|
|
| Jégmeleg-forrás | |
|
+5Maryola Miyo Cheshire Sabrina Dilen Bux Tom Lightrowl Michael Flatwick Salina Twink O' Berry 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Adam Courton Harcos
Hozzászólások száma : 19 Titulus : Harcos Rang : Diák Faj : Ember Registration date : 2008. Oct. 07.
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Vas. Nov. 02, 2008 11:24 pm | |
| *Egy egész helyes srác téved ide, felfedező útja egyik megállójára. Elbűvölve néz körbe a természetben, mert itt mindig van min csodálkoznia. Annyira le van foglalva azzal, hogy magában az egekig magasztalja ezt e helyet, hogy először észre sem veszi a sírás szélén álló lányt, aki mint egy idegbeteg kapaszkodik egy sziklába, és a vízbe bámul jó pár perce.Mindegy, Adamnak először ez nem nagyon tűnik fel. De amikor a kis vizet akarja szemügyre venni, megakad a szeme, egy nem feltétlenül odaillő lányon. És, hát, valljuk be, lehet, hogy nem csak ezért akad meg rajta a szeme. Mindenesetre Adam nem az a fajta típus, aki félne a lányoktól, de nem is az, aki szószerint vadássza őket. Így aztán szép nyugodtan oda ballag a lányhoz, és teljesen természetesen veszi szemügyre közelebbről. meg kell hagyni, tetszik neki, amit lát.*- Szia! Adam vagyok. És téged, te kis hableány, hogy hívnak?-*Ugye milyen jól tud ismerkedni? Büszke vagyok rá.XD-. Mindegy. Amíg várja a lány válaszát a vizet kezdi jobban megfigyelni, ennek érdekében a mellé a szikla mellé telepedik, amibe a lány a körmét mélyeszti. Kezével belelapátol a vízbe, és az arcát leöblíti vele. Aztán, hogy még jobban hűsítse magát, és hajába is futólag beletúr. Ha belegondolunk, akarata ellenére jobbat nem is tehetett volna, ugyanis így még aranyosabb lett, azzal a ki nedvesen kunkorodó hajával, és élénken csillogó, sötétbarna szemével. Ezek a szinte fekete szemek járják végig a lány nőies arcának minden szegletét, vonását. A fiú szinte legelteti magát rajtuk. Aztán kicsit megrázza a fejét, és úri ember módjára elkapja a szemét, és inkább a színes madarakat bámulja, igaz, ehhez elég nagy akaraterő kell ám.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Hétf. Nov. 03, 2008 11:06 am | |
| *A lány furcsállva Adam-et mászik ki a vízből.* Elaynies Dicore vagyok. *mondja halkan, és kisimítja összetaoadt tincseit.* Mit keresel itt, Adam? *kérdezi cseppnyi elégedetlenséggel, most egyedült akart lenni, nem pedig hősökkel bandázni.* Nos, nekem... izé. Khm... én csak gondoltam sétálok egyet, és belesetem a vízbe. *mondja kimérten, ami ugyan nem az ős tílusa, de hátha ha megjátsza az elérhetetlent, akkor többen cuppannak rá, mint a cukorra.* Mellesleg nem tudom hogy estefelé miért kéne egy hősnek itt lennei, és nem esti edzésen, vagy min, ha már azt az sikolát választotta. |
| | | Adam Courton Harcos
Hozzászólások száma : 19 Titulus : Harcos Rang : Diák Faj : Ember Registration date : 2008. Oct. 07.
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Hétf. Nov. 03, 2008 11:16 am | |
| *Adam a válaszokra visszasandít a lányra, és enyhén furcsálja azt, hogy véletlenül esik bele egy tóba, aztán a sziklába kapaszkodik, és figyeli a vizet, ahelyett, hogy kimászott volna, és kicsavarta volta a ruháit. Mindegy*-Új vagyok, a felfedező utamat járom. Szeretem a természetet.-*Mondja teljesen magától értetődően. De aztán csipkelődni kezd.*-És te, miért nem vagy szakkörön, vagy órán, ha már ezt az iskolát választottad?-*Adam szeme vidáman csillog a sötétben. Keresi Elaynies tekintetét, hogy felmérhesse, ez a lány milyen. A szemekből sok mindent ki lehet olvasni, és Adam ebben nagy tehetség.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Kedd Nov. 11, 2008 9:13 pm | |
| Adam... igaz? Tehát Adam; drágám, este fél nyolckor szerinted melyik szadista iskolában tartanak órát? *néz kérdőn a fiúra, habár egy mosoly is átsuhan ezidáig búúús (xD) arcán.* És én jogosan mondtam amit mondtam, mert tudtommal a hősképzőben vannak esti edzések... asszem. *mondja halkan, és közeledik egy kicsit a fiúhoz, habár az egy sziklába kapaszkodik éppen. Egész közel kerül egymáshoz a két arc, hacsak a fiú nem hátrál meg, amire oka nem igazán lehetne. Jó ideig keresi a fiú tekintetét, teljesen elbűvölve kuncog fel, majd letörli ajkairól a vigyort, ajkába harap, és egy kicsit meghátrál, de aztán végülis ismételten a fiú felé közeledik... szép lassan lecsukja a szemeit, és egy furcsa, meglehetősen olcsó filmekből ellesett ötlettől vezérelve ajkait a fiúéhoz tapasztja. Nos, ahogy a filmekben hallotta és látta, itt elvileg a nyelvével kéne valamit csinálni, ami eléggé nehézkes, hacsak a fiú nem engedi át a lány nyelvét a fogai közt. Ha ez megvan, céltalanul kezd el cikázni "odabent" a nyelvével, és körülbelül fél perccel később elemeli ajkait.* Izééé... tudod csak ki akartam próbálni, hogy hogyan megy, mert igazából ez semmi komolyt nem jelent... csak izéé... *a francokat nem. Első találkozás vagy sem, Elaynies fülig szerelmes. Kit érdekel Tom? Na jó... tényleg szexi a kidolgozott felsőteste, de ez a fura fiú sokkal jobban érdekli, annyira hogy lesmárolta, csak úgy. Ez volt az első csókja, amit al ehető legjobban el is rontott, így nem csodálkozik ha a fiú rossz kurvának nevezi, megpofozza és elvonul.* |
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Kedd Nov. 11, 2008 9:47 pm | |
| *Adam szemöldök felvonva hallgatja Elaynies érveit, de nem foglalkozik csípős hangzással, még így is elvigyorodik. Már éppen egy hasonlóval akar visszavágni, amikor a lány szája az ajkához tapad, és Adam meglepetésében majdnem ellöki magától csajt, de aztán végülis hagyja, hogy csókolják, a végén vissza is csókol. Szinte a lánnyal egyidőben kapja el a fejét, amikor már túlzásba vitte a csajt. Ledugni a nyelvét a torkán? Nem gusztustalan ez egy kicsit?*-Hé hé, hó gyönyörűm, hó! Alig egy fél órája ismerjük egymást.-*Ettől függetlenül egy vigyort nem tud visszafojtani.*-Akkor köszönöm a megtisztelést, habár nem tudom, hogy mivel érdemeltem ki.-*Leül a lány mellé a sziklára, és az arcát fürkészve, pár másodperc után szólal meg újra.*-Elaynies....Így hívnak, ugye? Szép neved van. Mesélsz nekem egy kicsit magadról? Hogy megismerjelek, és tudjam, hogy kivel is csókolóztam az előbb.-*Teljesen barátságos hangon mondj mindezt, a száján bujkáló mosolyt meg meg sem próbálja leplezni. Ha a lány elkezd mesélni, Adam ezalatt jobban megnézi a száját, és a szemét. Mert a szem a lélek tükre, a száj, meg ha jobban megfigyeljük, valamikor nagyon szép tud lenni. Mint ebben az esetben. A lány csak ott rontotta el, hogy megcsókolta idő előtt. Pedig most srác itt ülhetne a szája után vágyakozva. Érdekes, Adamet még ezzel a hülyeségével együtt is érdekli Elaynies. Kivételes személyiség lehet.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Hétf. Nov. 24, 2008 9:55 pm | |
| Erre nem vagyok köteles válaszolni... bocs, csak el... elfelejtettem a korlátok mibenlétét. Mentem. *veti oda a fiúnak, csak úgy hetykén. Szaladva indul el az erőd felé... megszökik. Nem való ő ide. A legegyszerűbb, ha visszamegy a boltba, és ott fog dolgozni. Könyneivel küszködve vonul el, szép lassan megy, ugyanakkor ütemesen.* ~Miért... miért kellett ezt végigcsinálnom? Amalia az életemmel játszott, most pedig szabadon mászkál... jobb ha odaadom a medált Meryonának, őneki nagyobb szüksége lehet rá. Nekem még megvan az erőm, ő pedig teljesen felkészületlen.~ *futva indul el a boltba, semmi sem álílthatja meg.* |
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Szomb. Dec. 13, 2008 5:10 pm | |
| //Bocs az időbeni csúszkálásért// * Adam már kezdi elég furcsán érezni magát. Az előbb még tetszett neki a lány, de most a hirtelen távozása, a csókolózás meg egyebek miatt kezdi elveszíteni az érdeklődését. *-Jó, neked is szia!-*Mondja csípősen, és kissé szúrósan néz a távozó Elaynies után.Aztán felsóhajt, és azon kezd el agyalni, hogy most hova menjen. A hősképzőbe még nincs kedve visszamenni, de itt sincs kedve maradni, így aztán találomra elindul a lugas felé, igaz ugyan, ő nem tudja, hogy a lugas felé megy.*
//Ezután jön a Maryolás játék a Lugasban// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás Kedd Jan. 27, 2009 8:03 pm | |
| *Coline érkezik ide a Jégmeleg-forráshoz. Barna haja mint mindig kienegedve lebeg útána miel majdnem futva érkezik. Hogy miért azt ő sem tudja. De mivel mint mindig elégé nyomosztják a gondolatai. Lehet, hogy ezek elől menekül. Ki tudja. Ruhája egy egyzsrű fekete kabát egy régi farmer egy csizma teszi. Persze a csizma csak közép szárú mivel a tőre is ott van így könnyeben tudja előhúzni ha kell. Persze ha öszetalálkozna egy boszival aki késsel fenyegetne a saját maga álltal megtanult és megtanított bűbájt használná elsőnek. Kivétel ha nagyon felhuznák. Olyankor akivel találkozik az nem ussza meg szárazon általában. A múltkor például szegény Kathleen kapta meg tőle a magáét. Hát nem lettem volna a helyében. Egy kicsit még mindig mérges Katere mivel a bálnál kellet ülnie. Bár mondjuk mindegy, hogy a bálon vagy a szobájában ült. Mivel ide tartott egy különös okból amit még ő maga sem tud csak úgy idejött és kész. Leül az egyik sziklára és nézi az oroszlánfejből kifolyó vízet. Nem is a víz miat de olyan megnyugtató mégis a hely olyan más mint a többi. HA úgy veszük kicsit olyan mint Coline. Kívülről elés sziklák sáros területek de belüll mégis van egy ksi hely amit védenie kell a szikláknak.Amire nagyon kell vígyázni mert már sok dolog veszélyezette, hogy teljesen eltünik.Repedésekkel szegélyezet kanyarokkal teli út vezet ide Néha veszélyes lehet de megéri. belüröl is jönnek dolgok amik a hely pusztulását idézik elő.Úgy érzui itt végre magára találhat. Nem arra a lányra akit kint láttni a kemény remmélnytelen lányra hanem arra aki lehette volna.ZSeretné ha minden gondolat minden ami ilyenné tette t amilyenkint maradna vagy mi.Úgy tünik valóság lett.. Ám ez nem tart sokáig mivel ahogy elgondolja rögtön visszatérnek. Nem megy el mivel úgy sem menekülhet előlük hanem inkább megpróbál elvontatkoztatni tölük. Bár nem igen tud valami szép emlékre gondolni mert mindet keserüre festi az akkor jeléene a most múltja. AZ arcán egy kis fájdalom és elkeseredset próbálkozás árnya látszik. Végül úgy dönt jobb ha semmire nem gondol ezzen próbálkozik szóval az oroszlán fejből kicsorduló vízet nézi és próbál semmire sem gondolni. Bár ez nem olyan könbnyü mint amilyennek látszik. ahogy visszaemlékszik arra amik történtek a keze ökölbe szorul. Nem tudja elfelejteni egyszerüen képtelen rá. És kíváncsi is pár dologra meg nem is. valyon mi lett az igazi szüleivel ténylegesen ki ölte meg. VAn egy erős sejtése de magyarázat kell neki. SZeretné is megtudni az gazat meg nem is. De már inkább megtudná. Tudja, hogy így még azok a gondolatok is terhelnék. De egyel több vagy kevesebb mit számit? És akkor legaláb tudná az igazságot. Az igazság milyen kegyetlen és szörnü dolgokat takar a múlt terhét ami ha kiderül talán még több ember vesztét okoza. A mérhetetlen fájdalmat sejtet ez a szó. HA valaki azt mondja elmndja az igazságot az általábban fájdalmas emlék vagy gond lehet esetleg az ogy gyszer klegyetlenül cserbenhagyot. EZ a szó nagyon kevés esetben jelent jót. Nagyon nagyon kevés esetben. Visszont nincs kedve itt kint ülni mert elégé nyomasztja ez az egész hiszen nem túl kellemes inkább visszamegy meeg szobájába hátha ott van Kate és viszavágha a bálért.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Jégmeleg-forrás | |
| |
| | | | Jégmeleg-forrás | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|