| Színkódok | |
|
+7Meadow C. Swanson Maryola Miyo Cheshire Sabrina Dilen Bux Madame Scripten Mia Meuwbott Rebeca Winenhol Edmée Lorens 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Edmée Lorens Vezető
Hozzászólások száma : 73 Titulus : Szellem Rang : Néhai igazgató Faj : Liliomtündér Registration date : 2008. Feb. 13.
| Tárgy: Színkódok Szer. Május 21, 2008 5:46 pm | |
|
A hozzászólást Edmée Lorens összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 21, 2008 5:48 pm-kor. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Színkódok Szomb. Május 24, 2008 2:21 pm | |
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Színkódok Szomb. Május 24, 2008 2:23 pm | |
| Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba bbb |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Színkódok Hétf. Jún. 02, 2008 3:18 pm | |
| - Anise C. Vierré írta:
- Színpróba
Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba bbb Asszem az elős lesz xD |
|
| |
Rebeca Winenhol Diák - Növénytündér
Hozzászólások száma : 62 Titulus : Növénytündér Rang : Diák Faj : Liliomtündér Registration date : 2008. Jun. 30.
| Tárgy: Re: Színkódok Kedd Júl. 01, 2008 2:55 pm | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Színkódok Kedd Júl. 01, 2008 6:17 pm | |
| #3BB9FF Színpróba Valószínűleg ez az új színem.(ha nem felejtem el beállítani.) |
|
| |
Hozzászólások száma : 62 Titulus : Növénytündér Rang : Diák Faj : Liliomtündér Registration date : 2008. Jun. 30.
| Tárgy: Re: Színkódok Kedd Júl. 01, 2008 6:43 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Színkódok Kedd Júl. 01, 2008 6:44 pm | |
| Nekem miért nem működik? (#B93B8F Színpróba) | |
|
| |
| Tárgy: Re: Színkódok Kedd Júl. 01, 2008 6:46 pm | |
| Ezt tudom hogy kell használni, de ezt a másikat hogy kell? Létszi valaki mondja el! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Színkódok Szer. Júl. 02, 2008 11:24 am | |
| [ color = #B93B8F ] szöveg [ / color ] Eghybe kell csak nem tudom úgy leírni mert akkor nem látszik. |
|
| |
| Tárgy: Re: Színkódok Szer. Júl. 02, 2008 11:32 am | |
| köszi csak az a gáz, hogy nem tudom írni a jobb oldali négyzetes zárójelet, mert a google keresőre ugrik. úgyhogymindegy, de azért köszi | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Színkódok Szer. Júl. 02, 2008 12:01 pm | |
| Akkor csináld meg a gomb alapján és szed k8 a színt és írd bele a kódot |
|
| |
Mia Meuwbott Diák - Misztiktündér
Hozzászólások száma : 141 Age : 30 Tartózkodási hely : IttseOttse Titulus : Misztiktündér Rang : Diák Faj : Pilletündér Registration date : 2008. May. 21.
| Tárgy: Re: Színkódok Pént. Júl. 04, 2008 1:06 pm | |
| Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba SzínpróbaSzínpróbaHuh, nehéz döntés | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Színkódok Kedd Aug. 05, 2008 3:38 pm | |
| Na jön az én színválasztásom
Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Színkódok Csüt. Aug. 07, 2008 9:06 pm | |
| Én is választok egy színt szépen... SzínpróbaSzínpróbaSzínpróbaSzínpróbaSzínpróbaHm, nehéz döntés. A képemhez az első illik a legjobban, úgyhogy az a győztes |
|
| |
Madame Scripten Boltvezető
Hozzászólások száma : 9 Titulus : Kávézó Tulajdonos Rang : Boltos Faj : Sima tündér Registration date : 2008. May. 17.
| Tárgy: Re: Színkódok Vas. Szept. 28, 2008 2:11 pm | |
| Az öreg szőrös fülű boltosoknak is kell színválasztás...
Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba | |
|
| |
Sabrina Dilen Bux Ex-karakter
Hozzászólások száma : 51 Titulus : Levegőtündér Rang : Boltossegéd Faj : Animotündér Registration date : 2008. Aug. 07.
| Tárgy: Re: Színkódok Csüt. Okt. 02, 2008 7:02 pm | |
| Színpróba Színpróba Színpróba hát nehéz de szerintem a második lesz az | |
|
| |
Maryola Miyo Cheshire Diák - Tűztündér
Hozzászólások száma : 23 Titulus : Tűztündér Rang : Diák Faj : Sima tündér Registration date : 2008. Aug. 06.
| Tárgy: Re: Színkódok Hétf. Okt. 06, 2008 6:39 pm | |
| Színpróba Szíííííínek próbája Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba
Hmm... | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Színkódok Kedd Dec. 02, 2008 10:36 pm | |
| Színpróba Színpróba Színpróba |
|
| |
Meadow C. Swanson Diák - Levegőtündér
Hozzászólások száma : 6 Titulus : Levegőtündér Rang : Diák Faj : Sima tündér Registration date : 2009. Feb. 23.
| Tárgy: Re: Színkódok Pént. Feb. 27, 2009 7:20 pm | |
| Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba Színpróba | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Színkódok Hétf. Márc. 16, 2009 3:22 pm | |
| |
|
| |
Daíriné Szellem
Hozzászólások száma : 3 Titulus : Szellem Rang : Xilomeni hős Faj : Kobold Registration date : 2009. Mar. 20.
| Tárgy: Re: Színkódok Szomb. Márc. 21, 2009 2:57 pm | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Színkódok Csüt. Ápr. 02, 2009 7:57 pm | |
| #D16587 Színpróba#F778A1 Színpróba#E56E94 Színpróba#C25A7C Színpróba#7E354D Színpróba#B93B8F SzínpróbaHÚH...az első! Miért is próbálkozetam mással? |
|
| |
T. B. Hampton-Soultrain Ex-karakter
Hozzászólások száma : 4 Tartózkodási hely : Fent egy fán Titulus : Tűztündér Rang : Diák Faj : Liliomtündér Registration date : 2009. Jun. 11.
| Tárgy: Re: Színkódok Csüt. Jún. 11, 2009 2:30 pm | |
| #50002C Na, új kari, új szín. Ehhez a csajszihoz nem nagyon íllene az indianred, pedig oooolyan jó az a szín. Csak ezen a zöld hátteren picit... színtelen. Na nézzük, ez most valami sötét lilás-feketés-mixmaxmux-színkeverék. Imádom a hexakódgenerátorokat =3Összehasonlításként meg itt az indianred. Amúgy is valszeg ez lesz, mert reflexbôl ezt gépelem be. *Mondja az, akinek nincsenek reflexei.* Ehhäm, nézzük csak.#780030 Vagy talán egy picit világosabb lilás izé... Hm, nézzük, hátha elnyeri roppant kritikus tetszésem.Na és itt a standardszín, a fekete. Black RULES da world! Yo! #0072ff Valami kékes? Íllene a vízhez, de szerintem drága bunkónak készülôdô karimhoz nem... Lássuk csak. | |
|
| |
Fylia Onesym Vezető
Hozzászólások száma : 210 Titulus : Igazgató / Víztündér Szakvezető Rang : Varázstárgyalkotás Tanár Faj : Pilletündér Registration date : 2008. Sep. 25.
| Tárgy: Re: Színkódok Kedd Szept. 08, 2009 11:22 am | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Színkódok | |
| |
|
| |
| Színkódok | |
|