Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Közös társalgó

Go down 
+11
Genevive Reynold
Lana Worn
Samantha Heliven
Sabrina Dilen Bux
Mia Meuwbott
Lizette Maya Maria Milon
Yvonne Gina de Moure
Lyvenna Cloweth
Arya Nelson
Valniess Clarounm
Salina Twink O' Berry
15 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Nasuada Jefferson
Tanár
Tanár
Nasuada Jefferson

Hozzászólások száma : 141
Titulus : Növénytündér Szakvezető
Rang : Varázslény-anatómia Tanár
Faj : Liliomtündér
Registration date : 2008. May. 18.

Közös társalgó - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimePént. Feb. 27, 2009 9:10 pm

//Na most állj. Nem akarok megint kötözködni, és nagy léptekben fejlődsz Tyrande, de mint mondottam, a hozzászólásoknak minimum három sorosaknak kell lenniük. A jeleket már egész ügyesen használod, de nem mindig figyelsz oda, hogy melyik hol szükséges. Nem akarlak piszkálni ezzel, de ha nem szólok, sosem tanulod meg. Két hozzászólást meg ne írj rögtön egymás után, ha valakivel játszol. Várd meg, amíg reagál rá a partnered. Elnézést az offért amúgy.//
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimePént. Feb. 27, 2009 9:27 pm

*Tyrande végigment a folyosón követte amy-t hogy felkísérje nagyon érdekesnek találta a helyet és mindenre kiváncsi ami itt van.*Tyrande visszagondolt arra amit kérdezett tőle amy és eszébe jutott valami~Mennyire hiányzik is éjdal
de nem szerette volna megváratni válaszával amy-t
-igen nekünk otthon van egy éjdal nevű lovunk nagyon aranyos,és mióta jársz ebbe az iskolába gondolom sokmindent tanultál már, itt minden olyan érdekes, mesély mik szoktak itt zajlani.*És miközben halgatta őt elindult az alaguton.
Shay Davidson
Ex-karakter
Ex-karakter
Shay Davidson

Hozzászólások száma : 25
Titulus : Misztiktündér
Rang : Diák
Faj : Animotündér
Registration date : 2009. Mar. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 23, 2009 8:22 pm

*Shay érkezik ide macskásan puha léptekkel, egyik kezében könyvet szorongatva, másikban egy pohár narancslevet tart. Letelepedik a kanapéra a kandalló elôtt és érdeklôdve elkezdi olvasgatni a könyvét.
Szokás szerint ma is egy szoknya van rajta, ma sötétbarna, ami alól kikandikál az animotündérséggel járó farka. Ehhez egy fehér felsôt vett fel. Macskafüleit sem növesztette vissza, hiszen minek? Itt elfogadják annak, ami valójábon, méghozá macska-ember hibrid. Pupillái is hasítottak, de a legkülönösebb az, hogy haja és szôre, pont mint szeme, lila. Ez egy régi varázs hatása. Pontosabban elsô és egyben félresikerült varázsának hatása.
Shay ma valahogy nem tud koncentrálni egyik kedvenc könyvére. Tekintete a könyvrôl az egyik ablakra vándorol, ahonnan aztán kibámul, a nyitott könyvvel az ölében.*
Aleysha Rene
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Aleysha Rene

Hozzászólások száma : 17
Titulus : Víztündér
Faj : Sima tündér
Registration date : 2009. Apr. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 23, 2009 8:36 pm

*Aley éppen futás után tér be ide. Mármint nem rögtön mert előbb visszavitte kutyáját és ivott egy jó kis pohár hideg vizet. Ám átöltözni se kedvesem ideje nem volt így egy kicsit nedves fekete sortban és egy élénk kéké futótopban feszít ja és persze edzőcipőben. Haja hátul egy magas lófarokban van összefogva. Beesik az egyik fotelbe és csak utána egy másodperccel veszi észre a cica lányt. Először kissé meglepődik mert nem látott még animo tündért de ez a meglepettség csak egy két másodpercig tart.*-Helló. Aleysha.*Mutatkozik be egy rövid kis lihegéssel félbeszakítva. Még mindig a lányt nézi de arcán barátságos mosoly húzódik de az az őszinte önkéntelenül jövő vagyis a szeme is mosolyog. AMúgy elég véjkony lány szóval nem árt neki, hogy úgye a topja csak a melle aláig ér és olyan fezsülös izé bár nem igazán van még mit mutatnia de4 ez van. Egyépként csak azért vékony mert egyfolytában sportol.*
Shay Davidson
Ex-karakter
Ex-karakter
Shay Davidson

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 23, 2009 8:50 pm

*A nagy bámulás miatt észre sem veszi, hogy betoppan még valaki a társalgóba. Csak mikor megszólítják, rezzen össze meglepetésében egy kicsit, és fordul Aleysha felé.*
- Szia. *Köszön ôszintén mosolyogva. Neki sosem árt a társaság.*
- Shay vagyok. *Mutatkozik be és becsukja a könyvet, amit maga mellé rak. "A macska elméje". Ez a címe. Érdekes, hogy pont Shay olvas ilyen könyveket, aki, nos, félig macska, de ha ôt egyszer érdeklik az állatok és gondolkodásuk?*
- Futottál? *Kérdezi Aleyshától annak ruházatára célozva. Shay nem fut szívesen. Inkább fákra mász és oott üldögélve nézi az alatta történôket. Sajnos nem egyszer kellett valakinek létrát hoznia, mert nem jutott le. Már a gondolatba, hogy neki futnia kellene, beleborzong. Szerencsére neki olyan alkata van, hogy annyit ehet, amennyit akar, de nem hízik. Vagyis csak egy kicsit. Igazán csak icipicit. nem is látszik meg.*
- Nem kérsz egy kis narancslét? Én mindig tök sokat iszok mozgás után. Nem nagyon szeretek túl sokat mozogni. A futás talán még elmegy, de az úszás... *Hát igen, ez is hátránya annak, hogy Shay félig macska. Részben irtózik a víztôl, de emberi fele miatt meg imádja. Elég nehéz kiismerni.*
- Melyik szakra jársz? *Érdeklôdik kíváncsian. Nem ismer még túl sok tündért az iskola falain belül, így szeretne minnél többet megtudni róluk. Szinte szomjazik a kevéske tudas után.*
Aleysha Rene
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Aleysha Rene

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 23, 2009 9:09 pm

*Vidáman mosolyogva ül a székjben és pihenget.*-Aha minden nap szoktam mert van egy kutyám és kell neki a séta és amúgy is minden sportot imádok szóval... *Még midbnig mosolyog . Tetszik neki a lány igaz még csak kát szt váltotak de úgy érzi a lányon van mit megérteni mármint ha félig macska akkor bíztos soikat tudna mesélni. És Aley pont az a fajta aki imádja ha mesélnek neki olyan dolgokról amit nem tud és nem is tud kipróbálni.*-Elég fura lenne ha nem szeretnék úszni mivel víztündér vagyok. És te mesélj hova jársz? *Kérdezi nagy érdeklödéssel. Igazából még ő is csak egy lányal találkozot mióta idejött meg látta aludni a szobatársát tegnap este de ez minden mármint inkább mindenki. *-És vannak testvéreid? Nekem van egy bátyáém vele szoktam sportolni általában.* Igazából nincs honvágylegalábbis még egyenlőre . Miért is lenne amig van mit felfedezni nem is sürün lezs és hát egy tündér iskola mindig rejteget titkokat szeerintem és amúgy is reméli, hogy jó buli lezs. ÉS ha nem mi van meóax. szerzet egy kis tapasztalatott és kész. *
Shay Davidson
Ex-karakter
Ex-karakter
Shay Davidson

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 23, 2009 10:11 pm

*Megmagyarázhatatlan arckifejezéssel néz Aleyshára. Kutya?*
- Van kutyád? *Kérdez rá, hogy biztosan jól hallotta-e. Macskarésze most legszívesebben körülnézne, hol van az az állat, és jól megkarmolná, emberi része viszont inkább megvakarná a fülei mögött.*
- Hogy hívják? *A sportos megjegyzésre szélesen elvigyorodik. Látszólag Aley eme része pontosan kontrázza Shayt, a lustaság királynôjét. Ha tanulnia kell, de a környékben egy kanapé, nem biztos, hogy tanulni fog. Max, ha a kanapén teszi.*
- Tényleg? Az jó. *Helyesel a víztündéres kijelentésre. Biztosan jó lehet úgy ugrani a vízbe, hogy élvezi, de Shaynak a napi tusolás sem mindig élvezetes.*
- Ó, én misztikás vagyok. Tudod... Nem kapcsolódok egy elemhez sem. *Vallja be és kissé zavartan, halkan nevet. Anyja már akkor kiakadt, mikor megtudta, hogy a lánya animotündér. Hát még, hogy nem sellôtündér, mint ô volt. És, hogy tökéletesen kiakadjon, az is kiderült, hogy Shay macska, akik történetesen utálnak vízbe ugrani. Aley következô kérdésére csak bólogat.*
- Igen, bizony van. Jé, nekem is bátyóm van! Nyolc évvel idôsebb nálam. De ô most külföldön van. Nagyon külföldön. A föld bolygón tanul most mágusegyetemen. Benne is van varázs, de nem olyan, mint bennem. Apa ugyanis másik dimenzióból valósi, ô varázsló. Így bennem, a lányban, van a tündéri erô, a tesóm meg mágus. *Iszik egy kortyot a narancslevébôl, mert kissé kiszárad a szája, ha egyszerre négy szónál többet mond.*
- Nyau! *Megnyalja a száját, majd halkan megint nevetni kezd.* - Bocsi! *Mentegetôzik.* - Néha rámjön a macskaság.
Aleysha Rene
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Aleysha Rene

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeKedd Ápr. 28, 2009 6:49 pm

* Veszi a lapot mármint az arckifejezést mivel a lányról elég mesziről lerí hogy félig macska. *-Hümm igen van.. de most nincs itt.*Teszi hozzá gyorsan egy kis gondolkodásnyi szünettel. Hát igen igazából elég tapintatos lány még ha azt sem tudom ebben mi a tapintat de azért jóleset.*-Pattynek hívják.*Kicsit elvörösödik hiszen 4 volt mikor a nevet adta neki könyörgöm.*-Tudom, hogy fura név de még nagyon kicsi voltam.Teszi hozzá ismét. Hát igen Aley sem bíztos, hogy tanulna inkább elmenne sportolni vagy éppen ott helyben kezdene hozzá.Shay kijelentésén viszont meglepödik.*-SZreintem az lehet a legérdekesebb szak. nem vagy egy hülye elemhez sem kötvew és bármi lehet még belöled még teljesen fel nem fedezed az erőd. Én csak a víz hömérsékletét tudom megváéltoztantni azzal meg sokra mnegyek. Mondjuk amúgy is inkább valami sportoloi karriert akarok ahhz meg még elmegy megy talán a jégkockagyárosoknak. Megörül a nyávogásnak mivel így kevés feltünöséggel a témára trelheti a szót. Méármint arra ami aebben a pillanatban a legjobban érdekli.*-Óh semmi baj. Ha nem tünik túl indiszkrétnek a kérdés. Milyen félig macskénak lenni? BÍztos érdekes.*Mosoylogva de feszült fígyelmemmel várja a választ.*
Shay Davidson
Ex-karakter
Ex-karakter
Shay Davidson

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeKedd Ápr. 28, 2009 7:12 pm

*Megkönnyebbülve, de egyben csalódottan sóhajt fel. Egyrészt örül, hogy nincsen itt a természet által teremtett ellensége, a csaholó bolhazsák, másrészt pedig de szívesen megvakarta volna a pociját. A Patty név hallatán kissé felnevet, de nem, mert kineveti Aleyt, hanem mert aranyosnak találja a nevet, de kutyának nem tudja elképzelni.*
- Patty? *Kérdez vissza és összecsapja kezeit.* - Irtó aranyos egy név! Szerintem azok a legcukibbak, amiket kisgyerekek találtak ki, azok oylan spontának, kifejezôek és aranyosak. *Meséli nevetve. Mulatságosnak tartja, hogy ez a kutya neve, olyan, mintha ôt Kutyinak becéznék.*
- Hát, ez igaz. *Bólint Aley megjegyzésére.* - De tudod, belôled is lehet még bármi. Attól még, hogy egy elemhez kötôdsz, nem kell komplett idiótának lenni a többiekkel kapcsolatosan. Úgy értem te akár még híres pyromágus is lehetnél, ha éppen eleget edzenél. Persze, sosem lennél olyan erôs, mint, most a te esetedet nézve, a víz elemmel, de azért el tudnád sajátítani. Csak... Neked úgymond a véredben van az érzék a vízhez és kár lenne, ha kárba veszne. Én pontosan nem is tudom, hogy a misztika pontosan mi is. Biztos olyan unalmas lökéshullámos, mágnestéres izé. Tuti fizika! *Utolsó mondatát nevetve teszi hozzá hosszú monológjához. Semmi kétség, ha akarná, még saját maga is szuper víztündér lehetne, pedig, hála macskarészének, rühelli a vizet.*
- Hát, érdekesebb az én - minek is nevezted? - "képességnek"? Mindenesetre az enyémnél ezerszer hasznosabb. Gondolod sokra megyek azzal, hogy látom, mi mibôl készült? De ez is csak néha sikerül. Most például, ha ránézek a narancslémre, nem látok semmit. Máskor, ha mázlim van, valami molekulák meg ilyesmik jönnek. *Felsóhajt. Igazán nem szereti az ilyen kémiás cuccokat, így hát nem is megy nagyon sokra vele.*
- Hajajj, sportoló? Na, húzz innen! *Tréfál egyet. Ugyan, nem küldené ô el Aleyt, csak, mert más akar lenni és azt szereti, amit Shay nem. Dehogy, ez teszi érdekessé.*
- Macskának lenni? Hát, foglyuk rá, hogy érdekes. Hidd el, nincs miért irigyelni. Képzeld el, hogy le akarsz tusolni. Igazából szeretsz tusolni, de a természeted egy része tiltakozik ellene minden erejével. Nagyon kellemes úgy, mondhatom. Vagy most nézzük a kutyás példát. Szívesen játszanák a kutyáddal, szívesen símogatnám meg, de nem tehetem, mert a másik felem azt mondja folyamatosan, hogy: Ne tedd, utálom! Hülye bolhás, csahogó, ugató, nyáladzó szôrmók! Vagy mikor kint vagy a kertben és valami oknál fokva hírtelen egy fán találod magad. De nem jutsz le. *Felsóhajt.* - Tudod, ez a macskalét folyamatos harc. Ember kontra cica. Fárasztó és nehéz vele együtt élni. Nézz csak rám! Úgy nézik ki, mint egy földönkívüli. Nem elég a lila haj, de még hasadt pupilla, cicafülek és egy farok is kell, ami miatt gatyát sem tudok nagyon hordani. *Halkan felnevet. Kissé mulatságosnak tartja, hogy mennyire kis picikék ezek a bajok, de mégis mennyire megnehezítik életét.*
- De, tudod, sosem cserélném el az égvilágon semmiért sem. Akkor sem, ha már a fülemen jönne ki a tej!
Aleysha Rene
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Aleysha Rene

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeKedd Ápr. 28, 2009 8:09 pm

* Háttt igebn élég fura de LAey már megszokta, hogy állandóan röhögnek rajta így máár fel se veszi és hát ő is belátja, hogy elég furcsa föleg ha így belegondolunk abba amibe Shay is belegondolt. De végül is mindegy is már így marad és az a lényeg, hogy egy írtó cuki kis írfarkas és imád sportoni és persze szereti ALeyt. Kicsit elábrándozik de közben fhallgatja Shayt az elemekről meg uilyesmikről.*-Á mondjuk nem azt mondom., hogy nem szeretem az elememet csak azt, hogy a musztikus sokkal izgalamasabb mert ott ritkább hlohgy egy erő több embernek meglegyen. És ha az erőd nem egy szimpla sablonerő az egyéniséged is színesebb ezt már megfígyeltem. És egyáltalán semmio köze a fízikához. Szerintem a varázslat egyáltalán nem megmagyraázható sem tudományosan sem sehogy bár lehet, hogy ez csak az én vélemyényem.*Hallgatja egy kicsit Shayt de rögtön meg is cáfolja. Lehet, hoyg egyenlőre nincs élrtelme de általában a felnöttek legalábbi8s én úgy láttam afelé az ág felé huzznak ami az erejük nem feltéátlen de lehetséges sőt több mint lehetséges. És még ez is lehet hazsnos ha az alkalom úgy hozza.*Fejezi be mivel már kifogyot belöle e levegő mert mindezt egy levegövel hadarta lke. Izgatotan halélgatja alány bezsámoloját bár úgy hallja mégsem oylan jó mint elsőre gondolta de hát ez van m mindenke van jó és rosz oldala is.- Aha. És , hogy áéllsz az olvasásal?* Kérdezi mivewl épp eleget hallort a macskákról. És csak ez jut ezsébe amiről még megkérdezhetné a lányt.*
Shay Davidson
Ex-karakter
Ex-karakter
Shay Davidson

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 30, 2009 5:11 pm

*Szó sincs róla, hogy Shay Aleyt neveti ki, dehogy. Azon nevet, hogy mennyire nem íllik ez a név egy kutyára, de mégis így nevezték el, és ez így mennyire aranyos is. Nem Aleyn.*
- Nem is azt állítottam, hogy nem szereted. *Bólint mosolyogva.*
- Tudod, Aleysha, szerintem nem az erô tesz téged azzá, ami vagy. Úgy értem lehet, hogy hülye sablonerôd van, ahogyan nevezted, de szerintem nem fogok találni soha senkit, akinek ugyanez az ereje van, szeret sportolni és Pattynek nevezte el a kutyusát. *Bátorítja a lányt és kiissza a maradék narancslevét.*
- Hát... Szerintem van köze a fizikához. *Szólal meg egy kis hümmögés után.* - Lehet, nem sok a köze, de valamennyi van. Tudod, én a mágiaról úgy tanultam, hogy az emberek, akiknek megvan ez a képesség, a gondolataikkal meg spirituális erôkkel befolyásolják a dolgokat. És ahhoz kell egy icipici fizika is. Például mennyire mélyre mehetek le buborékkal a fejem körül, ilyesmi. De lehet, hogy csak én vagyok a hülye. *Kissé zavartan nevetve megvakarja fejét. Tipikus gesztus, arra utal, hogy nem tudja pontosan, mit is mondogat, enyhén zavarban van és hülyének tartja magát. Sajnos nem ritkán vakarja meg a fejét. Anyja mindig azt mondogatja, hogy nincsen önbizalma.*
- Ja, persze, mondom én, mindenki kötôdik a saját eleméhez és könnyebb nekik azt kezelni, amit szeretnek. De nagyon sok ember van, aki hydromágus képességeik ellenére például geomágiát tanultak. *Egyetértôen bólint. Beszámolója végén, amely történetesen a macskalétérôl szólt, Aley rövid válasza hallatán felnevet.*
- Látom, nem nagyon így képzelted el az animomágiát, nemdebár? *A könyves kérdésnél felmutatja Aleynek, hogy lássa a címét. "A macska elméje" Rhonda McKenneth-tôl.*
- Egyik kedvenc könyvem. Már vagy tizennyolcadszorra olvasom. Anyutól kaptam, azt remélte, így sikerül majd leküzdenem a macskalétem, vagy legalábbis megtanulni élni vele, kihasználni az elônyeit, leküzdeni hátrányait. Azt mondta mindig, hogy ha megértem, hogyan működik valami, akkor tudom használni, legyôzni, birtokolni, satöbbi. Bevallom, az ötlet jó, csak segíteni nem segített sokat. De legalább most már nem akarok mindig, ha meglátok egy egeret vagy rágcsálót, ráugrani és belemetszeni fogaimat húsukba. Ja, igen, ezt kifelejtettem. A macskák ugyebár ragadozók, tehát én is örököltem azt. Hegyesek a fogaim, manikűr nélkül hegyesek a körmeim és vonz a vadászat. Sajnos ez van. *Halkan felsóhajt.*
Aleysha Rene
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Aleysha Rene

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 30, 2009 6:14 pm

*Nem is azért csak úgy megszoásból válaszolta amúgy ő is nevetne rajta ha nem az ő kutyája lenne de ez van. *-Hümm van benne valami lbár én sme gondoltam, ofgy ez határoz meg téged teljesen hanem egy részed mindig iskötödni fog az erődhőz akármennyire is utálod. Nem vagyok egy nagy vizisportos de szeretem ami a vízhez kötödik és szerintem ehhez az erőmnek is jócskán köze van.*Közben mosolyog. hát igen nem túl sok ember nevezi Pattynek a kutyáját és talán tényleg egyedi a maga nemében mármint ő nem a kutyusa . Bár ő is.*-Szerintem nincs értelme mivel a buborék kitart ha akarod, hogy kitartson meg bírpod de szerintem ha úszól és égbuborék van a fejeden nem fogod a métereket számolni. De valamennyi köze lehet hozzá de az csak már nagyn nagyon magas fokú fízikánál fordulhat elő talánm.*Hát igen Aley szeret vitázni, ha az egy kulturált vita valami tők szokvány dologról mert íg megtudjahatja mások álláspontját jobban megismerhet egy embert és egy látás módót véleményt.*-Hát elég fura dolog lehet bés néa nem túl kellemes.*Megnézi a könyvet bár a címen nem annyira lepödik meg.*-Én utálok olvasni. Nem tudom miért mármint tudom mivel addig sme tudok mit csinálni és igazából percenként ki kell menjek mozogni vagy akámi egyszerüen nem brok egy helyben ülni sok ideig. De ez már csak az én hibám.*Ismét hallgatja Shayt.*-Legalább abban is van valami érdekes még ha nem is kellemes mindig. A vadászat már az ókórban is elég népszerü volt és bár mára elégé kiment a divatból az állatok nagy szerencséjére még mindig vannak akik kedvelik és akár naponta üzik is.*
Shay Davidson
Ex-karakter
Ex-karakter
Shay Davidson

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 30, 2009 6:36 pm

- Tény és való, a kötôdés egy életre megmarad. De szerintem nem csak emiatt szereted a vizisportokat. Sok mágiamentes ember is imádja ôket, pedig nem kötôdnek a vízhez. Úgy értem, néha, mikor sikerül visszaterelnem létem leghátsó sarkába ezt a szôrös jellemvonásomat, akkor én is imádom, ahogyan a víz körülvesz, és olyan könnyűnek érzi magát az ember, fôleg melegben, ha a hűs vízben vagy, nem izzadsz, egyszerűen imádnivaló. Nem is tudod, mennyire irigylem az olyan embereket, akik képesek úgy úszni, hogy élvezik. *Halkan felsóhajt. Mennyire szépnek tartja pedig a tengert, mennyire szívesen látná a víz alatti csodálatos világot. És oly szívesen menne élményfürdôbe, ülne be egy medencébe, mondjuk pezsgôfürdôbe, csak, hogy beszélgessen a barátnôivel.*
- Igen, a buborék kitart. Kérdés: Meddig tart ki a tested? Mikor, milyen mélyen roncsolja össze a nyomás? Ha nem használtál azellen is külön varást, nem mehetsz le túl mélyre. Azt hiszem, a varázstalanok kábé 200 méterre jutnak le, utána túl nagy lesz a nyomás. Tisztelet a kivételnek. *Hát igen, Shay is szeret... Hm, nem, vitázni nem szeret, diskurálni igen, véleményeit kifejteni és hallani a többiekét, ó, de még mennyire szereti. Emiatt szeret beszélgetni, barátkozni. Mikor Aley kifejti a véleményét a könyvekrôl, mondhatni, nagyon meglepôdik a macskalány.*
- Nem szeretsz olvasni? *Nagy szemekkel mered a lányra.* - Várj, nem szeretsz olvasni? *Kérdi újra, minden szót kihangsúlyozva. Utána elneveti magát.*
- Juj, ez olyan, mint neked, mikor közöltem, hogy nem szeretek sportolni. De megértem. Néhány embernek kell a mozgás és aktívitás, nekem meg egy jó könyv, paplan, kanapé és kandalló, talán még egy kakaó. *A vadászatra megrázza a fejét.*
- Álj, nem úgy gondolom, hogy kimegyek lovon és kutyákkal, meg puskákkal, vagy éppen íjjal, nyíllal, a-a. Ha rámtör a vadászdósdi, akkor én kimegyek, négykézláb rohanok az áldozat után és... hát, igen. Megölöm. *Nyel egyet. Nem könnyű neki, nem akar ölni, még egereket sem.*
Aleysha Rene
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Aleysha Rene

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 30, 2009 7:24 pm

* Kibontja barna haját és hátradobja majd a hajgumit az ujjai közé rakja és újra összewfogja a haját minden szálat belefogva. A mozdulataivanl egy néhány izadságcseppet a székére pontositva a fotlejára pottyant bár nem direkt. Kinéz a Sahy mögöti ablakon. Már unja egy kicsit az ülést szíívesen menne ki mégha csak sétálni is akkor is. Nem mintha unatkozna Shayt egy sokszínű érdekes és kedveslánynak tartja dehát ilyen a ternmészete mit tehet ő ellene? *-Én mondjuk jobban szeretek a szárazföldön sportolni mint a vízben. Mert azok az elnyei amiket mondtaál de egy futás vagy egy szimpla labdázá jobbabn megmozgat és azt ráadásul csapatokba is könynen lehet játszani így eyggüt van a társaság.*Hirtelen honvágy vgayi nem honvágy hanem régi sulija útáni vágy fogja el. Mivel régen sport iskolába járt. De aztán átjött ide, hogy megtanuljon jó tündér lenni mindenki akivel beszélt erről egyet értet vcele mármitn inkább a szüleivel, hogy ha utána még midnig asportal akkar foglalkozni és az iskolában is fut és edzésben tartja magát meg a szünetekben állanmdóan edz akkor e csak jó taehet neki hisz így két válazstása van vagy valami mágikus munka vagy ott van a sport ésazzal még ráér foglalkozni a tündérsuli útán is.*-Tudom elég fura már sokan nézetek rám így. De egyíszerüen nem köt le. Nem én nem gonoltam veled kapcsolatban így mivel Fennadeben is hülyének néztek párszor emit mármint a sport miat de hhát nem érdekel túlzottan én úgy vagyok vele, hogy mindenki azt csinálja mait szeret szeritem ez az első.*Mosoly.*-Tudom de úgy talán m.éfg nagyobb sport hiszen be kell keritened vagy valami.é Kicsit guszustalanak tünik de hát az élet rendje. És valamilyen szempontból meg is értem úgyhogy szeritewm tők rendben van már amennyire egy cicalány nem furcsa.*Ezt nem szemrehányásként mondja hanem csak úgy viccelödve.*-Nincs kedved sétálni? Tudok egy szép ösvéynt.*Kérdezi.*
Shay Davidson
Ex-karakter
Ex-karakter
Shay Davidson

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeHétf. Május 04, 2009 8:09 pm

*Hát igen, Shay már csak ilyen. Kedves, érdekes, mellesleg félig macska és lila hajú, imádnivaló... Viccet félretéve, Shay is élvezi Aley társaságát. Néhány random névtelen csajon kívül nem nagyon találkozott senkivel sem, Aleyyel meg tud beszélgetni is. Az sajnos nôknél, lányoknál ritka tulajdonság. Ebben a korban a többségnek csak a smink, fiúk, ruhák és a Germany's Next Topmodel vagy a Deutschland sucht den Superstar legújabb epizódja számít. Ezeknél a gondolatoknál Shay felsóhajt. Részben bánatosan, hogy korabeli lányok milyenek tudnak lenni, részben meg megkönnyebbülten, mert találkozott egy szimpatikus, kedves lánnyal Aley személyében.*
- Igazad van, Aly. Nevezhetlek így, ugye? Csak tudod, az Aleysha kicsit hosszú. Mindenesetre úszás közben komolyan nincsen semmi társaság. Mindenki magának úszik. Max annál szinkronbigyónál vagy a vizi aerobiknál, vagy minél. Érted. *Rámosolyog Aleyra.*
- Á, Fennade-ból származol. Még nem voltam ott, de tuti jó hely. De ez így a helyes. Mármint, hogy nem köt le és azt csinálsz amit akarsz. Tökéletesen igazat adok neked. Látod, ezt a napot is megérted. *Halkan nevet egy kicsit. Nem szokott sokszor "tökéletesen igazat adni" valakinek, sôt, nagyon ritkán.*
- Hát, nem tudom, Aly... Tudom, hogy ez része a természetemnek, de... de attól még nem érzem magam jobban. Még mindig ugyanaz a szörnyeteg maradok, aki egy kis nyers húsért életeket olt ki. *Szomorúan felsóhajt.* - Attól még, hogy ez részem fele, nem jogosít fel, hogy öljek. Tudod, ez a macskalét egy kicsit olyan, mint egy átok. Mikor ott ülök, egy állattal a fogaim között... És még csak bele sem gondolok, mit is csinálok! Ez... szavak nincsenek rá megfelelôek, hogy mennyire kegyetlen. *Lesüti a szemeit.*
- Hm? Sétálni? *Nagy nehezen újra mosolyt erôltet arcára.* - Ömm, persze, de van jobb ötletem. Mit szólnál egy kis labdázáshoz? Az neked sport, nekem meg játék. Sétálni unalmas. *Vigyorogva a kanapé alá nyúl. Ó, ô mindenütt elraktározza cuccait. Most onnan elôkerül egy pár tornacipô, amit gyorsan felvesz, majd felpattan és egy ugyanonnan elôkerített labdát dob Aley felé.*
- Akkor megyünk? Valamikor le kell gyôznöm lustaságom.
Aleysha Rene
Diák - Víztündér
Diák - Víztündér
Aleysha Rene

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeHétf. Május 04, 2009 8:50 pm

* Hát igen a korosztály rendesen bomlik és van néhány kifejezeten öntelt kis csajszi is de vannak akik megrekedtek az értelmes szinten már ha lehet így mondani.*- Persze semmi bajom vele.*Mondja a név kérdésre. Hát igen hittték már azt emberek vagyis tündérek, hogy az Aleysha becenév!! Ami háűt valljuk be elég fura lenne mert így, hoyg mindig ezt mondani tényleg elég hosszú és amúgy is ha ez a beceneve mi lenne a neve? Hümmn... NA mindgey menjünk is tovább.*- Az a baj ezzekel a sporotkal, hogy nagyon kiszivják az embert és nagy öszhangnak kell lennie én minidg belekavRarodnék és azrt se csapatosan játszák hanem csak együtt.*Reméli a lány megérti a különbséget a kettő közt mert szerinte legalábbis elég nagy.*-Igen onnan elég fura hely. Ott még kírlynő van és a hercegnő ebbe a suliba jár azt mondják megörült de nem hiszem bár na mindegy a neve Yvonne volt tűztündér tanársegéd. Amúgy nem vagyok egy pletykálos típus csak gondoltam elmondom hátha találkozol vele. *Visszadöl a székre mert eddig előrehajolva ült.*- Hűha valaki igazt ad nekem a könyvek ellen. Ritkaság ráadásul így, hogy alig ismrejük egymást. Hát látod megértem.*MAgában jut kuncog de nem akar senkit megsérteni. A macsás témához nem szól semmit kifogyott az érvekből ennyi kész vége.*-Rendben labdázunk. Van benne valami csak általában arra a legkönynebb rábírni az emberelket aztán szépn lassan de naem bánom, ha ma ki kell hagynunk ezt a részt.* Mosolyog a lányra.*-De nincs.....*A mondat közepén veszi észre, hogy Shay az ágy alatt matat vagyis szék nem ágy szóval izé. Aztán mikor felé dobják a labdát reflexből elkapja.*-Jó ötlet mindenhol tartani valamit.*Mondja.*-Hát akkor kezd a harcot. *Mondja viccelödve és ha Shay is jönn elindul.*
Lizette Maya Maria Milon
Diák - Misztiktündér
Diák - Misztiktündér
Lizette Maya Maria Milon

Hozzászólások száma : 104
Registration date : 2008. Jun. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 8:22 pm

* Liz tipeg errefelé gyanutlan áldozatokat keresve. Az ajtót varázslattal akarja kinyitni de az túl jól sikerül és az ajtó kivágodik csoda, hogy egyáltalán a helyén marad. Betipeg ide és kiválazstaja a legjobb álapotban lévő legszebb széket. Odatipeg mellé, de még mielött leülne végigsimit ruháján. A mostani költemény ami rajta van pántnélküli melle alatt behuzzásal és a térde fölött 5 centivel lebeg. Az egész fehér kivéva a behuzást a tetején és a melle alatt mivel az arany színben pompázik. az egész ruhán nem sürün de el van szorva egy kis arany csillám így a jó megvilágításban csillámló fény lepi körül. Hogy hoyg nem fagy be a segge? Ez egy egyszerű kérdés. Az anyja úgyebár szuper modell és egyszer találkozott egy tudos fazzonal aki belészeretett és megalkottott neki egy krémet ami bármilyen hidegben védelmet bnyújt így akár a legkeméynebb - 30 fokkos telekben is flangálhat bikiniben. És volt olyan hülye, hogy a kérm "receptjét" egy csókért képes volt odaadni Liz anynjának aki utána fogta magát és lelépet. NA ezt kiváloó kémikusk vagy gyógyszerészek (nem igen tudni) csinálják nekik azóta. Szóval Liz ezzel kente be magát így 48 órán át bármibe van bárhol nem fog fázni. Cipője egy arany tűsarkú (tiszta arany csilléámpor) ez elején egy strasszos medálszerű valamivel. Nyaklánca egy fehér szalagon lévő virág alakú virág kirakva gyémántal. Fülbevallőja két úgyanolyan mdál hosszú ezüst fülbevalólánycon. HAját a feje tetejénegy kopacba hallmozta és rászórt arra is egy kis csillámot bár a haja anélkül is arayn színüen ragyogott de így most még érdekesebb. Sminkje nem elhanyagolható. Egy kis alapozó fekete szempillaspirál fehér szemhéjpuder plusz az elhanyagolhatatlan aranycsillám. Leüll a székre óvaósan nehogy felgyürödjön a ruhája és kerasztbevetti lábait. Erős orgona illatott áraszt magából szóval ha rosszúl van szigaetelve valószinüleg egy rakat méhecske jöünn az illatra és pattan le az üvegről.*
Siobhan Hecate Carson
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Siobhan Hecate Carson

Hozzászólások száma : 6
Titulus : Növénytündér
Faj : Nimfa
Registration date : 2009. Sep. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 8:46 pm

*A növénytündérek főhadiszállásáról közeleg a Kastély felé Siobhan, a bűbájos kis nimfa. Haja még mindig lilás, szeplős arcocskáján ott ül a gyermeki báj. Bár már tizenöt éves, maximum tizenháromnak néz ki, elég gyermeteg. Dieudonnée, a cicus a nyakában pihen, úgy festhet, mintha döglött lenne, de ez nála csak természetes. Egy boszorkánysapkát visel, amit még a padlásról szerzett, természetesen tilosban járva. Nem az a kimondott szabályszegő, de ha kell neki valami, akkor azt megszerzi. A lányka álmatag mosollyal az arcán sétál be a társalgóba, fekete garbós, rövid ujjú pulcsiját igazgatva. Egy fekete farmert visel még, valamint egy pár fekete tornacipőt. Mindent újrahasznosított textilből szőtt, a saját két kezével. Lizette-re mosolyog, és leül mellé.* - Szia! Siobhan Carson vagyok, benned kit tisztelhetek? Ó, de butus vagyok... növénytündér lennék, azt ki is felejtettem. *Kuncog fel játékosan, és nyiladozó szemű cicuskájára pillant, aki óvatosan lecsusszan a vállán, és a földre pottyanva a misztiktündért kezdi méregetni.*
Lizette Maya Maria Milon
Diák - Misztiktündér
Diák - Misztiktündér
Lizette Maya Maria Milon

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 9:05 pm

*Alig pár perce ücsörög ott amikor is belép a szercsétleny alanya elkövetkező piszkálásainak. ÉS nem is akrámilyen tőkéletes kicsófulható darabokra törhető teljesen megalázható tipus így ránézésre. Arcán egy fél másodpercig elterül a gúnyos mosoly az elkövetkező szórakozás reménye, de gyorsan elfolytja és rendezi arcát egy barátságosnak tünű de igazából allattommos mosolyal. Az allatomos részét nehezen lehet észrevenni csak ha nagyon fígyelünk. Olyan báj vigyora van,hogy tényleg Nobel-díjat kaphatna érte. Amikor a lány leüll mellé megvettően néz rá de nem feltünnően közben azon gondolkodik, hogy törje le a lányt. Rögtön kezdjen bele vagy egy idegig hagyja hadd élje bele magát a lány, hogy találta egy normális és csodálatosan szép (kis egoju) lányt.*-Jajj szia. Lizette vagyok. De a barátaimnak csak Liz. (azt hogy hív nyugodtan Liznek "véletlenül" kihagyja) Misztikus tündér vagyok.* Egy pillanatig vár majd szemrebbenés nélkül folytataja undoritó közjátékát.*- Hogy hivják a kiscicát. Honnan kaptad? ~Olyan szerencsétlen dög mint akit most vakartak ki egy kukából de még abból is a rosszabbik fajta mit roszabbik legleglegrosszabbik.~*Émelyitően csöpögös kislányos hangon beszél és közben meg olyan alattomos mint.. hümmm úgy érzem nem tudok rá megfelelő példát. *
Siobhan Hecate Carson
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Siobhan Hecate Carson

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 9:29 pm

*Számára semmi sem tűnik fel, éppoly ártatlanul, s gyanútlanul mered továbbra is a misztiktündérre, ahogy eddig is. Eltöprengve megvakarja a tarkóját, és a lány szavaira elmosolyodik.* - Értem, Liz. *Neki fel sem tűnt, hogy a lány nem említette meg azt a kis félmondatot, ami teljessé tenné a képet, de épp ettől mesteri Lizette. Vagy azért, mert Siobhan már-már betegesen naiv.* - Ő Dieudonnée, és elsőben találtam. Már egy éve velem van, és még számtalan évig velem lesz. Úgy érzem, hogy több, mint egy átlagos macska. Van benne valami különleges, mintha önálló személyisége volna. *Itt halkan felkuncog, majd a kandallóhoz lépked, és egy apró papírlapot kezd el tépkedni, és beledobja a tűzbe.* ~Milyen kedves lány... nem gondoltam volna, hogy ilyen közvetlenek. Én egy évig magántanuló voltam, mégsem róják fel nekem.~ *És igaz, valóban itt volt az iskolában, azonban magántanulóként, a diáklányokkal ha egyszer-kétszer találkozott a folyosón, máris sokat mondtunk. Így tehát reményekkel telve ücsörög, főképp abban bízva, hogy a lány mond valami vicceset, esetleg folytatódik a konverzáció.*
Lizette Maya Maria Milon
Diák - Misztiktündér
Diák - Misztiktündér
Lizette Maya Maria Milon

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 17, 2009 11:28 pm

* Mosolya még midnig rendületlenül szétterül arcánán és nagy nehezen a fintorgásokat is sikerül elrejteni.*~Látszik azon a vernyákoló dögön, hogy csak úgy találták valahol. Egyetértek azzal a szerencsétlen nyomorultal aki kidobta.~*Kedves úgye? És még nem nyilvánították közveszélyesé.*~"És számtalan évig velem lesz" jajj ide ne hányjak. Veled lesz a macska persez ha csak nem bolhás vagy férges az a dög.~*Csak szerintem undoritó amit csinál? Hogy lehet veleki ekkora szemétláda.*~Lehet hogy az a teteves szörcsimbók tényleg külön egyéniség lehet, hogy okosabb mint a gazdája.~*Erre már nem tud elnyomni egy kacagást de a kárörvendés helyet sikerül a szokásos csillingelö kis vihogása. *-Nagyon arnyos a dö...a macskád.* Miért van az, hogy egy ilyen gonosz alávaló alattomos sííípnak ilyen szép külselye van és színési tehetsége. Dögség az egész. Lábát kikulcsolja és szépen egymásmellé rakja de kissé ferdén úgy ahogy a modellek ülnek le azokban a ruhákban amikben mozdulni sincs hely. Szeme gyönyörüan ragyog ahogy a tűz fénye ráesik és egész Liz ebben a fehérben a csillámporoktól különösen ragyogoan, frissen akkár angyalnak is elmenne, pedig Liz somindenek elmondható de angyalnak nagyon ritkán. A modelkedés szakmájába született az ármánykodés trükközés és kényelmetelen ruhák ragyogonak tübnő világába. Asszem több mentség nem jutt eszembe.*
Siobhan Hecate Carson
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Siobhan Hecate Carson

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 21, 2009 1:51 am

*Mikor már épp a bal fülcimpájában lévő apróbb görcsöt próbálná megmasszírozni, a beszélgetés végül folytatódik, bár igen rövid időre. Siobhan ajkai bájos, naiv mosolyra húzódnak, majd Lizette felé fordul.* - Köszönöm. Mondd csak, neked nincs egy háziállatod sem? Hidd el, sokat segít a bajban. Akár egy papagáj is, vagy mondjuk egy kiskutya. *Bólogat, mikor tenyerét maga felé fordítja, vízszintesen tartva, és kinöveszt abból egy-két gyógyfüvet. Összefonja őket, és miután egy levélbontókéssel megvágja őket, a fájó pontra helyezi. Alig telik el tíz másodperc, és a görcsnek nyoma sincs. Megkönnyebbülve sóhajt fel, és a növényeket egy kis gyógyfüves papírba teszi, a kis tartóba, ami féloldalasan lóg a fekete nadrágon.* - Ha bármikor kell valamiféle gyógyszer, a gyógyító helyett engem is kereshetsz. Egyszer szeretnék én lenni a segédje, az maga lenne a valóra vált álom, nem? Neked mi a célod, az öt év alatt? *Pislog a lányra nagy, bájos szemecskéivel, hiszen még mindig nem vette észre a szőkeség próbálkozásait.*
Lizette Maya Maria Milon
Diák - Misztiktündér
Diák - Misztiktündér
Lizette Maya Maria Milon

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 23, 2009 9:09 pm

-Óh nekem is van egy fajtiszta kutyám Pamacsnak hívják. Már nem egy díjat nyert. Bár gondolom az a féreg a kezedben igen igen az a macskaszerű dög nem igazán.*Persze a lány terveivel való mondatott még megvárja.És belekezd szemrebbenés nélkül. Szegény lány ha Liz egyszer elkezdi bőgésig nem hagyja abba.*-Amúgy meg azt a pondrot nem egy kukából huzztad elő véletlenül? Esetleg a hónapos rohad halak alol de még nem volt időd léemosni? A bundája olyan mintha valaki higfosást kapott volna és ráment az egész. ÉS aztán meg itt a ruhád. Látszik rajtad, hogy nem ismered ki az én apám és a divatról sem hallottál még. Még egy csöves is szebb göncöket vakar magára mint te. Ami azért már elégé ciki.*És most pillanatnyi gondolkodási szünet ésssss folytatjuk*- És a hajad is. Látom a tetve jólérzik magukat. Meg az a kalap olyat m.ég a turkáloban sem árulnak esetleg a macskád mellet volt kitömve rohadt már majdnem elpárolgó gyümölcsel volt kirakva igaz-e? És az a sok szeplő is úgynézzel ki mint akit valaki idehányt aztán így maradt egybe a fejébe nyomott egy kalapot és ráadott valamit... azt nem mondanám, hogy ruhát inkább csak valamit. és aza virág is amit a kezedből növesztettél ki. Mostmár értem mitöl olyan koszos a körmöd.*Diadalmas gúnyos kacaj*-Egyszer szeretnék én lenni a segédje, az maga lenne a valóra vált álom, nem?*Félelmetes ahogy utánoz szinte teljesen olyan mintha a lány mondta volna csak épp ebben a gyúny nem kevés szerepet kap.*-Perzse az lenne ha ronda kis tündéreknek akarsz bezsélni valami teljesenunalmas témáról vbíztos sokkaknak tetszeni foga külsöd. Igen vannak céljaim és asszem merőben jobbak és szebek meg minden mint a tiéid.*Legyoint egyte kezével aztán lassan de elegánsan feláll. Ahogy ruhája lobog egy sort olyan mint egy földreszáélt angyal KÍVÜLRŐl. Csak arckifejezése árulja el, hoigy most nmem játszik rá magára. Orrát felhuzza ennek következtében arcáról leolvasható a nyílt undór Emllet nem kell sokáig keresni de találunk még ott fensöbrangusági érzést is. Ahogy elgánsan mintha csak egy kifutón járna a tüzmellé sétál eyszere csillámlik rajta minden kis darabb amit magára szórt szinte földöntúli fényel vonva körbe alakját. Lassan emeli fel kezét az állához- Körmei tökéletesen ápoltak áés a francia manikürtöl csak úgy fénylenek.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Közös társalgó   Közös társalgó - Page 3 Icon_minitime

Közös társalgó
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Twidare Tündériskola :: Az iskolán belül :: 4. Emelet-
Ugrás: