|
|
| Legelő | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Salina Twink O' Berry Vezető
Hozzászólások száma : 223 Titulus : Alapító Rang : Nyugalmazott tündér Faj : Sima tündér Registration date : 2008. Feb. 13.
| Tárgy: Legelő Szer. Május 14, 2008 6:29 pm | |
| Leírás:
A tanoncok állatainak külön legelője. Közepén egy almafa díszeleg, oldalánál hosszú vályúk vannak, hogy szegény állatok azért itt kint se haljanak éhen. Két szénaháló is van a legelő két végében, ahova az aggódó gazdák ételt is rakhatnak. A legelőt masszív fakerítés veszi körül, amiben az állatok nem tudják megsérteni magukat ha hozzádörgölőznek. Ám mindenki csak saját felelsségre hozza ide kedvencét - ezt a legelőt nem védi varázslat, így ha valami módon kiszabadul egy állat, sikerül kidöntenie mondjuk a kerítés egyik lécét, semmiféle varázslat nem fogja visszatartani attól hogy elszökjön.
__________________________________________ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Legelő Csüt. Szept. 25, 2008 5:16 pm | |
| - Valami olyasmiben *Feleli pirulva* Hát igen, vannak előnyei, de azért mégsem olyan jó mint egy egyszerű ház. Ha szeretnél, majd egyszer az egyik szünetben megmutatom a kastélyunkat, hacsak addig el nem költözünk... A lovak? Nem hiányoznak, az egész napomat velük töltöm. A kastélyunk melletti 12 boxos istállóban laknak, habár csak öten vannak. A lovászfiú tök rendes, és ő is odavan értük. Mindig segítek neki kitakarítani meg ilyesmik, úgysincs jobb dolgom. *Végighallgatja Amyt is, elképzeli ahogy a boldog szülőkkel szorgoskodnak a lovak körül, együtt vacsiznak, ilyesmik.. Jó kis farmjuk lehet* Barátok? *Hangja keserűen cseng, ahogy a szavakat kiejti* Egy barátom sincs a lovászokon meg az inasokon kívül, de hát ők már felnőttek... A régi sulimban kiutáltak, nem tudom miért , talán mert bolondulok a lovakért. Azt hittem mindenki ilyen, ezért szemét voltam velük, de látod, tévedtem *Rávigyorog Amyre, aztán már a kastélyról beszél egy pöppet, a szobájáról meg a lovaikról. Végül elérik a legelőt, azt az őrült nagy területet. Ott megsimogatja Scarletet, leszerszámozza majd elengedi, s ekkor hallja meg a puffanást. Kidülledt szemekkel, dermedten mered a kastély leomló tornyára, talán épp Salináéra, aki beosztotta. Látja, hogy a torony rádől az előtérre, a nagyteremre.. Vagyis hát sok mindenre de nem tudja pontosan mikre. Megragadja Amy karját, és a kastély fel fordítja* - Mi a jó ég ez?! *Kérdezi a lánytól döbbenten* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Legelő Csüt. Szept. 25, 2008 5:25 pm | |
| -Ha van kedved te is eljöhetsz majd hozzánk.Majd írok egy levelet anyának és megbeszéljük, mármint ha van kedved persze.És hogy hívják a lovakat? Szóval tetszik a lovászfiú?*A szokimondo kicsi lányka még mindig kíváncsiságtól ragyogo szemmel néz Rachelre.Szerintem az hülyeség, hogy ezért utálni ki valakit.Épp akkor száll le a lóról amikor a robaj hallatszik, úgyhogy szépen lepotyan és elterül a földön.Persze azért sikkant egyet.Nincs nagyobb baja De amint megfordul szörnyű látvány tárul elé az iskola félig romokban...*-Úr istenem.*GYorsan elkapja Csillagfény kantárját mivel a ló megriadt.*-NYugi Csillagom egyetlen Csillgfényem.*Mire a ló lassan megnyugszik.Leveszi a nyerget a kantárt és a többi cucot és Rachelhez fordul.*-Most mit tegyünk? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Legelő Csüt. Szept. 25, 2008 5:54 pm | |
| - Nem tudom.. Lehet hogy csak csapda *Feleli a lánynak, közebn egy pillanatra sem veszi le a tekintetét a kastélyról, aminek az előterében most vagy ádáz csata dúl vagy pár boszorkány próbál mindenkit oda csalogatni a hősködő vágyukra hatva. Tényleg fogalma sincs mit tehetnének ilyen helyzetben* Ha tényleg harc van bent, nem állhatunk itt csak tétlenül.. Gyere, menjünk! *Futni kezd a kastély felé amiylen gyorsan csak tud. Az istálló mellett elrohanva ledobja a méregdrága nyerget és a kantárt (ami helyett kötőféket rakott pacijára, hoyg azért majd meg tudja fogni). Reméli Amy követi* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Legelő Csüt. Szept. 25, 2008 6:47 pm | |
| -Szerintem..Hát..Nem tudom.*Áll és nem bír megmozdulni a döbentől csak pár napja érkezet és már kockára is teszi lova és saját maga életét.*~Hát én nem ilyenek gondoltam egy tündérsulit a hösnevelde közelében Várjunk csak BOSZORKÁNYOK?? Hát efelett biztos átsiklottamˇ*Mostmár mire Rachel már elégé lehagyja észereveszi ezt és a lány útán kiállt.*-Rachel állj meg!!!!!Azt mondtad, lehet, hogy csapda. És a lovak itt kint nagyon megijedhetnek akkármitől az istálot meg rájuk gyújthagyják. Szerintem mardjaunk.*Nem bírná elviselni, hogyha a lovának baja lenne mert ő elment így rögtön Csillagfényhez szalad megfogja a kötöféket és lovát simogatja , csititgatja.*~Az a lány ha neki ennyire muszáj elmeht de én itt maradok.~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Legelő Csüt. Szept. 25, 2008 6:51 pm | |
| *Amy kiáltozását hallva visszafordul a lány felé, és akkor pillantja meg a tornádó tölcsérét. A lószerszámokat a földön hagyva, jeges rémülettel a szívében indul vissza Amyhez, még az előbbinél is gyorsabban. Scarlet.. El kell vinnie, biztonságban kell tudnia.. Nem halhat meg.. Ő az egyetlen igaz barátja.. A hangzavart túlvisítva ordibálja Amynek, hogy jön a tornádó. Hamarosan eléri a lányt, gyorsan megfogja a sunyító Scarletet (füle hátra van csapva magyarul) és Amy karját ráncigálva csatlakozik a tanárokhoz, akik biztonságos helyre viszik a kiemnekült diákokat* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Legelő Csüt. Szept. 25, 2008 6:59 pm | |
| *Mikor RAch azt kiálltja jön a tornádó gondolkodás nélkül felcsatólja Csillagfényre a kantárt ami eddig a kezében volt a nyerget rádobja.És bár Rach húzigálása nélkül is elindúlna, de így méggyorsabban indul el kancáját vezetve.*~Úr istenem mi történik beomlott falak, tornádok , boszorkányok. Csak Csillagfénynek ne esen baja.*Csillagfény hátracsapja fülét és nagyon fél, de mivel Amy vezeti ezért nem ágaskodik fel és nem próbál elszökni csak szorosn a lány nyomában megy.*-Nyugi Csillagfény.*Ezt ismétli és ezzel magát is próbálja megnyugtatni. Közben a többiek útán megy.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Legelő | |
| |
| | | | Legelő | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|