Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Üzenő lehetőségek

Go down 
+13
Fylia Onesym
Leighton Mollie Spencer
Nina Egalde
Meryona Helyänwe
Thomas Max Veldow
Perillin Faith Weinn
Sabrina Dilen Bux
Sarah Jenkins
Kathleen Vermonth
Nasuada Jefferson
Lizette Maya Maria Milon
Brad Davies
Salina Twink O' Berry
17 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Salina Twink O' Berry
Vezető
Vezető
Salina Twink O' Berry

Hozzászólások száma : 223
Titulus : Alapító
Rang : Nyugalmazott tündér
Faj : Sima tündér
Registration date : 2008. Feb. 13.

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeKedd Nov. 18, 2008 10:09 pm

Ha valakinek írtok egy levelet, tehát mondjuk egy hős ír egy misztikus tündérnek, akkor ide rakjátok be valahogy így:

[Mágia háló, Tündérmanca ágya]

Szia Tündérmanca!
Blablablabla...

Minden ilyen levél izét meg küldeményes dolgot ide írjatok be ^^ Ha azt szeretnéd leírni, hogy mi van a csomagban meg a kinézete, ilyesmik, azt a két [ jel közé tedd. Ha olyan helyre írsz, amit látsz, nem kell ide beraknod! Berakhatod közvetlenül a hős suliba pl ha oda küldöd, vagy a kávézóba, stb...
Vissza az elejére Go down
Brad Davies
Harcos
Harcos
Brad Davies

Hozzászólások száma : 33
Titulus : Harcos
Rang : Fehér Vízesés Diák
Faj : Ember
Registration date : 2008. Aug. 06.

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeKedd Nov. 18, 2008 10:17 pm

[Mágia háló, Lizette Maya Maria Milon ágya]

Kedves Lizette!
Ma délután 2 körül ráérsz? Ha igen, a
városban találkozhatnánk, a buszmegállóban várlak.
Lizette Maya Maria Milon
Diák - Misztiktündér
Diák - Misztiktündér
Lizette Maya Maria Milon

Hozzászólások száma : 104
Titulus : Misztiktündér
Rang : Diák
Registration date : 2008. Jun. 02.

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeCsüt. Nov. 20, 2008 6:43 pm

[ Brad ágya Hősképző]
Helló Brad! Számíthatsz rám ott leszek.
Vendég
Vendég

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeSzer. Nov. 26, 2008 7:15 pm

[Igazgatói iroda.Egy szimpla levél csak benne vannak a kulcsok.]

Igazgatónő küldöm felmondásom és a szobám kulcsait és sajnálom de nem nekem való ez a munka.Az eddigi bízalmat köszönöm.
Tiszteletel: Jake Wilch
gondnok.
Nasuada Jefferson
Tanár
Tanár
Nasuada Jefferson

Hozzászólások száma : 141
Titulus : Növénytündér Szakvezető
Rang : Varázslény-anatómia Tanár
Faj : Liliomtündér
Registration date : 2008. May. 18.

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeCsüt. Nov. 27, 2008 8:43 pm

// Nem akartam mindenkinek külön a szobájába írni. Bocsánat, hogy így csinálom,remélem nem szabály ellenes.//
[ Sarah Jenkins lakosztálya]
[ Meredith Ewenvoold lakosztálya]
[Gabrielle Elina Sworie lakosztálya]
[Valniess Clarounm lakosztálya]

Tisztelt Szakvezetők!
Remélem, értesültek Amalia tragikus visszatértéről. Ha nem, az sem baj. Kérem, jöjjenek a szobámba, amint csak tudnak. Szeretném megbeszélni magukkal a védőbűbájok, és egyéb lehetőségek végrehajtását!
Előre is köszönöm!
Nasuada Jefferson
Növénytündér-szakvezető
Vendég
Vendég

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeSzomb. Dec. 06, 2008 11:25 pm

[Az összes Diák Bizottság tag.] {Jade 'Chiyoko', Amy Heather, Kathleen, Mia}

Sürgős intézkedéseket kell megtennünk!

Evakuálnunk kell az iskola valamennyi tündérét, ugyanis a Twidare immáron nem biztonságos. A saját szakotok diákjait figyelmeztetni kell. Az ok egyszerű, Amalia itt járt, talán most is köztünk van.

