|
|
| Udvar | |
|
+37Anissa Amy Allyson Laurissa Luna Luvenia Lamira-Celesta Milaila Rhoslyn Longhorn Tally Newcastle Shay Davidson Angela Una Oriane Aleysha Rene Lavon Emery Garnett Raicy Callow Genevive Reynold Leighton Mollie Spencer Meryona Helyänwe Nasuada Jefferson Sarah Jenkins Perillin Faith Weinn Lana Worn Anastasia Dimitrov Kathleen Vermonth Elizaveta Dimitrov Alyssa Clevare Tom Lightrowl Mia Meuwbott Fransis Cleerton Fylia Onesym Valniess Clarounm Nirmanda Godron Mesélő Sabrina Dilen Bux Rebeca Winenhol Lizette Maya Maria Milon Aimee Marina du Marquez Yvonne Gina de Moure Arya Nelson Lyvenna Cloweth Edmée Lorens Salina Twink O' Berry 41 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Meryona Helyänwe Boltvezető
Hozzászólások száma : 15 Titulus : Állatbolt vezető Rang : Boltos Faj : Liliomtündér Registration date : 2008. May. 17.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 09, 2009 10:44 pm | |
| *Meryona baktat ide a lován. Amikor eléri a varázshatárt lepattan a lóról, és megpacskolja az orrát. A fülébe súg valamit, mire az elkezd legelészni tök nyugodtan. A nő nem nyugszik, körbe-körbe vizslat éles szemével, és minden gyanús mozdulatra ugrik. Jobb kezét a gyanúsan domboruló zsebén tartja. Hogy miért van itt? Alyssát és Kathleent várja, hogy meghálálhassa nekik azt, amit érte tette. Hogy hogyan, az titok. Ha a lányok megérkeznek, széles mosollyal üdvözli őket. Ránéz a lóra, akinek mondani se kell, már indul is a gazdája felé, engedelmesen, mint mindig. Ha a lányok rákérdeznek, akkor elmondja nekik, hogy neki ez a képessége. Nem kell a kantárhoz nyúlni, a paci amúgy is mellettük baktat, látszólag vidáman. Xilomen felé viszi őket, udvariasan csacsogva, ahogy szokott.* | |
| | | Kathleen Vermonth Ex-karakter
Hozzászólások száma : 70 Titulus : Növénytündér Rang : Diákbizottsági tag Faj : Liliomtündér Registration date : 2008. Sep. 30.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 09, 2009 11:19 pm | |
| *Kathleen érkezik ide óvatosan, lassan. Ő is a ruháján tartja a kezét, ahol valószínűleg egy tőr van. Távolról megpillantja a barátságos, mégis ébernek tűnő nőt. Kicsit megkönnyebbül, de a kést nem engedi el.*-Maga Meryona, a boltos?-*Miután megkapta a feleletet, kis mosollyal lép oda a nőhöz.*-Hogy van?-*Mivel látja, hogy a nő nem szándékozik indulni, sejti, hogy várnak még valakit. Éppen ezért nem lepődik meg túlságosan, amikor Alyssa valószínűleg felbukkan. Elpirul és elfordítja a tekintetét, noha sejtette, majdnem hogy tudta, hogy jönni. Összeszedi minden bátorságát, és köszön neki. Aztán se szó, se beszéd a kezébe nyomja a rajzát, amit nemrég készített. Hihetetlen szép rajz, amiből sugárzik a szeretet, a barátság és a természet. Egy erdővel körülvett tónál öleli egymást két lány mosollyal az arcukon. Az egyik lány Kathleen, a másik Alyssa. A természet is alaposan ki van dolgozva, szinte hallani lehet, ahogy a szél susog és zörgeti a faleveleket. Néhány madár és egyéb állatpéldány is megfigyelhető.*-A tiéd lehet, ha kéred.-*Emeli fel a tekintetét Kathleen és Alyssa szemébe néz. Valahogy elfelejti, hogy Meryona is ott van. Sodródik az eseményekkel, és amikor indulnak, rákérdez, hogy miért követi aló minden kivetés nélkül. Érdeklődve hallgatja a választ, de közben sunyiban Alyssát lesi, mintha nem hinné el, hogy ott van.* | |
| | | Alyssa Clevare Diák - Víztündér
Hozzászólások száma : 68 Age : 37 Tartózkodási hely : légkalapácson Titulus : Víztündér Rang : Diák Faj : Sellőtündér Registration date : 2008. Oct. 07.
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 10, 2009 6:52 pm | |
| *Egész vidáman (na de ha nem próákják meg kínyirni mindig vidám) de kétségek és félelem közepedte jönn ki az fh-ról. Legszívesebben úszna úszna és ki se jönne a vízből de azt jég fedi és amúgy is meghívták pontosnak kell lennie nem lehet bunkó. Lassan sétál lefelé a varázs határig. Mikor már elátt a két lányg pontosabban egy lányig és egy nőig még pontosabban Meryonáig és Ksateig hirtelen megtorpan. Nem tudja mit is tegyen A mosoly eltünik az arcáról és csak áll ott. Legszívesebben elfutna de tudja, hogy egyszer úgy is átt kell esnie ezen. Áll ott egy darabig de végül haározz le kell mennie. LAssan kimérten közeledik és halkan köszön amikor leér. Fél Katetöl aharagjtól attól, hogy látni sem bírja majd és hogy .... szóval ezt még órákig írhatnám de nincs kedvem.Elveszi a rajzott meglepetten. Nem tudja eldönteni, hogy Kate most megbocsáéltott vagy nem a rajzról érzödiik a szeretet de Kateről a félénkségét a lánynak bántotságnak értelmezi. Könny csillan a szemében de gyorsan letörli. Megsimogatja a lovat.*-Kösz.*Mondja mivel azt hiszi Kate szerene csak úgy megváni az emlékétől is. A szomorúsága csak nő de elindul Meryonával és Katel meszebb és messzebb a kastélytól. Egészen a boltig.Ő is megkérdezi Meryonát hogy van és lasssan séltál lefelé. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 14, 2009 1:16 pm | |
| *Sárkányháton érkezik az udvarra az új jövevény. Egy diáklányról van szó, történetesen Layitta Vroile-ról, a tizennégy éves fônixtündérrôl.* - Húha, ez állati! Jó kis sárkány! *Lelkesen nérdel a sárkány hátán, körbe-körbe pillantva. Semmit sem akar elmulasztani elsô napján az új iskoláján. A sárkány még köröz egyet-kettôt az iskola fölött, mielôtt ereszkedni kezd. Laynak erôsen kell kapaszkodnia, hogy tartsa magát a pikkelyes háton. Kissé félelmetes a landolás, nem is zökkenômentes. De túléli és néhány perc múlva vigyorogva mászik le a sárkány hátáról. Az utolsó métereket átugorja és megpaskolja a sárkány hátát, majd ledobatja az utazótáskáját.* - Köszönöm! A fuvart is, tök jó volt! *Köszöni meg mosolyogva a tündérnek meg a sárkánynak, s utána felkapja a táskáját. Vállpántját vállára helyezi, úgy cipeli. Kissé közelebb megy a sulihoz és visszafordul. Látja, ahogyan a sárkány újra felemelkedik, integet nekik lelkesen.* ~ Ejha, ez volt ám az élmény. Meg kell ismételnem! *Gondolja a fônixtündér és bal füle mögé simítja egyik vörös tincsét. Hosszú haját összefogta, vörös felsô van rajta, szandál és rövidnadrág. Nem fázik ô, még február közepén sem. Vannak elônyei a fônixtündérségnek.* - Na, nézzük csak. Ott a suli, oda kellene mennem és keríteni valakit, aki segít. Na hajrá. *Azzal rugalmas léptekkel elindul az épület felé.* |
| | | Leighton Mollie Spencer Ex-karakter
Hozzászólások száma : 9 Titulus : Víztündér Rang : Boltossegéd Faj : Sellőtündér Registration date : 2009. Feb. 13.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 14, 2009 1:26 pm | |
| *Nem telik bele két perc, és egy újabb tündér érkezik az iskola Udvarára. Vörösesbarna tincsei lágyan omlanak vállára, ajkával derűs mosolyt formál. Kicsit ugyan elsápadt a furcsa úton, de végső soron nincs semmi gond a szervezetében. Smaragdzöld szemeivel végigméri a helyszínt, és lemászik a sárkányról, mikor az megáll. Biccent a tündérnek, és a sárkánynak, hiszen nem a szavak embere. Panda, Tortuga és Guara helyette is rengeteget dumálnak, de ezek közül csak Panda beszéde érthető.* Nem is tudom, Leighton. Olyan gyanús ez a hely. *szólal meg Panda, a mosómedve, miközben rátekeredik Leighton vállára. Tortuga, a teknős továbbra is alszik, méghozzá Leighton félvállas táskájának nyitott részében. Guara persze egyből fellibbent, és szokás szerint károgni kezd. Eléggé problémás papagáj, remélhetőleg nem lesz probléma, hogy három állata is van. Megpillant egy vörös lányt, és félénken köszön.* Szi-szia! Leighton Mollie Spencer vagyok, elvileg Víztündér. Ő Guara, *mutat a papagájra, majd a teknősre és a mosómedvére.* Ő pedig Tortuga, a másik pedig Panda. Kicsit talán bogarasnak tűnök ennyi állattal, de nagyon aranyosak, és nem valami nagy kártevők. *mosolyog a másik lányra, és körbepillant. Az iskola nagyobb, mint hitte, hiszen a magazinban, ahol a hirdetést látta, kicsit mintha másképp nézett volna ki.* Szerintem várjunk egy kicsit, hátha jön valaki, aki segít. *jegyzi meg halkan, majd továbbra is csak körbe-körbe nézelődik.* | |
| | | Genevive Reynold Ex-karakter
Hozzászólások száma : 19 Titulus : Misztikus tündér Rang : Tanársegéd Faj : Szellemtündér Registration date : 2009. Jan. 28.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 14, 2009 1:39 pm | |
| *Genevive sietősen, és meglehetősen dühösen fut a folyosón. Ezidáig a hajával volt elfoglalva, és látja, hogy a két újonc már meg is jött. Az új tanársegéd is köztük van. Fylia mondta, hogy Yvonne nem alkalmas jelenleg erre, így egy új diákot jelölt ki, Valniess-szel való közös egyeztetése után. Latiya? Talán ez a neve. Vagy Layitta? Ki tudja, nem is fontos. Egy fekete felső van rajta, amire egy fekete pulcsit vett fel. Halott sápadt bőre ezüstösen ragyog, ő maga pedig a balettcipőjében fut. Ehhez egy csőnadrágot vett fel, ami farmerből készült. Válláról egy fekete félvállas táska lóg le, ami olykor a combjának csapódik, a futás közben. Megérkezik az udvarra, és köszön.* Sziasztok, Genevive vagyok, a Misztikus tündérek tanársegédje. Leighton szakja már megvan, ahogy a tiéd is, Layitta. Leighton a víztündérekhez került, te pedig Layitta ugyebár a Tűztündér tanársegéd lettél. Gyertek, megmutatom a szobáitokat. Először Leighton-nak mutatom meg, mivel te, Layitta tanársegéd vagy, így bemehetsz más Főhadi szállásra és szobába is. Gyertek. *mondja halkan a végén, és elindul előre.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 14, 2009 1:59 pm | |
| *Éppen taskáját dobja le az egyik padra. Miért rögtön bemenni, szép az idô. Egész kellemes. majd bemegy kicsit késôbb. Csukott szemmel élvezi a neki kellemes klímát és ekkor megcsapja ôt a szél.* - Mi a franc. Mégsem olyan kellemes az idô, mint hittem volna? *A szél felé fordul és látja, hogy újra leszáll a sárkány, hátán valaki mással, egy fiatal lánnyal. Szélesen elvigyorodik és mikor újra felszáll a sárkány, lelkesen integetni kezd az idegennek.* - Tiszta állatkert. *Mondja halkan, mikor felszáll a papagáj és meglátja a mosómedvét.* -Ejha. Nekem egy állatom sincs. Vagyis van... Na, ô nem számít. *Teszi hozzá magának és elégedetten pástázza, hogy az új jövevény pont felé tart. Talán lesz beszélgetôpartnere. Az jó lenne. Gyanúja beigazodik és Leighton ráköszön. Csak halkan és visszafogottan. Ez a két szó nem nagyon szerepel Layitta szótárában, így lelkesen rávigyorog és köszön.* - Szia Leighton! Én Layitta Vroile vagyok, hi! *Rámosolyog a lányra és nézegeti annak állatait.* - Úristen, de aranyosak, irtó édik! *Tisztára belelkesedik, a bogaras részre pedig csak legyint.* - Ugyan, miért lennél? Hiszen csak szereted ôket és mindenkinek van valamilye, amit szeret. Szerintem szószerint állatira cukik. Megsímogathatom? *Kérdi Pandára célozva. Sosem látott mégmosómedvét, emiatt hozzá lehajolva nézegeti alaposan az állatot. Bólogat Leighton javaslatára, és pont ekkor ér ide egy másik lány.* - Ne fesd az ördögöt a falra. *Vigyorog, felegyenesedik és köszön Genevivenek, hiszen ô bizony nem vesztegeti az idôt. Hipp-hopp rátér a tárgyra.* - Várj, te honnan tudod a nevünket? *Kissé furin vigyorogva néz végig az érdekes személyiségen.* ~ Sápadt, de még mennyire. *Felugrik a levegôbe, mikor kiderül, hogy tűztündér, sôt, még egy lelkes kis sikolyt is hallat.* - Hurrá, de jó! Tűztündér! De várj... Tanársegéd? Az meg mi a frász? *Látszik, hogy ô nem olvasta annyira figyelmesen a magazinokat. Mindenesetre, csak bólint, felkapja a táskáját és követi, már majdnem szökdécselve.* |
| | | Leighton Mollie Spencer Ex-karakter
Hozzászólások száma : 9 Titulus : Víztündér Rang : Boltossegéd Faj : Sellőtündér Registration date : 2009. Feb. 13.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 14, 2009 2:15 pm | |
| *Kicsit feszengve mosolyodik el a láthatóan életvidám lány szavain.* Örülök, Layitta. *mosolyog rá kedvesen, majd Pandát a kezébe adja.* Nyugodtan megsimogathatod, nagyon barátságos. *pillant Layitta-ra, és hátraveti a haját.* Köszi, csak tudod a bátyám folyton ezzel húzott. Azt mondta, hogy még egy állat, és az egész lakosztályomat állatsimogatóvá nyilvánítja. *mondja nagyot sóhajtva.* Lancaster sosem szerette az állatokat, ellentétben Leon-nal. Neki két kutyája is van. Egyébként, egyik nap lemehetnénk a városba, és ha szeretnéd vehetnénk neked valami állatot. Én nem is tudom, hogy mi lenne, ha nem lenne Panda, Tortuga vagy Guara. *mondja eltöprengve, de inkább bele sem gondol. Ekkor egy sápadt lány libben ide, aki eléggé határozottnak tűnik. Leighton, őt látva kihúzza magát, és kicsit megpróbál erősebbnek mutatkozni.* Szia Genevive. Én küldtem egy felvételi levelet, nyilván onnét tudja a nevemet, mert tanársegéd. *mondja Layittára pillantva. Panda álmosan pislog, és Lay karjai között álomba szenderül.* Oké, akkor először menjünk az én szobámhoz. *mondja, majd megfogja a bőröndjét, és elindul Genevive után.* | |
Hozzászólások száma : 70 Titulus : Növénytündér Rang : Diákbizottsági tag Faj : Liliomtündér Registration date : 2008. Sep. 30.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 14, 2009 8:41 pm | |
| *Kathleen szélesen mosolyogva és beszélgetve közeledik a védővarázslatok határhoz Alyssaával a nyomában. Eddig nem történt velük semmi katasztrófa, max az, hogy szegény lánynak már majdnem teljesen feltörte a lábát a cipő. Az újdonsült házi kedvence kíváncsian mereszt hatalmas szemeket a tájra Kate védelmező karjai közül.*-Hát Alyssa, valóban sok minden történt velem azóta, mióta utoljára láttalak. Gyakorlatilag más ember lettem. Képzeld, mélabúmban sokat sétáltam a kastélyban, amikor egyszer csak leszólított egy igen furcsa nő, hogy menjek be vele teázni. Magam sem tudom, miért, de bementem. És megváltozott az életem. Sokat segített nekem feldolgozni a...a dolgaimat. Én pedig, ha minden jól megy, nem fogok annyira durva lenni, mint eddig. És képzeld....Kiderült, hogy van egy különleges képességem, és emiatt nem megy jól a többi varázslatom. Vagy legalábbis nem annyira, mint más tündéreknek. A rajzot, amit adtam, és rajzoltam, kb negyed óra alatt. És bármit le tudok rajzolni, amit csak elképzelek, és olyan rövid idő alatt, hogy még te sem hinnéd el!-*Hadarja lelkesen a fiatal lány. Hangjából süt a boldogság és az elégedettség, hogy végre van valami indoka saját bénaságára. Mert, ugyebár, eddig minden ok nélkül volt béna.Mikor elérik a Twidarét védő varázslatok határát, Kathleenen furcsa érzés lesz úrrá. Mintha egy hatalmas vödör hideg vizet zúdítanának a nyakába. Ezen nem lepődik meg, hiszen Meryona megmondta, hogy a rájuk rakott védőbűbájok a varázshatárnál erejüket vesztik. Onnantól, a boltos úgy vélte, nem lesznek veszélyben.*-Mit szólsz ehhez Alyssa? Én olyan boldog vagyok. Nincs kedved velem tölteni majd egy délutánt? Beszélgethetnénk. Mesélhetnél nekem az otthonodról, a családodról, meg mindenről, amiről szeretnél. Szinte semmit nem tudok rólad. van barátod? OLYAN barátod? Áhh...miket kérdezek, egy ilyen lánynak, mint neked, tuti, hogy van.-*Egyszerűen hihetetlen. Tényleg olyan, mintha kicserélték volna Kathleent. Csak beszél hadarva, lelkesen, szorgalmasan a barátnőjére pillantva. Aztán egyszer csak elakad a szava és aggódva pislog a lány felé.*-Ugye nem idegesít, hogy ennyit beszélek?-*Közben már majdnem elérik a kastélyt. A cicák igen jól neveltek, nem vinnyognak a hosszú út miatt. Ki tudja? Talán az állatok okosabbak, mint az emberek...Ők legalább nem háborúznak szinte ok nélkül.* | |
Hozzászólások száma : 68 Age : 37 Tartózkodási hely : légkalapácson Titulus : Víztündér Rang : Diák Faj : Sellőtündér Registration date : 2008. Oct. 07.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 14, 2009 9:11 pm | |
| * Megleőpik Katen valahogy más de mégi jób így mint ahogy volt az egyszer bíztos. Végig Kate mellet halad és lképedve hallgata a lány. Persze válaszolgat is de nen mmre nagyon közbeszólni hátha elmúlik az egészz. *~Lehet hogy ez csak egy álom az egész és holnap ott találom magam a szobámban és mindez meg semm történt? Na mindegy ha álom kiélvezem ha valóság akkor meg végkép.~*>Mosolyog . Örül neki hogy túl van a bocsánatkérésen és végre újra bolodg lehte. Katel maradhat kisé különc lány aki eddig is volt játszhatja a szójátékjhait ismeretlenekel és bezsélgethet Katel. Szóval boldogan megy felfelé a varázslatokhoz. Persze boldogságának van egy másik oka is a zsebében szunyokáló kiscica.Hallgatja mit mond Kate és örül neki. A lány néha elég fura volt bár igazából ALy gyorsn felkapja a vízet és elégé szókimondó is.*- EZ tök szupre. Én is szeretek rajzolni de egy ilyet egy év alatt nem tudnék összehozni nem hogy negyed óra alat. Mondja és elöveszi a rajzot ami amásik zsebében van. És tuti hogy fog menni a többi varázslat is. *Ő ius azt érzi mint Kate mikor átlépik a varázshatárt de ő megleopödik és egy percig nem tudja mi is volt az aztán végre leesikneki-. Nem igen fígyelt a végén már Meryonára hiszen éppen nagyon örült a kiscicájának és hogy Kate gyorsan megbocsáltott neki.*-Azt elhiszem. Mondjuk én annak is örülök, hogy van egy erőm elég ezt kitapasztaklin. De látomnkeed sikerült az egyiket már. Szuper lenne de csak ha te is mesélsz nekem. Mert h sokat mesélek akkir elvárom hogy visazmeséljenek ksisaszony.*AZ utolsó mondat már katonás stílusban hangzik el a töbipeig csak Alyssásan.*- Essteleg menjünk a társalgóba ott meleg is an meg kényelmesek a fotelok.Dehyogy van én egyedül egy fiút ismerek akit szeretek de őt sem úgy úgy hívják apa. Szóval n9ncs. Hogy érted hogy egy olyan lánynak mint én? Nem vagok én mindig ilyen jó fej. Emlékszel az első találozásunkra? Nem szvleltük meg egyást első találkozásra nem? De aztán milyen jól "összejötünk". Szerinted egy fiú egy ilyen első találkozás útán nem hagyna ott. Egyébkénmt még nem is találkoztam itt fiúval. De n nem is vágyom rá anyira. Nem vagyok oda a bálokért és egynlőre lány barátokat szertnék meg megtanulni mindent ja és életben maradni. A pasizás még nem szerepel a listámon. Te hoigy vagy ezzel?Már miért idegesítene? Én is ilyen sokat szokta beszélni. Neked van tesód? Nekem van három növérem és egy húgom. Jó sokan vagyunk mi?De szeretjük egymást is ez a lényeg. Fennadeben van egy nagy házunk. Mármint külsöre nagy de nekünk annyira nem.VAn egy kutyánk és egy nyúlúnk. Meg nekem egy édes kiscicám. Tényleg neked még nincs is neve hmm. Miis Legyen. Meg van Meka különleges név mégis van jelentése. És egészn jól hangzik. *Közben megsimogtja az alvó kiscicát aki álmában megpróbálja elkpna ALyssa kezét majd fordul egyet és alszik tovább. ALyssa várja Kate válaszait közben megy a társalgóba ha Katte belegyezet. ha nem akkor oda ahóvá Kate akkar menni. vagy ha Kate nem mostanra gondolt ert már sötétedik akkor elköszön és boldohan a zacskókal a kezében visszamegy az fh.-ra.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 17, 2009 10:12 pm | |
| -Biztos te is nagyon szépen rajzolsz. Egyszer megmutathatnád.-*Nevet felszabadultan.*-Hát...nem is úgy gondoltam, hogy végig csak te fecsegsz, én meg hallgatok. Igazán nem engedem, hogy elvedd tőlem a posztot.-*Most már teli tüdőből kacag. Amikor végre sikerül levegőhöz jutnia, még akkor sem sikerül letörölni a képéről a mosolyt, és még így is meg-meg rándul a szája széle.*-Nem baj, Alyssa, cseppet sem baj. Még van pár éved, hogy találj magadnak egy valamirevaló barátot. Válogasd meg aztán jól, mert igencsak rosszul járhatsz! Hidd el, hallottam pár igencsak csúnya esetet. De sajnos, vagy nem sajnos megtapasztalni még nem tapasztaltam meg. Igazából, mindkét nemet elriasztottam eddig magamtól a viselkedésemmel. Egyedül te maradtál meg. Hmm...Mi a titkod? Tágtűrésű vagy drágám?-*Kacag fel újra.*-Szerintem most hagyjuk a beszélgetést. Nem mintha nem szeretnék, de a kiscicáknak meg kéne mutatni a helyet, meg elhelyezni őket. Szerinted nem?-*Közben már a kapuhoz érnek.*-Nem, nincs testvérem. Szerinted miért lettem, olyan magamba zárkózó? A Mekka szerintem meg tökéletes név egy kismacskának. Semy és Mekka. Szép kis páros.-*Nevet fel ismét.*-Hát akkor, Alyssa, remélem, hogy hamarosan találkozunk. Sok szerencsét a cicához! Szia!-*Puszit nyom barátnője arcára, aztán kipirosodott arccal a főhadiszállása felé veszi az irányt, hogy az újdonsült lakótársát megetesse és megmutassa neki a birodalmát. Igaz, már egyedül van, de a boldog mosoly az arcáról nem tűnik el, hiszen még sincs egyedül. Mert egy napon kapott egy háziállatot, egy jó ismerőst és ami a legfontosabb, egy barátnőt. És ez több, mint amennyit egész eddigi életében szerzett. Azt hiszem, így már érthető, hogy miért lebeg pár centivel a föl felett.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 17, 2009 10:32 pm | |
| -Na persze ezt én nem mondanám. Én inkább énekelni szertek bár csak ha nincs senki a közelben.Mert valószínüleg szörnyü hangom van és elég ha ezt csak én tudom. NA nem de ez még a jövö zenéje.*Hát igen egy újabb szopóén ALy visszatért közénk. Bár barátott nem keres egyenlőre magának de azért rámosolyog KAtre.*- Nem csak sokan bízarnak tartanak néha te meg néha kiállhatatlan vagy így tökéletesen összeillünk.*-Igen Alyssa és a nagy szája. Nem tudom mutasuk meg nekik .Igen szépek együtt. De hamar ejtsük meg ezt a kis találkozott. Hát akkor majd késöbb. SZia*Bár meglepödik de visszapuszil aztán macskéástúl mindenestűl elindula barlangi tó felé.*~HOgy megváltozott. Egy egyszerü beszélgetés miat. TAlán csak ennyi volt a bja? És mindig ilyen marad? Áh nem hiszem az túl szép lenne. Én se tudnék megváltozni ráadásul ennyi idő alat. Nem tudom mit tett vele az a nő de ki kell élvezni amig míg tart. HAmarosan hall felőlem.~*Gondolkodik de közben Mekka felébred. Nem is mondta el Katenek hogy miért Mekka pedig ez a név kedves emlékekeket takar. Meryona akitől kapta és KAte nevének öszevonása. Meryona arról a bátór nőrő aki neki adta és nem féklt harcolni AMaliával és persze erős is mivel annyi mindent túl élt. KAte mert a legjobb abrátnője aki bár néha bunkó tud önfeláldozó lenni . NA és ő is bátor. Felébred a cica és kate a kezébe veszi ki a zsebből. simogatja az aranyos kismacskát és Mekka sem hálátlan hálásan doromból. LAssan a tó mellé ér. Legugól kimondja a jelzó és megy a szobájába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 27, 2009 8:06 pm | |
| *Tyrande megérkezett a vörös sárkánnyal a twindare tündériskolához és már izgatottan várja hogy mien új dolgokat fog látni és mien új emberekkel fog meginsmerkedni.A sárkány lehajtotta fejét és Tyrande egy könnyed mozdulattal lecsusszant róla egy biccentéssel megköszönte a sárkánynak és nézte a távolodó alak körvonalait míg teljesen bele nem olvadt a felhők színes kavalkádjába.*
A hozzászólást Tyrande Winterspring összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 02, 2009 2:06 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 27, 2009 8:18 pm | |
| *AMy éppen jön vissza CSillagfénytől akit megetetett megitatott és kitisztitota a boxát. El volt ott 2-3 órát. Ahogy jön fel az iskola fele a szürkületben észre vesze egy lányt mármint elöbb csak a körvonalát ahogy közelebb ér egyre élesebb volanalakat lát majd végül már meg állapítja azt is hogy a lányank fehér haja van. KÖzelebb megy hozzá.*-SZia! Amy! Új vagy itt? Bíztos az vagy hülye kérdés volt milyen szakra jársz?* HA a lán ynem azt mondja hogy tűztündér akkor bekíséri a kastélyba de nem tud vele mihez kezdeni.Úgy hogy elköszön tőle és elmewgy az fh-ra. HA viszont azt mondja hogy tűztündér. (te az vagy csak AMy nem tudja még) Akkor mosolyogva mondja, hogy ő is az és elkezd beszélni meg mosolyogni miközben a társalgó felé tart. Amúgy kék haját feltüzte egy csattal régi lovaglónadrágja van rajta ami kicsit koszos már na meg egy kabát és az is koszos. De hát istenem most takarítot ki 1 boxot. NA mindegy.*-Honann jöttél Szereted az állatokat?* Bombáza kérdésekkel az új lányt miközben a társalgó felé megy.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 27, 2009 8:29 pm | |
| *Tyrande összeismerkedik egy másik tűztündérrel is és beszélgetnek a szállás felé menet* - Amy te mióta vagy az iskolában? *Tryrandét mikor mekérdezi Amy honnan jött visszagondol saját hazájára és hogy milyen messze is van tőle de azért elmondja* -Én Suramarból jöttem, és igen szeretem az állatokat. És te honnan jöttél ? *Majd Amy útán indul* |
| | | Raicy Callow Diák - Levegőtündér
Hozzászólások száma : 5 Titulus : Levegőtündér Rang : Diák Faj : Sima tündér Registration date : 2009. Feb. 25.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 01, 2009 7:02 pm | |
| *Egy eléggé bosszúsnak látszó lány közeledik a kastély felé. Már távolról látszik rajta, hogy ő nem egy szerény, jó tanuló kislány. Nem. Ő egy elkényeztetett liba. A haja profi módon megcsinálva verdesi a vállát, vörös topja a legutóbbi divatot követi, még akkor is, ha lefagy benne a feneke. Fekete bőr szoknyája olyan rövid, hogy inkább egy nagyon vastag övnek mondható. A hozzáillő magassarkúról már nem is beszélve...De várjunk csak...Csak az egyik van rajta. A másik tökéletesre manikűrözött lába mezítláb van. Talán ezért olyan bosszús a lánynak az agyonsminkelt arca. Mert agyon van sminkelve, annyi szent. Persze nem undorítóan vannak rákenve a rétegek. Tökéletesre kihúzott szeme most villámokat szór, ahogy a millió bőrönd alatt majd leszakad a karja. Magában roppant választékosan káromkodik folyamatosan. Lassan eléri a kastélyt, de a lába máris elkoszolódott. Ledobja magáról a cuccokat, tekintetét végigvezeti az épület vonulatain, aztán elégetten bólint egy aprót. Jó helyen van. De hogy jut be? ÉS egyébként is. Még az a nyolc bőröndje, amit kint kellett hagynia. Hogy hozhatja majd be? Létfontosságúak azok a ruhák. Neki SZÜKSÉGE van rájuk. Rúzstól fényló ajkait összeszorítja, profin kiszedett szemöldökét összehúzza az összpontosítástól. Tanácstalanságában a műkörmeit kezdi piszkálgatni. Na ez már több a soknál. Ez olyan prolis! Így aztán abbahagyja és ismét felveszi a szikrázó pillantást, amivel újra végigméri a terepet.* | |
| | | Sabrina Dilen Bux Ex-karakter
Hozzászólások száma : 51 Titulus : Levegőtündér Rang : Boltossegéd Faj : Animotündér Registration date : 2008. Aug. 07.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 01, 2009 7:21 pm | |
| *Kifáradva jön felfelé a munkából. Mármint a pincérkeedésből a kávézóban szereti de a mai vendégek néhányából egy életre elege van. *~Mintha nem is lennének érzéseim rúgjunk csak bele a pincércsajba had szolgáljon ki minket hatszor hétszer de még véletlenül se adjanak bóravalót áhhhh az úgy már túl emberséges lenne.~*Egyszerű egyenruha szerűségben van. Egy combközépig erő fekete rakott szoknya és egy feltűrt ujjú fehér blúz na meg egy fekete kis cipő. NA persze cica fülei és farkai nincsenek visszanövesztve ahhoz is lusta volt.*~Vagy lehet, hogy csak azért mert félig egy macska vagyok. Nem hittem volna de lehet.Otthon ugyanis ezért utált mindenki.~ Ő nem a sárban jött mivel az csak a főúton van már nagyjából mert ott nincs ideje felszáradni. Úgyhogy egy másik úton jött nem volt kedve buszra szállni hiszen olyan szép az idő. A lugason át a vízesés és a rét érintésével jött ide. Bár megszokott állni a vízesésnél most olyan fáradt hogy egyszerűen nem volt kedve. Csak az ágyába akar bekerülni de gyorsan. De az udvaron meglát egy bőröndös lányt. Oda megy hozzá és felrak magának egy édes mosolyt.*-Szia. Sabrina. Segíthetek? Milyen tündér vagy?*Várja a válaszokat és kényszeredetten mosolyog. JA és egy gramm smink sincs rajta.* | |
| | | Lavon Emery Garnett Cserediák
Hozzászólások száma : 3 Titulus : Látogató Rang : Vendégdiák Faj : Démon Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 02, 2009 11:06 am | |
| *Egy vendégdiák érkezik meg... sokaknak teljesen ismeretlen, azonban hamarosan minden megváltozik...* ~Az elit mókák, bulik mostantól nem lehetnek titkok az iskola lúzer-részlege előtt. Hogy ki miatt? Ez az egyetlen titok, amit sosem árulhatok el. De azt el fogom, hogy ki, mit, kivel és mikor csinál. Reszkess, Twidare!~ *hangzik fel belső hangja, és álszent bájjal libeg be. Frufruja majdnem a szemébe lóg, egyenesen előre van fésülve. A haja egyéb alkotóelemei, a könyökéig érő feketés haj szabadon lógnak, néhol egy kicsit hullámosabbak, de nem egy fodrászszalonból ugrott ki, látszik. Jellemtelen, fekete bogárszemeivel a kastélyt pásztázza, szeplős orcáját a nap sugarai simogatják, és egyelőre olybá tűnik, hogy ezen a friss, harmatos reggelen az olvadozó pocsolyák mellett más is beköszöntött, az ébredő tavasztól cseppet eltörpülő, új lány. Meggypiros, telt ajkait apró mosolyra húzza, és szép lassan elindul az épület felé.* | |
Hozzászólások száma : 5 Titulus : Levegőtündér Rang : Diák Faj : Sima tündér Registration date : 2009. Feb. 25.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 02, 2009 7:40 pm | |
| *Raicy már majdnem a hisztihatárt súrolja, amikor végre feltűnik egy emberi lény a közelében. Mint minden menőjenő, ő is először lentről felfelé végigméri a lányt, gúnyosan elvigyorodik és csak utána szólal meg.*-Szia-mija. Na, az van, hogy most itt velem irtóra kiszúrtak. Úgyhogy tök szupicsek lenne, ha most kihúznál engem a lókakiból. Jah, amúgy Raicy vagyok. Levitündi. Te valami szolga vagy ilyesmi? Tök király. Nem is tudtam, hogy itt ilyen menő cuccok is vannak.-*Hadarja el egy szuszra, rágóval a szájában, úgyhogy minden szótag végére valami elfojtott "nym" szócskát lehet hallani. Ezzel nagyot sóhajt és szegény Sabrina kezébe nyomja az 1000 tonnás táskáit.*-Ó, muszáj volt pár tatyót hoznom Néhány még kint is maradt. Na most képzeld. Amíg az asszisztensem nem hozza utánam, tapadásgátlós foszforeszkálós Tündi Bündi körömlakk nélkül maradok. Nos, merre az arra?-*Pillant Sabrinára úgy, mintha a világ összes súlya a vállán lenne.*-És még a lábam is hót poros lett. Újra kell csináltatnom a francia manikűrömet. Na most szólj hozzá...És ááá!-*Sikolt fel hirtelen elfehéredve a lány. Illetve, csak fehéredne, ha a pirosítóktól, egy az alapozóktól látszana a bőre. Hisztérikusan felsikkant még egyszer, aztán lemondóan elfordítja az arcát.*-Letört a körmöm.-*Suttogja még mindig oda sem nézve, de tökéletesre manikűrözött ujjával a lábujj körmére mutat, ahol egy milliméternyi kis körömdarab valóban hiányzik. Igaz, ezt csak nagyítóval lehet észrevenni. De ez a csaj most komolyan ilyen, nem megjátssza magét.*-Na, ez a nap is tök szar lett. Komolyan, ha déli tizenkettő előtt fel kell kelnem, már el van cseszve az egész. Na, gyere már, Samantha. Szükségem van egy light kólára, vagy azt még megemlegeti a vezetőség.-*Mormogja sötéten, aztán felsóhajt és az előző rohamától függetlenül egész vidáman trappol befelé, Sabrinát hátrahaygva a millióegy csomagjával.* | |
