Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Fényvár-tó

Go down 
+4
Mesélő
Arya Nelson
Rebeca Winenhol
Edmée Lorens
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Nasuada Jefferson
Tanár
Tanár
Nasuada Jefferson

Hozzászólások száma : 141
Titulus : Növénytündér Szakvezető
Rang : Varázslény-anatómia Tanár
Faj : Liliomtündér
Registration date : 2008. May. 18.

Fényvár-tó - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fényvár-tó   Fényvár-tó - Page 2 Icon_minitimeSzer. Okt. 22, 2008 8:33 pm

*Nasuada verejtékezve bontja le maga körül a növény pajzsot, hogy megnézze, mi történik, hogy az az idegbeteg nő nem üvöltözik tovább. Természetesen a kezét tele mágikus erővel maga előtt tartja, nehogy Amaila meglepetésszerűen támadjon. Pár percig még így marad, aztán lassan kezd körbe forogni. Nem tudhatja, merre tűnt el, vagy hogy egyáltalán eltűnt-e a nő, így a varázserejét még mindig kéznél tartva lassan indul vissza az iskola felé. Éber szeme minden fát átvizsgál, nehogy ott rejtőzzön az az átkozott nőszemély. Lassan odaér az iskolához, ha nem éri támadás, így besiet a kastélyba, hogy értesítse a dologról az igazgató nőt.*
Vissza az elejére Go down
Samantha Heliven
Diák - Misztiktündér
Diák - Misztiktündér
Samantha Heliven

Hozzászólások száma : 10
Titulus : Misztiktündér
Rang : Diák
Faj : Animo tündér
Registration date : 2008. Dec. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Fényvár-tó   Fényvár-tó - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 29, 2009 10:24 pm

*Eljön ide és le akar ide üllni de rájön hogy jobb hogyha áll nekidől egy fának és ott elmerül a táj elemezésében.Ez kicsit uncsi mert egyhangú a táj.*-jaj valaki jöjön akivel beszélhetek.A suliban egy pasit rajzoltam fekete a haja kék szemel és egy rózsát fog a kezében.Ez ojan jól néz ki.*Enél a mondatnál elvörösödik.*
Jean Fourt
Harcos
Harcos
Jean Fourt

Hozzászólások száma : 8
Titulus : Harcos
Faj : Ember
Registration date : 2009. Jan. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Fényvár-tó   Fényvár-tó - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 29, 2009 10:41 pm

*Jean hanyag eleganciával sétál lefelé. Fekete haja természetesnek hat de igazából sokat vesződőt vel. Egy fekete hosszúujjú ing van rajta ami fölül kicsit szét van nyílva így kilátszik a kockás mellkasának a felle. Egy farmer van rajta meg egy cipő amúgy még. Nem tudja, hogy itt ekkora a sár külömben nem is jönne le hiszen koszos lesz a ruhája. Azt tudja, hogy itt egy tó amiben csodálhatja magát ismét.Ja és persze a kardja is ott log az oldalán. Ahogy leér észreveszi a srat viszont egy útat is amit nem borít sár. Odamegy a vízhez és pont mint a múltkor meglátt maga mögöt egy lányt. Megfordul és lehengerlő vígyoral rámosolyog a lányra.*-Bonjour! rencontré et vous pouvez parler au meilleur gosse du monde.*Bár elég romantikusan bár igazából ezt jelenti.Hello!Találkoztál és beszélhetsz a világ legjobb srácával.*Szóval áll és magát pillogja a lány szemében a mi egoista srácunk.*
Samantha Heliven
Diák - Misztiktündér
Diák - Misztiktündér
Samantha Heliven

TémanyitásTárgy: Re: Fényvár-tó   Fényvár-tó - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 29, 2009 11:03 pm

-ja helló mi van ez mit jelent?Eljötél ilyen ruhába ide a mocsárhoz?*Fintorog egyet és szemügyre veszti a palit.Rá pillant a papirra és felkiált.*-Ur isten te majdne hasonlitasz rere a mit rajzoltam a szabadidőm ben ez fura de tessékj neked adom.Ja Samantha Heliven a nevem értesz magyarul?~JAJ DE CIKI EZ LEHET HOGY SEMIT SE ÉRT AMIT MONDOK ez CIKI.~*Gondolja és elvörösödik jól tud rajzolni így egy óra alat rajzolta dee megérte enyit rajzolni a. *
Jean Fourt
Harcos
Harcos
Jean Fourt

TémanyitásTárgy: Re: Fényvár-tó   Fényvár-tó - Page 2 Icon_minitimePént. Jan. 30, 2009 11:17 pm

-Hello-*Mondja még mindig azzal a vígyorral az aercán. Megigazítja a ruháját hiszen nem a csajnak hanem magának kell tetszenie ami persze nagyon könnyü számára. A csaj számára csak egy kisseb árnyék a csillogásában. *~Bár nem olyan szürke mint az a másik csaj de nem egy szépség hozzám képest eltörpül hiszen én tőkéletes vagyok. A természetes szépségem bereagyogja ezt a helyet csak úgy mint a másikat ragyogta. Kicsit fura, hogy mindig lányokba botlom. De klehet, hogy csak a szépség vonza őket felém amit én árasztok. mint otthon Párizsban.~*Vígyorog és lehengerlőnek hiszi magát és egy szempontból az is csak nem annyira mint ahogy ő képzekli.*-Azt jelenti, hogy Hello!Találkoztál és beszélhetsz a világ legjobb srácával. ÉS ez én lennék. A természetes szépségem beragyogja ezt a helyet és téged is kicsit meg fog renditeni hogy egy ilyen istenel találkozhatsz és beszélhetsz de ne zavartasd magad bár úgy nézekl ki mint egy hát szó sincs rá annyira gyönyörü vagyok szóval attól még lealacsonyodhatom hozzád. *Tényleg komolyan gondolja amit mond nem viccel sajnos ilyen a srác.*-MiértÍ? SZerintem tökéletesen jól áll nekem ez a ruha. és én mégszebbé tehetem. Persze minden nő a megtestesült szépségről álmodik és láss csodát most itt áll elöted.Köszönöm majd kirakom a fotóim mellé.* Még mindig az a vígyor az arcán. És visszafordul inkább magát nézni a vízben. Tudomást sem véve a lánytól mivel most épp megengedi, hpogy nézék őt.*
Samantha Heliven
Diák - Misztiktündér
Diák - Misztiktündér
Samantha Heliven

TémanyitásTárgy: Re: Fényvár-tó   Fényvár-tó - Page 2 Icon_minitimeHétf. Feb. 16, 2009 11:03 pm

-Nekem nem kell az hogy csodálhasalak.Mert kicsit bekébzelt vagy és én nem komálom az ijen fiukat ez igaz egy lányostulajdonság.ja és a hajad béna.*Megfordul majd el akar meni de visza fordul és ezt mondja.*-Te külömben azt hiszed hogy a csajok ezt komálják igaz az akcetusod tetszik de a többi nem.*Megfordul és elmegy de közben elájul és lezuhan a földre.egy test pufanása halatszik.*
Jean Fourt
Harcos
Harcos
Jean Fourt

TémanyitásTárgy: Re: Fényvár-tó   Fényvár-tó - Page 2 Icon_minitimeHétf. Feb. 16, 2009 11:23 pm

* A sértések csak úgyléperegnek róla.*-Hát igen egy nem olyan szép lény mint én mindig féltékeny lesz rám. És nem vagyok beképzelt. Csak hát sokkal szebb vagyok mint te és ki is hangsújozom.*Viszafordúl msgát bámuli így az útólsó váalszt már elfordulva mondja.*-Hát igen a legtöbb szépség lány és ök mutatják ki de ittaz élő példa én fiú vagyok de tökéletes. Értem a célzást. Az akcentusom több mint tőkéletes én meg egyszerüen tőkéletes vagyok.*Hallja amikor a lány elájul megfurdul látja is de mével nem mérhetettlen szépség és amgy is a sárba kéne mennie inkább csak nézegeti tovább magát.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Fényvár-tó   Fényvár-tó - Page 2 Icon_minitime

Fényvár-tó
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Twidare Tündériskola :: Xilomen :: Lakott területek-
Ugrás: