Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Temető

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Fylia Onesym
Vezető
Vezető
Fylia Onesym

Hozzászólások száma : 210
Titulus : Igazgató / Víztündér Szakvezető
Rang : Varázstárgyalkotás Tanár
Faj : Pilletündér
Registration date : 2008. Sep. 25.

Temető Empty
TémanyitásTárgy: Temető   Temető Icon_minitimePént. Márc. 20, 2009 9:47 pm

Leírás:

Fekete kovácsoltvas kerítés, mely díszes motívumokat ölt. Ez keríti el a holt lelkeket a még élőktől. Sírtáblák, emlékművek Xilomen történelméből. A leghatalmasabb a mauzóleum, ahol Philomena, Amensha és Chalice, a Varázslat, Harc és Védelem Őrtündéreinek szentélye van. Egy márvány kőtáblába vésve ennyi áll: "FILOMENA, AMENSA & SHALISE" régiesen írt nevükre magyarázatot ad, hogy a sírfeliratot készítő kobold nem igazán ismerte dimenziója alapítóit, ezért ez a sok hiba. Azonban a betűk gyönyörűek, ezért a lakosok sosem cserélték le. A mauzóleum mellett egy apró, meghasadt emléktábla díszeleg "Daíriné" felirattal. A temető legszélén pedig egy sötét oltáron áll egy újabb emléktábla, "LAREYNA, és minden odaveszett hatalma" betűkkel. Rengeteg helyen csorba a kerítés, és rengeteg sírhely már nem a legmegfelelőbb állapotban van. Mécsesek és virágok azonban mindenütt fellelhetőek, még Lareyna oltárán is.

Szellem
Chalice

Hozzászólások száma : 3
Titulus : Szellem
Rang : Védelem Őrtündér
Faj : Múzsa
Registration date : 2009. Mar. 20.

Temető Empty
TémanyitásTárgy: Re: Temető   Temető Icon_minitimePént. Márc. 20, 2009 10:46 pm

*A hűvös esti szellő végigszánt Xilomen egész dimenzióján, és a temetőbe is elér. A mauzóleum régi márványlépcsőire a szél által felkavart porszemek tömkelege szállingózik, s a síremlékek egyik élénken világítani kezd. A SHALISE felirat kékesen kezd csillogni, és kilép belőle egy halvány alak. Haja kontyban, testét mellkasától egy sárgászöld ruha fedi, és a talaj felett lebegve tér magához. Kezeit ökölbe szorítja, és sóhajt egyet. Szóval a védelmi sík ismét annyira meggyengült, hogy újabb varázslattal kell megerősítenie. Kezeit maga elé helyezi, és a bal kezét a homlokára teszi. Kék csillámok száguldanak a kezéből, és egy hatalmas, égen cikázó spirál magába szívja, és végül eltűnik.* Remélem elég lesz egy darabig ez a megerősítés. *szólal meg, mintha beszélne valakihez. De ez lehetetlen, hacsak Philomena vagy Amensha nincs épp ott. Körbepillant, és tekintete megakad Lareyna oltárán. Szemeit összeszűkíti, és lebegve indul el, az oltár felé. Nem tudni mi a célja, de eléggé gyorsan halad.*
Vissza az elejére Go down
Lareyna
Szellem
Szellem
Lareyna

Hozzászólások száma : 7
Rang : Ősboszorka
Faj : Boszorkány

Temető Empty
TémanyitásTárgy: Re: Temető   Temető Icon_minitimeSzomb. Márc. 21, 2009 12:45 am

*A mauzóleum nagyon is kihalt hely - általában. Hogy miért, miért nem, pont, mikor Chalice is jelen van, izzik fel Lareyna sírkövén található felirat is. Csak röviden, sötétvörösen, és máris kilép belôle egy vörös hajú, fekete szemű, viszonylag fiatal nôszemély. Nyújtózkodik egyet, leül sírkövére és csak ekkor veszi észre az elôtte lebegô szellemet, Chalicet.*
- Kopogunk, mielôtt beállítunk valakihez. *Ha az ember rivális és még halott is, már azt hinné, nem számít az illem. De igenis számít. Lareyna ilyen tulajdonságai szokták kikészíteni riválisait.*
- Mely rendkívüli öröm találkozni veled. Mit szeretnél? Beszélgentni, a szememre hányni dolgokat, vagy esetleg ingyen dermesztést? *Felsóhajt. No neki semmi gondja egy kicsit helyre igazítani egy vagy két tündért, roppant egyhangú a dekkolás a sírban. Teljesen nyugodtan feláll, így szemmagasságban van Chalice-el, és kajánul az arcába vigyorog. Ugyanúgy utálja mint régen, de leginkább azt a koboldot ütné agyon légycsapóval. Az a hülye tôr. Mennyire szerette pedig azt a kristályt.*
- Testvéreid, a koboldlány? Hol vannak? *Kérdôn körbenéz. Nélkülük nem indul be a buli.*
Daíriné
Szellem
Szellem
Daíriné

Rang : Xilomeni hős
Faj : Kobold

Temető Empty
TémanyitásTárgy: Re: Temető   Temető Icon_minitimeSzomb. Márc. 21, 2009 2:55 pm

*Végszora forrad össze a töröt sírkő DAíriné sírján majd kecsesen a kis koboldlány kell föl. Elég fura lehet egy külsö élő szemlélönek hiszen Daíriné bár már évszázadok óta fekszik ott és most csak úgy felkel mintha lazán csak egy kis délutáni alvásból ébredt volna. Igazából teljesen olyan mint halála elött nem mintha ez baj lenne sőt. *-Kerestél?*Megy oda gunyos mosolyal Lareynához és Chalicehoz . Nem fél LArenyától miért is félne mit veszthet még. Már több száz ée bomladozik szóval nincs túl sok esély hogy elveszen valmi fontosat mivel az életét már elvezette. Bár szép élete volt azok útán hogy a nő meghalt. A sok kalandja meg minden de most ez teljesen lényegtelen. Inkább Chalicheoz fordul.*-Csak szerintem repült el az a pár száz épv olyan gyorsdasn? Még idöm sem volt rendesen kialudni magamat.*Közben mosolyog mit érdeli őt az idő múlása? Végül is születésétől mindöröké. Bár kicsit megváltozott halála óta de hsizen m,eghalt. Vagyis szellem lett meg minden. AMúgy elégé könyedén légiesen lépkedet mert mint emlitetem szelem. Nincs kedve most ko molyab dolgokhoz hiszen csak most ébredt fel.*
Chalice
Szellem
Szellem
Chalice

Temető Empty
TémanyitásTárgy: Re: Temető   Temető Icon_minitimeVas. Márc. 22, 2009 3:31 pm

*Látva Lareyna felemelkedését, hátrahőköl, és egy gyors mozdulattal végigszánt a levegőben bal tenyerével. Egy kék pajzs jelenik meg előtte, és szemeit összeszűkíti.* Nem emlékszel? Én voltam az egyetlen, akit sosem ért el a kővé dermesztő varázslatod. Ne feledd, én vagyok a Védelem Őrtündére, szóval képtelenség megsebesíteni. *darálja el a rövidke monológot, miközben Lareyna megszokott bunkó stílusát élvezheti.* Kopogunk? Hol is? Nem hiszem, hogy kopogni kéne egy nyitott elejű oltárnál. *emeli fel hangját a boszorkánnyal szemben, és végig a tekintetét keresi, hogy bebizonyítsa; őt nem lehet egyszerűen kővé dermeszteni.* Nem, csak abban a reményben jöttem ide, hogy a kristályodat nem találtad meg. Tudod, ellenőrzöm néha a dolgokat, ha már én vagyok a Védelem őre. *mondja egy csepp gúny nélkül, szavaiban elmélyült komolysággal.* Philomena és Amensha képes nyugodtan pihenni, mert őket nem zaklatja egy már rég megbukott, feltűnési viszketegségben szenvedő boszorkány szelleme. Daíriné pedig... *amint mondókájába kezdene, ami kivételesen most egész sok, Daíriné előtűnik.* Daíriné! *kiált fel meglepődve, régi barátnőjét látva.* Nem volt az olyan rövid idő, legalábbis nekem. Minimum ötven évente elő kell jönnöm, nem tudom kipihenni magam. *mondja sóhajok közt, a védőpajzsot még mindig maga előtt lebegtetve.*
Lareyna
Szellem
Szellem
Lareyna

Temető Empty
TémanyitásTárgy: Re: Temető   Temető Icon_minitimeVas. Márc. 22, 2009 3:55 pm

*Jót vidul magában Chalice pajzsának láttán. Nem kifejezetten zavarják az ilyen szerkezentyűk. Közelebb lép Chalicehoz, aki ugyebár hátrébb hôkölt, és szórakozottan elkezdi bökdösni a pajzsot. Mintha ô nem tudná áttörni, ha akarná. Piha.*
- Blabla... Még mindig fölöslegesen osztod az észt. *Szemforgatás. Titulus titulus hátán. Nem tökmindegy? Ami számít nem az, amit a nevéhez biggyeszthet az ember, pardon, tündér, hanem amit tesz. Lareynában meg nem hagy túl mély benyomást ez a kis pajzs.*
- Chalice, ne gondold már, légy oly kegyes, hogy rossz a memóriám. Még mindenre úgy emlékszem, mintha tegnap lett volna. *Ásít egyet és hátat fordít a védelem múzsájának. Nini, megint egy titulus... Gyorsan végiméri sírját, majd elkeseredetten felsóhajt.*
- Még ilyet. Míg éltem, megerôltettem magam, hogy nagyon gonosz legyek és keresztbetegyek mindenkinek, azt ez a hála. "Lareyna és minden odaveszett hatalma." Ti meg ott dekkolhattok a nagy mauzóleumban. Igazságos ez? *Kérdezi Chalictôl, nem igazán várva valaszt. Talán rendeznie kéne egy nagy comebacket. A boszorka már azt hinné, hogy legalább saját faja tiszteletben tartja, erre meg hagyják beporosodni a sírkövét.*
- Hát, kénytelen vagyok igazat adni, bogaram, itt nem lehet nagyon kopogni. Magánlakosztályt kellene kérvényeznem. Mondd, lerombolták már a Caryjamolt? *Válla fölött hátratekint, pont Chalice szemeibe. De nem használja képességeit, minek? Nem megy sokra egy kövé dermedt tündérrel.*
- Á, a kristály. Kellene új, nem igaz? De ezúttal talán véget kellene vetnem minden aljas koboldnak. Mondjuk csinálhatnák belôlük japán sziklakertet. *Még mindig hátra pislog, és ekkor érkezik meg az emlegetett koboldlány.*
- Minek is festem az ördögöt a falra? Még egy bosszantó alak. *Felsóhajt, visszafordul és újra leül sírkövére. Annyira nincs semi tennivalója, ki kellene már eszelnie valami gonosz kis tervet. A gúnyos mosolyt szemtelen vigyorral viszonyozza.*
- Nicsak. Gyilkosom milyen udvarias ma is. Köszönünk, mikor új társasággal találkozunk. Netán elfelejtetted? Csak nem beporosodott parányi kis koboldagyad az idô miatt?
Daíriné
Szellem
Szellem
Daíriné

Rang : Xilomeni hős
Faj : Kobold

Temető Empty
TémanyitásTárgy: Re: Temető   Temető Icon_minitimeVas. Márc. 22, 2009 5:56 pm

-Óh sajnáljak. Én már 300 éve nem voltam fent .*Ásit egyet.*- Mennyvel egyszerübb így hogy már nem élek.*Mondja és nekidöl a loegközelebbi sírkönek persze ügyelve hogy ne esen át rajta. HAlja amit Larenya mond a kobodokról bár nem tisztábn de nem érdekli.*-Tudod csak olyanak szoktam köszöni aki megérdemli és szerintem a gonoszoknak akik nem egy két embert öltek meg hát nekik nem igazán kell.*Szeme sarkából fígyeli Lareynát.*-Hogy vannak a többiek?*Kérdezi Chalicetól hiszen ő nem halotta.*De rég is találkoztunkl.*

//Bocs hogy ilyen rövid de most5 nincs kedvem hozzá.//
Chalice
Szellem
Szellem
Chalice

Temető Empty
TémanyitásTárgy: Re: Temető   Temető Icon_minitimePént. Ápr. 10, 2009 4:38 pm

*Látva Lareyna flegma stílust, a kék pajzs eltűnik, és csípőre teszi a kezét.* Voltam olyan kegyes, és nem én öltelek meg. Nem kell többé kegyesnek lennem hozzád, egy életre elegendő szívességet tettem neked ezzel. *teszi hozzá egy második mondatban, és görcsös idegességét próbálja higgadt energiává alakítani. Daíriné-re mosolyog, majd hallva Lareyna megjegyzését, gúnyos mosolyra húzza ajkait.* Az a parányi kis koboldagy érdekesmód képes volt kijátszani téged, nem emlékszel? Már hogyne emlékeznél. Hiszen azok voltak hús-vér léted utolsó percei. *mondja el a monológot, és az előbbiekre is reagál.* Amúgy a kis templomodat leromboltuk, és saját kastélyt csináltunk a helyére, L'arque névvel. Nem lehetett veszni hagyni azt a csodás fekvésű helyet. Ja, és a kristályocskádat már rég megtalálták. Amalia Lyniss. Elmebeteg. A lényeg hogy őt is megölte, egy meglehetősen bátor diák. A kristályod egy részét az egyik trónörökös használta fel a tükrébe, és az emberek elméjébe látott, ezért végezték ki. Daí, a tiédet Philomena lánya tette az egész alakos tükrébe, és látta benne a jövőt. *egészíti ki szövegét, és Daíriné-ra pillant.* Háromszáz év? Mázlista.
Lareyna
Szellem
Szellem
Lareyna

Temető Empty
TémanyitásTárgy: Re: Temető   Temető Icon_minitimeSzomb. Ápr. 25, 2009 4:20 pm

- Ohó, gonosz vagyok. Most aztán megsértettél. Nem is tudom, hogyan fogok ezután tovább kísérteni ekkora sebbel a lelkemben. Nem köszön többé nekem! Ebbe menten belehalok. Micsoda fájdalom! Mivel érdemeltem ezt ki? Világvége! *Szemtelenül Daírinére vigyorog.*
- Ne tégy olyan ártatlanul. Mintha te nem gyilkoltál volna. *Nem kifejezetten érdekli ez a szemrehányás. Ölt. Na és? Kellett. Aki útjába állt, most itt van a temetôben. Magától értendô, hogy áldozatokat kell hozni egy cél érdekében. Lareyna idiótákat áldozott fel. Nyamvadt kis tündéreket, öntelt, beképzelt szárnyas lényeket. Értük aztán igazán nincs miért sírni.*
- Aha. Mondd, kegyes Chalice, akkor miért jöttél rögtön pajzsal? És mi ez az idegesség? Ó, várj, igen, mostmár tudom. Hogy felejthettem el, hogy általában az erôsebbek félnek gyenge ellenfelüktôl, akiket bármikor ki tudtak volna nyírni? Piha. Chalice, mindig is te voltál a leggyengébb. Nézd, még ô is *Megvetôen a koboldra mutat.* többre vitte nálad. Nem hiába becsült alá mindenki. Nem tettél te az égvilágon semmit, cak jártattad a szád. És még az ég tudja hány év után sem esett le neked végre, hogy gyenge vagy. Most is csak szónokolsz és osztod az észt. Vésd végre az eszedbe a tényeket. *Fejét csóválva néz Chalicere. Fekete tekintetébôl tisztán kivehetô a lenézés, talán még a sajnálat és a gúny is.*
- Honnan veszed, hogy nem emlékezné saját halálomra? Már megbocsáss, nem mindenki olyan feledékeny mint te. De én legalább bevallom, igen, nem vagyok tökéletes, nem vagyok a legerôsebb és egy kobold képes volt kijátszani. Tudod mennyire ravasz egy faj, szívás, hogy megfeledkeztem róla. *Teljesen nyugodtan beszél, miközben nyújtózkodik egyet. Á, jó, hogy végre nem kell folyamatosan a föld alatt poshadnia.*
- Atya úr isten! L'arque? Mi ez, francia? Ez még genyóbb név a Caryjamolnál és még azt sem én találtam ki, hanem az a paraszt építész. Szégyen, gyalázat. *Felnevet.*
- És milyen udvarias vagy megint. Ugye tudod, hogy az a hülye templom az enyém volt. Nem íllik csak úgy minden kérdés nélkül lerombolni. *Chalice további monológját csak leinti. Nem megy bele még nagyobb hülyeségekbe. Chalice gyenge és járatja a száját, mellesleg mondva feleslegesen. Lareyna belefárad az ilyen értelmetlen dolgokba. Így még egy utoljára rávigyorog a két szellemre, majd hátat fordít nekik és a vaskapun keresztül távozik a temetôbôl. Ideje megnézni, mi is lett mindenbôl, amire emlékszik.*
Ajánlott tartalom

Temető Empty
TémanyitásTárgy: Re: Temető   Temető Icon_minitime

Temető
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Twidare Tündériskola :: Xilomen :: Lakott területek-
Ugrás: