Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

S.O.S.! Nem tudom hol játszom, és kivel!

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Yvonne Gina de Moure
Ex-karakter
Ex-karakter
Yvonne Gina de Moure

Hozzászólások száma : 56
Titulus : Tűztündér
Rang : Diák
Faj : Főnixtündér
Registration date : 2008. May. 15.

S.O.S.! Nem tudom hol játszom, és kivel! Empty
TémanyitásTárgy: S.O.S.! Nem tudom hol játszom, és kivel!   S.O.S.! Nem tudom hol játszom, és kivel! Icon_minitimeSzer. Feb. 11, 2009 11:45 am

Egy újabb segítő téma. Ide bárki, kivétel nélkül beírhatja, hogy legyen egyl istája arról, kivel játszik, hol, és egyáltalán melyik karakterével. Így fog kinézni:

FYLIA ONESYM,
kivel? yvonne gina de moure
hol? gyertya háló
állapot? befejezett

Kód:
[b]teljes név,[/b]
[i]kivel? [/i] másik játékos(ok) neve
[i]hol? [/i]hely
[i]állapot?[/i] befejezett,, függő?
Vissza az elejére Go down
Mesélő
Mesélő
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 210
Titulus : Mesélő
Registration date : 2008. Feb. 15.

S.O.S.! Nem tudom hol játszom, és kivel! Empty
TémanyitásTárgy: Re: S.O.S.! Nem tudom hol játszom, és kivel!   S.O.S.! Nem tudom hol játszom, és kivel! Icon_minitimeSzer. Feb. 18, 2009 12:24 am

Na, majd ÉN megmondom, Mia és egyéb karakterei hol játszanak és kivel.

1) Anastasia Dimitrov vs. Elizaveta Dimitrov ->Mocsár : Könyörülj rajtuk. Mér egy fél éve ott poshadnak.
2) Tom Lightrowl vs. Arya Nelson vs. Michael Flatwick -> Utcák: Ha nem akarsz írni, akkor szólj, mert nem poshasztom őket tovább. De ha szeretnél, akkor húzz bele, mert a bálból el fognak késni. Már ha Michael akar menni. Vagy Tom. Ezt majd meg kell beszélnünk. Persze, Arya is beugorhat. Szerinted?
3)Öhh...Miával nem én játszom, hanem Liz, de azért őket is ideírom, tehát: Mia Meuwbott vs. Lizette Maya Maria Milon: Nagyterem: Öhh... Nemsokára beállít Dan, úgyhogy vigyázz, kész, rajt!
4) Asszem több nincs is. De azért még azt is ideírom, Liz nevében, hogy Bradet, meg a többi karidat is hozhatod nyugodtan.

Ezt a hsz-t nyugodtan törölheted, ha elolvastad. Bence, nem, ne töröld ki, amíg ő nem látta.

Kérlek, kérlek ne haragudj rám ezért a hsz-ért, de holnap suliban nem tudlak nyaggatni, így nyaggatlak online. Remélem, nem haragszol.

Jah, Arya voltam.
Vissza az elejére Go down

S.O.S.! Nem tudom hol játszom, és kivel!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Twidare Tündériskola :: Off-topicok :: Egyéb-
Ugrás: