|
|
| Nasuada Jefferson lakosztálya | |
|
+5Gabrielle Elina Swoire Sarah Jenkins Mesélő Edmée Lorens Nasuada Jefferson 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Nasuada Jefferson Tanár
Hozzászólások száma : 141 Titulus : Növénytündér Szakvezető Rang : Varázslény-anatómia Tanár Faj : Liliomtündér Registration date : 2008. May. 18.
| Tárgy: Nasuada Jefferson lakosztálya Hétf. Május 19, 2008 5:05 pm | |
| Ahogy belépünk Nasuada lakosztályába, először azt hihetnénk, hogy valami elképesztő, iszonyú csicsás Barbie országba kerültünk.Nem tévedünk sokat, azonban semmi sem csicsás ebben a lakályos szobában, csak minden világos színű. A mini lakás egyik felében terpeszkedik el a hatalmas francia ágy, amely mindig szépen le van terítve egy narancssárga-vörös-sárga huzattal. A szoba nincs túlságosan túlzsúfolva, ezért nagyon tágas hatást kelthet a látogatóban. Egy hatalmas ablak(narancsvörös színű függönnyel) a gyönyörű tájra néz.Egy nagy kerek asztalon állandóan friss virág illatozik.(mily meglepő) | |
| | | Nasuada Jefferson Tanár
Hozzászólások száma : 141 Titulus : Növénytündér Szakvezető Rang : Varázslény-anatómia Tanár Faj : Liliomtündér Registration date : 2008. May. 18.
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Hétf. Május 19, 2008 7:27 pm | |
| *Nasuada belép lakosztályába és becsukja maga mögött az ajtót. Körbenéz és érzi, hogy nagyon fülledt a levegő, ezért kinyitja az ablakot és ledobja csomagjait az ágyára.~Hááát elég kezdetleges ,de megteszi... Majd még változtatok rajta... de valami nagyon hiányzik.~*elmosolyodik kinyújtja a kezét és 5 liliomot csal ki a kezéből, majd teszi az ágya melletti komódra* | |
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Kedd Május 20, 2008 1:43 pm | |
| *Nasuada egy csöppet elfáradt az utazásban meg az efféle dolgokban, viszont egy olyan nő volt aki, ha feladat volt nem bírta megállni, hogy meg ne csinálja.Tudja, hogy meg kell írnia Edmée-nek, azt hogy mit szeretne csinálni a diákokal ebben a tanévben.Elővesz egy levélpapírt meg egy madártollat, belemártja a tintába és írni kezd.Amikor befejezi, összehajtja a levelet vörös pecsétet nyom rá, és hívja a pixie-jét.*-Menj el szépen Edmée-hez és add oda neki ezt a levelet.- | |
| | | Edmée Lorens Vezető
Hozzászólások száma : 73 Titulus : Szellem Rang : Néhai igazgató Faj : Liliomtündér Registration date : 2008. Feb. 13.
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Kedd Május 20, 2008 3:48 pm | |
| *Hirtele negy pixie szárnyainak csilingeléséet lehet hallani a folyosóról, majd Emdée pixije benyit és egy jól irányzott dobással egyenesen Nasuada kezébe hajítja a válaszlevelet amiben ez áll:* "Kedves Nasuada,
A tanmenete kielégíő, csak szeretném ha betartaná az elveit. Ami viszont a dolog másik résézt képezné, hogy egy rögtönzött megbeszélést szeretnék folytatni az irodámban. A többi tanárnak telepatikusan szólok, kérem ne késsen. Ó, és mégvalami. A tanársegédjét, Coline Sanders-t ha tudja hozza amgával, hisze na tanársegédekre is szükség lesz. Köszönöttel,
Edmée Lorens, igazgatónő" | |
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Kedd Május 20, 2008 4:07 pm | |
| *Nasuada elolvassa a levelet, alig láthatóan bólint. A gond csak az volt, hogy fogalma nem volt róla, hogy kji is lehet az a Coline. Csak annyit tudott róla, hogy ő lesz a tanársegéde.~NAh, mindegy. Akkor keressük.~*Felállaz ágyáról és kilép az ajtón.* | |
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Pént. Jún. 06, 2008 6:48 pm | |
| * Nasuada igen keveset mozdult ki az utóbbi napokban , így mmég nem is találkozott, tanársegédével, Coline-nal.Magához szólítja pixie-jét és elküldi őt a lánynak egy üzenettel.Miután ezt megtette elhatározza, hogy a nemsokára megtartandó órára való készülés gyanánt körbenéz az iskola területén.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szomb. Jún. 07, 2008 12:25 pm | |
| *Coline bekopog bár nem a kötéses kezével. fehérpántnélkülijét és szoknyáját megigazitja.Haja úgy van összefogva mint a képen bár egy fehér rózsát tűzöt a lógok fejére.Szóval bekopogtat és várja, hogy bemehete?Ideges egy picit hiszen bár nem nagyon hisz benne sokak szerint az első benyomás a lényeg.Valahogy sikerül egy erőtlen mosolyt csalnia arcára ami egyre erősődik mikor elönti az a gndolat, hogy talán nem lesz semmi bíztos nem annyira rosz, hogy tanársegéd legyen akkor?*Szóval áll és várja, hogy beengedjék.* |
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szomb. Jún. 07, 2008 12:31 pm | |
| *Nasuada nagyon megörül a kopogásnak. Régen nem volt társaságban, hiszen készült az órákra elvben. Úgytervezi majd nemsokára gyakorlatban is készül egy keveset. Kezével int egyet, mire a megbűvölt ajtó kitárul.* -Üdvözlöm Coline! Kérem fáradjon be!-*Újra int a kezével mire egy kényelmes fotel tolódik felé, mígnem megáll vele szemben.*-Kérem foglaljon helyet, és mutatkozzon be egy kicsit,hogy ismerjem azt a tündért, aki velem fog dolgozni.- | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szomb. Jún. 07, 2008 12:38 pm | |
| *Susogást hall majd kitárúl az ajtó bízonyára varázslat hangját hallota de lehet, hogy csak képzelödöt a hangot illetöen. Mosolyából kiszál az ető de tartja.*-Jó napot kívánok.*Nem akart csókólompzmi és csak ez jutót eszébe.A fotel ami elétolodik kényelmesenk néz ki így még a felszólítás elött leül.Hiszen miért is tolodot volna oda.*-Coline Sanders vagyok.növéytündér de úge az magától értetődő.*Itt kicsit megáll gondolkozni . Barna szeme egy csepnyi félelmet árúl el .*~Mit mondhatnék?Azt bíztos nem, hogy duplán árva vagyok.Esetleg...~-Az indáknak tudok parancsoni.*Más nem jutt az eszébe.* |
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szomb. Jún. 07, 2008 12:43 pm | |
| -Értem.Hát úgy néz ki akkor én következem.Nasuada Jefferson vagy, növénytündér szakvezető, és liliomtündér. Én sok mindennek tudok parancsolni. De azt hiszem, most nem ez a lényeg. Megmutatná ezt az indás dolgot,ha megkérem?-*Látja, hogy Coline megrémül, legalábbis mintha a szemében ezt látta volna. Szigorú akart lenni, hogy tiszteljék a diákok, de azt nem akarta, hogy féljenek tőle.*-Nyugalom, ez itt most nem egy vizsga. Csak szeretném,hogy kiváló órákat tarthassunk együtt, és ehhez az szügségeltetik, hogy együtt műköjünk!Ugye, ezt megérti?-*Kíáncsian vizslatja segéde szemét.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szomb. Jún. 07, 2008 12:51 pm | |
| *Coline kezével elkezd indákat formálni de persze csukot szemel és arra gyondol, hogy azok az indák írjákle, hogy növénytündérek.Mikor végre úgyérzi sikerült kicsit fáradt is az erők felhasználéása miat de nem annyira, hogy még mozogni se tudna bár annak örül, hogy már ül. Lassan kinyitja a szemét és, látja , hogy sikerült ennek örül.Ekkor meg látja ,hogy véletlen hoszú őt írt ekker egy pillanatra elpirul és reméli ez enm nagybaj.A tanár következü mondatára már csak egy fél csep szorongás van a szemében de az már nem látható hiszen önbízalmas mosolygás veszi át a helyét amiknek Coline erőfeszuitései miat sikerültek elöbújnias. * -Igen értem.*Egyenes hátal ül a székén és figyeli a szakvezetöjét.* |
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szomb. Jún. 07, 2008 12:59 pm | |
| *Nasuada úgy gondolja, hogy szép teljesítmény ez egy első évfolyamoshoz képest. Azt is észre veszi, hogy a helyesírása nem valami pontos, de a tündérek világában ez nem fontos.*-Szép munka! Gondolom már értesült róla, hogy a Növénytündérek történelmét maga fogja tanítani, a diákjaimnak... A kérdésem az, hogy e téren is legalább olyan jó-e, mint az inda növesztés terén? Mert csak akkor lesz képes a tündérnövendékek kérdéseire...Ha nem tudja, esetleg segíthetek magának felkészülni... Valamint remélem arról is értesítették, hogy mi tartozik a tanársegéd munkakörébe. Ha valamit a diákok nem értenek tudnia kell majd segíteni neki. Eleinte persze nem várom, hogy minden tökéletesen menjen, ezért jómagam is segítek nekik, de azért a későbbiekben magának is helyt kell majd állnia!-*Megvárja Coline válaszait, majd folytatni fogja a kérdésáradatát* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szomb. Jún. 07, 2008 1:04 pm | |
| -Hát olvastam a témában pár könnyvet és épp ma akartam nekilátni az egyik új könyvemnek.De a segítséget elfogadnám.Igen arról értesítetek és már el is kezdtem felkisérni az új diákokat a tornyba. A többi feladatról is túdok de azok mecsilálásáramé nem volt példa mivel nem fordultak ilyen kérések kérdések elő.*Mosolyog hiszen miért ne hallgatja a kérdéseket és csak úgy ömlik belöle a szó.Minden kérdésére csak úgy elöugranak gondolatai.* |
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szomb. Jún. 07, 2008 1:10 pm | |
| -Dícséretes. Tehát a történelemmel nem lesz gond. Akkor azokat az órákat, amiket a szakomnak fogunk tartani meg tudjuk majd tartani elviekben minden gond nélkül De még itt van a Mágikus állatok ismerete óra.Nagyon szeretem az állatokat, így éppen indulni akartam terepszemlére, hogy így fejezzem ki magam. Nincs kedve velem tartani?-
//Fagy// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Kedd Jún. 10, 2008 4:49 pm | |
| //olvad mint a fagylalt kehely// -De nagyon szívesen lemegyek én is .*Mosolyog és közben gondolkozik. Lelke mélyén szereti az állatokat de ezt társai elött nem szokta kimútatni.Úgy dönt hogy, feláll megvárja még tanára kimegy és megy útána ha a tanár megy.* |
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Pént. Aug. 08, 2008 10:14 am | |
| *Nasuada valóban kiment, megtartotta az óráját, sé kifárdtan érkezik ide vissza a birodalmába. Leveti magát a hatalmas francia ágyára, és már el is alszik.* | |
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szomb. Aug. 23, 2008 2:32 pm | |
| *Nasuada kipihenten ébred, mikor már érzi is, hogy új igazgató van.*~Vajon mi történhetett Edmée-vel?~*Hogy ezt megtudja, gyorsan felkap egy elegánsabb ruhát, mint a hálóinge, kismagassarkút hú hozzá, a haját is copf-ba fogja. Kisiet az ajtón, és az igazgatói felé veszi az irányt, hogy megismerhesse új főnökét.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szer. Aug. 27, 2008 5:10 pm | |
| *Halk léptek zaja szűrődik a folyosóról, aztán egy sziszsenés, és már csak a padlón valami halk, lassú nesz hallatszik. Eztán egy újabb sziszegés, és dörömbölés az ajtón. Egy kicsit ideges, feszült lány áll az ajtóban, valami paprt a kezében szorongatva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szer. Aug. 27, 2008 5:22 pm | |
| *Kedvenc bő, rá túl nagy pólójában jelenik meg a folyosón, ez egyébként egyátalán nem áll jól neki, talán azért mert hulla sáros. Haja egy része izzadtan tapad a fejéhez, a másik része az égnek áll. Szakadt farmere is épp beleillik a képbe. Nem néz ki valami jól, és ez persze megint annak köszönhető hogy istálló takarítás közben érte utol a medál és a levél. A két medál most ott lóg a nyakában, még egyiket sem használta mellesleg. Ameddig az ajtó felé battyog, előhúzz egy fésűt a zsebéből és úgy-ahogy megfésülködik. Ezután összefogja a haját, és egy kicsit leporolja a pólóját is. Mire az ajtó elé ér, már egész tűrhető kinézettel rendelkezik.* Biccent Meygannak, aztán nekidől a falnak, gondolja, hogy a lány már bekopogott* |
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szer. Aug. 27, 2008 5:27 pm | |
| *Úgytűnik mégsem megy az igazgatóhoz, mintahogy a kopogtatást hallja. Az ajtóhoz szambázik, és kitárja az ajtót a jövevények előtt.Végigméri őket, és beazonosítja, hogy melyik lány, melyik.*-Meygan, Rachel! Fáradjanak be! Sejtem, hogy mi az oka a jöveteletek okát, de azért önöktől szeretném hallani. Tehát?-*Várakozóan mered a lányokra barna szemével. Arcán a kedvesség, de a fegyelem, és a higgadság is látszik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szer. Aug. 27, 2008 5:36 pm | |
| *Köhint egyet, hátralöki világoszöld haját, és Rachelre pillant. Végigméri a számára felettéb ocsmányruhájú lányt, majd a haját a füle mögé igazítja, a meglökésből. Mikor Nasuada beinvitálja őket, belép és leül egy ülőalkalmatosságra és kezeit diszkréten az ölébe teszi.* Nos, tudja tanárnő én igazából nem értem ezt az egészet. Valamiért mintha vonzana... az erdő. Vagyis nem az, hanem ami ott van. Van ott valami, ami anynira vibrál, érzem hogy egy részem.*kicsit megemeli a hangját a végén, aztán higgadtan vár...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szer. Aug. 27, 2008 5:49 pm | |
| *Illedelmesen köszön a tanárnőnek, aztán bemalackodik a szobába, és lehuppan a hozzá legközelebb álló székre. Ha Meygan elmondta amit akart, Nasuada pedig válaszolt rá, ő is elmondja amit akart* - Öhm.. NOs, tanárnő, én csak azt nem értem.. Miért kaptam meg Rebeca medálját? *Böki ki végre. Mikor beszél, kezével végig az eddig Rebeca tulajdonaként ismert medált birizgálja* |
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szer. Aug. 27, 2008 5:56 pm | |
| *Nasuada végighallgatja Meygan, ami nem volt nehéz, hiszen két mondatot mondott, de sebaj.*-Hát, azt hiszem, az ön problémája abból ered, hogy ön is az Egységhez tartozik. Magához is tartozik egy medál, de azt ellopták a tulajdonunkból. De ez a medál hívja magát, csalogatja, mert önök egybe tartoznak *Majd Rachel-höz fordul, és őt is meghallgatja*-Remélem maga is figyelt, hiszen az az oka annak, hogy maga kapott egy medált, mintahogy Meygantől ellpoták. Szóval maga is az Egység része, így magának is van egy medálja. Azért küldte magukat hozzám az igazgató, hogy felkészem magukat a harcra. Hogy használni tudják a medaliont, úgy ahogy a helyzet kívánja. Van kérdés? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szer. Aug. 27, 2008 7:05 pm | |
| Khm, Gingertől lopták el a medált, nem tőlem. *helyesbít, kicsit feszengve.* Mondja, hogyan szerezhetném meg a medált? El kell mennem? *még fel sem teszi a kérdést, de már körvonalazódik benne a válasz.* Elnézést tanárnő, mennem kell. *azzal lelép....* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya Szer. Aug. 27, 2008 7:09 pm | |
| - Tulajdonképpen nekem lenne egy kérdésem... Milyen Egységnek vagyok a tagja? Nincs valami nagy erőm, és DB tag vagy Tanársegéd sem vagyok, ha arra gondolt... Talán csak valami tévedés történt *Próbálja úgy előadni a dolgot, hogy ne tűnjön tudatlan kis praclinak, de azért valahol érthető legyen, hogy nem érez semmit a medállal kapcsolatban. Amúgy meg tényleg úgy gongoldja, hogy tévedést történt, elvégre nem tett eddig semmi rendkívülit, amiért megérdemelné ezt az Egység-tagság cuccost* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nasuada Jefferson lakosztálya | |
| |
| | | | Nasuada Jefferson lakosztálya | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|