Tatiana Dimitorv, Levegőtündér DB-tag
Vendég
Vendég

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeSzomb. Dec. 06, 2008 11:32 pm

[Tatiana]

Tudomásul véve, megteszek minden tőlem telhetőt.

Jade

A hozzászólást Jade 'Seras' Umeko összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 13, 2009 11:43 am-kor.
Vendég
Vendég

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeVas. Dec. 07, 2008 12:05 am

[Tatiana]
Úram isten! Megteszem a megfelelő lépéseket és a lovak átmenekítésít is vállalom. De a tanároknak szóltál?

[Rachel]
Rach sies Scarletért és vid le a menedékhelyre.

//ezek késöbb csak nem akkartam külön írni.//
[Tatiana]
Az ajtón védő varázslat van és hacsa nem tudod a jelszót nem igen mehettek le. De a lovak lent maradtak. Menj vagy csinálj valamit hogy visszakerüljenek. Bocs de Rachel meghívot és sokkal szívesbben vagyok ott mindhogy meghalljak vagy az életem veszélyeztetesm.
Kathleen Vermonth
Ex-karakter
Ex-karakter
Kathleen Vermonth

Hozzászólások száma : 70
Titulus : Növénytündér
Rang : Diákbizottsági tag
Registration date : 2008. Sep. 30.

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeKedd Dec. 09, 2008 8:45 pm

[Nasuada Jefferson szakvezető szobája]

Tisztelt Mrs. Jefferson!
Az egyik DB-tag arról értesítette a többieket, hogy Amalia visszatért, és hogy a diákokat menekíteni kell. Coline Sanders tanársegéd megakadályozta a tevékenységemet, és követelte, hogy kérjek magától is engedélyt. Ne tessék neki elmondani, de ezzel részben egyetértek. Engedélyezi a menekítést?

Kathleen Vermonth
Diák-Bizottság tag
Nasuada Jefferson
Tanár
Tanár
Nasuada Jefferson

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeCsüt. Dec. 11, 2008 12:33 am

[Rózsa háló, Kathleen Vermonth]

Tisztelt Vermonth kisasszony!
Köszönöm, hogy értesített, és ezt a levelet adja át Coline Sanders tanársegédemnek is. Mindketten helyesen cselekedtek, mégis arra kell kérnem magukat, hogy most azonnal fáradjanak a lakosztályomba. Ezt az ügyet ki kell vizsgálni! A diákokat természetesen ne küldje el, de Maga nem hibás annyira, mert csak egy parancsot teljesített, aminek az eredetét nem ismerte. Coline, nem kellett magában csalódnom, de ne készítse ki szerencsétlen lányt, nem csak az ő hibája. Siessenek, várom magukat!
Nasuada Jefferson
Növénytündér szakvezető

U.I: Írják előbb meg kérem, hogy kitől kapott értesítést, név szerint, ugyanis őt s szeretném vendégül látni, a többi szakvezető társammal egyetemben! És még valami. Ha út közben diákokkal találkoznak, haladéktalanul értesítsék őket, hogy térjenek vissza a hálókörletükbe! Köszönöm.
Kathleen Vermonth
Ex-karakter
Ex-karakter
Kathleen Vermonth

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeCsüt. Dec. 11, 2008 4:55 pm

[Nasuada Jefferson lakosztálya, Nasuada Jefferson]

Tatiana Dimitrov
Nasuada Jefferson
Tanár
Tanár
Nasuada Jefferson

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeCsüt. Dec. 11, 2008 6:26 pm

[ Costine, Rachel L.Slippe, Amy Heather Delor]

Miss Slippe, és Miss. Delor!
Az információ helyes volt, miszerint Amalia visszatért, de kérem önöket térjenek vissza a kastélyba, mert itt vannak a legnagyobb biztonságban. Majd elmagyarázzuk a dolgot. De kérem, jöjjenek vissza!
Nasuada Jefferson
Növény-tündér szakvezető

U.I: A lovakat hagyják ott. A kastély köré most nem mehetnek lovagolni, de a lovak veszélyben lehetnek az itteni istállóban, így maradjanak ott! Nem sokára visszajöhetnek!
Sarah Jenkins
Tanár
Tanár
Sarah Jenkins

Hozzászólások száma : 233
Titulus : Levegőtündér Szakvezető
Rang : Repüléstan Tanár
Registration date : 2008. May. 14.

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeCsüt. Dec. 11, 2008 7:05 pm

[Lyvena Clonweth]
Miss. Clonweth!
Gondolom már értesült e kietelepítésről amit a DB tagok kezdeményeztek. Kérem fújja le amilyen gyorsan csak tudja. Valószínüleg Nasuadát is hallota. Ne engedje hogy bárki is elhagyja a helyet. EZt közölheti mindenkivel. Ha a tájéákoztatásal végzet sürgösen áRadjon Miss. Jefferson Lakosztályába.
Köszönöm:
Sarah Jenkins
Levegő-tündér szakvezető.

[Tatjana Dimitrow]
Miss. Dimitrow. Szeretném meghívni magamhoz egy teázásra és közben elbeszélgetni. Siessen ahogy tud. Remélem hamr itt lesz és nem kell csalodnom magában.
Üdvözletel:
Sarah Jenkins
Levegő-tündér szakvezető.
Sabrina Dilen Bux
Ex-karakter
Ex-karakter
Sabrina Dilen Bux

Hozzászólások száma : 51
Titulus : Levegőtündér
Rang : Boltossegéd
Faj : Animotündér
Registration date : 2008. Aug. 07.

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeSzomb. Dec. 13, 2008 4:07 pm

[Perilin Faith Weinn]

Miss Faith Weinn!
Szeretnék valami gyógyszert az allergiámra mivel a szobatársamnak kutyája van és allargiás vagyok rá. De nem szeretném elüldözni mivel az mindkettőjüknek nagyon rossz lenne és nekem is lelkiismeret furdalásom lenne.
Előre is köszönöm:
Sabrina Dilen Bux
Perillin Faith Weinn
Alkalmazott
Alkalmazott
Perillin Faith Weinn

Hozzászólások száma : 42
Titulus : Iskolai alkalmazott
Rang : Gyógyító
Registration date : 2008. Jun. 05.

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeKedd Dec. 16, 2008 11:42 am

[Sabrina Dilen Bux - barna kicsi papírcsomag, benne lila golyók]

Kedves Miss Bux!
A golyókat naponta kétszer vegye be, és enyhülnek a tünetek. Majd később még küldök mást is, ami jobban hat, de egyenlőre nem találom, elkevertem valahova.
Perillin Faith Weinn
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Hozzászólások száma : 99
Titulus : Fehér Vízesés Diák
Registration date : 2008. May. 23.

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimePént. Dec. 19, 2008 6:56 pm

[Linny Renson ágya]
Szia! Már alig várom a találkozást. akkor majd gyere ki a kastély elé ha kész vagy és megkaptad a leveled. Lent foglak várni.
Csókol
Tom
Brad Davies
Harcos
Harcos
Brad Davies

Hozzászólások száma : 33
Titulus : Harcos
Rang : Fehér Vízesés Diák
Registration date : 2008. Aug. 06.

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimePént. Dec. 19, 2008 8:01 pm

[Lizette Maya Maria Milon szobája.
Levél helyzete: a fürdő előtt virítva, a szőnyegen.

A hívott pixie cselekvései: *Amint megtalálja a megfelelő helyet, bekopog az ablakon. Kicsi kezével, amit apró kesztyűbe bújtatott, erősen szorítja a levelet. Az ablak sajnos nincs nyitva (ilyen időben nem is csoda) és nem lát sehol senkit. Az egyik lakó már elmehetett a bálba, de a másik a fürdőben van, hallani a csobogást. A kis lény kevés varázserejét használva csak annyira képes, hogy elfordítsa az ablak "kilincsét", belöknie már puszta kézzel kell. Mivel nem biztos benne, melyik ágy is a címzetté, nemes egyszerűséggel a fürdő elé rakja le a fehér borítékot, a földre, így rögtön meglátja a fürdőben tartózkodó Lizette. Hacsak nem vak. Dolga végeztével kiröppen az ablakon, de becsukni már nem tudja*]

Kedves Liz!
A bálon várlak, nem a homokos parton, hanem fönt. Nem kell nélkülem lemenned, rögtön meg fogsz látni.
A te herceged
Vendég
Vendég

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeKedd Dec. 30, 2008 5:39 pm

[Amy Heather Delor ágya
Hosszúkás, vékony csomag, karácsonyi üdvözlőlappal. A csomagban egy díjlovaglásról szóló könyv van]

Boldog Karácsonyt!
Bocsi, hogy kicsit késett a csomag, de csak ma jöttem rá mit is adhatnék neked. Majd lovagolhatnánk egyet szilveszterkor : )
Rach
Vendég
Vendég

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimePént. Jan. 02, 2009 4:09 am

[Rachel ágya - Színes mintás kis csomag a tetején egy boríték. Benne pedig egy üveg képkeretben lévő kép Scarletről és Rach-ről. A széle gyöngyökkel van kirakva, ezt a részt csinálta Amy]
Köszönöm, neked is boldog karácsonyt! És az ajándékot is köszönöm remélem neked is tetszik a tiéd.

[Ismét Rach ágya. Most csak egy boríték, amit ha kibontanak kilő belőle egy csomó konfetti]

B. Ú. É . K. Rachel.
Vendég
Vendég

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimePént. Jan. 02, 2009 4:20 am

[Amy Heather Delor lovának, Csillagfénynek a boksza, vagyis nem is a boksza, hanem inkább a bokszajtó és a gerendák közötti rés. Ahogy kinyitja, földre esik a levél]

Neked is B.U.É.K.!
A karácsonyi ajándékod nagyon tetszik, ez a kedvenc képem Smile Köszi.
Rach
Kathleen Vermonth
Ex-karakter
Ex-karakter
Kathleen Vermonth

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeVas. Jan. 11, 2009 4:20 pm

[Gyengélkedő
Perillin Faith Weinn szobája]

Perillin!
Kérem, segítsen. Xilomen falujában, Helyänwe állatboltja előtt megtámadtak engem, és még pár embert. A boltvezető nagyon rosszul van. Életveszélyben! Amalia már elment, de se-segítsen, mert meg hal...és én sem vagyok túl jól.Siessen! Kérem!

Kathleen Vermonth

[A betűk girbe-gurbák, és a levél sok helyen véres pacákkal van átáztatva. Látszik rajta, hogy sietve írták, remegő kézzel, de azért olvashatóan.]
Meryona Helyänwe
Boltvezető
Boltvezető
Meryona Helyänwe

Hozzászólások száma : 15
Titulus : Állatbolt vezető
Rang : Boltos
Registration date : 2008. May. 17.

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeHétf. Feb. 09, 2009 10:38 pm

[Növénytündér hálók
Kathleen Vermionth ágya]

Kedves Kathleen!
Találkoztunk már, ha nem is ismersz név szerint. Meryona vagyok, a boltos, akivel együtt harcoltál Amalia ellen. Kérlek, higgy jó szándékomban, mert meg akarom hálálni segítséged. Találkozzunk ma 15:00-kor a varázshatárnál. Onnan együtt megyünk a boltomig. Szeretnék valamit adni. ű
Meryona

[Víztündér hálók
Alyssa Clevare ágya]

Kedves Alyssa!
Találkoztunk már, ha nem is ismersz név szerint. Meryona vagyok, a boltos, akivel együtt harcoltál Amalia ellen. Kérlek, higgy jó szándékomban, mert meg akarom hálálni segítséged. Találkozzunk ma 15:00-kor a varázshatárnál. Onnan együtt megyünk a boltomig. Szeretnék valamit adni.
Meryona

[Nasuada Jefferson lakosztálya
Egy levél egy bőrbatyuval együtt, amiben egy ősrégi, poros könyv van]

Tisztelt Nasuada Jefferson tanárnő!
Elnézést, hogy így zavarom, de meg szerettem volna hálálni kedvességét és későbbi bőkezű gondoskodását. Maga és Sarah nélkül már nem élnék. Persze a lányoknak is sokat köszönhetek.Segédemtől tudom, hogy maga tanítja a Mágikus állatok tantárgyat, így gondoltam, hogy értékeli ezt a könyvet. A családom régen szerezte meg egy elszegényedett nemestől. Fransis is kérte már tőlem, de akkor még nem szerettem volna megválni tőle. Már kívülről tudom, így most magának ajándékozom. Használja arra, amire gondolja! De hogy tudja, igazi ritkaságot tart a kezében. Még egyszer köszönöm!
Meryona Helyänwe

U.I: Én is szívesen látom boltomba, amennyiben szüksége van bármire.
M

[Sarah Jenkins lakosztálya
Egy levél, és hozzá egy bőrbatyu, benne kisebb tasakok, egyesekben por, másokban igen érdekes tapintású tárgyak
-egy tasak egyszarvúszőr
- egy tasak sárkánykarom koncentráció
-egy tasak mocsári kígyó-here por
- egy tasak mélytengeri-kvarckristály őrlemény
-és még három másik üvegcse (ritka kígyóméreg, delfintej, és gey furcsa színű, kész bájital, ami valószínűleg már nagyon régen elkészített lehet. Ezt 30 éven keresztül kell érlelni. Minimum. Élőlényeket lehet vele klónozni 24 órára. Minél tovább érlelik, annál nagyon élőlényt, és annál tovább marad életben a klón]

Tisztelt Sarah Jenkins tanárnő!
Elnézést, hogy így zavarom, de meg szerettem volna hálálni kedvességét és későbbi bőkezű gondoskodását. Köszönöm az ellátást, maga és Nasuada nélkül már nem élnék. Persze a lányoknak is sokat köszönhetek. Segédemtől tudom, hogy maga bájitalokkal foglalkozik, így gondoltam, értékelni fogja ezeket. Mindet én gyűjtöttem. Gondolom, felismeri őket. Igen ritkák, így úgy véltem, segítek a beszerzésben. Remélem, hasznát veszi. Még egyszer köszönöm!
Meryona

U.I: Bármikor szívesen látom a boltomban, ha bármire szüksége van.
M
Sarah Jenkins
Tanár
Tanár
Sarah Jenkins

Hozzászólások száma : 233
Titulus : Levegőtündér Szakvezető
Rang : Repüléstan Tanár
Registration date : 2008. May. 14.

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeHétf. Feb. 09, 2009 11:08 pm

[Állatbolt Meryona Helyanwe]
Kedves Meryona!
Semmiség volt mindenki megtette volna szerintem amit tud. Inkább a lányoké és NAsuadáéaz édem én csak egy két csontját forasztotam össze. De az ajándékok amiket küldöt ez a sok ritkaság. Igazán nem kellet volna.Nem ezért csináltam. Csak nem hagytam volna ott anyi töröt csontal.És nagyon köszönöm még sok hasznát fogom venni nekiki.Elég ügyes gyüjtö lehetdelfin tejet még életemben nem láttam akkora ritkaság. SZörnyen köszönöm de igazán nem kellet volna. HA van kedve maga is eljöhet ide .

Szörnyen negy köszönetel:
Sarah
Nasuada Jefferson
Tanár
Tanár
Nasuada Jefferson

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeKedd Feb. 10, 2009 12:39 am

[Meryona Helyänwe állatboltja]

Kedves Meryona!
Igazán nem kellett volna, de mit tagadjam, nagyon örülök neki. Sok hasznát fogom venni, és ígérem tanítok is belőle. Én is köszönöm, és jobbulást továbbra is.
Nasuada

U.I: Vigyázzon, mert a szaván fogom.
N
Nina Egalde
Boszorkány
Boszorkány
Nina Egalde

Hozzászólások száma : 24
Titulus : Éjvándor
Faj : Boszorkány
Registration date : 2008. Mar. 12.

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitimeKedd Feb. 10, 2009 5:02 pm

[Clemence Clobber]
[Odil Drep]
[Elle Dowrell]

Lányok, találkozzunk ma, az ebédlőben, tanítás után. Fontos.
Ajánlott tartalom

Üzenő lehetőségek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Üzenő lehetőségek   Üzenő lehetőségek Icon_minitime

Üzenő lehetőségek
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Twidare Tündériskola :: Üzenetek :: Levelek-
Ugrás: