Fylia Onesym Vezető
Hozzászólások száma : 210 Titulus : Igazgató / Víztündér Szakvezető Rang : Varázstárgyalkotás Tanár Faj : Pilletündér Registration date : 2008. Sep. 25.
| Tárgy: Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri! Hétf. Márc. 02, 2009 10:02 am | |
| Nemrégiben új vendégdiák érkezett a Twidare-ba... hogy miért? Hogy mindenkinek felkavarja a megszokott, békés életét. Jonelle Tiffany Leesa... nemsokára mindenki róla fog beszélni, csakhogy nem ez az igazi neve. Userként elmondhatom, hogy Lavon Emery Garnett-ről van szó, de a karakterek nem tudnak rájönni. Jonelle mindent és mindenkit kibeszél, és leír a naplójába, melynek lapjait sokszorosítja egy varázslattal, és mindenki kap a szobájába belőle. Tehát ne feledjétek, óvakodjatok a kínos szituációktól, mert nem tudni ki lehet Jonelle kémje! A bejegyzéseket itt olvashatjátok majd.
Az ötletet a BadGirl/GossipGirl c. regény és filmsorozat adta. | |
|
Lavon Emery Garnett Cserediák
Hozzászólások száma : 3 Titulus : Látogató Rang : Vendégdiák Faj : Démon Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri! Hétf. Márc. 09, 2009 5:06 pm | |
| MEGJÖTTEM!
Nos, remélem felkészültetek, szíveim. Innentől kezdve nincs egy titok, egy parti amiről én ne tudnék. Bármelyikőtök lehetek, szóval felesleges a nyomozás. Inkább véssétek be a kicsi buksitokba, hogy amiről én nem tudok, az nem létezik. A bál zaftos részleteit hamarosan olvashatjátok, ha velem tartotok...
Hogy ki vagyok?
Ez az egyetlen titok, amit sosem árulhatok el. Millió tündérpuszi,
JTL | |
|
Lavon Emery Garnett Cserediák
Hozzászólások száma : 3 Titulus : Látogató Rang : Vendégdiák Faj : Démon Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri! Szer. Ápr. 08, 2009 10:59 pm | |
| SZAFT!
Uh-lala! Beszereztem egy mágikus polaroid-féleséget. Frenetikus képeket csinál, mellékeltem is egy párat. Innentől kezdve bizonyítékokkal is alátámaszthatom állításaimat... egyelőre jelentéktelen képek jönnek, de a következő jelentkezésemnél Dan Albriech szemceruzával kipingált, egyébként baromi szexi felsőtestét fogom közzétenni, Gennie rémült arckifejezésével egyetemben. Azokért a képekért köszi DQ-nek. Nem hiszem el, hogy vaku nélküli képet tudtál csinálni! Csak így tovább, cicukáim.
Puszil, és imád;
JoTiLe
A légy nem repül. Ezért jó a tündéreknek, hajrá! Tudjátok, hamarosan a bénázásaitokat is viszont láthatjátok.
Mi a véleményetek erről a két paradicsomról? Kitaláljátok, kinek a közelében fagyott meg?
Milyen jó idő van mostanában nem? Piknikre alkalmas... engem is meghívni!
| |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri! | |
| |
|