| | | Sabrina Dilen Bux Ex-karakter
Hozzászólások száma : 51 Titulus : Levegőtündér Rang : Boltossegéd Faj : Animotündér Registration date : 2008. Aug. 07.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 02, 2009 8:45 pm | |
| *Na jó bár amúgy nem vaenné magára a sértéseket ha ez a nap nem ,lett volna ilyen d3e így a lány nagyon lecsapta nála a bíztit. Persze rögtön azrt hiszi, hogy a ruhája a füle és ía frka miatt van az egész elge van a viláégból meg mindenből és rohadt ideges.*-Szolga a ..... (ezt inklább nem részletezném). LÉehet hogy nem a legújabb a ruhám és nem ez érdekel és rohadt fáradt vagyok mert egy csomót dolgoztam . De nem vagyok egy lábtörlö. Érted? Vagy talán az a kis valmi ami a fejedben van nem elég mnagy hogy ennyit felfogj? Ja igen és tudom csak az egy százalékat használods annak a kis "agynak " Béár ez csúfolás az agyakra nézve. Ébn megpróvbáltam normális lenni veled. Nekem jól lesztt amikor végre valki észrevet és kedvesen szólt hozzám. De tőlem szobrozhatrsz it tmélg pár órát amig cvalaki észre ne4m vesz...*Itt elakd mivela kezébe nyomjáák a börtöndöket. Persze rögtön ledobja.*-Jaj ne de sajnálom, hogy nem jutrsz elég körömlakhoz. Amúgy tündér vagy. Csak szólók.*IArras gondolt hogy egy varázslatal beszínezheti. Inkább nem szól hozzá mert tuti leorditaná a fejét. Bár ettől az üvöltözéstől egy kicsit lehigadt sőt már teljesen régi önmaga mondhatjuk úgy is kiorditota magából a dühöt. Így a körömdarabb már nem is érdekli nem is oglalkozik vele hogy Samanténak hívja ,mármint várjunkj csak.*-Samre még sokat várhatsz mert én Sabrina vagyok.*Mondja és se szó se beszéd a böröndöket ott hagva elindula mkastély és az fh. felé.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Márc. 03, 2009 5:16 pm | |
| *A bőröndök puffanására hátra fordul, és tágra nyitja a szemét.*-Mégis mit képzelsz, ki vagy te? Az egy Prada bőrönd volt, ha nem tudnád.-*Forgatja a szemét, de persze nem megy oda, hogy esetleg felvenné.*-Jajj, anyám, de hisztis vagy-*Aham. No comment.*-Tündér vagyok igen. De ha nincs itt a körömlakkom, hogy teljesedjen ki a személyiségem? Ha ilyen okos vagy, te nagy agy, vagy mi a szösz, akkor ezt mondd meg.-*Most már csípőre teszi a kezét. Kezd belejönni a szópárbajba.*-Akkor menj csak, SABRINA, megvárom Samanthát.-*Mondja gúnyosan, és gondosan kifestett szemét összeráncolva nézi a távozó lányt. Amint észreveszi, hogy mit csinál, a homlokához kap, és elkezdi kisimítani az apró ráncokat. Kis sikolyt hallat.*-Wá! Miattad ráncos leszek! Ráncos!-*Kicsit zihál a dráma kedvéért, aztán kedvetlenül felveszi a földről a táskákat, és bevánszorog az előtérbe. Vagyis vánszorogna, ha nem szakadna le a keze útközben. Dühösen ledobja ismét a cuccait, és hív egy-két pixie-t, remélve, hogy a kis "szolgálók" megsegítik a nagyok helyett. Szegény apró kis lények meg is jönnek, de ketten alig bírnak el egy szatyrot. Raicy csak hívja,és hívja a pixie-ket, míg van annyi, hogy elvigyék az összes cuccát. Unottan megszemléli a körmeit, míg szerencsétlenek nagy nehezen elindulnak a főhadiszállás felé. De Raicy úgy dönt, lefekvés előtt körülnéz az épületben. Úgy hallotta, bál van, és ez nagyon neki való.Még ha csak a végére ér is oda. Biztos izgalmas egy kaland lesz.Jah, persze. Vagy inkább megszemléli a helyes fickókat a nagyteremben, hogy szépet álmodjanak. Az ilyen események Raicy számára olyan, mintha maga a Kánaán lenne.Minden fiú szbad préda bája előtt. Vagy nem.* | |
| | | Mesélő Mesélő
Hozzászólások száma : 210 Titulus : Mesélő Registration date : 2008. Feb. 15.
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 05, 2009 10:59 am | |
| *Az éjszaka, a bál utáni este valami furcsa, és megmagyarázhatatlan dolog történik. A víz magasra ível, a Barlang-tó, a Jégmeleg-forrás és minden más víz a közelben. Hatalmas vihar keletkezik. Villámok csapkodnak, minden csuromvíz... kegyetlen hideg lesz odakint, és rengeteg víz megfagy. A jégtömbök, és egyéb kemény dolgok az iskola felé sodródnak... s ezek mögött mind egy személy áll. Egy haloványnak tűnő alak lebeg a természeti csapások mögött, és az iskola felé közelít. A védővarázslatok már semmit sem érnek, az elemi mágia szanaszét szaggatja az összes varázslatot... ha kevesebb víz lenne, ez nem lehetne lehetséges, de mivel a tanárok nem koncentrálnak folyamatosan ezekre a védővarázslatokra, és egyébként is rengeteg a víz, nem képes megvédeni többé az iskolát ez a sok varázslat. Először az alagsort önti el teljesen a víz, majd szép lassan kezd felfelé törekedni, először csak a földszint jön még. Már ott is bokáig ér a víz, és ki tudja meddig fog még... Tanácsos lenne felkelteni a diákokat, és megpróbálni kivédeni ezeket a víz alkotta támadásokat...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Márc. 14, 2009 3:42 pm | |
| *A kastéyban séttált Lyvennával nagy valószínüség szerint. SZokásos fekete cucában van és mint mindig most sincs ztúl fwnomenálisan jókedve bár most hogy nincs egyedül talán egy picit jobb. Fekete pulcsi nadrg és egy bakancs szerü fekete cipő van rajta. Mind egyszerü és inkáb az eltünést mint a hívalkodást "szolgálja". Épp mregkérné Lyvennát hgyha elmondhatja elmondja-e mi történt az ő szüleivel akor legyen oly kedves mikor kilép az ajtón és meglátja a közelgő nagy víztömeget. Hulaszín arcából egy kicsit mégjobban kifut a vér mert nem tudja pillanatnyilag mit te3gyen. Tudja, hogy valamit muszáj lezsz föleg mivel az fh.-ja bejárata a földön van itt kint az udvarban és már nagyjából mindenki aludhat vagy élegalábbis a bálon van. MAjd eszébe jut egy egész jó ötlet.*-Pillanat*Szól hátra beszélgető partnerének majd nagyon gyorsan az fh.-ja bejáratához rohan. kimondja a jelszót és lemegy. Elkezd keresni valami viaszos vásznat vagy valami olyan anyagot ami nem engedi át a vízet ha nem talál elöbbit akkor fog ey két vízlepergetős dzsekit és azzal a kezében rohan fel. Leteriti a bejáratot majd nagy és nehéz köveke hord rá. HA esteleg a fh. bübája nem müködne vagy csak lenne egy kis hajszálrepedés amin beszivárohghatna a víz. MAjd viszamegy Lyvhez barna haja a szemébe log így azt gyorsan visszarkja..*-Most mihez kezdjünk?*Nézi az egyre közeledő vízet. Csak egy kicsit tudnék eltüntetni meg néhány nagy jégdearabot. *mondja közben úgy dünt egy vastag sávból apránként kiemeli a földet ami úgye eltarta egy ideig viszont nagy valószínüség szerint a jégdarabok megrekednek benne.*És mopst hogyan tovább kérdezi miközben kiliihagi magát mivel elég sok mannát felhazsnált de még van ideje egy kicsit összeszdeni magát és végül is csak egy kis szzédülés. A lyukból kiemelt földet egyébkánt mellete vébgig tornyozta fel íg mélgjbbban elvágva valószínesíthetölleg az útat. Cipőjéből kiveszi a tőrét majd várja mit mond a lány.* |
| | | Lyvenna Cloweth Prefektus - Levegőtündér
Hozzászólások száma : 89 Titulus : Levegőtündér Rang : Csapdaállítás Prefektus, Boltossegéd Faj : Szellemtündér Registration date : 2008. Feb. 14.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Márc. 14, 2009 4:19 pm | |
| *Ahogyan azt az előbbi hszben olvashattuk, Lyv épp próbál visszaemlékezni a szüleire, hogy hasznos infókat mondhasson róluk, Amaliaról és a szüleiket védő, Amalia-ellenes mozgalomról. Valahol a közelben ténferegve futott össze a lánnyal, és úgy döntöttek, kijönnek sétálni, közben pedig elmondják egymásnak amiket tudnak erről a fontos témáról. A lány még nem kezdett bele a beszámolójába, előtte még összeszedi a gondolatait, de alighogy végre eljut addig, hogy elmondhassa amit tud, és már elkezdené a mondandóját, amikor tágra nyílt szemmel, meglepetten veszi észre a hatalmas víztömeget és a jégtömböket. Pont akkor kerülnek oda az udvarra, amikor az egész támadás megkezdődik, tehát az elejétől látják az egészet, csak épp az okozójáról nem tudnak semmit. Lyvi személy szerint Nasuada tanárnő elképzelésére gyanakszik, tehát hogy a főgonosz halálát akarják megbosszulni a segítői, de valószínűleg nincs igaza. A víztömeg rohamosan közeledik, a jéghideg víz már rojtos edzőcipőjét áztatja, úgyhogy Coline-hoz hasonlóan úgy dönt, gyorsan cselekedik valamit. Sajnos, mint tudjuk, ereje elég gyenge, vagyis nem is az ereje, inkább ő maga, valami ismeretlen okból. Alkait kérdés lehet. De a lényeg, hogy varázslattal még nem próbálkozik, inkább gyorsan elkiáltja magát* Pixie! *És a kis lény már ott is terem előtte, kettő is. Lyvenna hadarva elmondja nekik a feladatot, ami annyi ,hogy szólnak Jenkins és Clarounm tanárnőnek a veszélyről. A pixiek a vészhelyzet miatt a szokásosnál is gyorsabban tűnnek el, és ezután már a tanársegéd sem ússza meg, muszáj segítenie Coline-nak, aki még az fh-ja védelmével van elfoglalva. Cuppogó cipővel (bár ez amúgy sem hallatszik, mert már vádliig ér a víz, és az előtérbe is beszivárgott) rohan az udvar közepére, és minden erejét bevetve, erősen koncentrálva próbálja a szél erejével megfékezni a vizet. Két tenyerét maga elé tartva, összeszorított fogakkal indít egy erős szélrohamot a víz irányába, így talán sikerül leállítania a rohamot, viszont vissza nem tudja küldeni az eredeti helyére, mert ahhoz már főleg nincs elég ereje* Mindjárt jönnek a tanárok *Lihegi vissza máris fáradtan, de ennél többet nem is mond, mert a végén még elájul a nagy erőlködéstől* | |
| | | Mesélő Mesélő
Hozzászólások száma : 210 Titulus : Mesélő Registration date : 2008. Feb. 15.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Márc. 14, 2009 4:36 pm | |
| *A varázslatok, amik az iskolára zúdítják a vizet, jeget miegyebet nem tudták TELJESEN áttörni a varázslatokat, sőt tulajdonképp alig néhányat semmisítettek meg. Rengeteg fennmaradt, és továbbra is védik a sulit, így annyira nem vészes a helyzet, és sokkal kevesebb jégtömb illetve víz jutott be az iskola területére mint ahogyan az eredetileg történt volna. Ez a nagy szerencse, különben két olyan kis elsős tanársegéd, mint Coline és Lyvenna nem járnának sikerrel. Sajnos így sem sikerül olyan jól minden mint tervezik, de sikerül megállítaniuk a víz áramlását legalább annyira, hogy ne öntse el az iskolát még jobban. Az a maradék, ami sikeresen túljutott a védővarázslatokon mind meg lesz állítva. Coline feleslegesen aggódott az fhja miatt, ugyanis a varázslatok amiket kiszórtak köré jól megvédik a természeti csapásoktól. A kiemelkedő földdarabok megállítják a jégtömböket, a szél pedig többnyire visszatartja a vizet, csak egy kevés szivárog tovább, alig észrevehetően. A föld sajnos tiszta latyak lesz, de ez nem is fontos, a legtöbb vizet majd beissza. Ha a tanársegédeknek sikerül így tartaniuk mindent amíg ideérnek a tanárok, nem lesz baj* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|