert ő még véletlenül sem az mondaná, hogy menj a fenébe, vagy menj a pokolba, vagy esetleg menj a francba. Nem. Ő azt a kifejezést használja, hogy a csudába. Mindegy. A számos mondatok tényleg idegesítik.*
Linny Renson
Boltossegéd
Boltossegéd
Linny Renson

Hozzászólások száma : 98
Titulus : Tűztündér
Faj : Sima tündér
Registration date : 2008. Oct. 03.

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Okt. 18, 2008 5:20 pm

*Linny sétál ide vagy egy órával korábban, mint öt óra. De nem baj. Igazából így is akarta. Nem cicomázta ki magát különösebben, olyan egyszerűen szép, mint mindig. Leveszi a cipőjét, és felhúzza a szoknyáját a szép lábáról. Leül a partra, és pancsolni kezd vele. Közben halkan dúdolja a régi altatódalát. Az egyik ujjával nekilát a tincsét csavargatni, miközben várja, hogy történjen valami. Linny hirtelen sürgetővágyat érez arra, hogy belemenjen a vízbe, és ússzon egyet. Felpillant a napra, hogy megállapítsa, mennyi ideje van még 5-ig. Több, mint fél órája. Így aztán feláll, és leveszi a szoknyáját, és a pólóját. Fehérneműben belemászik a hideg vízbe, és úszik egy párat. Párszor lemegy a víz alá, és nevetve jön a felszínre. Ezt párszor megteszi, majd tíz perc után kiül a napra száradni. A szoknyáját azért felveszi, a pólóját az ölébe helyezi. Így figyeli a közelben lévő növényeket.*
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Hozzászólások száma : 99
Titulus : Fehér Vízesés Diák
Faj : Ember
Registration date : 2008. May. 23.

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Okt. 18, 2008 6:00 pm

*Tom még látja fehérneműben szerelmét.*~Kívánság teljesült.~-Szia!Szólítja meg a lányt majd odamegy és leüll mellé.*-Remélem nem baj, hogy hamarabb jöttem.Mit szeretnl csinálni?*Bájvígyor kötelező nála úgyebár meg persze a lány szemébe bámulás. Csak ül és gyönyörködik benne.*
Linny Renson
Boltossegéd
Boltossegéd
Linny Renson

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Okt. 18, 2008 6:09 pm

* A hangra Linny összerándul, és felugrik. Csak egy csöppet feszélyezi, hogy melltartóban van. Maga elé kapja a pólót, és gyorsan belebújik.*-Tom! Áhh, nem egy cseppet sem baj, hogy korábban jöttél.-*Linny nagyon-nagyon ki van pirulva, annyira zavarban van. *-És... Mondd, miért akartál velem találkozni?-*Linny kezd magához térni, mivel a szemét megint csak lesüti.Másrészt viszont megnyugodva leül Thomas mellé, és a vizet nézi.A mit szeretnél csinálni?-kérdést egyelőre elereszti a füle mellett. Valahogy jobban érzi magát ruhában, mint nélküle. A zavara viszont nem múlik el, a vizes tincsét kezdi el babrálni.*~Még jó, hogy a szoknyámat előbb felvettem! Te Úristen! Lehet...lehet..Ki tudja mióta áll már ott?~*Arca megint égővörösre gyullad. De lássuk, hogy is néz ki. A ruhája ugyanolyan, mint amilyenben idejött. Barna hosszú szoknya, vajszínű póló. A haja nedvesen göndörödik a vállára. Az arcán nincs elmosódva a festék, mivel semmivel nem keni magát. Nem néz várakozva Tomra, mivel nem mer a szemébe nézni. Micsoda szégyen!*
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Okt. 18, 2008 7:52 pm

*Tom még mindig mosolyogva nézi a lányt.*-Igazából rég voltam ilyen kedves tündérkével mint te és szeretnék randizni veled. Ha nincs elenedre meghíyvnálak egy kávéra most vagy akkár legközelebb is mert nem tudok betelni a szépségedel.* Végül is örül annak, hogy itt a lány és ő is de tényleg.*
Linny Renson
Boltossegéd
Boltossegéd
Linny Renson

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Okt. 18, 2008 8:04 pm

*Linny már válaszra nyitná a száját, de aztán egy sóhajtással becsukja a száját. Tekintete a távolba mered, nem válaszol. Ő is ezt szeretné, persze, de milyen áron? Ilyen akar ő lenni? Hát éppen ez az.Hogy nem tudja. Kedveli a mellette ülő srácot, de tényleg, nagyon aranyos...csak...csal ez a szerelem? Biztos? Honnan tudja, ha egyszer még sohasem volt az? Hosszú szünet után végre a fiú szemébe néz. Az övében mélységes szomorúság látszik.*-Figyelj, Tom. Én...én kedvellek téged. De, de én csupán egy szolgáló lány vagyok. Te meg... áhh, Tom... nem tudom. Mármint azt tudom, hogy mit szeretnék, de nem tudom, hogy jó lesz-e nekem az...-*Linny arcán az őszinteség tükröződik vissza, a szeme meg szinte könyörög, hogy mait most mondott, ne hagyja itt őt a fiú. Aztán elkapja a tekintetét, és a kettőjük között lévő földet nézi, és nagyon-nagyon reméli, hogy a fiú nem utálja meg emiatt örökre. Ha a fiú nem hagyja ott, akkor Linny félősen a fiú keze felé nyúl, és belerejti Tom nagy kezébe az ő pici, meleg kezét.De nem néz rá.*
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Okt. 18, 2008 8:21 pm

*Tom még mindiga fénylő szempárt figyeli és már sejti mi fog következni az én szolga vagyok és nem lehet de már megfogadta nem adja meg magát.-Linny.Ha azt akkarod, hogy elmenjek ez nem lesz elég. Engem nem zavar de tényleg de ha téged zavar akkor gondold azt, hogy szolgáló vagy szakács vagy lovász vagy mit tudom én mi vagyok. Még egyetlen lánynak se küldtem rajtad kiovül rózsát talán ez csak jelent valamit. Linny én nem akkarlak elveszíteni hiszen nem ismerlek még túlzotan de megszeretnélek. Hidd el nekem.Linny...*Hát igen ez is szokatlan Tomtól. De én mr semmin sem csodálkozm. Szóval megfogja Liny kezét és ha a lány engedi megcsókólja.*
Linny Renson
Boltossegéd
Boltossegéd
Linny Renson

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeVas. Okt. 19, 2008 7:35 pm

*Linny kínjában már majdnem elneveti magát, hiszen kezd az egész kicsit olyan lenni, mint egy olcsó brazil szappanopera. De a lánynak tetszik a szereposztás, így nem esik ki belőle. Végighallgatja a fiút, de nem igazán fordul vissza hozzá, még mindig a vizet bámulja. Tetszik neki az, amit Tom mondd, de ő nem az a fajta lány, aki ilyen simán felhagy az érveivel, és hagyja magát csókolgatni. Így amikor Tom megpróbálja megcsókolni, elfordítja a fejét. Elvörösödik, hiszen maga sem tudja, ez miért volt jó, így aztán közelebb csúszik Tomhoz, és a fejét a vállára hajtja. A kezét nem engedi el, és csak némán ül. Ha a fiú sem mond semmit, egy kis idő után megszólal, hogy megtörje az annyira nem is kínos, de mindenképpen kellemetlen csendet. És nem utolsó sorba, ha még pár percig így ülnek, akkor komolyan félt tőle Linny, hogy visszavonhatatlanul rámászik a srácra. Tehát, felemeli a fejét, és vidáman Tom szemébe néz, ezzel is mutatva, hogy hagyják ezeket a komoly dolgokat abba.*-Fürdünk egyet?-*A lány szeretne vidáman játszani Tommal, mert az sokkal jobb, mint ha cseppet sem vidáman az élet dolgait beszélnék meg. Igaz, hogy a lány nem akar most megválni a ruháitól, mivel nem fürdőruha van rajta. Érdekes, egy órával ezelőtt ez nem zavarta. Meg sem várva Tom válaszát, beleugrik a vízbe, és hívogatni kezdi maga mellé, a fiút is.*
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeHétf. Okt. 20, 2008 8:55 pm

*Tom a csókon kiakad egy picit de mikor a lány a válára hajtja a fejét az tetszik neki ráhajtja a fejét így ott ülnekszé csöndben.*~Tulajdonképen mit is várnák el Linnytől? Vagy egyáltalán magamtól vagy ettől az egésztől?~*Némán nézi a vízet és fogja a lány kezt.Majd nézi azt a csillogó szemt amely azővébe néz. Majd nézi ahogy a lány a vízbe pottyan ruhástól.Lassan feltápászkodik ledobja ingét így ltható kispórtólt felsőtesete nadrágját viszont nem veszi le hanem ugrik egy bombát majd a lányhoz kecmereg.*-És most hogyan tovább?*Mosolyog de most öszíntén.*
Linny Renson
Boltossegéd
Boltossegéd
Linny Renson

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeHétf. Okt. 20, 2008 9:34 pm

*Linny mosolyogva figyeli, ahogy a fiú belecsobban a vízbe. Furcsa, hogy most, ahogy felé úszik, hirtelen sok apró részlet tűnik a lány szemébe. Például az,hogy Tomnak a haját milyen szépen csillognak a vízcseppek a lemenő nap fényében. Vagy ahogy a vidáman csillogó szemében tükröződik a víz. Linny arca továbbra is derűs marad, de a mosoly eltűnt róla. Aztán amikor Tom megkérdezi, hogy mi lesz tovább, a derűt szinte fájdalmas keserűség váltja fel.*-Tom, én... nem tudom. Már mondtam. Nem hiszem, hogy összeillünk. Bármennyire is szeretném. Szerintem...szerintem ezt ne döntsük el így. Nem kell kimondani sokszor, hogy valaki kivel jár és kivel nem. Majd kiderül, mennyire viselsz el engem. És ha a kettőnk kapcsolata átmegy a próbán, hidd el, szavak nélkül is tudni fogjuk, hogy összetatozunk.-*Nos, úgy tűnik, hogy Linny elég tapasztalt. Pedig ez nem így van. Csak így gondolja a dolgot. Aztán lehet, hogy ezerszer meg fogja bánni a szavait.*
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeHétf. Okt. 20, 2008 10:02 pm

-Nem nem Línny nem úgy gondoltam mit játszunK? És én már mondtam próbáljuk meg.*Tom szeme egyre lejebb téved a lány arcáról majd megál egy kicsivel lejebb. A lány rufája teljesen átázot így van mit nézegetnie ráadásul a lánynak nagyon szép alakja van. De gyorsan viszasiklik a lány szemére és azt nézi.*Szóval?
Linny Renson
Boltossegéd
Boltossegéd
Linny Renson

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeHétf. Okt. 20, 2008 10:19 pm

~Te ÚRISTEN, de ciki~*Linny arcát még az eddiginél is nagyobb pír futja el az arcát, és hirtelen szédülni kezd. Lemrül a hideg vízben. ameddig tud, lent marad, majd feljön.*-Én sajnálom. Nem tudtam, hogy...hogy hogy értetted.-*Szemlesütés.*-Játék? Hát, nem is tudom. Mondjuk...Fogócska?-*Hát..igen. Annak köszönhetően, hogy Linny magán hagyta a ruháit, most gyönyörűen látszanak a domborulatai. És igen. A világos pólónak az az egyik hátránya, hogy ha vizes lesz, átlátszik. Sebaj. Ez a mi Linnynket perpillanat nem foglalkoztatja, hiszen még észre sem vette.Ha Tom igent mondd a játékra, a lány összeszedi magát, és újból játékos hangnemet sikerül megütnie.*-Én kezdek, kapj el ha tudsz.-*Linny elneveti magát, és beleveti magát a vízbe. Elkezd tempózni és máris a tó másik felébe van. Körül néz, és ha Tom közeledik egy halk sikollyal megint menekülni kezd. Ha Tom nemet mondd, akkor csak ott áll, és kíváncsian hallgatja Tom ötleteit.*
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeKedd Okt. 21, 2008 7:49 pm

*Hát igen Tom is égésként fogja fel a dolgot dehát ez van nem tudja mit kezdjen a lány zavarával így csak áll.*-Fógócska? Hát persze. Oké akkor én vagyok a fogó.*~Valszeg ez jobb lesz mint Gillyvel bár vee is jól lehetet fógócskázni.~*Azzal beleveti magát a vízbe és elkezd úszni arra amere Linnyit sejti majd feljönn megnézi hol van és így tovább valószínüleg egy idő útán sikerül elkapnia a lányt ha nem akkkor még őt kergeti ha igen akkor menekül.*
Linny Renson
Boltossegéd
Boltossegéd
Linny Renson

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeKedd Okt. 21, 2008 8:04 pm

*Linny tettetett félelemmel menekül Tom elől, de elkerülhetetlen, hogy pár kör után elkapja. Linny hátatfordít pár pillanatig, majd ő kerül a fogó szerepébe, és gyorsan, fürgén, nevetve kergeti a fiút. Pár kör után, ha elkapja a nyakába ugrik, és ott kapaszkodva csak nevet, és nevet. Aztán felfogja a helyzetet, hogy most tulajdonképpen egy félmeztelen, hút vizes srác karjaiban nevet, szintén vizesen, átlátszó ruhában. Ettől a ténytől hirtelen abbahagyja a nevetést, és szégyenlősen lemászik Thomas karjaiból.*-Bocs. Elragadott a játék heve.-*Linny felnéz, de most, kivételesen, ne úgy tűnik, mint aki tényleg annyira nagyon-nagyon bánná a dolgot. Sőt, ha nem kapná el a tekintetét esetleg a fiú olyasmit is felfedezhetett volna benne, aminek nem lenne szabad ott lennie. A vágynak. Bizony. A mi kis ártatlan Linny sóvárog Tom ölelésére, csak tudatosan tartja vissza magát. Így aztán visszaemeli a tekintetét Tomra, aki ha szemfüles, ezt megpillanthatja benne most ezt. Linny pár másodpercig csendes kívánalommal néz a fiúra, majd mint aki szólásra nyitja a száját, halk sóhajjal, hogy lehűtse magát, a vízbe dől. Pár perc múlva jön fel, szemet lesütve.*
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeKedd Okt. 21, 2008 8:14 pm

*Linnynek sikerül őt elkapnia ám mikor a lány a nyakábaugrik nem lepödik meg és épp elkezdene beledölni a vízbe poénból amikor Linny leugrikm róla szóval 75 fokos dölésben áll meg majd a vízbe placcsan. Feljönn és Linny két szép szemét bámulja*-Milyen bocs? Én örültem annak, hogy a hátamra másztál.*Megvárja míg a lány feljönn a víz alól majd ódaszól neki.*-És most vígyáz mert bedoblak.*Azzal kergetni kezdi Linnyt majd ha megvann felkapja a lányt megcsókólja és ez elől Linny már nem igazán tud kibújni isz Tom karjaiban fekszik majd a csók útán amire már nagy szüksége volt a vízbe dobja és nevetve várja mig ő feljön. *
Linny Renson
Boltossegéd
Boltossegéd
Linny Renson

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeKedd Okt. 21, 2008 8:47 pm

*Amikor már Tom kapja újból a kezébe, és nem ő ugrik oda, a mosoly lehervad az arcáról, és Tom szemébe süllyed. Nem tud onnan kievickélni. Hiába erőlködik. Megint szólásra nyitja a száját, de ezúttal nem ő maga, hanem Tom akadályozza meg benne. Amikor megcsókolja, először Linny ki akar szabadulni az öleléséből, de mivel Tom erősen fogja lassan ellazul, és visszacsókol. A szemét behunyja. Érdekes. Ez a csók először puha, aztán már nem annyira. Először édes, aztán már nem is. Linny pár perc hosszas smárolás után megszakítja, de épphogy csak sikerül neki. Kicsit liheg, és kinyitja a szemét. Az első, amit megpillant Tom derűs kék szeme. De nincs ideje kielemezni magában a történteket, mert már repül is bele a vízbe. Platty! És elmerül. Pár karcsapással újból a felszínre kerül, és felnevet. Hogy miért? Nem tudja. Miért ne? Aztán újból Tom felé vetődik, úgy tűnik, újból a karjába, de nem. Nagyobb lendülettel teszi most ezt, így mindketten a vízben kötnek ki. Linny kacagva jön a felszínre, és Tom elől menekülve a part felé evickél, és kimászik a vízből. Lehet, hogy nem kellet volna ugyanis a következő látszik Linnyből. Mint már említettem a ruha teljesen a bőrére tapad, tökéletes kiadva a domborulatait, plusz még a fehér topja át is látszik, így megtekinthető a fehér egyszerű melltartója. A gond csak az, hogy ezt a lány még nem veszi észre. A ruházatát már leírtam. Mindenesetre a haja vizesen terül szét a vállán, az arca kicsit ki van pirosodva, a szeme vidáman csillog, az ajka élénkpirosan mosolyra húzódik. Meg kell hagyni,l hogy imádnivalóan gyönyörű.*
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeKedd Okt. 21, 2008 9:20 pm

*Nagyon élvezi úgye a csókot és útána nevetése akkaor sem hallkul mikor a lány felé repül.Mielött a vízbe zuhana vesz egy nagy levegőt majd a felszínre bukkan és bármilyen furcsa nevetni kezd. Aztán elkezd a part felé úszni majdő is kiszáll. Ekkor néz végig Linnyne és tetszik neki a látvány pillanatra végigstíröli Linnyt majd a lány útán kezd futni. Szóval a haja nedvesen tapad a fejéhez de még így is heyes. farmerja vízes de nem látszik át. mivel felső nincs rajta úgyhogy fellsőteste szabadon van.Szóval a lány útán fut és ha elkapta viszfordul.*
Linny Renson
Boltossegéd
Boltossegéd
Linny Renson

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeKedd Okt. 21, 2008 9:31 pm

*Linny nevetve fut előle, de hagyja magát elkapni. Szembefordul Tommal, és így szól*-Tom, szerintem lassan lehet, hogy vissza kéne mennem. Órám lesz.-*Mosolyodik el, és kihasználja a másodpercet, hogy végigmérje a fiút felsőtestestül, mosolygó arcostól, mindenestül.Aztán, ha Tom hagyja visszamegy a cuccához, kicsit megrázza magát, és a ruháját kicsit meghúzogatja, így már nem látszanak annyira a domborulatai. A haját hátraveti, hogy gyorsabban száradjon, majd Tom felé fordul.*-Akkor szia! És...és...mindegy szija.-*Sóhajt lemondóan, és ha Tom nem tesz semmit, akkor elindul a Twidare felé.*
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeKedd Okt. 21, 2008 9:35 pm

-Értem és sajnálom majd megismételhetnénk.*Rá mosolyog a lányra majd felveszi a polóját és mielött Linny elmenne megfogja a csúklóját. És a szemébe néz.*-Linny meg kell ígérned, hogy még találkozunk. Ígérd meg.*Ha Linny megígéri elengedi a csúklóját megvárja míg kedvese elmegy és elindul a képzőbe ha nem kérdön néz a lányra.*
Linny Renson
Boltossegéd
Boltossegéd
Linny Renson

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitimeKedd Okt. 21, 2008 9:42 pm

-Nem tudom Tom. Majd meglátjuk.-*Kiszakítja a csuklóját Tom szorításából, és futni kezd a Twidare felé. Hát igen. Lehet, hogy nem tudatosan, de a legjobbat teszi, amit most tehet. Nem ad egyértelmű választ Tomnak. Hagy maradjon kétségek közt! Ha igazán szereti, nem fogja feladni! Ha meg feladja, akkor meg nem éri meg, nemde? Tehát, Linny igen jól cselekszik, kérdés, melyik fél szempontjából. Mindenesetre nem egy cicababa, de más okokból mégsem lesz egyszerű Tomnak elnyerni ennek a lánynak a kegyeit*
Ajánlott tartalom

Vízesés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 3 Icon_minitime

Vízesés
Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Twidare Tündériskola :: Xilomen :: Érintetlen természet-
Ugrás: