Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Kristály Kilátó

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Salina Twink O' Berry
Vezető
Vezető
Salina Twink O' Berry

Hozzászólások száma : 223
Titulus : Alapító
Rang : Nyugalmazott tündér
Faj : Sima tündér
Registration date : 2008. Feb. 13.

Kristály Kilátó Empty
TémanyitásTárgy: Kristály Kilátó   Kristály Kilátó Icon_minitimeCsüt. Feb. 14, 2008 2:06 pm

Leírás:

A kilátó igazából nagyon átlagos. Hosszú-hosszú csigalépcső vezet fel ide, faajtaja szinte mindig nyitva áll. Csak azért szinte, mert a legcudrabb időben magától bezáródik. Akkor is ki lehet nyitni természetesen, de lehet hogy küzdeni kell vele egy darabig, amíg vissza enged. Az ajtón túl a föld mintha üvegből vagy valami fényes ékkőből lenne. Ha lenézel, az eget látod magad előtt, ugyanis visszatükrözi. Van itt egy jégből faragott pad, ami soha nem olvad el, és még csak nem is hideg. Más érdekessége nem nagyon van, kivéve talán azt hogy a kőfal pelülről is ezzel a különös, tükröződő anyagból készült mint a föld. Kívülről ebből semmi sem látszik, olyan, mintha csak egy egyszerű kilátó lenne. Végül is az is, csak ez a két dolog különbözik tőle.

Diák - Növénytündér
Rebeca Winenhol

Hozzászólások száma : 62
Titulus : Növénytündér
Rang : Diák
Faj : Liliomtündér
Registration date : 2008. Jun. 30.

Kristály Kilátó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kristály Kilátó   Kristály Kilátó Icon_minitimeSzer. Júl. 02, 2008 12:49 pm

*Rebeca érkezik ide a felfedező útja során. Ma már több helyen is volt körülnézni, de eddig ez izgatja a legjobban. Igaz a szivárvány-kert is nagyon szép volt, de Rebeca mindig szerette a magasságot.Amikor felér a kilátóba, és lenéz a földre, nagyon megijed. Mintha az égen járna!! Majd leül a jégcsap padra, és megleppetten veszi tudomásul, hogy nem is hideg. Majd úgy dönt, egy kicsit pihen és bámészkodik itt.*
Vissza az elejére Go down
http://www.rebeca.mlap.hu
Vendég
Vendég

Kristály Kilátó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kristály Kilátó   Kristály Kilátó Icon_minitimeSzer. Júl. 02, 2008 1:01 pm

*Lilliana tornázza fel magát a lépcső soron.Térdig érő spagetti pántos világoskék ruhában jön. Haját feje tetején copfba kötötte így most azzal sincs gond. Oldalán kis táska van ami sok ceruzát papírt ás egy rajztáblát rejt.Amint belép az ajtó csodálatos látvány tárul elé.Miután kibámészkodta magát észre vesz a jégcsap padon egy lányt.Odamegy és leül mellé.*-Szia! Lilliana Montez de szólíts nyugodtan Lillnek.*Barátságosan mosolyog majd elkezd a táskájában turkálni.Hamarosan előkerülnek a fent leírt dolgot és egy tábla csoki majd Lill elkezd rajzolni.*-Vegyél nyugodtan a csokiból.Gyönyörü itt nem? *Itt a lányt nézi majd a lap felé fordul ismét és elkezdi lerajzolni a képet.Néha felpillant akkor a lányt is megnézi.*~Egész jó fejnek tűnik.De ne ítélj a külső alapján.~
Rebeca Winenhol
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Rebeca Winenhol

Kristály Kilátó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kristály Kilátó   Kristály Kilátó Icon_minitimeSzer. Júl. 02, 2008 1:08 pm

*Amint Rebeca üldögél úgy hallja, minth valaki jönne. És végül igaza van: egy lány jön fel, haja copfba fogfa, szép kék ruhában. Bagyon bámészkodik, észre sem veszi Rebecát. Aztán végül mégis odapillant, majd leül mellé, ekkor bemutatkozik, és kiderül,hogy Lillnek hívják.Majd elővesz néhány ceruzát, papírt és egy rajztáblát és egy tábla csokit. Majd megkínálja a csokiból, amit szíveen elfogad tőle, mivel nagyon szereti a csokit, főleg ezt a fajtát.~Rendes ez a lány, még a csokijából is megkínált. Bár mintha bizalmatlan lenne velem szemben.~
Vendég
Vendég

Kristály Kilátó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kristály Kilátó   Kristály Kilátó Icon_minitimeSzer. Júl. 02, 2008 1:13 pm

-Neked vannak testvéreid vagy állataid?Én valamalyiknap kaptam e4gy macskát.*Táskájából egy fekete kis macska feje tűnik fel.*-Ő Kormi. Nekem van 2 húgom.De ők máshova járnak.*Rajza eközben egész szépen alakúl. Bár Lill nem ért mindenhez a rajzólást értések csoportjába sorólnánk. Felnéz és a másik lány arcán tünődik és bekap egy kocka csokit.*
Rebeca Winenhol
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Rebeca Winenhol

Kristály Kilátó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kristály Kilátó   Kristály Kilátó Icon_minitimeSzer. Júl. 02, 2008 1:22 pm

*Ahogy ott üldögélnek Lill mégkérdi, hogy vannak- e testvérei.*-Igen van egy húgom, aki nemsokára szintén ide fog járni. Állataim nincsenek, még pixiem sem, mivel akárhányszor felmentem Salina tornyába, nem volt otthon. Így megvárom míg hazaér, és akkor végre lesz egy pixiem. De szeretnék állatokat, a macskákat nagyon szeretem.*Ekkor előbújik egy fekete kiscica a táskájából, akit -mint kiderült- Korminak hívnak.* -Nagyon szép neve van a macskádnak, és milyen aranyos!!*Majd rápillant Lill rajzára.*-Nagyon szépen tudsz rajzolni!! ~Én meg nagyon rosszul!!!~*Majd feláll és lepillant, és már éppen leesne...mikor erős növényeket növeszt a falra, amik megtartják őt, így szerencsésen megússza az esetet.*
Vendég
Vendég

Kristály Kilátó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kristály Kilátó   Kristály Kilátó Icon_minitimeSzer. Júl. 02, 2008 1:31 pm

-Oh köszi. Én is nagyon szertem az állatokat és hát Kormit egyenesen imádom.Hogy hívják a húgod?*Rajza felé hajól és tovább rajzólja hiszen eddig csak ő kérdezet és nem akkar túl tolakodónak tünni.*-Köszi.De szerintem annyira nem anya sokkal jobban túd.*A lány majdnem leesését nem látja mert éppen a papír felé hjolva rajzól.*-Egyébként, hogy hívnak?
Rebeca Winenhol
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Rebeca Winenhol

Kristály Kilátó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kristály Kilátó   Kristály Kilátó Icon_minitimeSzer. Júl. 02, 2008 1:38 pm

*A nagy trauma után végre megnyugszik, és ekkor Lill megkérdi, hogy hívják a hugát. -Eszternek hívják, de még egy csomó neve van, de inkább nem sorolnám el őket ha nem baj.*Majd kiderül, hogy az anyukája is nagyon szépen tud rajzolni.Majd megkérdi, hogy hogy is hívják.*-Jaj, de illetlen vagyok, be sem mutatkoztam!! Jajj...bocs...ne haragudj... Rebecának hívnak, de ha akarod hívhatsz Rebinek, vagy aminek szeretnél, én erre nem vagyok allergiás. Csak Repcsinek ne hívj, mert azt nem bírom.Szerintem el kéne mennem egy illemórára.(Ezen nevet.)És? Te honnan jöttél ide?
Vendég
Vendég

Kristály Kilátó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kristály Kilátó   Kristály Kilátó Icon_minitimeSzer. Júl. 02, 2008 1:48 pm

-Én egy távoli dimenzióból jöttem. Te?Akikor ha nem baj Rebinek hívlak.Úgy tudom majd csak jövö hónapba lesz mert már volt egy.*Ül és rajzol majd hirtelne jó mesze eltartja magától és elfogadhatónak találja a maga részéről viszont ilyen téren nagyon kritikus magával szemben.Majd elpakolja kivéve a rajzót és azt Rebi felé nyújtja.*Tessék ha szerinted szép neked adóm.Kiveszi kiscicáját majd elkezdi simogatni.*
Rebeca Winenhol
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Rebeca Winenhol

Kristály Kilátó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kristály Kilátó   Kristály Kilátó Icon_minitimeSzer. Júl. 02, 2008 1:59 pm

*Lill egy távoli dimenzióból jött.-Én a Földről érkeztem ide, és mindig is tündér szerettem volna lenni.Akkor a jövő hónapban elmegyek illemtan órára. Te szoktál jönni? Mert akkor mehetnénk együtt.*Majd neki nyújtja a rajzot.*-Ööö, köszönöm szépen, majd kirakom a szobám falára.Tényleg: Hányadik emeleten laksz?
Vendég
Vendég

Kristály Kilátó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kristály Kilátó   Kristály Kilátó Icon_minitimeSzer. Júl. 02, 2008 2:04 pm

-A fölsö szinten van a szobám.Ha ráérek elmegyek. oké ha jövök mehetünk együtt. Én már voltam egyen.*Macskája megnyalogatta a szája szélét , hogy éhes.*-Nincs kedved elmenni az ebédlőbe?*Ha a lány belegyezik akkor már megy is lefelé a lépcsön.*
Rebeca Winenhol
Diák - Növénytündér
Diák - Növénytündér
Rebeca Winenhol

Kristály Kilátó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kristály Kilátó   Kristály Kilátó Icon_minitimeSzer. Júl. 02, 2008 2:06 pm

-Pont ezt akartam ajánlani!!!Ezt akartam én is kérdezni!! A számból vetted ki a szót!!*Majdelindul Lill után le a lépcsőkön.*

//De tényleg! Én is ezt akartam kérdezni!//

A hozzászólást Rebeca Winenhol összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 02, 2008 2:15 pm-kor.
Ajánlott tartalom

Kristály Kilátó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kristály Kilátó   Kristály Kilátó Icon_minitime

Kristály Kilátó
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Twidare Tündériskola :: Az iskolán belül :: Tornyok-
Ugrás: