Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Lugas

Go down 
+10
Michael Flatwick
Tom Lightrowl
Mesélő
Odil Drep
Linny Renson
Mia Meuwbott
Lizette Maya Maria Milon
Thomas Max Veldow
Lyvenna Cloweth
Sarah Jenkins
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
Carmen Conchita Cortés
Diák - Tűztündér
Diák - Tűztündér
Carmen Conchita Cortés

Hozzászólások száma : 5
Titulus : Tűztündér
Rang : Diák
Faj : Sima tündér
Registration date : 2009. Sep. 14.

Lugas - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lugas   Lugas - Page 4 Icon_minitimePént. Szept. 18, 2009 5:24 pm

*Mind a zajlik, mind az élet szócska túlzás egy csöppet arra, ami most itt van; inkább csak úgy szöszmögnek, vagy mi, jóllehet, Conchie szívesen változtatna ezen a helyzeten. Első lépéskén reagál Tom közlendőjére, hiszen addig sem ostromolják a fiúból áradó negatív hullámok, na meg a fránya unalom.*-Manapság elég sokaknak ez a véleménye, s lehet, hogy igazuk, igazatok van. Ellenben az én verzióm sokkal varázsosabb, fantáziacsiklandóbb, izgalmasabb; ha pedig egyikre sincs biztos magyarázat, miért is ne élne az ember a kellemesebb-mesében?*Szemei normál állapotban is egy kissé dülledt hatást keltenek, de mikor magyaráz, extrémül gigászi méreteket öltenek, így akár még ijesztő is lehet egy idegen számára. Főleg, ha az ember még csak pár éves és erősen hisz a dülledt szemű törpeharuksinyban, aki vörös sörényéről, gülü szemeiről és gyerekevő szokásairól híres. Persze Conchie-t még senki sem nézte dülledt szemű törpeharuksinynak, de nézhették volna.*-Hogy nem ismered ezt a számot? Mondd, hogy nem ismered Antonio Banderast sem és akkor lemegyek hídba.*Érthető meglepettsége, hiszen hazájában még a fiúknak is a félmeztelen Antonio van a falukon, mint példakép és még a kapucsengőjük is a Canción del Mariachi-ra tilinkózik. Nem kell sokáig háborognia ezen a főbenjáró-bűnszerűségen, mert megérkezik a felmentősereg, ha minden jól megy, és nem kell tovább folytatni ezt a remek egyoldalú beszélgetést. Nem mintha nem élvezné saját maga társaságát, mert élvezi, csak azért ez egy kicsit skizo.*-Ó, el sem tudod hinni, hogy mennyire örülök, Cassarah. Én Carmen Conchita Cortés vagyok, szintén az iskolából.*Épp csak egy apró szünetet tart, majd folytatja.*-Hogy drágakövek? Kedves, nem hiszem, hogy azt egy közönséges barlangban találtál, de még a bizsuk nélkül is remek programnak ígérkezik. Részemről indulhatunk; persze csak ha nem zavarok...zavarunk. Te is jössz, Tom? Nem lenne hátrány, ugyanis nagy buzgóságomban el is felejtettem: Én sem tudom, hogy találhatnák itt egy barlangot.
Vissza az elejére Go down
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Hozzászólások száma : 99
Titulus : Fehér Vízesés Diák
Rang : Diák
Faj : Ember
Registration date : 2008. May. 23.

Lugas - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lugas   Lugas - Page 4 Icon_minitimePént. Szept. 18, 2009 6:02 pm

*Hát igen ottan ücsörög raszta valójában és hallgatja a lány okfejtését.*-Nem tudom én inkább hiszek a tudományban mint a mesékben. Nem szeretem, ha olyan hitben ringatni magamat vagy mást. Mert aztán ha kiderül, hogy mégsem igaz az egész amiben eddig hitél az nagy pofára esés. Szerintem. ~ÚGyhogy itt lenne az idő továbblépni Linnyn. Hiszen ő dobot. Úgyhogy ne fusztráld magad bíztos van sőt van sokkal szebb lány nála is a világon... valahol....talán....előfordulhat... NA mindegy már megint azon a kis sííííp-on jár az eszed. Nem kellesz neki és ennyi kész. Térjünk vissza ehhez a csinos kis spanyol lánykához~*Úgy látszika méreg jó gyógyír vagy leglábbis pillanatnyilag.*- Ühmm. Az valami betegség? Mármint az a anitoni baderes vagy mit mondtál.*Nézük el neki még életében nem volt a földön spanyol országban meg végkép nem így fogalma sincs ki az.*-Amúgty csak viccelek tudom, hogy valami Antonio BAnderasról van szó aki ezek szerint valami énekes vagy mi.*NA bhát igen ennyi az amennyit le tudot szürni. Tudjátok mint ahogy a teát kell ha vééletlenül beleboritod az egész teafüvet, hogy ne tea főzelék legyen belöle. Ekkor jön ide a másik elégé szemrevaló lány akit szintén rögtön végigmér csak aztán szól hozzá.*-Szijja CAssarah. Igen különleges a neved.*A bájvigyor már simán beilene egy beteges bájvigyornak, de még így is olyan mintha e4gy szapanoperából lépet volna ki. NAjó egy kisköltségvetésű raszta szapanoperéából, de hát iostenem bíztos van olyan akinek ez testzik.*-Tudjátok mit jövök én is.*Mondja éás föl áll.MAjd kinyujtaja kezeit.*-Hölgyeim.*Várja, hogy belekaroljank.*-CSak taslálunk valahol a környéken egy barlangot.*Gondolatai viszont már megint máshol járnak.*~Ezt neked Linny.~*Hát igen még mindig LInny áll am közép pontban méghha most nem is így látszik hiszen próbálja felszedni valamelyik csajt hátha az feledteti a bánatát. HA a lányok belekaroltak elindul valamerre hátha az utjába akad egy barlang.*
Vissza az elejére Go down

Lugas
Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Twidare Tündériskola :: Xilomen :: Érintetlen természet-
Ugrás: