Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Vízesés

Go down 
+9
Linny Renson
Kathleen Vermonth
Alyssa Clevare
Thomas Max Veldow
Rebeca Winenhol
Nina Egalde
Mesélő
Arya Nelson
Salina Twink O' Berry
13 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Rebeca Winenhol
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Rebeca Winenhol

Hozzászólások száma : 62
Titulus : Növénytündér
Rang : Diák
Faj : Liliomtündér
Registration date : 2008. Jun. 30.

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 11:51 am

*Rebeca megérkezik ide, majd egyből bele is veti magát a vízbe.*Érzi hogy kellemes a hőmérséklete.*Észre sem veszi, hogy egy szemüveges lány is ott van, aki épp olvas.* Nagyon röstelli magát, hogy csak úgy belevette magát a vízbe, semmi illem, és köszönés nélkül, ezért ezt mondja:*-Szia, bocs, hogy nem is köszöntem, és...ugye nem fröcsköltelek le??
Vissza az elejére Go down
http://www.rebeca.mlap.hu
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Hozzászólások száma : 99
Titulus : Fehér Vízesés Diák
Faj : Ember
Registration date : 2008. May. 23.

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 11:51 am

*A magát nagyon csajozos tipúsnak tartó hósszú szöke fiú lépked ki ide.farmernadrág és egy ing van rajta és elmaradhatatalna társa a kardja.Meglát egy szép meg egy szemüvegeslányt így úgy dönt leveszi a opolóját ésfarmerostól beugrik a vízbe odaúszik a lányókhoz majd mintha nem tudta volna, hogy ott vannak m,eglepődöt arcot vág és kikászálodik a vízből majd ha a 2 lány engedi kezet csókól aztánm eléjük ül. *-Bocsánat hölgyeim nem tudtam, hogy itt vannak.* Eközben felveszi ingét .*-A nevem Thomas Max Veldow Mi a ti becses nevetek?
Vendég
Vendég

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 12:00 pm

*Vallery csak olvas észre sem veszi , hogy egy lány csobant a vízbe anyira leköti az a könyv amit olvas. közben lába még mindig a vízben. Aztán valaki megszólal mellete akkor összerezen. *-Szia! Nem... nem fröcsköltél le.*Ekközben egy újjab fej bukan fel a vízben és Vallerynak már kedve lenne síkítani de nem teszi. */Vallery Zaneska
Rebeca Winenhol
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Rebeca Winenhol

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 12:03 pm

*A lány válaszol, és végre megtudja, hogy nem fröcskölte le.*-Ennek nagyon örülök, hogy nem fröcsköltelek le.*Majd egy fiú jelenik meg és a nevét kérdezi.*-Szia!Én Rebeca vagyok!*Majd Thomas kezet csókol neki.*~Milyen udvarias! És milyen helyes!~
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 12:14 pm

-Nem jön ki a partra Miss Rebeca gyönyörü ez a név.*Eközben bájvigyort vesz fel és végig a lány szemébe néz.*-Úgyan úgy mint a viselője.És maga Vallery. Ez is nagyon széép név.Várjatok egy percet.*Leveszi ingét és odaúszik a vbízililiomokhoz i letép egy fehéret meg 1 rózsaszínt.Egyet egyet odanyújt mindkét lánynak.*-Parancsoljatok.*Kimászik a partrade ingét "elfelejti" feveni.*-Gyönyörüséget a gyönyörüségeknek.*A bájvigyor még mindig ott van az arcán.*
Vendég
Vendég

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 12:20 pm

*A kézcsóknál kicsit elpirúl.De elég r5egényt olsvasot már ahoz, hogy rájöjjön a fiú Rebecára hajt.Nem baj én úgysem vagyok olyan típus.Elvewszi a virágot és nézi tovább mi történik*
//10 perc útána viszzajövök.//
Rebeca Winenhol
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Rebeca Winenhol

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 12:24 pm

*Amikor Thomas odanyújt egy szál virágot, teljesen zavarban érzi magát.~Még sosem kaptam virágot fiútól!~-Nagyon szépen köszönöm a virágot, Thomas.És szívesen kimegyek a partra, ha gondolja...ööö...gondolod...vagy nem is tudom. Tegezhetlek, ugye?
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 12:37 pm

-Ti bíztos tündérek vagytok hioiszen fantasztikusan néztek ki nem úgy mint azok a vén banya boszorkányok. Persze tegez csak nem baj ha én is tegezlek?Én a hősképzöbl jövök m,ondjuk bíztos tudjátok azaz egyetlen fiú iskola Xilomenben.Szép ez a hely.*Bájvígyoral az arcán és casak is Rebecát nézi hiszen most ő a célpont mivel Vallery nem az ő esete.*
Vendég
Vendég

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 12:43 pm

*úgy dönt inkább olvas de maga részéről hárítja a bókot. *-Igen én az vagyok és gondolom Rebeca is.Szemüvege ami kezd lecsúszni így gyorsan feltolja és könyvébe temetkezik.lábát még mindig a vízbe lógatja.
Rebeca Winenhol
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Rebeca Winenhol

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 12:48 pm

Igen, tündér vagyok én is.*Majd leül Thomas mellé, és úgy dönt ezután Vallery-t is megpróbálja bevonni jobban a beszélgetésbe, mert nagyon próbál elzárkózni.*-Vallery, ugye, hogy nagyon szép itt? És te mit gondolsz Thomas?
Vendég
Vendég

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 12:55 pm

//family frost. fagy a gépem 2-kor viszajövök//
Rebeca Winenhol
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Rebeca Winenhol

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 1:30 pm

*Vallery nem szól semmit. Próbál Thomashoz közeledni. Tettszik neki a fiú.* -És mi vagyunk az első tündérek akivel találkozol vagy már más tündérekkel is beszélgettél? ~Ugye nem! Ugyen nem! Mondd hogy nem! Ha pedig igen, akkor senki sem tettszett, igaz? Ugye, nem!~
Vendég
Vendég

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 5:35 pm

-Szép de most megyek!*Aztzal összepakol és elindul hagyja kibontakozni a love storyt*
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 6:06 pm

-Már találkoztam de nálad szebbel sose.*A fiú bókol de, hogy igazat mond e hát azt nemtudjuk meg.Arca mondatait tám,asztja alá szóval kis bájvígyor van rajta.Ekkorr távozik Vallery.*-Szia! remélem még találkozunk.~Végre, hogy elment.Így már veszélytelenebb......~*Hogy mi azt már nem tudjuk meg.Óvatosan a lány kezéért nyúló mozdúlatót tesz de az útólsó pillanatban inkább a lány keze meletiföldet foogja meg ezzel is lecsapva egy pókót.Figyeli ennek a mozdúlatának hatását. Aztán... *-Van kedved fürödni?
Rebeca Winenhol
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Rebeca Winenhol

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 6:10 pm

*Elmegy Vallery. Majd Thomas felé nyúl, de végül is csak egy pókot csap le.~Talán fél? A nagy hős úgy tűnik a lányok terén nem akkora hős! Ez előny számomra!~ -Persze van kedvem fürödni, végülis ezért jöttem ide.
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 6:14 pm

~Ezek szeroint még nem tetszek elégé neki.~*Ezzel próbálja ki a hatását a lányok ha nagyon tetszik nekik a fiú mindig miútán egy pókót csap le a keze megfogása helyet inkább csalódot de Rebeca tekintetét inkább kiváncsiskodónak érezte. Beúgrik a vízbe és elkezdi kergetni a lányt.Persze ha az elkezd futni/ústzni előle.*
Rebeca Winenhol
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Rebeca Winenhol

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 6:23 pm

~Valamin nagyon tűnődik Thomas.Szerintem most azért mert nem viszonoztam azt hogy felém nyúlt, most azt hiszi nem tettszik nekem.Pedig téved!~*Majd bemegy a vízbe, mire Thomas nekiállja kergetni.Majd kimennek a vízből pihenni.Ekkor Rebeca úgy gondolja, hogy megmutatja erejét. A közeli tisztásra egy csapat rózsaszín virágot növeszt. Majd egyesével az erejével letépkedi őket, és odahívja a kezébe.Most várja Thomas reakcióját.*
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 6:30 pm

Ő is kimegy a vízből pihenni. és nézi amit Rebeca csinál.'pont rózsaszín egy fiú elcsábítására~*Arca úgyan olyan bájvígyoros és semmit nem lehet leolvasni róla*-Ügyes vagy. Mi inkább harcolni tanulunk.Most tényleg a lány kzéér nyúl és ha engedi megfogja. Közben a lány szemébe néz.*

//Más karaktérét nem írhatód mit csinál csak, hogy reméli hogy ezt csinálja.//
Rebeca Winenhol
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Rebeca Winenhol

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 6:38 pm

~Azt mondta, hogy ügyes vagyok!!~*Majd Rebeca kezéért nyúl, és Rebeca egy kis zavarral, de engedi neki megfogni.Majd leheveredik a fűre, és az eget bámulja.*
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 6:46 pm

*Ő is leheveredik a fűre és rámútat egy szerinte szívalaku felhőre majd ha a lány nem huzzódik el megöleli és megcsókolja.De, hogy gomojan gondolja vagy nem ? az kérdés marad. Rebeca "ingoványos területre lépet" a fiú miat. Kiszámithatatlan ez a srác. *-Hívhatlak Rebinek? úgy tudom így becézik a Recát.
Rebeca Winenhol
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Rebeca Winenhol

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 6:54 pm

*Thomas rámutat egy szív alakú felhőre,majd megakarja ölelni, azt még engedi, de amikor többet is akar, na azt már nem hagyja.Majd megkérdi, hogy hívhatja-e Rebinek.*-Persze nyugodtan hívhatsz Rebinek!De szerintem nekem mennem is kell. De nem úszunk még egyet mielőtt elmegyek?
Rebeca Winenhol
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Rebeca Winenhol

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 7:08 pm

//fagy. miért hagytál itt Thomas?//
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 7:54 pm

//olvad bocs elment az internet//
~Kár hogy nem engedi na mindegy.~-Nem most nem nekem is nemme kell majd találkozunk késsöbb.*Azzal feláll és elmegy.*
Alyssa Clevare
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Alyssa Clevare

Hozzászólások száma : 68
Titulus : Víztündér
Faj : Sellőtündér
Registration date : 2008. Oct. 07.

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimePént. Okt. 10, 2008 4:26 pm

*Egy vöröshajú lány jön ki ide egyszerű ruhában.*~Hm,ma mit is játszak? Esetleg minden mondatomban legyen egy szám. Ó, ez tetszik~ *Alyssa kicsit különös lány. Mindig kitalál valmi ilyesmit és így kevésbé szorakoztató társaságban is el van. Szóval leül a partra és lefekszik a fűben miközben az eget bámulja és hallgatja a vízet.*
Kathleen Vermonth
Ex-karakter
Ex-karakter
Kathleen Vermonth

Hozzászólások száma : 70
Rang : Diákbizottsági tag
Registration date : 2008. Sep. 30.

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitimePént. Okt. 10, 2008 5:04 pm

*Kathleen, mihelyt vége szakadt az órájának, feszes konttyal, és szép, mondhatni "báli ruhában" érkezik ide. Fújtat mérgében, arca ki van pirosodva, úgy fel van háborodva zóra miatt.*~ Micsoda szégyen! Hihetetlen ez a csaj! Komolyan azt hiszi, hogy vele, Kathleen Vermonthszal, aki nemesi család sarja, így kiszúrhat?! Hát nem ! És Különben is...~*NEm sorolnám fel, hogy mg miket káromkodik a fejében. Mérgében kipirosodik az arca, és fújtat dühében. Így aztán észre sem veszi a földön üldögélő lányt. Indulatosan caplat előre, és emiatt szószerint Alyssába botlik. Felbukik benne, és elterül a földön. Azon nyomban, mostmár hangosan szitkozódva felpattan, és első dolga leporolni a gyönyörű ruhácskáját. Meg kell hagyni, egész helyes, csak nagyon úrian néz ki. Ha felvenne talán egy normális ruhát, szép lenne.Így csak helyes. A szeme dühtől villogva szegeződik az esés okára.*-Te nyomorult! Miért kellett neked itt üdöd, te pórnép! Höhh!-*Indulatos arccal tekint a lányra, de megáll egy csöpp szópárbajra, így nem rohan el drámakirálynőként*
Ajánlott tartalom

Vízesés - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vízesés   Vízesés - Page 2 Icon_minitime

Vízesés
Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Twidare Tündériskola :: Xilomen :: Érintetlen természet-
Ugrás: