Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Iskolák közös tava

Go down 
+15
Aimee Marina du Marquez
Linny Renson
Maryola Miyo Cheshire
Mia Meuwbott
Arya Nelson
Tom Lightrowl
Lizette Maya Maria Milon
Michael Flatwick
Brad Davies
Mesélő
Kathleen Vermonth
Alyssa Clevare
Adam Courton
Thomas Max Veldow
Sarah Jenkins
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Kathleen Vermonth
Ex-karakter
Ex-karakter
Kathleen Vermonth

Hozzászólások száma : 70
Titulus : Növénytündér
Rang : Diákbizottsági tag
Faj : Liliomtündér
Registration date : 2008. Sep. 30.

Iskolák közös tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeHétf. Okt. 13, 2008 9:13 pm

-Jópofa dolognak tűnik ez a víz meg minden...Csak..tudod...engem kiskoromban nagyon érdekeltek az ilyesmik. Mindig belementem, a vízbe, úsztam pár hosszt, vagy a földön üldögéltem és a csillagokat bámultam. Nagyon élveztem.-*Nosztalgikus mosoly*- De, ezek után a kiruccanásaim után, mindig megvertek, vagy szobafogságra ítéltek, vagy még szorosabbra fűzték a fűzőt, mint egyébként. Szóval mindig drasztikusan megbüntettek. És..hát..tudod....egy idő után megutáltam ezeket a dolgokat, mint a szüleimet, a nevelőimet...vagyis majdnem mindenkit, aki körül vett. És sikerült ilyen nyávogós, egoista, úrinőnek nevelniük, mint amilyen most vagyok.-*Kathleen arcáról lefagy a mosoly, és a helyét fagyos rémület veszi át. Rémülten néz Alyssára, az első élőlényre, akinek kiöntötte a szívét. Még senkinek, soha, semmilyen körülmények között nem mondta el, hogy valójában mit érez, mit gondol.És most nagyon meg van ijedve, hogy ezzel elüldözte magától Alyssát, vagy esetleg elsiette a dolgot.Mármint ezt az egész mondd-el-hogy-mit-érzel-beszélgetést. Nos, ki tudja?*
Vissza az elejére Go down
Alyssa Clevare
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Alyssa Clevare

Hozzászólások száma : 68
Titulus : Víztündér
Rang : Diák
Faj : Sellőtündér
Registration date : 2008. Oct. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeHétf. Okt. 13, 2008 9:25 pm

-Most nincs itt senki aki megbüntetne ezért.*Valójában sajnálja a kiscsajt de mivel ő utája ha sajnálják ezt nem mondja ki hanem inkább a lehetőségekre világit rá.*-Egyébként minek hordasz fűzöt? Bocs ha ezzel megsértelek de ez már a 21. század.És egyébként is szép vagy. Söt szépek ezek a ruhák de ilyet csak különleges alkalmakor szokta mostanában felvenni.És ki szólna a földön ülésről és az úszásról a szülewidnek?*Igen még ha kiabáll sem felejti el de most elfelejtete a kis játékát. De hát ez van.*~Szóval Kate nem magától ilyen szegény.~
Kathleen Vermonth
Ex-karakter
Ex-karakter
Kathleen Vermonth

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeHétf. Okt. 13, 2008 9:53 pm

-Én...én tudom! D nem tehetek róla! Félek!-*Mindenesetre feláll, és kiveszi maga alól a kendőt. Aztán leveszi magáról az abroncsot, (az is volt rajta), és magát a ruhát is. Most csak egy hófehér fűző, és egy fehér szatén bugyi van rajta. Nem gáz, mivel olyan, mintha fürdőruha lenne. Minden egyéb szó nélkül bele ugrik a vízbe, és a hőmérsékletétől függetlenül vidáman úszkálni kezd benne. Nem volt ilyen felszabadult... Mióta is? 4 éves kora óta..Hát, elég sok idő. Ide-oda úszkál fröcsköl, viháncol. Jó nézni. Aztán nevetve kimászik a partra és elterül a földön. Alig bírja abbahagyja a nevetést. Vidáman csillogó szemmel néz Alyssára, és teljesen máshogy néz ki most. Most, hogy levette a báli ruhát, és alig van rajta ruha, látszik, hogy milyen tökéletes a teste. A haja kibomlott, és most huncutul göndörödnek a tincsek a vállán. A szeme most a fegyelmezett hidegségről a felszabadultan vidám imázsra vált. Arca kemény vonásai most nevetésre állnak. Az a kevés, jól felhelyezett smink leázott az arcáról, de most, hogy nincs rajta, sokkal szebb, mint amikor telepúderozza magát, amitől sápadt lesz, és a szemhéjpúdere sincs már rajta,így sokkal természetesebb, és lám, ez a naturálisabb kinézet jobban áll neki, mint a 17.századi úrihölgy. Egész más, és sokkal helyesebb lány így. Hát jó lenne, ha így is maradna. Aztán feltérdel, és csakúgy minden ok nélkül átöleli újdonsült barátnőjét, és lerántja maga mellé a földre.És csak nevet, és nevet, és nevet.*
Alyssa Clevare
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Alyssa Clevare

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeKedd Okt. 14, 2008 8:01 pm

-Ne félj.*Hirtelen csobb és már Kate a vízben.Már épp azon, lenne, hogy ő is beugrik a vízbe amikor a lány kimászik átöleli majd együtt klezdenek hemperegni a sárban.*Nevetve gurul gurul és csak gurul. Amint megállt a gurülás felpatan levetközik egyszál fehérneműre és dob egy bombát a vízbe. De amint a lába vízhezb ér már sellővé is kezd alkulni.*-Gyere*Kiálltja vidáman Katenek.*-Hívhatlak Katenek olyen hosszú a Kathleen.
Kathleen Vermonth
Ex-karakter
Ex-karakter
Kathleen Vermonth

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeSzer. Okt. 15, 2008 5:06 pm

*Jókedvűen megy bele a játékban. És Alyssával együtt gurul. Csilingelő nevetése visszhangzik a tó vizén.Amikor aztán Alyssa beleugrik a vízbe, meg sem lepődik az átváltozáson,. Feltápászkodik, és egy hangos jövök! kiáltással a vízbe veti magát. Fel és alá merül, a felszínre bukkan. Aztán megint lemerül, és a kezébe fogja a iszapot, és felhozza a napvilágra. Megfogja, megtapogatja, az emlékezetébe vési. Aztán belecsapja a kezét a vízbe, az iszap eltűnik onnan.Aztán hangos nevetéssel kifekszik a partra. Már nem megy többet bele a vízbe. A nappal szárítkozik, hófehér bőrét sütteti, ami, mint majdnem minden úri származásúnak sosem ég, vagy barnul le.*-Öhmm. Igen. Igen, hívhatsz Katenek. Ha akarsz.-*Kathleen elmosolyodik, és arra gondol, hogy ha régen valaki úgy akarta hívni Kate, kiverte a hisztit. Hát, így változnak az idők.*-Figyelj, Alyssa, én...én...sosem szórakoztam ilyen jól, mint most! És... Kérlek. Mesélj magadról! Honnan jöttél? Milyenek a szüleid? Hány éves vagy? Kérlek. Tudnom kell rólad.-*Kathleen szinte esdeklően néz Alyssára.*
Alyssa Clevare
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Alyssa Clevare

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimePént. Okt. 17, 2008 9:14 pm

*Vidáman vbukik a víz alá újra és újra. Kijönn ő is. Haja már nem olyan egyenes hanem nagyjából teljesen göndör. Ő is kifeksziik a partra száradni.Eszébe se jut, hogy a hősök simán idejöhetnek csak fekszik és süteti magát.*-Rólam?*Ezt költöi kérdésnek szánta.*-Savelesből jöttem az egy kis "falusi" dimenzió.Sok barátom volt de örülök, hogy eljöttem.14 éves vagyok nincsenek testvéreim. Víztündér. Egyenlőre nincsenek állataim de majd egyszer lemegyek a xilomeni állatbóltba és kiválasztok egy szépséget.Most te mesélj*Még mindig süteti magát.*
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Hozzászólások száma : 99
Titulus : Fehér Vízesés Diák
Faj : Ember
Registration date : 2008. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimePént. Okt. 17, 2008 9:40 pm

*Thomas jönn le a partra és észreveszi a fehérneműben lévő!!!!! láyokat. Remélhetőleg még nem vették észre így beugirn az egyik fűzfa mögé. És elégedeten bámulja a csajokat. Ám mintha mintha mindekettő olyan lenne mint Linny.Megráza a fejét ismét a lányokat látja normáélisan de Linny jutt eszébe mi lenne ha itt találná.*~Bár csak Linny ülne ott egy szál .... ~*Efféle gondoatok kavarognak a fejében.És semmi kedve nincs odamneni flörtölgeti a lányokal az egyiket megcsokolni majd mindketőjükkel fentartani a kapcsolatot.Mielött valaki azt hinné Tom halálos beteg elárúlóm nem az csak egy tündérlány elrabolt a szívét. Gyorsan kimászik a fa mögül és a zaj nem érdekli. A Lugas felé megy levág 12 szál vörös rósát majd viszamegy a suliba.*
Kathleen Vermonth
Ex-karakter
Ex-karakter
Kathleen Vermonth

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Okt. 18, 2008 3:56 pm

*Kathleen igazán gondtalannak, vidámnak és könnyűnek érzi magát. Itt fekszik egy szál fűzőben, és egy szaténbugyiban, beszélget egy lánnyal, aki nem utálja, és végre a természetben lehet. Érdeklődve hallgatja a lány bemutatkozását, és kicsit, de csak igazán kicsit elszomorodik, amikor megkéri a lány, hogy meséljen magáról.Neki nem volt olyan vidám gyermekkora, mint Alyssának.*-Hát, én nem, akarom a hangulatot nagyon letörni, mert az én gyerekkorom nem volt ilyen jó. Jómódú családból származom, egyedüli gyerek vagyok. Ezért kiskorom óta úgy nevelnek, mint valami hercegnőt. Tanulnom kellett úri tanárokkal, és alig ehettem, hogy vékony maradjak. 4 éves koromban megkaptam az első fűzőmet, amit azóta is hordanom kell. A szüleimet nem láttam volt, hogy hetekig. Barátaim nem voltak, egyedül a természetben éreztem magam biztonságban. Amikor a nevelőnőm észrevette, hogy szabadidőmben kint ülök az erdőben, megtiltotta, hogy különösebb ok nélkül kimenjek. Egyszer volt egy barátnőm. Egyetlen egyszer. Ő is úrilány volt, közös nevelőnőnk volt. Megbíztam benne. De ő elárult. Esténként még kiszöktem az erdőbe, néztem a csillagokat. Valamelyik este észrevehette, hogy elmentem, és utánam jött. Másnak megvertek, és vagy 2 hétig csak vizet kaptam a szobafogságban. Ő árult el. Meg is mondta.Hát, mondtam, hogy nem akarlak elszomorítani.-*Keserűen elmosolyodik.*-Ezért nincs máig sem barátnőm. Nem bízom senkiben. Ezért vagyok mindenkivel olyan bunkó. Távol tartom magamtól a csőcseléket.-*A lány felsóhajt, és feltápászkodik. Odamegy a ruhakupacához,és miután a port magáról leporolta, belebújik az úri ruhába, és a topánkájába. Odamegy Alyssához, és leguggol hozzá.*-Neked nem kötelező velem barátkoznod. Nem azért mondom mindezt, hogy megsajnálj, és ezért barátkozz velem.-*Kathleen rámosolyog, hogy bizonyítsa, igazat mond. Felemeli a kezét, és és tesz egy csuklómozdulatot. Kezéből kipottyan 10 darab szirom, és lehullanak Alyssa elé smile-formában. Kathleen még mindig a szemébe néz, és várja a reakcióját. A szemén látszik, hogy komolyan beszél, és hogy nem haragszik, ha a lány elutasítja.*
Alyssa Clevare
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Alyssa Clevare

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Okt. 18, 2008 4:12 pm

*Alyssa sajnáéja a lányt de ez arcán nem látszik amenyire csak tud mosolyog ám hirtelen pont arranéz amerre Tom távozik.Sikit egyet és felkapja ruháit.Hát igen majd viszaül.A smilin elneveti magát majd elkapja Kate karját és ha a lány nem elenzi elkezd vele pörögni amig csak el nem szédülnek. Hát ez a válasza.*-Engem nem zavar, ha téged nem zavarnak a játékaim.*Hát igen néha választani is kell és mondjuk, úgy, hogy ez egy alku ha úgy nézük.Ha Keate nem engedi csak elmondja a mondatát majd várakozva néz a lányra.*
Kathleen Vermonth
Ex-karakter
Ex-karakter
Kathleen Vermonth

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeVas. Okt. 19, 2008 8:09 pm

*Kathleen-t váratlanul éri a dolog, először majdnem ellenkezik, de aztán belemegy a játékba, és együtt pörög a lánnyal. Hangosan, csilingelően nevet, aztán lerogyik a földre, és csak nevet. Amikor megszólal a lány, abbahagyja a nevetést, és már csak mosolyog. Nemes egyszerűséggel fele is neki.*-Köszönöm-*Elkezd leszállni az est, és Kathleen kezd fázni.*-Alyssa, figyelj, nem indulunk vissza a kastélyba? Kezdek fázni, meg későre jár már. Jössz?-*Ha a válasz igen, akkor megvárja a lányt, és vele együtt indul vissza a Twidaréba. Ha a válasz nem, akkor csak kérdőn néz a lányra, hogy miért nem.*
Alyssa Clevare
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Alyssa Clevare

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeHétf. Okt. 20, 2008 9:04 pm

*Feltápászkodik a földről lepórólja ruháját majd ásít egyet és a lányra néz megvárja míg az befejezi a mondatát majd elgondolkodik. ő is fázik nem kicsit és semmi kedve sötétedéskor mászkálni viszont elmenni sincs semmi kedve de hát végül is dönt.*-Megyek veled.*Elindul de közben gondolkodik.*-Milyen szakos vagy? És találkozunk még? Lenne kedved egyeszer elkiséni az állatkereskedésbe? Ha nem az sem baj.*Könyed lképtekel halad a lány mellet.*
Kathleen Vermonth
Ex-karakter
Ex-karakter
Kathleen Vermonth

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeHétf. Okt. 20, 2008 9:48 pm

Kathleen Alyssa válaszára nemes egyszerűséggel bólint, és a lánnyal az oldalán indul vissza. A kérdésözönre igyekszik kielégítően válaszolni.*-Növénytündér vagyok. Sikerült is rögtön az első órán leégetni magam a gyógynövénytan tanárom előtt.-*Keserűen elmosolyodik.*-Hát igen, ez jellemző rám. Persze Találkozzunk. Én kérlek rá. Legalábbis remélem, hogy egy barátnőt azért szerzek évek óta először.-*Már barátságos derűvel figyeli a mellette slattyogó lányt.*-Lemehetünk. Ahogy gondolod. Lehet, hogy én is veszek valamilyen állatot, de még nem tudom. És te? Gondolom, te víztündér vagy.Mit szeretné venni a kereskedésben?-*Időközben már az iskola közelébe érnek.*

//Alyssa, a következő hsz-edet szerintem már a következő megállónkhoz írd, jó? Köszi//
Mesélő
Mesélő
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 210
Titulus : Mesélő
Registration date : 2008. Feb. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimePént. Dec. 19, 2008 6:10 pm

Hópehely Bál

*A mai bál helyszíne, az Iskolák közös tava mostanában lett feldíszítve. A dolgos kezek még elvégzik az utolsó simításokat a díszleten, a lámpákat megnézik, hogy égnek-e, és teletöltik a puncsos tálakat. A homokos parton asztalokat állítottak fel, rajta étel-ital, édességek, finomságok, minden ami kell egy jó bálhoz. A tó vize varázslattal langyos, melegbe hajló hőmérsékletű lett, nyoma sincs rajta a pár nappal ezelőtti jégnek. Ez sokkal hangulatosabbá teszi az egészet, mitnha egy hidegséget árasztó jégtömb mellett mulatnának az emberek. A világítást lebegő, kínaiaknál használt papírburkos lámpa adja. Némely burok piros, másvalamelyik pedig kék színű, de nem össze-vissza vannak, hanem szép rendezetten. A víz fölött és a táncparkett mellett kékek lebegnek a levegőben, az ételeknél és a többi helyen piros. Az egyetlen ami nem kék nem is piros, az egy kicsit messzebb egyetlen gyertyával megvilágított hely. Ha már a táncparkettről is szó esett: a vízhez nagyon közel van egy kis rész, ahonnan eltűntették a finom szemcsés homokot,s helyette tükörsima felületű hatalmas, hosszú táncparkettet varázsoltak oda, ami homokszínű, hogy ne üssön el a környezettől túlságosan. Valamilyen kedves, hangulatos zene már most is szól valahonnan, csak épp a forrást nem lehet megtalálni. A hely körül van véve a lehető legerősebb védővarázslatokkal, minden szak vezetője a maga saját kis varázslatát bevetette, és együttesen is megvédték a helyet, tehát a biztonsága a diákoknak megvan, s már nincs más hátra, csak a féktelen szórakozás!*
Brad Davies
Harcos
Harcos
Brad Davies

Hozzászólások száma : 33
Titulus : Harcos
Rang : Fehér Vízesés Diák
Registration date : 2008. Aug. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimePént. Dec. 19, 2008 8:22 pm

*Egy Hős alakja bontakozik ki lassan a sötétből. Ahogyan a bál helyszíne felé siet, egyre kellemesebb lesz a hőmérséklet, és mikor már a süllyedésnél tart, egészen olyan, mintha egy rendesen fűtött szobában lenne. Hát, így legalább nem kabátban kell majd végigállniuk az egész programot, hanem villogtathatják a lányok a ruháikat. És ő persze tökéletes fényképeket készíthet az újsága számára. A következőő lap hamarosan kimegy, és még csak Lizette-et fotózta le. Az egyik homokos part felé nyúló kiugró részre sétál rá, hogy rálásson az egész szórakozó társaságra. Látja, hogy a víz nincs befagyva, de hát ha már a hőmérséklet ilyen ez nem is olyan furcsa. Zsebre vágott kézzel nézi a fodrozódó vizet, úgy várja, hogy a párja, a legfenomenálisabban kinéző lány (szerinte legalábbis), Lizette megérkezzen*
Michael Flatwick
Harcos
Harcos
Michael Flatwick

Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimePént. Dec. 19, 2008 8:56 pm

*Eme állati helyes példánya a férfinak egy Tom Lightrow nevű egyénnel az oldalán fut be a bálra. Persze nem kell mindent szó szerint venni, egyátalán nem fut mert akkor karja felső részén, a hónaljnál sötét foltok mutatnák ki az izzadságot, de ez nincs, ami arra enged következtetni, hogy netán véletlenül mégsem futott, hanem egyszerűen a sétálás nevű alkalmazást választotta, és erre állította alsó végtagjait. De komolyra fordítva a szót, a szőke herceg nem néz ki szomorúnak. A szemei sem sugároznak bánatot, tehát vagy jól leplezi a mélységes fájdalmát, vagy kezdi tényleg túltenni magát Lillen. És ez utóbbi valahogy inkább tűnik valósnak. Tomnak az előtérben azt mondta, hogy megy a bálba, mert szeretne beszélgetni és új emberekkel ismerkedni... Csak épp lusta-user nem volt képes ezt a maga terjedelmességében lepötyögni. Szóval Tom (aki nagyon remélem hogy vele van) -mal együtt leereszkedik a homokos partra, és ledobja kabátját az egyik székre, padra, ami van, aztán az egyik asztalhoz sétál, és elvesz egy műanyag poharat, amit punccsal tölt meg*
- Szóval, ki miatt volt olyan citromba harapott pofád a múltkor? Egész biztos lány volt a dologban *Végigjáratja szemét a társaságon, hátha megakad a szeme valakin, de egyelőre senkit nem lát aki pár nélkül lenne, és úgy látszana mintha beszélgetőtársra vágyna*
Lizette Maya Maria Milon
Diák - Misztiktündér
Diák - Misztiktündér
Lizette Maya Maria Milon

Hozzászólások száma : 104
Titulus : Misztiktündér
Faj : Sima tündér
Registration date : 2008. Jun. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimePént. Dec. 19, 2008 9:23 pm

*Hát igen Liz az utcák felöl közeliti meg a helyet mivel minek nézitek őt gyalog????? Na ne. Könnyed léptekel sétál lefelé a bál felé. Mikor egyre lejjebb megy kezdenek felolvadni a lábujjai. Hát igen olyan mint egy hát nem is tudom mi annyira szép. Kezdjük az arcával. A szempilláit kihuztta és a szemét halványbarnával meg kifestete csilogos krémszínű festékel. EGy kis pirositó alapozó és egy kis csillám. Ja és persze a szájfény. A haja hátul kontyba van fogva és kis gyémánt-arany csattokal van telerakva. A fülében is gyémánt-arany fülbevalló csillog. A többi nem látszik a fekete földetérő kabátjától. Mikor már elégg közel van , hogy mindenkit lásson de őt senki ne lássa megkeressi a szemével azt a hőst akivel elvileg ő lejött volna. Meg is látja és elindul felé. A kabátját lerakja a klabátmegörzöbe. Aztán Bradhez indul. A fiú elég boldog lehet mivel Liz az egyik legszebb a bálon. Ahogy közeledik a lámpák fénykörébe a nem sok csillámportól ami mondjuk úgy mindenhol van rajta olyan mintha ragyogna. A ruhája hosszú, pántnélküli ,testresimulos selyem amely krémszínű és néhány helyen aranycsillámporos. EZ is a földig ér. De a jobb oldalon a térdig fel van vágva. Hát igen ez a ruha sokmindent megmutat de nem többet mint amennyit kellene. Allóla a jobboldalon kilátszik Liz szép lába és azt azt körülfonó selyempántos magassarkú költemény melynek pántján a masni pont a vágás végződésénél van. A vállán az aranyozott pántú krémszín csillogos retikül van. Mikor odaér Brad elé egy angyali mosolyal az arcán megszólal.*-Helló.*Bájos vígyor. Hát a legtöbb srác olvadozhat.*
Brad Davies
Harcos
Harcos
Brad Davies

Hozzászólások száma : 33

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimePént. Dec. 19, 2008 10:20 pm

*Mivel még a bál fölött vannak tulajdonképp, a többbi srác csak addig csorgathatta a nyálát, míg Liz beadta a kabátját a megörzőbe, és ezután már ő lesz az a szerencsés aki egész este nézheti a gyönyörű arcát és... Khm. Vagyis, minthogy húgának tekinti, igen büszke lehet rá. Másra pedig véletlenül sem gondolt senki, nem ám. Ha valakinek mégis ferde gondolatai támadtak, hát akkor szurkáljon csirkecombot. Az neki is jól megy, bár nem pont a ferde hajlama miatt, mert ő egy igazi úriember, mint tudjuk. Főleg mert elhatározta hogy a bálon tényleg úriemberként fog viselkedni, tehát magázza Lizt, és udvariaskodik meg minden. Ez amolyan testvéries vicc. Khm. Szóval, visszatérve a lényegre, az ő öltezetének irodalma lemaradt. Igazság szerint annyira nem csípte ki magát. Dehogy. Csak szokásos úriemberként, hogy legyen valami a szerepéhez. Kabátja a kezén nyugszik, mert mióta várakozik levette, alatta sötét öltöny és hozzátartozó cuccok feszülnek, és ahogy ezzel mindenki tisztában van, a fiúk mind rohadt jól néznek ki öltönyben. Brad sem kivétel. Egy szál fehér rózsát markol, és elkerekedett szemmel nézi Lizt. Mert hát, valljuk be, nem hitte volna hogy lehetne még a hétköznapi Liznél is szebb, de tévedett, mert a lány túltett magán. Az álla leesését csak azért tudja megakadályozni, mert a zene észhez téríti, mielőtt a tragédia bekövetkezne. Megköszörüli a torkát, közelebb lép Lizhez, és kissé meghajol, kezét amiben a rózsát tartja a lány felé nyújtja*
- Jó estét, kisasszony *Szólal meg vigyorogva, és felegyenesedik amint Liz elveszi a rózsát kezéből* Indulhatunk? *Lefelé bök a fejével, és ha igen a válasz, belékarol Lizettebe, és együtt lesétálnak a többiekhez*
Alyssa Clevare
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Alyssa Clevare

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Dec. 20, 2008 3:17 pm

*Alyssa ballag léefelé. Vakolat elfogadottabb nevén smibk egy gramm annyi sincs rajta.A ruhája is eglég egyszerű.Egy fehér hosszú a térd allatt végződő ruha. Garbónyakú de csak ez tartja a ruhát rajta mert ez a pántja. Szóval újjnélküli. A garbó rész aranyszínű ás egy simma fehér közpes sarkú és egy sima fehér táska van hozzá. Alynek jól áll h mert a haja vörös és ahhoz a fehér és az arany nagyon jól néz ki. Egyébként a haja is olyan mint szokott. Semmi csdat vagy ilyesmi csak egyenesen kiengedve. Egyébként ezt a ruhát semmm vette volna meg ha nem anyukája küldi neki, hogy musszáj ezt fölvennie. De hát miért is megy le ha nincs is kisérője se? Hát igazából ő sem tudja. Csak úgy gondolja, hogy jó buli lesz. És első sorban azóta nem találkozott Katel mióta Amáliával miatta találkoztak. Hát reméli a lány lent lesz. De ha mégsem bíztos lesznek lent még kísérő nélküli lányok. Majd megbarátkozik velük. És jól el lesz. Végülis egy emeber annál jobb minél több barátja van. Lesétál és leadja a kabátját. Az asztalhoz megy és elvesz egy sütit. Majd azzal a kezében a tó felé indul a fiúkat kikerüli de ha lát egy kisérő nélküli lányt akkor odamegy hozzá beszélgetni.*

A hozzászólást Alyssa Clevare összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 20, 2008 3:20 pm-kor.
Tom Lightrowl
Harcos
Harcos
Tom Lightrowl

Hozzászólások száma : 114
Registration date : 2008. Sep. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Dec. 20, 2008 3:19 pm

*Tom persze elmaradhatatlan új barátja, Michael mellől. Hát igen, egész jóban lettek! A fiú igyekszik jókedvű maradni, vagy legalábbis hétköznapi hangulatú, de ez nem mindig sikerül neki. Valamikor, amikor elfeledkezik magáról, tényleg olyan az arca, mintha citromba harapott volna...Hogy miért? A válasz egyszerű. Mia miatt. Mert hát Tom nem hagyhatta újdonsült barátját egyedül császkálni a bálon, így elkísérte, de őszintén szólva nem lelkesedik a gondolatért, hogy most beállít a lány a barátja oldalán, és itt fogják egész este nyalni-falni egymást. Éppen ezen rágódik, amikor rájön, hogy most éppen kérdeztek tőle valamit. Kell neki pár másodperces szünet, mire felfogja, hogy mit is akar Michael.*-He? Ja..mmm..hm-*Közli roppant értelmesen.*-Ööö... Biztos hogy hallani akarod? Mert tulajdonképpen én sem értem még egészen a dolgot. Találkoztam egy lánnyal, kb egy hónapja. Azóta egyfolytában egymásba botlunk, és látszólag utál. Meg hát, én..nem tudom. Hiszen alig ismerem. De mindegy.. Most ne törődjünk ezzel, jó? Egyébként is van barátja.-*A mondókája vége inkább úgy hangzik, mintha magát győzködné, hogy nem is szereti Miát. Ááá, dehogy. Jahm, és most jut eszembe, hogy leírjam, hogy is néz ki a mi kis hősünk ezen a jeles alkalomkor. A haja kicsit kócos, de ez kifejezetten jól áll neki. Igaz, nem is direkt csinálta ilyenre, egyszerűen lusta volt megfésülködni. Annyira azért adott magára, hogy egy fekete dögös farmart húzzon, és egy fehér inget, amit természetesen nem tűrt be a nadrágjába. A kard elmaradhatatlanul ott csüng az oldalán.*-Mondd csak, egyáltalán mit fogunk itt csinálni? Úgy értem, ide majdnem mindenki párral jön, és végig azzal is táncol. Mit keresünk mi itt?-*Fordul tanácstalanul Michaelhöz.*-Vagy csak nézelődsz?-*Vigyorog egy kicsit, hogy oldja a depressziós hangulatát, ami egyre jobban elhatalmasodik rajta.*
Lizette Maya Maria Milon
Diák - Misztiktündér
Diák - Misztiktündér
Lizette Maya Maria Milon

Hozzászólások száma : 104
Registration date : 2008. Jun. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Dec. 20, 2008 3:36 pm

*Hát igen Liz kifutónak nézi a területet. ÉS hát ha valaki ilyen jól néz ki is megvan a modeltehetsége miért Is ne tenné? Szóvl nagy segrázás közben kicsiket lépve a ruha miatt odaér Bradhez. Az angyali mosolyával együtt. Mikor odalép a fiúhoz és ő elkezdi magázni azt hiszi hogy elronttota a smikjét.*-Miért magázol? Ettől a színtől öregnek tünök vagy...*Aztán eszébe jut, hogy ő igazából egy másokobn segítő kis angyalka a céljai miatt. Viszont örömel látja az elképedést és vagy nagyon rosz a színválasztás vagy nmagyon jó. De mivel a kabátja lerakásánál is csorgott egy kis nyál ezért arra jut , hogy jó. Egy kislányos szemlesütésel veszi el a rózsát. Ami tegyök hozzá jó hogy fehéár mert ez még megy a ruhájához egy picit föleg hogyha Brad nem látja rak rá egy kis csillámport.*-Köszönöm. Beraknád a hajamba? *És egészen közelhajol a sráchoz, de ha az berakta kicsit közelebb megy és aztán gyorsan visszahuzzodik.*-Köszönöm. Igen igen indulhatunk.*Mondja és belekarolva Bradbe elindul lefelé.*
Arya Nelson
Prefektus - Víztündér
Prefektus - Víztündér
Arya Nelson

Hozzászólások száma : 232
Rang : Igézések Alapismerete Prefektus
Faj : Szellemtündér
Registration date : 2008. May. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Dec. 20, 2008 4:56 pm

*A boszorkány rejtekhely-beli események után Arya trappol ide szakadtan, véresen. Nem is figyel oda, hogy merre lép, mert éppen a pólójából szakított csíkkal kötözi át a sebét. Aztén, mintha valami az eszébe jutna, leguggol, és egy gaznövényből kiszív pár csepp vizet. Ezt a sebbe locsolja, hogy valamennyire megtisztítsa. Aztán a műveletet elvégzi újra, és a csíkot is bevizezi. Ráköti a sebre, hogy el ne vérezzen, de mégis felszisszen, ahogy a hideg anyag a sebhez ér. Gyorsan összeszedi magát, és tovább indul. A mágiával körbe vont körön belül, de a legszélén áll meg. Nekidől az egyik fának, és úgy jártatja körbe a tekintetét a csillogó, báli ruhába öltözött egyéneken. Hát, meg kell hagyni, ő valahogy lemarad tőlük öltözködés, és tisztaság témájában.*
Mia Meuwbott
Diák - Misztiktündér
Diák - Misztiktündér
Mia Meuwbott

Hozzászólások száma : 141
Faj : Pilletündér
Registration date : 2008. May. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Dec. 20, 2008 5:02 pm

*Ez a bál, úgy látszik, hemzseg a tündérszépségektől, de a legszebbek között helyet foglaló Mia azért még így is rendesen kitűnik a tömegből. Igaz, még nincs is a tömegben, mert mostanában érkezik meg felülre. Először innen szeretné szemrevételezni a bál helyzetét, s csak azután csatlakozni a vidáman mulató társasághoz. Első útja így tehát egy kiugró részre vezeti, ahonnan belátja az egész hangulatos kis helyet, ahonnan minden arcot és csillogó szemet megfigyelhet. Amikor vizsgálódása közben tekintetével észrevesz egy barna hajú Hőst, kirázza a hideg, (a kellemes hőmérséklet ellenére) de amint a kipécézett személy megfordul, rájön, hogy nem ismerőst lát, és rögtön megnyugszik. Egy pár percig még keresi a személyt, akiről csak néhányan tudjuk mi is a pontos neve, ám egyikünk sincs tisztában azzal minek akarja látni. Csak egy fiú. Egy hülye Hős, aki szereti villogtatni a kardját, de őt persze egyátalán nem érdekli. Az egyetlen lehetséges magyarázat az, hogy azért szeretné bemérni a pontos helyzetét, mert nem akar belebotlani. Az ugyanis kissé kínos lenne. Még nem gondolkodott rajta, mit is mondhatna neki azzal kapcsolatban, hogy egyedül jött, de valami frappáns kéne az tuti. Mert a nem létező barátja, ha annyira szeretné mi a fenének nem jött volna el? Ugyanis tudni kell, hogy írt ám ő a szakácsnő fiának, de hiába, az már elutazott a Földre a jegyesével, szóval az a pasi jelölt kilőve. Más pedi szóba sem jöhetett, így pedig egyedül fog beállítani a bálba, és fogalma sincs róla hol a pasija. Semmi elfogadható magyarázata nincs, de hát álljunk már meg! Ha kérdezi, tartsuk a hűvös eleganciát, és ölő tekintette lkérdezzük meg, hogy mi a fészkes fene köze van hozzá? Hiszen nem is ismeri, és nem barátok, semmi közük egymáshoz, csak néha a hülye véletlen összehozza őket. Szépségünk sóhajtva hagyja ott az őrhelyét, sikertelen keresőexpedícióját feladva. Meggyőzte magát, hogy hülyeség amit csinál és legjobb lenne ha kiűzné a fejéből a hívatlan vendéget. Méltóságteljesen ereszkedik le bokáját súroló, elegáns fekete nagygombos kabátjában az egyik kijelölt részen a bál felé, és útközben beadja a meleg felsőréteget a ruhamegörzőbe, hogy azért ne fogja kézben az egész bál alatt. Ahogy leveszi, láthatóvá válik a tökéletesen ráillő ruházata. Egy fekete, testre simuló anyagból készült ruha van rajta, ami combközépig ér, így lebarnult, hosszú lábai is láthatóak. A ruha nyakrésznél sötétebb, lengő, ráncos, de nagyon is illik hozzá, és hosszúujjú. Viszonylag egyszerű szabású, nincs rajta semmi extra, mégis nagyon jól áll neki, míg másokon talán nem lenne ilyen szép. Szandálja azonos színű, csatos, nem túl nagy sarokkal, táncolni is lehet benne és kényelmes. Minden aranybarna tincsének a végét feketére festette, ez szintén jól áll neki, arca keskenyebbnek látszik tőle, és az összhatáshoz egy kevés smink is tartozik, ami nem is feltűnő, csak azt veszed észre belőle, hogy gyönyörűvé teszi. Színtelen szájfénye, ugyanilyen körömlakkja illik az alkalomhoz, szemhéja enyhén fekete a ruha miatt, de nem olyan mint egy élőhalott, vagy mint egy rocker. Nagyon is nőies. Szempillái el vannak választva, és két orcájának egy kis piros színt adott, de mondom, tényleg nem feltűnő. Haja (amit egyébként befújt csillámmal, de nem keményedett meg tőle ahogy a simáknál szokott, hanem ugyanolyan puha maradt amilyen általában) narancs, ő maga pedig barack illatot áraszt. És ha valaki még bővebb leírást szeretne, a hálójában megtalálja. Szóval egészen egyszerű, szűzies a kinézete, de pont emiatt olyan szép, mert semmit nem vitt túlzásba, egyetlen flitter sincs a ruháján, és nem tűzpiros az ajka sem. Szóval, kabátjától megszabadulva, könnyed léptekkel vág át a társaságon. A szája kiszáradt, amíg fönt nézegetett, ezért az asztalok egyikéhez lép, hogy vizet töltsön magának*

Iskolák közös tava - Page 2 Mia_www.kepfeltoltes.hu_
Michael Flatwick
Harcos
Harcos
Michael Flatwick

Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Dec. 20, 2008 5:17 pm

*Amikor Tom végre méltóztatik elmondani a problémáját, amiről eddig még nem sok szót ejtett előtte, megértően bólogat. Azt ugyan nem tudja, milyen is, ha az emberrel nem akar járni valaki, mert valójában még soha nem pattintották le magukról a lányok, tekintve hogy irtó dögös, meg szőke, és még a lányok érzéseire is tekintettel van, de a helyzetet azért el tudja képzelni. A fájdalma Tomnak, amiért nem kaphajta meg a lányt akit szeret, ugyanolyan rossz lehet, mint számára, akinek szintén nem lehet az a barátnője akit szeretne, de csak mert meghalt. Jó mondjuk az ő problémájához még hozzátartozik, hogy bűntudata van a szomorú szakítás miatt, és hogy már nem is csodálhatja azt akit igazán, őszintén szeret. Ha tehetné, visszahozná az életbe, na de hát hogyan..? Ezen elmélkedik egy darabig, eszébe jut pár eshetőség arról, hogy megkéri az egyik tanárt, hogy ha csak egy kis időre is, de hadd hozhassa vissza az életbe Lillt... Aztán pedig keményen magára parancsol és másra tereli a gondolatait. Inkább Hőstársát próbálja megvígasztalni*- Attól még lehet hogy bejössz neki *Jegyzi meg semleges hangon, de a szája szélében mosoly bujkál* Na jó, hagyjuk, inkább vegyülj el és beszélgess. Én egy kicsit sétálok *Rávigyorog a haverjára, aztán odébb áll. Sétája fel vezeti a kiugró részhez, ahol már többen is megálltak az este, de a többiektől eltérően ő a vizet csodálja meg, ahogy a holdfény szörfözik rajta. Egyszerűen gyönyörű látvány, meg kell hagyni, de nem képes túl sok ideig egyhelyben állni és nézelődni. Társaság kell neki, leginkább női. És meg is találja ezt a társaságot, ott áll a szerencsés személy (Arya) egy fa mellett. Odaslattyog hozzá* Estét *Köszönti szintén nekidőlve a fának, kedvesen, de mosoly nélkül. Észreveszi, min tevékenykedik a lány, és felhúzza a szemöldökét* Hát veled meg mi történt? És miért nem mész le? Látom nem nagyon öltöztél a bálhoz. *Próbál nem túl tolakodó lenni, és azért a kérdéseket is csak szünet után, válasz után teszi fel, hogy ne tűnjön úgy mintha nyomulós üresfejű szappanopera sztár lenne*
Maryola Miyo Cheshire
Diák - Tűztündér
Diák - Tűztündér
Maryola Miyo Cheshire

Hozzászólások száma : 23
Titulus : Tűztündér

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Dec. 20, 2008 5:29 pm

*A tömeget nem túlzottan kedvelő, félénk lánykám szokásos bumszli vörös kabátjában sétálgat. Az előbbi okból kifolyólag, mármint hogy nem igazán van oda a nyüzsgéstől, igen érdekes, hogy errefelé látjuk. De ha ismerjük az indokot, talán mégsem annyira különös az esete. Merthogy igazából nem kifejezetten a bálra jött, csak úgy sétálgat mindenfelé, át a természeten. Emiatt nem is abból az irányból jön, ahonnan a többiek, hanem éppen a másik oldalról, így a tó a jobb oldalán van. Épp csak annyira megy közel a szórakozókhoz, amennyire feltétlen szükséges, tehát a zenét ott ahol ő van már alig hallani, de pontosan látni mindenkit, főként a vizet, ami olyan varázslatos ma. Maryola, merthogy ő a furcsa jövevény, szokásos pozícióját, a lábfelhúzós térdátölelőst egyszerű törökülésesre cseréli, és nemes egyszerűséggel a földön foglal helyet, az az ő igazi helye, a természet. Lábán farmer van, ebből is látszik, hogy nem öltözött ki, és nem is ez a mai estéje fő célpontja. Mert nem az a fajta lány, akit a legjobban az izgat, hogy ki is lesz a bálkirálynő. Csak itt olyan jól lehet elmélkedni, a havat nézni (ami ott, ahol ő van még teljesen leesik) a tájat, a vizet, a holdat, a csillagokat... És közben egyedül lehet, senki nem zavarja. Ide ugyanis elég kevesen jönnek, mert nem sok erre a lejáró, és amúgy is, ma van a bál, szóval minek vetődnének erre? Így tökéletes magányban csücsülhet, és gondolkodhat a hullámzó vízfelszínen meg-megcsillanó holdfény csodáján*
Adam Courton
Harcos
Harcos
Adam Courton

Hozzászólások száma : 19

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Dec. 20, 2008 5:41 pm

*Adam végül is csak lejött a Bálba, igaz, nem sok kedve volt hozzá. Viszont azt mondták, hogy gyönyörű lesz, így csak azért leslattyog, hogy megnézhesse a fényárban úszó területet. Rengeteg arcot lát, pár ismerőst, de annál több ismeretlent. Akiket ismer, azoknak odaköszön. Érdekes, valahogy csak egy arcot keres a tömegben, hogy megvitathassa a természet csodáit vele. Az Egyetlennel, aki megértené, és elfogadná a véleményét. Nagyon reméli, hogy ő is eljön , különben neki is jobban megérné hazamenni, és az nem lenne jó, tekintve, hogy mennyi látnivaló akad itt.Ebben a pillanatban megpillantja a földön ülő Maryolát, és boldog mosoly terül szét az ajkán. Ő is odamászik mellé, és lehuppan.*-Szia! Hát, megint találkoztunk.-*Mosolyog rá a lányra, és ő is a csillagokat kezdi el fixírozni.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 2 Icon_minitime

Iskolák közös tava
Vissza az elejére 
2 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Twidare Tündériskola :: Xilomen :: Érintetlen természet-
Ugrás: