Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri!

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Fylia Onesym
Vezető
Vezető
Fylia Onesym

Hozzászólások száma : 210
Titulus : Igazgató / Víztündér Szakvezető
Rang : Varázstárgyalkotás Tanár
Faj : Pilletündér
Registration date : 2008. Sep. 25.

Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri! Empty
TémanyitásTárgy: Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri!   Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri! Icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2009 10:02 am

Nemrégiben új vendégdiák érkezett a Twidare-ba... hogy miért? Hogy mindenkinek felkavarja a megszokott, békés életét. Jonelle Tiffany Leesa... nemsokára mindenki róla fog beszélni, csakhogy nem ez az igazi neve. Userként elmondhatom, hogy Lavon Emery Garnett-ről van szó, de a karakterek nem tudnak rájönni. Jonelle mindent és mindenkit kibeszél, és leír a naplójába, melynek lapjait sokszorosítja egy varázslattal, és mindenki kap a szobájába belőle. Tehát ne feledjétek, óvakodjatok a kínos szituációktól, mert nem tudni ki lehet Jonelle kémje! A bejegyzéseket itt olvashatjátok majd.

Az ötletet a BadGirl/GossipGirl c. regény és filmsorozat adta.
Vissza az elejére Go down
Lavon Emery Garnett
Cserediák
Cserediák
Lavon Emery Garnett

Hozzászólások száma : 3
Titulus : Látogató
Rang : Vendégdiák
Faj : Démon
Registration date : 2009. Mar. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri!   Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri! Icon_minitimeHétf. Márc. 09, 2009 5:06 pm

MEGJÖTTEM!

Nos, remélem felkészültetek, szíveim. Innentől kezdve nincs egy titok, egy parti amiről én ne tudnék. Bármelyikőtök lehetek, szóval felesleges a nyomozás. Inkább véssétek be a kicsi buksitokba, hogy amiről én nem tudok, az nem létezik. A bál zaftos részleteit hamarosan olvashatjátok, ha velem tartotok...

Hogy ki vagyok?

Ez az egyetlen titok, amit sosem árulhatok el. Millió tündérpuszi,

JTL
Lavon Emery Garnett
Cserediák
Cserediák
Lavon Emery Garnett

Hozzászólások száma : 3
Titulus : Látogató
Rang : Vendégdiák
Faj : Démon
Registration date : 2009. Mar. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri!   Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri! Icon_minitimeSzer. Ápr. 08, 2009 10:59 pm

SZAFT!

Uh-lala! Beszereztem egy mágikus polaroid-féleséget. Frenetikus képeket csinál, mellékeltem is egy párat. Innentől kezdve bizonyítékokkal is alátámaszthatom állításaimat... egyelőre jelentéktelen képek jönnek, de a következő jelentkezésemnél Dan Albriech szemceruzával kipingált, egyébként baromi szexi felsőtestét fogom közzétenni, Gennie rémült arckifejezésével egyetemben. Azokért a képekért köszi DQ-nek. Nem hiszem el, hogy vaku nélküli képet tudtál csinálni! Csak így tovább, cicukáim.

Puszil, és imád;

JoTiLe

Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri! E6u8o4
A légy nem repül. Ezért jó a tündéreknek, hajrá! Tudjátok, hamarosan a bénázásaitokat is viszont láthatjátok.

Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri! 34owvom
Mi a véleményetek erről a két paradicsomról? Kitaláljátok, kinek a közelében fagyott meg?

Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri! 2hqh093
Milyen jó idő van mostanában nem? Piknikre alkalmas... engem is meghívni!

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri!   Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri! Icon_minitime

Jonelle Tiffany Leesa - a lány, aki minden titkodat ismeri!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Twidare Tündériskola :: Off-topicok :: Egyéb-
Ugrás: