Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Iskolák közös tava

Go down 
+15
Aimee Marina du Marquez
Linny Renson
Maryola Miyo Cheshire
Mia Meuwbott
Arya Nelson
Tom Lightrowl
Lizette Maya Maria Milon
Michael Flatwick
Brad Davies
Mesélő
Kathleen Vermonth
Alyssa Clevare
Adam Courton
Thomas Max Veldow
Sarah Jenkins
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
SzerzőÜzenet
Alyssa Clevare
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Alyssa Clevare

Hozzászólások száma : 68
Titulus : Víztündér
Rang : Diák
Faj : Sellőtündér
Registration date : 2008. Oct. 07.

Iskolák közös tava - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimeHétf. Jan. 12, 2009 8:26 pm

Nem tudja hogyan de egyszere csak egy fura megrázzó (ez is egy szóboén tuti mi?) érzést érez és rögtön repül is egy két métert5 persze kisazkad belőle egy sikoltás ahogy repül mert nem magától repül az bíztos. Mire bármit is tehetne lezuhan. Éles fájdalmart érez a hátán ami nem akkar szüönni sőt még lüktet is. A hátában valami fa dolgot érez visszont a fájdalomtól csak elkábúl így még mozdulni sem bír. Csak a fájdalmat érzi és ahogy a meleg vér csordogál végig a ruháján (mivel valahogy meg is száradt) és a testén. SZintte nem is érzi, hogy ott van és nem érzékeli a bezsédet semmit a fájdalom annyira éles hogy sezeretne már elájulni de nem tud mivel sejti, hogy az egész nem véletlen mert csak nem repül valki csak úgy 3-4 métert és úgy talán még ennyire sem bírná megvédeni magát. erötlenül lejebb csuszik. A ruhája hátul olyan szín mint a haja szüóval sötét vörös. Már elég sok vért vesztet úgyhogy nem lát már olyan jól ekkor két ponton ismét valami fura dolog vályodik a nyakába és máér a bezsédet is hallja.*-Ne.*Nyögi ki nayg nehezen. Viszont egyre erötlenebűl csuszik lejebb. Amikor valaki megfogja a kezét de aztán csak valami különöset érez és már puha valmin találja magát. SZegény lány sosincs jó helyen a múltkor Amaliával futotak ösze mikor lementek az állatboltba és megpróbálták megmentreni a két jó oldalon harcolot most, hogy meg akkar valakit menteni a vízbehullástól majdnem ő maga hall meg hát igen le kell szoknia arról hogy mindenkit megmenteget.*
Vissza az elejére Go down
Aimee Marina du Marquez
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Aimee Marina du Marquez

Hozzászólások száma : 14
Titulus : Növénytündér
Faj : Sima tündér
Registration date : 2008. May. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimeKedd Jan. 13, 2009 11:20 am

*Fuldokolva mászik ki a vízből, miközben ide-oda kapálózik. A Látcső a karján van, és ő zokogva kúszik ki a vízből. Alyssa már ott sincs, és nem tudja, mi is történt igazából. Beszélnie kell valakivel erről...* ~Nina Jeffrey... ő majd segít, hiszen ő a szakvezetőm.~ *gondolja magában a kis vörös, és elindul befelé. Eléggé hideg van odakint, tehát lépteit megszaporázza. Névmemóriája nem olyan jó, mivel egyszer -még kiskorában- beütötte a fejét egy fagerendába, amit megpróbált lebegtetni. A központi idegrendszerének egy olyan részét érinthette ez az ütés, ami kicsit belepiszkált a memóriájába. Vöröses-szőkés tincseit a füle mögé igazítja, de abból is csak a jéghideg víz csorog végig testén. Belép a Kastélyba, ahol viszont már kellemes meleg fogadja...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 17, 2009 11:53 am

*Sietős léptekkel érkezik ide, egy vörös hajú, csuklyás nő. Hogy ki ő? Maga, a ködből kilépett ember. Szíve telis-tele hatalmas lyukakkal, mélyen vágott sebekkel, melyeket az idő nemhogy begyógyított volna, csak még jobban feltépte, sőt, felszaggatta őket. Tizennégy évvel ezelőtt, az Alvilág ködös bugyraiba volt kénytelen menekülni, férjével és kislányával, két fiával és a bátyjával együtt. Marcus, az akkor már háromgyermekes apa aggódva észlelte, hogy a földdarab, ami elszigeteli őket a fortyogó lávától, kezd maga is elolvadni. A házaspár két fiúgyermeke 6-7 éves volt, és ikrek voltak. Brent és Brett különleges képessége az volt, hogy Állatmágiát kaptak a sorstól, születésüktől kezdve. Képesek voltak bármikor farkassá változni. A nagybátyjuk, azaz Aroille vérfarkas volt, így amikor utoljára látta egymást a család, hárman farkassá alakultak. A kislány nevére nem is emlékszik, Amalia átka miatt. A kislány akkor született, és gyönyörűen nézett ki. Azonban Amalia társasága oda is követte őket. Pattogtak a varázslatok, és az átkok, de Celinda egy óvatlan pillanatban elejtette a kicsit... füst vette körbe őket, és már csak azt látta a füst után, hogy a pólya szétolvad a lávában. Ezután szétválasztották a család még megmaradt tagjait is. Brent és Brett olyan átkot kapott, mai két külön dimenzióba repíti őket, Marcus-t úgyszintén a láváb alökték, ahogy a kislányt is, és a füst után megint csak a ruhák olvadását látták. Aroille próbált támadni, de végül egy végzetes csapás érte őt, és az Alvilág őrült szellemeinek ketrecébe zárták, végül csak Celinda maradt. Nyitott egy dimenziókaput, és zokogva átesett, vissza, Xilomenbe. Valaha ő volt Celinda királyné. A férje, Marcus pedig a király. Xilomen innentől fogva nem tartott királyi családot, soha többé. Amalia elérte amit akart, de vajon mind meghaltak volna a családból, csak Celinda maradt? A Szellemsíkra való többszöri utazása során sosem tudott beszélni olyan lélekkel, aki tudott volna a család bármelyik halott vagy éppen élő tagjáról. Ilyen létállapotról még nem tanult, de hátralevő életét egykorio családja, férje, gyerekei, bátyja visszahozására fogja szentelni. Szomorú emlékeke ezek, s most, ahhoz a három iskolához ért, amelyben ő, Marcus, és Rynill, gyermekkori barátnője tanultak. A Twidare helyén régen még egy közös kastély volt, ahol a szüneteket tölthették. Könnyek szöknek a szemébe, amint ezek a fájdalmas emlékek feltörnek benne. Csuklyájába bújik, és úgy halad tovább.*
Genevive Reynold
Ex-karakter
Ex-karakter
Genevive Reynold

Hozzászólások száma : 19
Titulus : Misztikus tündér
Rang : Tanársegéd
Faj : Szellemtündér
Registration date : 2009. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimePént. Jan. 30, 2009 5:25 pm

*Harsány nevetésre ütik fel az állatok a fejüket, kik épp az alkonyodó tájon lazsálnak. Mókusok, és apró rágcsálók csoportjai vonulnak át a füvön, miközben egy holtsápadt lány sétál errefelé. Haja rövid, éjfekete, és apró fehér virágok díszelegnek benne. Ajkai teltek, és szépek, nagyon igéző látvány. Kezében egy filctoll, amire most teszi vissza a kupakot. Egy egyszerű fekete top, és egy fekete csőnadrág van csak rajta. A válláról egy fekete farmeranyagból készült táska lóg, melyet kinyit, majd az első zsebébe bedobja a filcet. Kivesz egy jegyzettömböt, és egy ceruzát, és a jegyzettömb utolsó oldalára pillant.*

2009, Január 30. - Lastileé, Amencya 03.57, hajnal

Megint. Megint megtörtént. Megint láttam a jövőt. Már ez a második alkalom. Igaz, legalább háromszáz látomásom volt már eddig álmomban, de valahogy mindig sikerült úgy alakítanom az életem, hogy ne következett be a látomás. Már egy hónapja lassan, hogy felfedeztem ezt a képességet, de még senki sem tudja. Egy éjjel épp altatódalt énekeltem Francié-nek, mikor valaki rám támadt. Csodával határos módon az altató dal rajtam ütött ki, és álmomban láttam, hogy mit fog tenni az a nő, csak így menekültem meg. Francié-vel együtt megszöktem, még az nap éjjel. Lastileé városából könnyen kijutottam, de Amencya más országokat, és dimenziókat is tartogatott. Végül hazamentem, és magam mö9gött hagytam a húgomat. Noemie -az árvaház igazgatója- elengedett, hogy igényes helyen tanulhassak, és lehessek tündér. Pár perc, és indul a teleportbusz Xilomenbe...

*A lap átolvasása után összecsukja, majd körbepillant. Senki. ELteszi a táskájába, és elindul előre, amerre a Twidare-t sejti. Elvileg sárkánnyal kellett volna érkeznie, de az iskola védelmi rendszere jelenleg nem engedheti meg ezt, így kénytelen volt Xilomen-ől gyalogolni.*
Arya Nelson
Prefektus - Víztündér
Prefektus - Víztündér
Arya Nelson

Hozzászólások száma : 232
Rang : Igézések Alapismerete Prefektus
Registration date : 2008. May. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Aug. 29, 2009 3:55 pm

*Arya a hideg széltől kicsit kipirosodva tart a közös tó felé. Nincs is konkrét célja, csak a Michaellel való rövid séta és beszélgetés után jön levezetni errefelé a felgyülemlett energiáit. Igazából ez az első hét, hogy nem boszorkányokra vadászik szabadidejében, hanem egész normális lányként sétál. Persze a felvett szokásait nem tudja elhagyni, így azért néha gyanakodva pillant körbe, és a fákra is, valamint a járása sem változott. Régebben elég vidám természetű, virgonc lány volt, ettől fogva mindig lehetett tudni, merre jár. Az utóbbi hónapok folyamatos vadászata után azonban a járása halk, ruganyos lett- szinte meg sem lehet hallani, ha jön-megy. Persze nem olyan tökéletes, mint a Pilletündéreké, de egy víztündértől a maximum magas foka. Ráadásul még nedves az avar is a nem régi nagy zuhéból. Mély levegőt vesz az eső utáni egészen friss levegőből, és halványan elmosolyodik- Amalia halott. Ahogy mindig is lennie kellett volna. Megbűnhődött- méghozzá Arya keze által. Innentől az Istenre van bízva a büntetése. A lány végre elér a tóhoz, belenéz, és összevont szemöldökkel vesz tudomást ISMÉT a kinézetéről. Eléggé megváltozott, de szerintem pozitív irányban. Alig nőtt valamit, mert nem evett sokat, és ugyanezért csúnyán le is fogyott - már kivannak az arccsontjai. Fekete fürjei már a lapockáját verdesik, szeme még kicsit beesett a kialvatlanságtól. Testalkata izmosabb, kecsesebb lett, megedződött a sok rohangálástól. Arya mostanában igyekszik elkerülni, hogy sokat gondoljon az elmúlt időkre, így még mielőtt mélyebben belemenne a nosztalgiázásba, belenyúl a jéghideg vízbe, és megmossa vele az arcát. Mintha ezernyi tűvel szurkálnák -ilyen érzéssel panaszkodik bőre a hidegzuhany miatt, de Arya jólesően pislog, és újabb adag vízért nyúl. Ezúttal a karját "keni be", ugyanezzel az érzéssel viaskodva. A harmadik adagot viszont már nem tudja kiemelni a tóból, mert valami neszt hall, így villámgyorsan felugrik, és az övéből egy vékony kést kap elő, a sötét árnyakat fürkészre ott, ahonnan a zaj jött. Hát igen, paranoia magas fokon.*
//Én igyekeztem, de már kijöttem a gyakorlatból, bocsika//
Alyssa Clevare
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Alyssa Clevare

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Aug. 29, 2009 4:26 pm

* A neszt Alyssa okozta aki sétálásból tért vissza ide hiszen innen nyílik az fh-juk ajtaja. Zöld szme úgy csillog mint ahogyan a víz szokott a napsütésben. Vörös haja most egyenesan omlik a vállára eltakarva pici zöld köves arayn fülbevalóját amit a dédnagyanyja hagyot rá.A póló gyanánt egy sárga tunika van rajta amire az van írva hogy, If you are laughing yours the world! (Ha nevetsz tied a világ!) egy térdig érő csipkés szélű zöld szoknya van rajta és egy sárg papucscipő.Mikor kiér a fák mögül meglátja a kést tartó lány és nem tudja mihez kezdjen mosolyogni még mindig mosolyog csak már erötlenebbül.*-ÖHm... Hello.* Aztán áll és vár hátha a lány elrakja a kést. Látszolag nem boszorkány ezért nem fut el nem síkit semmit nem csinál csak áll és mosolyog. Mintha már látta volna a lánmyt valahol de se a nevét nem tudja sem azt hogy hol láthata.ha Arya elrakja kést a mosolya magabíztosabb lesz és közelebb is lép.*-Alyssa Clevare víztündér és te? Olyan ismerős vagy de nem tudlak hova tenni bocsi. Nem ülünk le?*Kérdezi és fekete táskájában amit eddig elfelejtetem emliteni kotorászni kezd majd kihuzz eg papirzsepi méretű szövetdarabot majd elmotyog valamit amitől az anyag megnő és egy normális pokroc lesz belöle.*-Anyától kaptam praktiksu mert mindenhol elfér és nem is nehéz. *Aztán fogja és lehuppan a pokros egyik részére, ha nagy a csönd elkezdi kérdezgetni a lányt.*-Nked van családod?*Ez az első amit mindenkitől megkérdez nem akar ő megbántani senkit ezzel csak neki evidensnek tünik a dolog mármint a jó nagy család.*
Arya Nelson
Prefektus - Víztündér
Prefektus - Víztündér
Arya Nelson

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Aug. 29, 2009 6:45 pm

*Arya egészen addig görcsösen szorítja a kést, amíg elő nem lép az árnyékból a vörös hajú lányka. Még akkor is kicsit gyanakodva fürkészi, de hirtelen, valahogy a memóriája legmélyéből homályosan előbukkan a tény, hogy ez a lány tündér, hiszen az ő szakjára jár. A tartása kicsit enyhül, a kést pedig lazán visszalöki a helyére. Alyssa ezalatt szó szerint megteszi az első lépést, fizikai, és átvitt értelemben is. Arya próbál valamiféle műmosolyt ragasztani az arcára, hogy ne tűnjön olyan ijesztőnek és hullaszerűnek mint egyébként, de ez nem igen megy neki. Az adrenalin szintje most kezd valamelyest megnyugodni, hogy a gyorsabban verő szívéről ne is beszéljünk.*-Szia Alyssa. Arya vagyok. Biztos óráról ismersz, víztündér tanársegéd vagyok.-*Na, ez egész kedvesen hangzott, azzal a halvány kis mosollyal együtt, ami az ajkán játszik. Menni fog ez neki. A kérésre, hogy üljenek le, biccent, és meglepettség halvány szikrája látszik fellobbanni a szemében, amikor a lány egy zsepit vesz elő.*-Ügyes!-*Dicséri meg felvont szemöldökkel, és helyet foglal Alyssával szemben, de tekintete, és tartása még mindig feszült figyelemről árulkodik. Mindennek ellenére próbál barátságos arcot vágni, és nem elijeszteni, mint régebben. A lány kérdése hallatán minden próbálkozását mintha kiirtották volna. Tekintete elsötétül, szinte feketének látszik, állkapcsát összeszorítja. a keze máris ökölben, és most már azon igyekszik, hogy uralkodjon magán és ne rohanjon el boszorkányokat üldözni, mint pár nappal ezelőtt is tette. Érdekes, ha Michael mellette van, sosincs kedve elmenni. De persze ennek biztos az az oka, hogy ő sosem kérdez a családjáról, hanem inkább segít elfelejteni ez az egész szörnyűséget.*-Nekem NINCS családom...-*Sziszegi olyan hangon, amitől a tűz is megfagyna.*-De majd lesz, ha meghalok.-*Jelenti ki még mindig ridegen, de úgy, mintha az időjárásról beszélnénk. Így tényleg elég ijesztően néz ki...Most éppen azon igyekszik, hogy görcsbe szorul testét és lelkét elengedhesse, mert a kérdés hallatán úgy összerándult, mintha megütötték volna. Egy fél perc semmibe bambulás után a pillantása visszaolvad, és újra visszaveszi barnás árnyalatát, görcsös tartása elernyed, és lassan világosan is tud gondolkodni, úgy, hogy közben nem sötétíti el elméjét a bosszúvágy. Hiszen már megbosszulta! Nyugalom...*-Bocs...-*Motyogja amikor félig-meddig magához tér.*-Csak ne emlegesd a családomat, jó? Hány éves vagy?-*Kérdi az indulatoktól visszafojtott hangon. Meg kell tanulnia uralkodni magán, barátkozni, és élni az életét. Már beteljesítette a bosszút...de akkor miért érzi még mindig úgy, mintha kiszakították volna a lelkét, amikor csak a családjára gondol? Lehet, hogy ezért kell Michael mellett lennie. Akkor mintha enyhülne a sajogás.*
Alyssa Clevare
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Alyssa Clevare

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimeVas. Aug. 30, 2009 12:04 pm

*Mikor a lány elmondja, hogy ki már rájön, hogy órán is meg az fhn is látta már de csak futó pillanatokra*-Igazán különleges és szép neved van. Még sosem halltam de tényleg nagyon szép és legalább nem kevernek össze senkivel.Magabíztos mosolyal ücsörög majd megköszöni Arya dicséretét.* Igazából so tudás nem kell a megnövesztéséhez anya rakot rá egy bűbáj így nekem csak el kell mondanom, hogy hány személyes legyen meg hogy milyenek a viszonyok így most például vízlepergetős.*Mondja miközben a vizet nézi. Egyik kedvence az úszás de most be nem menne a hideg vízbe. A kérdése után megrökönyödve nézi milyen gyorsan változik meg a lány nem akarta őt megbántani ténylegnem csak udvarias akart lenni.*-Óhh... hát én ...nagyon sajnálom. Nem tudtam ... nem akartalak megbántani.*Aztán csak nézi a lányt mosolynak nyoma sincs az arcán sőt szemei megtelnek könnyel. Még mindig nagyon emlékszik arra a napra amikor azt hitte az ő családja sincs többé. Amikor az egyik roszul címzet levél hozzá került amiben azt írták a családja minden tagja ,meghallt. Olyan rosz fél napja még nem volt. Mert félnap útán rájöttek a tévedésre és odaadták a barátnőjének. Bármennyire is nem akarta megkönnyebült egy kicsit és azuta amikor eszébe jut mindig utálja magát hiszen megkönyebbült pedig a barátnőjének meghaltak a szülei meg a bátyja. NA mindegy is térjünk vissza ide.*-Tényleg sajnolom és igérem többet egy szót se.*Mondja majd a könnyek lassan eltünek a szeméböl mikor a lány újra hozzá szól már egy bízonytalan mosoly is megjlenik az arcán.*-15 leszek nem sokára. ÉS te?* Kérdezi és taskéájával babrál mert még mindig fél, hogy nagyon megbátnotta a lányt és azt cseppet sem szeretné. Nem illene hozzá.*
Arya Nelson
Prefektus - Víztündér
Prefektus - Víztündér
Arya Nelson

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimeSzer. Szept. 02, 2009 8:52 pm

*Arya már teljesen megnyugodva, közömbösen pillog Alyssára, teljesen "spongyát rakott" rá.*
-15 múltam nem rég.-*Válaszol röviden Alyssa kérdésére, és már most tudja, hogy ez nem lesz egy igazán tartalmas beszélgetés, ha nem történik valami áttörés, mert ez a lány most annyira meg van illetődve, hogy az valami csoda. Így aztán Arya rávillant egy reményei szerint barátságos mosolyt.*
-Nem történt semmi, Alyssa, nyugodj meg.-*Teszi hozzá még biztatóan, mert ez a lány pont olyannak tűnik, aki képes, és egész éjszaka nem alszik emiatt.*
-Elégedett vagy a szakoddal? Sok barátod van itt? Lányok...esetleg fiúk?-*Tesz fel pár kérdést, hogy végre véget vessen ennek a kínos csendnek, és azért is, mert neki, mint tanársegédnek elvileg gondoskodnia kéne arról, hogy a szakján elégedettek legyenek a diákok. Meg azért is, mert reménykedik benne, hogy erről többet tud mesélni a lány.*

A hozzászólást Arya Nelson összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 10, 2009 3:58 pm-kor.
Alyssa Clevare
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Alyssa Clevare

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimePént. Szept. 04, 2009 6:03 pm

*Hát igen Aryának igaza van Aly pont az a fajta lány aki emiat nem aludna de mijkor Arya megnyugtatja és ráőmosolyog hamar rájön, hogy a lány nem haragszik. Így egy pillanat múlva a füle már a szájához ér . Mármint forditva. Ezzenel is bocsánatot kérek minden élölénytől a körnéken a sok mosolygásért de nála ez genetikai hiba sajna. Ez van ezt kell szeretni kész.*-Óh igen nagyon szeretek idejárni. Eredetileg egy másik közelebbi tündérsuliba küldtek volna de akkor rátaláltam a Twidára. Tetszet és még most is tetszik, hogy a suli egy kastélyban van. Imádom az ilyen helyeket hiszen tök érdekes az egész. És az is tetszet, hogy külön szakok vannak. A másik suliban ilyen ömleszetet osztályok voltak így nem tudtak mindenkire annyira odafigyelni mint itt. ÉS az is nagyon tetszik, hogy itt van fh. mármint szerintem tök vicces. Hogy elégedet vagyok-.e a szakommal? Jobban nem is lehetnék. Anyai ágon minden felmenö jó rég ota sellö tündér volt vagy sellötündér. Én is az vagyok és imádom a vizet. Gondolom te is, hiszen neked is ez a szakod. Igazából még nem sok embert ismerek, de van egy nagyon jó barátnöm Kathleen......*Ezzel belefog egy történetbe. Arca kipirosodiki ahgogy beszél. Negyedora múlva észbekap.*-Upsssz. Eddig csak én beszéltem. Messélj te is valamit léccci. Mert érdekelne az hogy mi történt veled. Hiszen halottam pár dologról amibö,l az jött le, ghogy nem volt egyszerű évet. De ha nem szeretnéál róla beszélni beszélgethetünkj másról is.*
Arya Nelson
Prefektus - Víztündér
Prefektus - Víztündér
Arya Nelson

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Szept. 10, 2009 4:35 pm

*Arya megkönnyebbülten felsóhajt, amikor a lány végre elkezd beszélni, mert innentől kezdve elég neki csak néha egy ahát, meg hűhát kinyögni, és bólogatni a megfelelő helyeken. Kedves szeretne lenni, de az még nem azt jelenti, hogy teljesen olyan lenne, mint a többi lány, akiknek könnyedén megy a fecsegés. Sőt, valószínűleg soha nem lesz olyan, mint a többi lány. Ami mondjuk, nem biztos, hogy baj. Ilyen embereknek is lenniük kell. Időközben Alyssa egy újabb storyba kezd egy furcsa lányról, Kathleenről. Arya mintha már hallotta volna ezt a nevet, de akárhogy erőlködik, nem jut eszébe a lány arca. Mivel ezen agyal, nem is veszi először észre, hogy Alyssa befejezte a történetet, és már közvetlenül őt kérdezgeti.*-Hát, hm..-*Kezdi roppant sokatmondóan. De zavaros pillantása hamar kitisztul, és már tisztább hangon tud megszólalni.*-Igen? Milyen gyorsan terjed a pletyka. Ha tudni szeretnéd, EGYÁLTALÁN nem volt könnyű évem, de..Figyelj, azt hiszem mennem kell. Muszáj pár tanársegédi teendőmet elvégeznem, mert eléggé le vagyok maradva.-*Mosolyodik el kényszeredetten, és elég halványan.*-De köszönöm a beszélgetést, és üdvözlöm Kathleent. Jössz te is az fhra?-*Akármi legyen a válasz, Arya könnyedén, ruganyosan felpattan, és vagy itt, vagy az fhn elköszön Alyssától, ahogy a helyzet kívánja, aztán a szobájába sétál, hogy végre becsukhassa a szemét, és ne kelljen semmire gondolnia...*
Alyssa Clevare
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Alyssa Clevare

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimePént. Szept. 11, 2009 5:23 pm

*Hát igen. Órákig tud beszélni mégha nem is fÍgyelnek rá szóval nem zavarja hogy csak egy két hang érkezik a lány felöl. Mám,rint nem az hogy nem zavarja csak... csak nem lepödik meg rajta. Szóval mikor is ezsébe jut hogy abba kéne hagyni és Aryát kérdezi akkor nem is lepödik meg azon, hogy a lány elöször nem kapcsol. Vpolt már olyan is hogy valaki horkolni kezdet miközbne vele beszélgetet dehát ez van. Szóval várja hátha magáűhoz tér a lány valamenyire. Mikor aztán belekezd a válaszba de aztána folytatás már nem tetszik neki annyira. Mármint az, hogy valamennyire megint sikerült felbosszanatania a lányt. A másik meg ez a pletyka dolog. Ő bármennyire is nagyzsájú akkor sem pletykás eddig bárki mondot el neki titkot azt sohasem mondta el és ha hal is valamit elöbb megjkérdezi az érintete és ha az azt mondja igaz akkor hiszi el de tovább akkor sem adja.Úgyhogy a mosoly ismét leolvad az arcárol d enem szól semmit sőt különös halgatagságba burkolozik.*-Nem még nem viszlát.*Mondja és fogkja a pokrocot lerakja és öshzekicsinyiti majd bedobja a táskájába és bár most ért vissza és már nagyion fáradt elindul sétálni.*
Anissa Amy Allyson
Diák - Misztiktündér
Diák - Misztiktündér
Anissa Amy Allyson

Hozzászólások száma : 7
Titulus : Misztiktündér
Registration date : 2009. Sep. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimePént. Nov. 06, 2009 7:17 pm

* Anissa jön ki a kastély melegéből azért, hogy egy olyan sportot üzön amiben elég rosz. De ez nem hervasztja a lelkesedését. Világ életében meg akart tanulni jégkorizni de mindedig még nem jöt össze 3-szor tötrte el a kezét nem egy két lila folt büszke tulajdonosa lett már de attól függetlenül amikor van ideje kimegy és próbálkozik. Hogy miért ez a nagy rajongás? Ezt igazából nagyon messzire kell visszavezetni. Mikor 4 éves volt volt egy szomszédjuk aki a földröl jött és valahogy átvezete a dimenziojukba a tvt és meg engedte a kis Anissnak, hogy vele együtt nézze a műkorit aki azóta is meg akar tanulni korcsolyázni de tejkintve, hogy ő inkább tavasz nyár beálitotságú vagyis elégé fázos és a legkisebb jégen is képes elcsúszni így ez nem nagyon megy neki. NA de mindegy térjünk vissza a mostra Igen fura, hogy egyedül látjuk ikertestvére nélkül tekintve hogy szinte mindig együtt vannak de hát ilyen is eklöfordul idönként. Bármennyire is össze vannak nőve. A ruhálya egy kék farmer virágdiszekkel kabátja hosszú majdnem a térdéig ér amúgy kék szinben pompázik és a változatoság kedvéért ez is virágos. Haja kis copfokba van fogva és végi tekerve művirághajszalagokkal. Leüll a tó mellé a földre leveszi a csizmáját és az eddig a kezében hozott fehér fűzös korcsolyát kezdi el felvenni lassan aztán nagy nehezen miútán leveszi az élt a kori aljáról és nagy nezhezen talpra küzdi magát na meg a jégre és elkezd körbe menni a jégen de pár lépés múlva elesik.*
Daniel Albriech
Cserediák
Cserediák
Daniel Albriech

Hozzászólások száma : 23
Titulus : Külföldi
Faj : Ember
Registration date : 2009. Jan. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 07, 2009 4:41 pm

*Az erdőből lassan bontakozik ki egy szőke, magas srác alakja. Dan tart épp a kastély felé, mert már KÉT napja nem látta Miát. Illetve, a fene bánja, hogy nem látta, de két napja egyszer sem tudta meggyötörni, és már kezdenek jelentkezni nála az elvonási tünetek. Igazából elég laza gyeplőre engedte a lányt, mert Dannak dolga akadt, de most már készülhet a legrosszabbra. Új terv van születőben. Ehhez viszont meg kell őt látogatnia, vagy legalábbis valahogy be kell kavarnia neki. Talán ismét bevonhatná Tomot is. Dannek ugyanis fogalma sincs róla, hogy az ő kavarása nélkül is elég nagy kalamajka keveredett ebből az egészből azóta. Mindenesetre Mia következő kínzásán agyalva halad el az Iskolák közös tava mellett, és láss csodát, egy fekete üstököt pillant meg a jégen szerencsétlenkedni. Gyorsan mérlegeli a dolgot, hogy megéri-e az ügy, aztán gonoszan elmosolyodik és közelebb merészkedik. Aztán az ördögi vigyort felváltja a legszebb ragyogó mosolya, ami olyan vakítóan fehér, hogy kitörik tőle az üveg. Rálép a jégre cipővel, de óvatosan, ugyanis fogalma sincs, hogy kell korcsolyázni.*-Ha nem csapkodnál annyit, lehet, hogy sikerülne!-*Kiált az ismeretlen lánynak, aztán még közelebb óvakodik.*-Dan vagyok. Benned kit tisztelhetek?-*Hogy mióta tud normálisan is beszélni, az rejtély az emberiség számára. Egyébként a tündérség számára is, csak az sokkal idiótábban hangzik. Egyszóval a hangjában nincs ott az olyan jól megszokott somolygás és egyéb gusztustalan tényezők. Sőt, még kezet is nyújt. Már előre is sajnálom szegény lányt. Dan gondolhatna arra is, hogy elmehetne színésznek, olyan profin tudja a szerepet alakítani. Csak ez a szerencsétlen lányok kínzására és önmaga örömére használja. Disznó. Nem jönne neki rosszul egy pszichológus. Csak lehetőleg ne nő legyen, mert akkor annak semmi értelme nem lenne. És erős a gyanúm, hogy még a férfi pszichológusok is üvöltve menekülnének, ha Dan kitárja neki a lelkét, már ha neki van olyanja.*
Anissa Amy Allyson
Diák - Misztiktündér
Diák - Misztiktündér
Anissa Amy Allyson

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimeHétf. Nov. 09, 2009 7:11 pm

*Sokáig észre sem veszi a sárcot tekintve, hogy a felállásal szerencsétlenkedik elég gyér sikerel mivel állandóan visszacsuklik a lába legjobb kisérlete az volt amikor fel állt csak aztán szépen lespárgázot. (és aztán meg zöldségeket beszélt XD(bocsi muszáj volt))Szóval éppen felkecmeregnek mikor meghallja a fiú hangját és reflexből oda forditja a fejét így ismét csak visszahupan a jégre. A jégen ülve elgondolkodik azon, hogy talán a srácnak igaza lehet. Esetleg. Kis mértékben. Előfordulhat. Emlittem már, hogy Anissa elég makasc tud lenni? Költői volt nyugi.*-Nem is csapkodok.* Vágja rá egyből dacos hangsúllyal. Így,, hogy már csak azért is valahogy sikerül magát felküzdenie még épp időben, hogy ne fagyjon oda a jéghez. Az nem lett volna egy egyszerű dolog mármint onnan feltápászkodni úgyhogy gatyája odafagyott. De mindegy szóval karját keresztbe fonva (még jó, hogy varrni nem tud! Mi leene ha keresztbe varrná a kezét?) áll MAjd mikor a srác bemutatkozik és kezet nyújt nagy sóhajtás kiséretében ő is kinyujtja az övét.*-Anissa Amy Alllyson de inkább az Anissát vagy az Allysont használom de a legjobb az Anissa.*Fufruját a füle mögé türi mivel a szemébe hullot és attól idegbajt tud kapni.*-A hősképzőbe jársz?*Ezt csak az udvariaskodás kedvéért mondja és leengedi a kezét. Nem egy haragtatrtó tipus sőt utáűlja makacsságát így általába bocsánatott szokot kérni, de a fiú most túl máély sebről tépte le a ragasztót így be kell érnie ennyivel vagy esetleg még pár kérdésel amjiben fényezheti magát.*-Hány éves vagy amúgy?* Szóval csak gaíy kéárdez 2 aztán tesssék ezzel beérni kész ez van ezt kell szeretni.*
Katya Borislav
Prefektus - Tűztündér
Prefektus - Tűztündér
Katya Borislav

Hozzászólások száma : 2
Titulus : Tűztündér
Rang : Párbajtan Prefektus
Faj : Fél-elementál
Registration date : 2009. Nov. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimeSzer. Nov. 11, 2009 11:17 pm

*A kastély felől egy karcsú, elbűvölő és nem utolsó sorban vonzó lány alakja látszik, méghozzá épp a két diskuráló fiatal felé. Év vesztes, így egy évvel idősebb, mint egy átlag másodikos diáklány. Ő már tizenhat éves, így kellőképp nőiesen fest. Divatos, hátul csapott frizura, mogyoróbarna, mandulavágású szemek, melyeket kiválóan kereteznek a dús pillák. Ajkai meggypirosak, csókra teremtettek. Két oldalt lemaradva ringatózó tincsei nem zavarják, csak siet előrefelé, Anissa és Daniel felé. Egy piros pulóvert visel, és egy fekete farmernadrágot, valamint egy magas sarkú csizmát. Apró kis csillámok ragyognak fel időről időre a tóról visszatükröződő fényben, s a csillámok alatt még egy vékony réteg szemhéjpúder is rejlik, aranyszínben. Mosolyogva közelít a páros felé, és mikorra eléri őket, csípőre vágja bal kezét, míg a jobbal integet nekik, majd ökölbe szorítja, az ökle arany fényben izzik fel, és a kezéből több apró kis fényszikrát dob el, magára eresztve.* - Sziasztok, Katya vagyok, a tündérsuliból. Mi újság felétek? Figyeljetek, nem tudjátok hol itt egy jó kis éjszakai klub? Bulizni akarok, de olyan istentelen jót. *Már két napja nem volt sehol, próbálta valahogy a fejébe verni a Varázstárgyalkotást, de nem ment neki. Sosem volt egy jó tanuló, de azért valahogy csak átment a vizsgákon. Egyedül a Párbajtan sikerült neki, csak mert benne volt abban a két százalékban, akiknek sikerül a Kutyauszítás varázslata. Néha szerencsés, és ez sokat segít neki. Haja egyébként frissen mosott, és kellemes orchidea valamint liliom illatot áraszt magából, és egy kellemes parfümöt is "visel", tehát akár a fiúnak is megtetszhet.*
Daniel Albriech
Cserediák
Cserediák
Daniel Albriech

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimeHétf. Nov. 16, 2009 11:29 pm

*Dan magában jót mulat a szerencsétlenkedő lányon, de azért igyekszik komoly képet vágni a dologhoz. A fejéhez vágott szavakat azonban már nem tudja megállni egy gyors mosoly nélkül.*~Tüzes a kicsike~*Dan egy pillanatra megfogja a kezét, majd el is elengedi.*-Örülök, hogy megismerhettelek, Anissa.-*Vigyorog rá teljes világító fogsorával.*-A számból vetted ki a szót. Én is éppen ezt szerettem volna megkérdezni. Én 17 éves vagyok. Nemsokára leszek tizennyolc.-*Aha, persze. Naná. Egy olyan 10 hónap múlva. De mindegy. Nincs is sok ideje faggatni a lányt, mert nemsokára egy barna csinos jelenség érkezik a terepre, egy jó pár másodpercre sikeresen magára vonva ennek a seggfejnek a figyelmét. Szeme végigvándorol mindenfelé, amerre csak az olvasó el tud gondolni, majd mosolyogva bámul bele szemérmetlenül a szemébe.*-Szia, szépségem...akarom mondani Katya.-*Fejezi vigyorogva, teljesen más stílusban, mint ahogy az előbb Anissával beszélt. Ez már sokkal inkább az igazi énje, habár addig nem nagyon fogja elengedni magát, amíg teljesen ki nem ismeri a "partnert", jelenesetben Katyát.*-Bulihelyet? Cicus, a város legjobb bulihelyein VIP-vendég vagyok...-*Ja, persze, kivéve azokat, ahonnan kitiltották szexuális zaklatás miatt.*-...szóval csak egy szavadba kerül, és már bent is vagy a kulisszák mögött. Na, mit szóltok hozzá lányok?-*Pillant végre vissza Anissára, hiszen most jut eszébe, hogy ez a kis tüzes csíra is itt van.*-Ja, egyébként Dan vagyok, örvendek Katya. Anissa - Katya, Katya- Anissa...-*Mutatja be őket egymásnak pimaszul, mintha egyébként nem menne nekik magától.*-Most, hogy ilyen szoros ismeretséget kötöttünk, ezennel meghívlak magammal titeket a város legmenőbb bulijába, amit én tartok, csak álnéven...Nem akarom, hogy az emberek nyíltan ünnepeljék a buli-királyt.-*Fejezi be álszerényen és kérdőn-kisfiúsan pislog a lányokra. Illetve, csak Anissára, mert ahogy Katyára téved a pillantása, egy kicsit lejjebb vándorol a tekintete, mint kéne...*
Anissa Amy Allyson
Diák - Misztiktündér
Diák - Misztiktündér
Anissa Amy Allyson

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Nov. 19, 2009 11:25 pm

* Aniss nem nézte volna 17-nek a srácot így egy másodpercre felszalad a szemöldöke de gyorsan rendezi vonásait. *-Szóval 17. én még csak....*Itt szakitja félbe az újonnan érkezett lány. GYorsan végigméri és megállapitja szépen csendesen magában,hogy nem igazán úgyanaz a típus mint ő. De ezt nem jelenti ki hangosan mégha nincs is oda az ilyen lányokért.*-Szia Anissa vagyok.*Nem igazán tetszik neki a bemutatgatosdi de az ehez tartozó megjegyzéseit is visszatartja.*-Hááát ha jobban meggondolom elmehetek*-Nagy nehezen nyögi ki mert szeret bulizni persze de hát észreveszi a srác elkalandozó pillantásait é nem meri egyedül hagyni a msásik lányal egy buliban pedig mára teljesen mást tervezet.*-HA itt megvártok amig felviszam a korim.-Mintegy választ sem várva elindul a part felé de féluton segre esik. GYorsan leoldja a korcsolyát és zokniban fut ást a jégen kisebb csúszkálás árán. felveszi kint a cipőjét és elfut az fh írányába.*

*Bő 15 perc múlva már itt is van. De teljesen átöltözött. Ám ruhájából csak a világos drap földet söprő kabátja látszik. HAját az kibontotta és felfogta olyanra mint a képén van egy egyszerű kis bűbájjal. Reméli, hogy Dan még nem tett kéárokat a lányban és megvárták. HA ige odamegy.*-Köstzi, hogy megvártatok.Mehetünk.*Jelenti ki nemes egyszerüséggel és elindul ha a többiek is ezt teszik.HA nem várták meg visszaballag a kastélyba.*
Katya Borislav
Prefektus - Tűztündér
Prefektus - Tűztündér
Katya Borislav

Hozzászólások száma : 2
Titulus : Tűztündér
Rang : Párbajtan Prefektus
Faj : Fél-elementál
Registration date : 2009. Nov. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 21, 2009 12:23 pm

*Elégedett mosollyal figyeli a reakciókat, és kicsit felvonja a szemöldökét, csípőre téve kezét. Meggypiros ajkai mosolyból szóra nyitja, és kellemes hangján folytatja tovább.* - Bizonyára, de szerintem nem az elittel fogunk mulatozni. Mielőtt még ilyen jóban lennénk, megtudhatnám a neved? *Horkan fel, majd hátraveti haját, még utólag Daniel bókjára. Nem szereti, ha ismeretlenek tapadnak rá, pláne nem, ha csak azt akarják. Őket többnyire jól megégeti. Anissának biccent, és integet, magában eltöpreng a néven, de végülis belenyugszik, hogy nem ismeri a lányt.* - Nagyon örvendek, biztosan találkozunk majd az egyik órán. Daniel, nekünk is ment volna. *Pislant a fiú felé, majd bólint a másik lány szavaira, és várakozóan pillant a jégre, végül lassú léptekkel elindul a part felé. Ő amúgy sem ment be annyira, mint a másik kettő, így komfortosan kijut csizmájában is, nem kell hozzá jégkorcsolya. Kiérve szótlanul mered maga elé, nincs mit mondania, és Anissát sem akarja kihagyni a beszélgetésből. Negyed óráig csak az öngyújtóját nyomogatja, amiből időnként csak hő, vagy csak fény jelentkezik. Mikor megérkezik a misztiktündér, biccent neki, és Danielnek is, hogy indulhat a buli.* ~Azért kíváncsi leszek rá, hogy ez a Daniel mennyire forog elit körökben...~
Daniel Albriech
Cserediák
Cserediák
Daniel Albriech

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitimeHétf. Nov. 23, 2009 11:07 pm

*Dan úgy néz ki, mint akinek a szája sarkai oda vannak ragasztva a füléhez. Megállás nélkül vigyorog.*
-Nagyszerű!-*Csapja össze a kezét, elengedve a füle mellett Katya megjegyzését.*
-Jó, oké, vigyed csak, de siess, te lány.-*Színpadiasan felsóhajt, miközben nézi, ahogy Anissa távozik a terepről. Aztán szembe fordul Katyával, a száján már megint az az idióta mosoly, de hát, ez van. Mondhatnám, hogy nem tehet la, de nem mondanák igazat: igenis tehet róla. Megváltozhatna, ha akarna, de ő szereti ezt a szerepét, amiből az elmúlt 8 évben nem esett ki. Tehát szembefordul a vele maradt lánnyal, és mivel az nem szól semmit, Dan is csak a szemét jártatja ide, oda, fel és alá. Hogy mit lát, és mit néz, azt az olvasó fantáziájára bízom. Ráadásul nem is nagyon próbálja leplezni, inkább mintha nyíltan felvállalná "másságát".Amikor végre megérkezik a várva várt lány, őrá is megereszt egy mosolyt.*
-Jól van, lányok, kezdődjön a buli!-*Kiált fel nagy vigyorogva, aztán magabiztosan elindul Xilomen felé.*
-Erre, csak erre, utánam, gyertek.-*Terelgeti őket.*

//Sorry, rövid lett, a panaszleveleket az e-mail címemre kérném. Kösz. És bocs.//
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Iskolák közös tava   Iskolák közös tava - Page 6 Icon_minitime

Iskolák közös tava
Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Twidare Tündériskola :: Xilomen :: Érintetlen természet-
Ugrás: