|
|
| Jégmeleg-forrás | |
|
+5Maryola Miyo Cheshire Sabrina Dilen Bux Tom Lightrowl Michael Flatwick Salina Twink O' Berry 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Salina Twink O' Berry Vezető
Hozzászólások száma : 223 Titulus : Alapító Rang : Nyugalmazott tündér Faj : Sima tündér Registration date : 2008. Feb. 13.
| Tárgy: Jégmeleg-forrás Hétf. Május 19, 2008 6:58 pm | |
| Leírás:A forrás e különös nevet azért kapta, mert jégtömbökhöz hasonlító sziklák között bújik meg, amik ráadásul érintésre mindig hidegek is. A forrás azonban langyos, így hát a jégmeleg nevet kapta Xilomen régi lakosaitól. Először észre sem lehet venni a kis forrást, csupán a csobogó hangot követve juthatunk el hozzá. Egészen apró, átlagos vízsugár csobog keresztül a kövek közötti résen, s mielőtt odaérhetnénk a helyhez máris vízben tocsogunk. De kárpótol ezért a sziklák mögött rejtőző szép látvány: egy egész kis sziklakerítés van a hely körül, ezt csak innen belülről látszik. A víz egy oroszlánfej szájából csorog kifelé, ami egy sziklafalba van építve szemben a belépővel. Egész sok sima felületű kiszögellés és kisszikla szolgál ülőhelyként, kellemesen el lehet itt beszélgetni. __________________ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Kedd Május 20, 2008 8:28 pm | |
| *Elindul a hang forrása felé, majd amikor méglátja a tájat elcsodálkozik.*~ Ez gyönyörü. És írtó ismerös nem mintha jártam volna már itt...Megvan olvastam ról, hátha ez voltaz Mindjárt megtudom.~Ezzel belemeriti kezét a forrásba és érzi, milyen meleg.*~Még jó, hogy fürdöruhát vettem a ruhám alá mert, csak azt találtam.Leveti ruháját és a vízbe ugrik.Imád uszni haja csak úgy lebeg a vízben.úszik, majd feljönlevegőért ez így megy percekig.* |
| | | Michael Flatwick Harcos
Hozzászólások száma : 60 Age : 31 Tartózkodási hely : Hősképző Titulus : Harcos Rang : Fehér Vízesés Diák Faj : Ember Registration date : 2008. Feb. 15.
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Kedd Május 20, 2008 9:18 pm | |
| *Mike farmerben és fekete pólóban járkál a sziklák között, oldalán az övéhez erősített kardja lifeg a tokjában. Minden Hős-nek van ilyene, hát ő sem kivétel ez alól. Szőkés haja smaragdzöld szemébe lóg. Amint megkerüli a sziklákat észreveszi a lányt a vízben* - Helló *Rávigyorog Liliana-ra, és egy utolsó ugrással a forrás vize mellé érkezik. Mivel a föld vizes abban a minutumban elcsúszik, és leesik a földre. Először meglepődik, és megérzi a fájdalmat a hátsójában, de aztán szokásosan semmibe veszi az egészet - felpattan, mintha mi sem történt volna és újabb ellenálhatatlan vigyort küld a fürdő lány felé. Nekidől a falnak az oroszlánfej mellett, és a sziklákat kezdi szemlélni* - Szép ez a hely. Kár, hogy ilyen messze van a Hősképzőtől. Te Tündér vagy, igaz? *Kérdezi barátságosan* Nem úgy nézel ki mint azok a rusnya banyák *szeme pajkosan megcsillan, és halkan elneveti magát. Láthatóan valóban jól érzi magát* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Kedd Május 20, 2008 9:30 pm | |
| *Fürdik és úszik felbukkan és meglát egy fiút aki hozzá beszél. Elöször nem tudja mire vélni aztán hallja, hogy a hösképzöböl van.*-Óh . Hello.*mondja remegő hangon.Látja, hogy a fiú dob egy hátast de szerencsére sikerül megálnia a nevetést.Egy-egy már nem remeg a hangja.*-Igen csodálatos. Liliana Montez . Tündér vagyok talált.*Amikor a fiú azt mondja szebb vagy mint azok a rusnya banyák kicsit elpirul.*-Pillanat.*Eltünik a víz alatt amig el nem mulik pirosága majd ismét feljönn és tűzetesen szemléli a fiút.*~Írtó helyes. És kedves is.~*Azért még a vízben marad mert nem akar egy kék fürdőruhában a fiú elé menni.*-Nem akarsz úszni? Persze csak ha van miben. //fagy// |
Hozzászólások száma : 60 Age : 31 Tartózkodási hely : Hősképző Titulus : Harcos Rang : Fehér Vízesés Diák Faj : Ember Registration date : 2008. Feb. 15.
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Szer. Május 21, 2008 8:32 pm | |
| *Felvonja egyik szemöldökét, s úgy néz Liliana-ra, mintha el sem hinné hogy ilyen butaságot kérnek tőle. De nem sokáig bírja ezt a merev arckifejezést, hamar elröhögi magát.* - Hogy van-e miben? Tudtommal a sima ruha is elég *Azzal minden előzetes bejelentés nélkül ágyúgolyóként a vízbe ugrik, jól lefröcskölve így a Víztündért. Amikor felpattan, szőke haja már a fejéhez van tapadva, de még így is észvesztően helyes. Már akinek... Nevetve újabb vízadagot nyom Lil arcába, aztán gyorsan lemerül a víz alá hogy el ne találja a válasz, amennyiben kap ilyet. Amikor levegőhöz jut, folytatja az ismerkedést. Közben alig észrevehetően közelebb araszol a lányhoz* - Szóval, Liliana, hogy szoktak hívni? Valami becézésed van? Gúnyneved? *Arcán rajta marad a letörölhetetlen vigyor* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Szer. Május 21, 2008 8:51 pm | |
| //Nem írtad, hog olvad.// *Lilianna Őröl, hogy a fiú is beugrik.A bombából érkező víz arcontalálja de ő csak nevet. Aztán kap még egy adagal de azon is nevet.Kimászik a vízből kék pántnélküli fürdőruhában és amint a fiú feje felbukan bombaként beugrik.Reméli eltalálta a fiút. Majd odéb bukan fel annyira , hogy ne lehesen eltalálni.*-Mi a neved? Erre még nem válaszoltál.*Mondja és kuncog.~Nem emlékszem, hogy ennyire elvoltam valaha is egy ismeretlenel aki ráadásul fiú.~*Nevetgélve úszik majd csillogó szemeivel körbenéz.*~Gyönyörü ez a hely.~ //Fagy sorry// |
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Csüt. Május 22, 2008 8:07 pm | |
| *A víz bizony pont a képébe megy, de örökös jókedvén ez mit sem változtat. Még lebukik néhányszor a víz alá, de a fröcskölést egy időre felfüggeszti. Odaúszkál Liliana mellé, és úgy dönt egy kis beszélgetésre fordítja az időt, hogy ne egy ismeretlen tündérrel szórakozgasson. Na jó, annyira azért nem ismeretlen; a nevét már tudja, haladás. Kihúzza magát a vízből, és a köves "partra" huppan. Ruhája teljes mértékben hozzátapadt, de úgy tűnik egyátalán nem érdekli* - Michael. Úgy hívsz ahogy akarsz *Mondja bemutatkozásképpen* Mondd csak, kedves Szirén... Sok hozzád hasonló tündér jár ebbe az iskolába? *Újabb vigyor, a szirén jelző cukkolásnak vehető* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Csüt. Május 22, 2008 8:16 pm | |
| *Kimászik ő is a vízből és remékli hamar megszárad mivel egy farok van lábai helyet.Szóval kikecmereg a vízból és magára kapja ruháját mivel kicsit fázik.Lassan megszárad és ismét lábai vannak.*-Szóval Michael. Akkor Mikénak hívlak ha nem baj.Te engem Lilinek Lillnek és ha kitalálsz mást úgy is hívhatsz.Ja és elég sokan járunk ide és még mindig érkeznek újjak. Bár még nem sokkukal taálkoztam.~Szirén mint cukkolás.Hmm. Hát n3ekem nem ez jönn le belőle. Szép gyönyörü hangú nök nem tudom, hogy érti.~*Mosolya nem akar elmenni de nem is kergeti el.* |
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Csüt. Május 22, 2008 8:46 pm | |
| *A sellő uszonyos dolgot már nem először látja életében, elég sokat tud a tündérekről. Elvégre, egy tündérekkel teli dimenzióban él! Na mindegy, szóval nem lepődik meg semmin. Szinte semmin. Lassacskán ő is megszárad, és a fejéhez tapadó aranyszőke haján kívül minden a régi lesz* - Nekem megfelel, Lil *Újabb cukkolásszerűség, meg valószínűleg Lilian új beceneve. Kár, ezek szerint a szirén megszólítást elhagyja. De talán mégsem* Sétálunk egyet? Elkísérlek a sulidig, ha nem baj. *Felpattan a földről, és megrázza a fejét. A hajából a szélrózsa minden irányába vízcseppek röpködnek, és amint Lil feláll, már indul is a Tündériskola felé* - Mondd, Lil, te mindig úgy mosolyogsz mint aki nem bírja abbahagyni? *Naná, hogy még egy vigyor jelenik meg az arcán. Az ilyen apróságok sosem kerülik el a figyelmét* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Csüt. Május 22, 2008 8:53 pm | |
| *Látja a fiú nem lepödik meg usszonya láttán de ezen már nem lepödik meg és talán a fiú sem lepödik mege azon , hogy Lill nem leödik meg rajta, hogy a fiú nem lepödöt meg .....Na mindegy túl bonya.*-Oké akkor Mike.Persze csak kísérj.~Ajánlom ios ~*Feláll és elindul a fiúval a nyomában remélhetöleg.*-Nem nem mosolygok mindig csak a mosolygás fiatalít.*mondja minth nem érezné a fiú gunyolodik.*-De tessék.*abbahagyja amosolygást.*-Így jobb?*Lillben egy meleg érzés lesz núrá ahogy az iskolához érnek és ez a szójut az eszébe."otthon".* |
| | | Tom Lightrowl Harcos
Hozzászólások száma : 114 Titulus : Harcos Rang : Fehér Vízesés Diák Faj : Ember Registration date : 2008. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Pént. Szept. 05, 2008 6:48 pm | |
| *Tom , amikor kijött reggel, még sugárzó napsütés, fülledt meleg volt.Sejteni lehetett volna, hogy itt nagy vihar lesz. De Tom mégis kijött, mert éppen olyan kedve volt. Most itt van a Forrásnál, és a kiszögellés alatt ül, csurom vizesen, és várja, hogy elálljon az eső, ami, úgy néz ki nem fog egyhamar bekövetkezni. Egy dalt dúdolgat és miközben köveket dobál a vízbe, nézvén, hogy mekkorát csobban.*
A hozzászólást Tom Lightrowl összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 22, 2008 7:46 pm-kor. | |
| | | Sabrina Dilen Bux Ex-karakter
Hozzászólások száma : 51 Titulus : Levegőtündér Rang : Boltossegéd Faj : Animotündér Registration date : 2008. Aug. 07.
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Szer. Szept. 10, 2008 8:18 pm | |
| *Sabrina jön ide feje fölött egy esernyő sárga poló és barna szoknya van rajta.Elsátél a forrás mentén és meglát egy fiút. Már is bánja, hogy kijött otthon mindig csúfolták macska füle is farka miat de már valszeg a fiú is megláta így odamegy hozzá. *-Szia! Sabrina. Tündér te ki vagy? Fejére huzza ernyőjét és leüll hiszen így se füle se farka nem látszik.* | |
Hozzászólások száma : 114 Titulus : Harcos Rang : Fehér Vízesés Diák Faj : Ember Registration date : 2008. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Pént. Szept. 12, 2008 3:38 pm | |
| *Már éppen majdnem végig énekelte a legújabb hamis dalt, amikor a lány megszólítja. Ő már látta korábban is, de nem ment oda hozzá, mert nem az a fajta fiú, aki csak úgy lányokat szólongat meg. Nem úgy, mint iskolatára Micheal FLatwick, akinek mindig van egy lány,aki szeretgethet. Tehát, amikor a lány odajön, kissé meglepődik. Nem azon, hogy a lányon van egy pár fölös testrész, hanem mert kicsit helyesebb volt, mint Tom várta.*-öööööööööööö. -*Mondta, igen felnőttesen.*-Szia! Én nem. Mármint nem vagyok tündér.... de gondolom ezt sejtetted....És hős vagyok. Mármint, hogy a Hősképzőbe járok, de nem tudom miért, mert még egyszer sem hősködtem, tudtommal....mellesleg Timon.. vagyisháthogy Tom vagyok.. Azt hiszem.-*Az utolsó szót már csak motyogta, az arca meg égett a szégyentől, hogy úgy viselkedik, mint egy óvodás gyerek.*Hogyhogy ilyen esőben kint jársz-kelsz?*Már nem olyan vörös a feje, és kezdi visszanyerni a hidegvérét, mert túl lett az első meglepetésen,hogy a lány ilyen szép.Így aztán a hidegvérrel jött meg az a gondolata is, hogy talán nem kéne ezt csinálnia, mert ő nem Micheal Flatwick. Mindezek ellenére csöndben maradt, és várta, hogy a lány szóljon.*
A hozzászólást Tom Lightrowl összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 22, 2008 7:46 pm-kor. | |
Hozzászólások száma : 51 Titulus : Levegőtündér Rang : Boltossegéd Faj : Animotündér Registration date : 2008. Aug. 07.
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Pént. Szept. 12, 2008 7:03 pm | |
| *Sabrina felkacag.*-Gondoltam, hogy nem vagy tündér.Hiszen fiú vagy. Szóval hős.Nektek is itt van az iskolátok valahol nem?*Fülét farkát viszanővesztette szóval már feljebb emeli az esrenyőjét és a fiúra néz.*~Nagyon helyes túlságosan is. De térj észre nem a növérem vagyok.~Óvatosan néz körbe. Úgyanolyan zavarban van mint a fiú ha nem még nagyobban.*-Szeretek az esőben sétálni. olyan.., hát nem is tudom. És te miért vagy kint? *Idegesen a körmét bámulja amiről kezd lekopni a lakk.* | |
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Pént. Szept. 12, 2008 7:41 pm | |
| -Khm.. én is szeretek, mint látod, és ez a kedvenc helyem, ez a kis barlang. Olyan csend van és nyugalom.Khm.. Látom te sem vagy valami bőbeszédű ugye? Gyere beljebb, mert megázol.. És mert.. Mondd te hallottál a boszorkányok lehetséges támadásáról?Jobb lesz, ha nem mászkálsz egyedül, mert.. hát mert biztos hiányoznál a barátodnak.-~Idióta, hülye, balfácán!! Hogy kérdezhettél ilyet?~*Tom arca már inkább hasonlított egy csinos kis céklához, úgyhogy inkább elfordult, és a vizet nézi*-Bocsánat, igazán semmi közöm hozzá. Hiszen nem is ismerlek.-
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Pént. Szept. 12, 2008 8:34 pm | |
| -Nem nem vagyok túl bőbeszédű de látszik sajnos. Nagyon szép hely. Mi?*Majdnem belesik a vízbe.*-Boszrkány támadás úram isten!! Nem nincsen pasim, de boszorkánytámadás!!Bocs most gyorsan vissza kell mennem az iskolába.Nagyon sajnálom. Szia!* Gyorsan macskává változikés eliramodik az iskola felé. Egyszer még visszanéz a fiúra olyan helyes de most vissza kell mennii. Ismét az iskola felé veszi az írányt.* | |
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Pént. Szept. 12, 2008 9:04 pm | |
| -Várj! Állj!-*Olyan gyorsan ahogy csak tud, utána fut a lánynak Remélhetőleg utól éri, és eléáll.*-Nem akartalak felzaklatni, de épp a boszorkánytámadások miatt most haza foglak kísérni. Kérlek! Engedd, hogy veled menjek!-*Tom szinte könyörög, hogy a kecses macskalány megengedje neki, hogy vele menjen.*
A hozzászólást Tom Lightrowl összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 22, 2008 7:47 pm-kor. | |
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Pént. Szept. 12, 2008 9:11 pm | |
| *Tomnak nagy szerencséje van Ha Sabrina nem nézi vissza nem éri útól épphogy sikerül útól érnie Sabrina viszaváltozik tündérlányá.*-Miattam ne ted ki magad ennyi veszélynek egy macskát kevésbé vesznek észre mint minket így és aztán te, hogy jutsz haza?Jóban veszélyben vagy mint én.De ha úgysem tudlak lebeszélni.*Ha sikerül lebeszélnie tervéről a fiút egyedűl ha nem vele egyőt sétál a tündér iskola felé.* | |
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Pént. Szept. 12, 2008 9:40 pm | |
| -Nem, nem tudsz lebeszélni. Mellesleg, szerintem a boszorkányok nem biztos, hogy szemmel érzékelik a tündért. Varázslattal is meg tudják nézni, hogy egy adott területen van-e tündér.Mellesleg, nem vagyok nagyobb veszélyben,, mintha a hősképző felé mennék. És különben is itt van egy jó barátom.-*Itt a kardjára néz, ami az oldalára van kötve.És szeretettel megsimítja.Aztán megrázza egy kicsit a fejét, és elindul a lány mellett. Csöndben van, élvezi a természetközelségét. De miközben a fákat nézegeti, a közüket is vizslatja kíváncsiskodó tekintetek, vagy esetleg boszorkány tekintetek után.*
A hozzászólást Tom Lightrowl összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 22, 2008 7:48 pm-kor. | |
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Hétf. Okt. 06, 2008 6:10 pm | |
| *Lám, lám Tom megint itt köt ki. Sok minden történt azóta, hogy itt járt, és találkozott azzal a végtelenül kedves lánnyal. De azóta találkozott egy másik, végtelenül szeméttel is, és mégis, a barátnőjének inkább a bunkóbbikat tudná elképzelni. Elég vicces ez a férfi elme, nem? De miután visszautasították, kénytelen volt ide jönni, hogy újra osztrigát játsszon, aki alig-alig jön ki a héjából. Szóval, ugyanoda ül fel, amikor megismerte Sabrinát, a kedvesebbiket. Tévedés ne essék, nem azért, mert újra találkozni akarna vele, legalábbis nem most. De itt a legkönnyebb gondolkodni, így ide sétált. Mint akkor, most is elkezd köveket dobálni a vízbe, csak most nem szórakozásból, hanem, hogy elterelje a gondolatait Mia felől. Ez nem sikerül olyan jól, mint ahogy tervezte, így Miáról gondolkodik. Hogy mit tehetne.. Legbelül tudja, hogy a legjobb lenne, ha visszamenne a hősképzőbe, és elfelejtené a lányt. De mégis... mégis mindig a lányra gondol, ki tudja miért?Így aztán, hogy nem tud se az egyikre, se a másikra hallgatni, kihúzza a hüvelyből a kardját, és szét lassan, extra lassan kezdi el végig mozogni a mozgáskombinációt, amit nemrég tanultak. Meg kell hagyni, hogy ez a srác jó izmos, és tökéletesen végzi el a gyakorlatot. Igen ám, de ha arra gondol, hogy valószínűleg sosem fog Miával úgy találkozni, hogy megismerhesse, egyre vadabbul kezd vívni, míg a verejték patakokban csorog le róla. Így aztán leveszi a felsőjét, és póló nélkül vív tovább a semmivel. Annyira kimerül, hogy egy fél óra múlva elejti a kardot, és letérdel. A kardot visszateszi a hüvelybe, viszont a pólóját nem veszi vissza, hanem egy hirtelen gondolattól vezérelve beleugrik a jéghideg tóba, úszik pár hosszt, majd kimászik a partra, és a fűben elterülve, a kimerültségtől, és a tehetetlen dühtől el is alszik ott, a kardját a kezével ölelve át.* | |
| | | Maryola Miyo Cheshire Diák - Tűztündér
Hozzászólások száma : 23 Titulus : Tűztündér Rang : Diák Faj : Sima tündér Registration date : 2008. Aug. 06.
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Hétf. Okt. 06, 2008 7:23 pm | |
| *A zimankós hideg időben a szitáló esőben sétálgatva bukkan fel a tegnap érkezett tűztündér a Jégmeleg-forrás közelében. Maryola, a pöttömke új lány szőrmés, sötétvörös kabátját viseli, annak kapucnija alól kukucskál ki kíváncsian a világba két hatalmas szemével. Arca, ami kilátszik a kabátka alól, kissé kipirosodott a hidegtől, orra viszont egyenesen bíbor színt öltött, de ettől csak még aranyosab mint egyébként. Átlag szépségű lányról van szó, olyanról aki egyszerűen beleolvad a tömegbe, de belül mégis különlegesebb mint amilyennek látszik. Szereti a különös, és az egyszerű dolgokat egyaránt dolgokat, minden kicsi érdekességet észrevesz, és a világ apró csodáit nagyonis megbecsüli. Az esőben sétálás mindig is a kedvenc tevékenysége volt. Olyan hangulatos ilyenkor az utcákon ráérősen baktatni, miközben körülöttünk általában nincs senki, hiszen kevesen kedvelik az elázás gondolatát. Ilyenkor nagy a csönd, főleg itt, és mennyire csodálatos... A hideg ilyenkor fel sem tűnik. De akkor mi ez a nyögés? Vagy csak valami egész más hang, de biztos, hogy a szikláktól jön. Talán mégis van itt valaki. Maryola nagy pislogásokkal a sziklákhoz kanyarodik, és közelebb érve már valamiféle csobogó hangot is vél hallani. Kíváncsiságának sosem tudott ellenállni, kénytelen bemásznia a sziklák közé... Jéé! Egy fiú, és itt edz a forrásnál. Merthogy ez egy forrás, természetesen. Az oroszlánfejből kicsobogó víz legalábbis erre utal. A lányka túl félénk ahhoz, hogy egyátalán megközelítse a fiút, így meg főleg, hogy póló sincs rajta. Kimondottan izmosnak látszik, de nem olyan izomagyúnak, mint akik súlyokat emelgetnek a tévében. Nem, ez a fiú inkább hasonlít egy pont megfelelő kondiban lévő regényhőshöz, aki végtelenül kedves és szelíden nézve hallgatja meg a bajaidat. Tehát az a különleges fajta, amiből nem találsz minden bokorban. Amikor ez az igazi álomfiú letelepedik a barlangszerűségbe, Maryola erőt vesz magán, és remegő lábakkal kilép rejtekhelyéről. Bátortalanul közelíti meg Tomot* - Ööö...Szia *köszön neki félhangosan, még a hangja is remeg talán* Leülhetek.. Leülhetek ide? *kérdezi félénken, elhaló hangon. Fogalma sincs mit mondhatna még, mert sosem volt a szavak embere, sosem jut eszébe semmi amiről beszélhetne, főleg nem ha egy idegennel találkozik. Azt pedig még nem is vette észre hogy a fiú alszik. De azért ha valami csoda folyton válaszolna, és a válasza igen lenne, ő óvatosan lepuppan a hűvös földre, aztán a vizet kezdi nézni és közben zavartan birizgálja a körmeit* | |
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Hétf. Okt. 06, 2008 7:32 pm | |
| *Tom, aki nem is aludt el annyira, csak egy kicsit , mindegy szóval nem aludt el mélyen, kinyitja a szemét, és meglepetten pislog a lány felé, aki felé közeleg. Észre sem veszi, hogy majd megfagy, mert itt csücsül kint, a hidegben, vizesen póló nélkül. Meg aztán, most hogy egy lány "kikosarazta" azt hiszi, vele van a baj, nem pedig Miával.*-Persze, ülj csak le!-*Még mindig nem veszi észre a mi kis hősünk, hogy félmeztelen, és megint úgy érzi magét, mintha Sabrinával beszélgetni,e , amikor még kissé félénk volt. Így aztán elmosolyogja magét az emlék gondolatára, és barátságosan pislog Maryola felé.*-Mi a neved?-* Ekkor veszi észre, hogy tulajdonképpen még mindig nincs rajta póló. Elvörösödik zavarában, és gyorsan felkapja magára a pólóját, ami tök felesleges, mivel a pólója is ,meg önmaga is hót vizes, így hiába vette fel a felsőt, a póló rá tapadt az izmos felsőtestére, és tök olyan, mintha nem is lenne rajta semmi, de mindegy. Immár ő is zavartan várja Maryola reakcióját.* | |
| | | Maryola Miyo Cheshire Diák - Tűztündér
Hozzászólások száma : 23 Titulus : Tűztündér Rang : Diák Faj : Sima tündér Registration date : 2008. Aug. 06.
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Hétf. Okt. 06, 2008 7:47 pm | |
| - Maryola *Felel az ismeretlen fiúnak már kicsit összeszedettebben, ami annyit jelent, hogy a hangja remegését sikerült eltűntetnie, helyette viszont balszerencséjére cincogni kezd akár egy egér, csak alacsonyabb frekvencián* És téged hogy hívnak? *Érdeklődik mikor Tomon már rajta a pólója, és végre rá meri emelni a tekintetét. De azonnal el is kapja, mert a fiú attól még ugyanolyan helyes mint póló nélkül, tekintve, hogy vizes a felsője. Csak hogy zavarát leplezze, abbahagyja a körömkaparást, és helyette inkább közelebb húzódik a forráshoz. Kezdeni szeretne valamit magával, hogy ne üljön úgy ott mint egy zsák krumpli, és Tom ne higgye azt, hogy egy unalmas körömkaparó. Bár ha ezt hinné nem lenne távol az igazságtól. Jobb keze mutatóujját belemeríti a vízbe, ami -mint ahogy meglepetten tapasztalja- langyos hőmérsékletű a hideg helyett, amit várt. Ezen felbátorodva egész jobb kezét belemeríti a vízbe csuklóig, aztán gyenge fröcskölgetésbe kezd, vagyis ujjait mozgatja a vízben kis hullámokat létrehozva ezzel. Mostaz egyszer viszont észre sem veszi, hogy mit csinál, mert azon agyal lázasan, hogy milyen fiúkat érdeklő témát vethetne föl, amin aztán jól elcseveghetnének* - Na és öhm... Melyik suliba jársz? *Teszi fel a kérdést amire a válasz nyilvánvaló. Ahogy kiejti az utolsó szót erre ő maga is rájön, és szégyenkezve újra a hullámkavarásnak szenteli a figyelmét, közben pedig hangtalanul szidja magát, amiért ilyen butus* | |
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Hétf. Okt. 06, 2008 7:56 pm | |
| -Tom vagyok.-*Tomnak tetszik Maryola zavara. Érdeklődve nézi, amikor a lány aranyos kis arcára kiül a meglepetés a víz hőmérsékletét.De a következő kérdésre nevetnie kell, és nevetve mondja a következőt.*-A Tündériskolába!-*Aztán már csak mosolyog.*-Nem, hősképzőbe járok! Gondolom, te tündér vagy, az, hogy milyen, még titok számomra. Lehet megtudni kegyed képességét?-*Kérdezi Tom, és maga is meglepődik azon, hogy milyen könnyedén tud társalogni ezzel a lánnyal, minden idegeskedés nélkül.*-Nem láttalak még erre felé, mikor érkeztél a suliba?-*Aztán, hogy meglátja, mivel szórakozik a lány, újból leveszi a pólóját, a nadrágját azért még magán hagyja, és belelép a vízbe. A felduzzadt víz kb a derekáig ér. Rámosolyog a lányra, és hívogatóan int a kezével.*-Gyere! Élveznéd!- | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Hétf. Okt. 06, 2008 8:00 pm | |
| *Néhány kósza nesz egy félreeső bokorból, és Chryssa alakja bontakozik ki. A lány aggódva mereszti szemeit, letelepedik egy szomszédos sziklára. Onnan nézelődik, és megpillantja Tomot és Maryolát. Haja szokás szerint ziláltan omlik vállára, szomorúan int a víz felé. Egy kígyófejet formál a vízből, majd sziszegni kezd vele, saját maga szórakoztatására. Aztán egy apró buborékot emel ki másik kezével, amit egy apróbb hal alakjába önt, és a kígyó megeszi a halat. Mikor végzett az előadással, a vizet elengedi, de ezáltal akkora csobbanás keletkezik, hogy víz fröccsen még Maryoláékra is, és Chryssa is csurom víz lesz... tíz másodpercen belül sellővé, azaza szirénné válik. Aggódva pillant körbe, majd beleugrik a vízbe, ahol kék, pikkelyes uszonya nő, kopoltyúszerű légzőszerve lesz, és némi úszóhártya a kezén. Aggódva pillant fel, a víztükör felé, kicsit furcsán érzi magát. Odébbúszik, egy szikla mellé, nehogy meglássák őt, egyelőre a víz alól figyeli őket.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás | |
| |
| | | | Jégmeleg-forrás | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|