| Üzenő lehetőségek | |
|
+13Fylia Onesym Leighton Mollie Spencer Nina Egalde Meryona Helyänwe Thomas Max Veldow Perillin Faith Weinn Sabrina Dilen Bux Sarah Jenkins Kathleen Vermonth Nasuada Jefferson Lizette Maya Maria Milon Brad Davies Salina Twink O' Berry 17 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Leighton Mollie Spencer Ex-karakter
Hozzászólások száma : 9 Titulus : Víztündér Rang : Boltossegéd Faj : Sellőtündér Registration date : 2009. Feb. 13.
| Tárgy: Re: Üzenő lehetőségek Pént. Feb. 13, 2009 7:40 pm | |
| [Twidare Iskola Vezetőség]
Mélyen tisztelt Twidare!
Szeretnék felvételt nyerni színvonalas körülmények közt oktató iskolájukba, és ha lehetséges, az iskola kollégiumi részében egy szobát kapni. A tandíjat mellékeltem, néhány fontos adatlappal együtt, és a felvételi lappal. Gondoltam pár sort fűzök hozzá, hogy ne legyen nyers az egész. Előre is köszönöm,
Leighton Mollie Spencer | |
|
| |
Thomas Max Veldow Harcos
Hozzászólások száma : 99 Age : 28 Titulus : Fehér Vízesés Diák Rang : Diák Faj : Ember Registration date : 2008. May. 23.
| Tárgy: Re: Üzenő lehetőségek Pént. Feb. 13, 2009 7:42 pm | |
| [Linny Renson ágya a levél mellet egy szál vörös rózsa is van persze a tüskéi le vannak vágva nehogy felsértsék Linny ujját.]
Kedves Linny! Hallotam hogy álarcos bál lesz a sulidban. Mivel a múltkorin én nagyon jól éreztem magam veled ezért szeretnélek megkrdezni, hogy lehetek a báli kísérőd? VÁlaszodat nagyon várja: Tom | |
|
| |
Fylia Onesym Vezető
Hozzászólások száma : 210 Titulus : Igazgató / Víztündér Szakvezető Rang : Varázstárgyalkotás Tanár Faj : Pilletündér Registration date : 2008. Sep. 25.
| Tárgy: Re: Üzenő lehetőségek Pént. Feb. 13, 2009 7:55 pm | |
| [Spencer Rezidencia]
Tisztelt Szülők,
Értesítem Önöket, hogy 2009. 02. 13.-kán, Leighton Mollie Spencer felvételt nyert a Twidare Tündériskolába. A Tanári Kar úgy döntött, hogy Spencer kisasszony iskolánk tanulójává válhat, és az iskola ösztöndíjrpgramjának részeseként, a Boltossegéd programban a Helyanwä állatboltban lesz segéd, valamint még ma beköltözhet a Jégkristály hálóba, mivel a Víztündérek szakjára került.
Fylia Onesym, Igazgató. | |
|
| |
Lizette Maya Maria Milon Diák - Misztiktündér
Hozzászólások száma : 104 Age : 28 Titulus : Misztiktündér Rang : Diák Faj : Sima tündér Registration date : 2008. Jun. 02.
| Tárgy: Re: Üzenő lehetőségek Szomb. Feb. 14, 2009 4:56 pm | |
| [Brad Davies ágya]
Remélem az állarcos bálon találkozunk. Már4ha feliserlek. Nagyon szomorú lennék ha nem lennél ott. Nagy lelki támasz vagy számomra.
A viszontlátás reményében: Liz | |
|
| |
Linny Renson Boltossegéd
Hozzászólások száma : 98 Titulus : Tűztündér Rang : Diák Faj : Sima tündér Registration date : 2008. Oct. 03.
| Tárgy: Re: Üzenő lehetőségek Kedd Feb. 17, 2009 10:55 pm | |
| [Hősképző, Thomas Max Veldow Egy halál unott, öreg pixie cipeli be a levelet, aki a "régi szép idők"-ről regél saját magának]
Kedves Tom! Hmm...Csábító. De nehogy azt higgye, uram, hogy velem megy be a bálba. Előbb kötelessége felismerni engem. Ha sikerül, akkor kap egy kis...khm...jutalmat. Ha nem...Sok sikert hozzá!
Ki találod ki? Linny
[A betűk kecsesek és szépek, mégis néha a hurkolás megremeg, mintha nevetne az, aki írta. Nos, azt hiszem, ez elég egyértelmű utalás.] | |
|
| |
Thomas Max Veldow Harcos
Hozzászólások száma : 99 Age : 28 Titulus : Fehér Vízesés Diák Rang : Diák Faj : Ember Registration date : 2008. May. 23.
| Tárgy: Re: Üzenő lehetőségek Kedd Feb. 17, 2009 10:58 pm | |
| [Linny Renson ágya]
Drága Linny! Benn vagyok de csak ha én is adhatok valamit persze ha megtalálom bár más ilyen meseszép lány nincs az iskolában úgyhogy könnyü lesz.
És te? Tom | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Üzenő lehetőségek Szomb. Feb. 28, 2009 7:34 pm | |
| [Layitta Vroile ágya] Kedves Layitta! Kérlek gyere le tűztársalgóba mert szoba kulcsot kéne aadnod egy új lányak meg egy kis eligazítást. Köszi: Amy |
|
| |
Ireland Mary Harrison Ex-karakter
Hozzászólások száma : 3 Titulus : Misztikus tündérek Rang : Boltossegéd Faj : Sima tündér Registration date : 2009. Jun. 08.
| Tárgy: Re: Üzenő lehetőségek Hétf. Jún. 08, 2009 5:40 pm | |
| Westey G. Astrew
[Spiceville Road 34/a] Kedves Miss Astrew!
Szeretnék jelentkezni az állásra. A nevem I. Mary Harrison, 15 éves vagyok, és xilomeni. Megbízható vagyok, és egész nyáron ráérek.
Tisztelettel, mary | |
|
| |
Tally Newcastle Ex-karakter
Hozzászólások száma : 9 Titulus : Misztikus tündér Rang : Diák Faj : Sima tündér Registration date : 2009. May. 10.
| Tárgy: Re: Üzenő lehetőségek Szer. Jún. 10, 2009 10:34 am | |
| westey gillian astrew ,
[SPICEVILLE ROAD, 34/a]
Üdv!
Szeretnék helyet foglalni érdeklődni az állásban. Egész nyáron nekem kéne vinnem az üzletet? Tally vagyok, tizennégy éves.
tally, 14, xilomen, május huszon...hat. | |
|
| |
Angela Una Oriane Ex-karakter
Hozzászólások száma : 11 Titulus : Misztikus Tündér Rang : Tanársegéd Faj : Szellemtündér Registration date : 2009. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Üzenő lehetőségek Szer. Jún. 10, 2009 7:16 pm | |
| I. MARY HARRISON ,
[Twidare Tündériskola]
Üdv!
Amennyiben képes lesz megfelelően ellátni a feladatot, fel van véve,
W. G. A.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ATALYA NEWCASTLE ,
[Twidare Tündériskola]
Az állást betöltötték.
W. G. A. | |
|
| |
Thomas Max Veldow Harcos
| Tárgy: Re: Üzenő lehetőségek Kedd Jún. 16, 2009 5:29 pm | |
| [Az egyetlen és legszebb Linny Rensonak bárhol is van. Igazából ez nem is egy levél hanem egy nagy csokor liliom és ez a kártya ami benne van.] . Édesem! Én nem felejtek és még mindig nagyon fáj, hogy csak úgy ejtettél. Nekem te kellesz nélküled nem az vagyok már akin voltam a, részem vagy. Ne feled azzal amit tettél a nyomorba taszítottál egy előtte teljesen épp lelket.
Tom
A hozzászólást Thomas Max Veldow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 16, 2009 4:52 pm-kor. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Üzenő lehetőségek | |
| |
|
| |
| Üzenő lehetőségek | |
|