Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Patak

Go down 
+4
Linny Renson
Tom Lightrowl
Michael Flatwick
Alyssa Clevare
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Linny Renson
Boltossegéd
Boltossegéd
Linny Renson

Hozzászólások száma : 98
Titulus : Tűztündér
Rang : Diák
Faj : Sima tündér
Registration date : 2008. Oct. 03.

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitimeHétf. Nov. 10, 2008 11:47 pm

*Igaz, hogy Linny nagyon türelmes természet, és szereti a környezetét nézegetni, de Tomot már nagyon várja. Ez persze azt hiszem, nyilvánvaló, hogy milyen okból fakad. Amikor végre megjelenik Tom, már fel is áll, hogy illendően köszöntse, már hajlítaná a lábát egy meghajláshoz, amikor észreveszi magát, és inkább egy derűs mosollyal köszönti a fiú. A rózsa láttán felcsillan a szeme, és engedelmes-boldogan elveszi, a szemét lesüt. Érdekes, egy szót sem szól. Még mindig mosolyogva megfogja Tom férfias kezét, és az ő kicsi, dolgos, nőies keze szinte leveszik benne. Leül a párnára, de még mindig nem találja a szavakat. Még jó, hogy Tom beszél helyette is. Amikor megkérdezik, hogy kér-e spagettit, már épp szólni nyitja a száját, de egy hang sem jön ki a torkán. Helyette mosolyogva bólint, és igyekszik nem túl idiótának tűnni. Megkapja az adagját, elveszi a sráctól, majd megvárja, hogy a fiú nekilásson az evésnek, azt úgy illik.Végre ki tud nyögni valamit.*-öhm...khm.. Köszönöm a rózsát, Tom. Kedves tőled. Meg az étel is.-*Rámosolyog fehér fogaival Tomra, és lassan, komótosan enni kezd. Igyekszik nem úgy tűnni, mint aki nagyon zabálós. Mondjuk nem is az. Az adagját megeszi, mert nem illik semmit sem a tányéron hagyni, bár nem biztos,hogy magától ennyit evett volna. Kicsit hátrébb dől, és kezével alátámasztja magát. Várja, hogy Tom kezdje meg a beszélgetést.A rózsát, a kezével együtt az ölében pihenteti, de nem ereszti el szerencsétlen virágot.Nos, akkor lássuk, hogy néz ki. A haja frissen mosottan, és szabadon szál. A szeme, mint mindig, most is csillog. És TERMÉSZETESEN egy vonásnyi smink sincs rajta. Ahogy a körmein sem körömlakk. Mint már olyan sokszor, most is ezt tudom csak mondani. Ez a lány természetesen szép.*
Vissza az elejére Go down
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Hozzászólások száma : 99
Titulus : Fehér Vízesés Diák
Faj : Ember
Registration date : 2008. May. 23.

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 11, 2008 7:26 pm

*A spaghettit feltekeri a villájára és úgy kezdi el enni. Mikor végzet Linnyt nézi.* ~Nem is tudopm Linny olyan szép. és olyan fura. még egy lány íránt sem éreztem ilyet. Olyan szép szemei vannak.~*Ő is ledöl És a felhök helyet Linnyt nézi. Egy kis idő útán megszólal.*-Még palacsintát is hoztam remélem szereted.*Elöszedd egy tányért.*-Ezek epresek ezek pudingosak és ezek kakaósak. Csak ilyet találtam mert a többit a többi srác megette.*Mindegyik fajtából kettő van.*-A rózsát nagyon szívesen hoztam és ez emlékezetetni fog a találkozásunkra.*A lányt méri végig ismét.*
Linny Renson
Boltossegéd
Boltossegéd
Linny Renson

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 11, 2008 8:31 pm

*Máskor igencsak zavarná Linny-t, hogy ez a srác itt stíröli, de furcsa mód nem bánja. Továbbra is mosolyog, pedig legszívesebben odabújna a fiúhoz.De ezt nem fogja megtenni egészen addig, amíg az nem kezdeményez. A palacsinta említésére felcsillan a szeme és közelebb húzódik a pléd közepére. Lassan kezd sötétedni, így már a szürkületben eszi visszafogottan az elvett kakaós palacsintát. Amikor végez, ő is kinyitja a saját csomagját, és elővesz belőle két gyertyát. Szó nélkül középre állítja egy biztos helyre, és már nyúlna a gyufáért, amikor észreveszi, hogy azt fent hagyta a hálóban. Ő nem igazán szokott káromkodni, de most megengedi magának.*-A francba! Nincs gyufám... fel kell mennem érte a hál..Hacsak!-*Linny szeme furcsán megcsillan, és közelebb húzódik a viasz rúdhoz. Szép kezét lassan felé nyújtja, és mint szokta, manát gyűjtve koncentrál. Aztán megpróbálja varázsige nélkül meggyújtani, kihasználva vele született képességeit. Ez sikerül is neki, egy kis láng meggyullad, de egy hirtelen kis széllökéstől el is alszik. Erre aztán Linny újból neki kezd, de ezúttal az anyukájától tanult varázsigét használja. Miután elsuttogja a bűvös szavakat, a gyertya kanóca egészséges lángra kap.A másik gyertyát erről gyújtja meg, és így sejtelemes fény ragyog a pokrócról. A lány egy mosolyt ereszt meg a fiúhoz, aztán egy kevés rágcsálnivaló is kihúz a kosárból, hogy legyen mit nasizniuk. Habár, Linnynek személy szerint elment az étvágya attól, hogy hosszabb ideig bámulta Tom arcát. A hallgatást megtörve kellemes zengésű hangján így szól.*-Öhm... Tom, tudom, hogy meséltél még magadról, de az olyan kevés volt. Kérlek! Mit tanultok például az iskolában? És egyáltalán hány éves vagy? Van testvéred?-*A lányt ez tényleg érdekli, mert nem szeretne belemenni egy olyan kapcsolatba, ahol nem is ismeri a másik felet. Szégyenlősen pislog a fiú felé, reméli, nem ment túl messzire.*
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 11, 2008 8:57 pm

*Nem unja még Linny stirölését de pillanatnyilag abbahagyja.Egy kicsit közelebb csuszik Linnyhez. Nézi ahogy a lánykoncentrál és ahogy megjelenik a kis láng a gyertyán.*-Ügyes volt. -Viszamosolyog a lányra miközben pudingos palacsintát eszik. Egy kicsit gondolkodik rajta mit is mondjon.*-Hát ööö... Nincs testvérem. 16 vagyok. Harcolni meg ilyenek.*Mégy közelebb húzodik Linnyhez. *-Meg ilyen alapcuccokat . És ti?*Még közelebb huzódik Linnyhez már csaknem öszeér a karjuk.*-Hol tanultad azt a várázst?*Na jó mostmár linny melett ül és ha a lány nem forditja el a fejét hósszanés forrón megcsokolja.*
Linny Renson
Boltossegéd
Boltossegéd
Linny Renson

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitimeSzer. Nov. 12, 2008 8:54 pm

*Linny a kék szemével Tom arcát nézi, ahogy magáról "mesél". Habár nagy mesélés volt most is. De ezt a lány nem teszi szóvá.*~ Szóval 16. Nem sokkal idősebb nálam. Én 15 vagyok.~*Kicsit megrándul a szemöldöke, amikor látja, hogy a fiú közelebb csusszan hozzá, de nem igazán foglalkoztatja. Valamennyire még élvezi is, ha a srác közelebb van hozzá. Éppen ezért nem mozdul, nem húzódik el, csak várakozóan mered Tomra. Aztán az még közelebb jön, Linnynek kezd inába szállni a bátorsága. Olyan értelemben, hogy képtelen nyugodt maradni, az adrenalin szintje magasba szökik, és hangosan kalapáló szívvel várja a fejleményeket. Amikor aztán a fiú lép, és meg akarja őt csókolni, valamilyen okból kicsit elfordítja a fejét, így a csókból egy ártalmatlan puszi lesz. Linny arca ég a szégyentől, ez még gyertyafénynél is látszik.*-Én..én sajnálom.-*Most már a tekintetét is elfordítja, nem tud Tom szemébe nézni. Magában átkozza magát, hogy nem képes feloldódni, nem képes átadni magát a szenvedélynek, és helyzetnek.Pedig szeretné. Nagyon is. De valahogy ez nem megy neki egy könnyen. Hogy valamit korrigáljon a helyzeten, a kezét felemeli, és a fiú kezére rakja. Aztán ő is közelebb csúszik hozzá, és teljesen hozzá bújva kezdi el a csillagokat nézegetni. Érzi, hogy a beállt csend nem biztos,hogy sokat fog lendíteni a találka hangulatán, ezért gyorsan válaszol a fiúnak, a félresikerült akciója előtti kérdésére.*-Hát, lényegében ezt is anyukámtól.De sokat tanultam már itt a suliban is. Rengeteget lehet tanulni a fiataloktól, és a tanároktól is. Még a közösséget is építik. Például nemsokára szerveznek egy rendezvényt, ha jól tudom, decemberre. Biztos, hogy sokat fog lendíteni az összetartozás érzésen.-* Az elején Linnynek még igencsak remegett a hangja az önvádtól, de a végére már egészen megnyugszik, és szinte csak mesél a fiúnak, miközben a férfiasan vállára hajtja a fejét. Jó így lenni. Bárcsak csak ebből állna az élet. Na jó, nem azért ez túlzás. De azért jól érzi magát. Pláne, ha Tom megtalálja a módját, hogyan tud egy csókot újból kicsikarni Linnyből.És ez a rendezvény dolog nem volt célzás. De tényleg nem! Ez csak hozzátartozik a mondókájához. És neki is csak később esik le, hogy mit mondott Tomnak. Most azt fogja hinni, hogy direkt volt! Igaz, még az is lehet, hogy nem is tud a bálról. Ki tudja?*
Thomas Max Veldow
Harcos
Harcos
Thomas Max Veldow

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Nov. 13, 2008 6:09 pm

*Tom szeme a magasba szökik a lány már nem is tudja hányszor nem engedete magát megcsokolni ez még egy lányal sem fordult elő.*-Aha szóval 15 az szép. *Mondja bár igazából nem is tudja mit mond. Persze a puszi is több mint a semmi de ez neki nem elég. Végig hallgatja a lányt de nem teszi meg azt amiért részben ide hívta a lányt még a neki célzásnak hangzó mondatra sem nem nem kéri meg, hogy Linny vele jöjjön.*-Egyáltalán akkarod ezt? *Csuszik ki akkaratlanul a száján. Ő szeretné ha végre Linyn nem viselkedni ilyen hogy is mondjam megalázkodoan.*-Mert akárhányszor mondom is mindig érzem azt, hogy te feljebb valónak képzelsz de Linny *Itt a szemébe néz kétségbeesést lehet leolvasni a srác szeméből.*-Nem vagyok az. Ha nem akarod nem muszáj. *Ha befejezte elkezdi elpakolni a tányérokat villákat és a többit. NEm tudja miért tört ki belőle mindez anak elenére, hogy a lány megfogta a kezét pedig azt sem szokta túl gyakan. A sajnálom sem javít rajta attól csak mégnagyobb büntudata lesz.*-Ha nem akarzs most dönteni ráérsz. Csa azt tud az én válaszom igen. Ha te nem akarod úgy sem müködne.Bocs most mennem kell. És én sajnálom, hogy mindezt így elmondtam de gondolkoz el rajta kislány.*Azzal elindula a hösképző írányába .Nem sír csak nagyon szomorú nem így tervezte az estét. Linny még útána szólhat de nem bíztos, hogy meg fog fordulni.*
Linny Renson
Boltossegéd
Boltossegéd
Linny Renson

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Nov. 13, 2008 6:29 pm

*Linny majdnem hogy ijedten néz Tomra, keze kicsúszik a fiú ujjai közül. Fürtjei alatt elsápad, és csak hebegni tud.*-Tom, én már megmondtam...-*A srác azonban meg sem várja, hogy befejezze, már mondja is tovább. A lány megütközve pillog rá.*-Én..-*Most sem engedik, hogy befejezze, viszont Linny hosszú szempillái alól kibukik egy kövér könnycsepp, és lecsordul helyes kis arcán. Még mindig a pokróc szélén van, és akárhogy próbálkozik is, nem tud megszólalni, csak szótlanul csorognak a könnyei, miközben Tom pakolni kezd. Legszívesebben elkiáltaná magát, hogy igen, nagyon is szeretné, de egyszerűen képtelen rá. Tudta mindig is, hogy nem sokáig fogja mellette kibírni senki sem, mert ő ilyen, és kész. Azt azonban, hogy ez ilyen hamar bekövetkezik álmában sem gondolta volna. Éppen ezért nem mondd semmit, nem tagad, és nem könyörög, hogy maradjon. Mert igaza van, ha menni szeretne, Linnynek nincs joga visszatartani. Amikor viszont Tom elindul, mégiscsak felpattan, és hosszú ujjait utána nyújtja, mintha így vissza tudná tartani, de csak levegőt markolja. Aztán tehetetlenül visszahullik a földre. Könnyei maguktól záporoznak, miközben igyekszik összeszedni a dolgokat. A saját könnyeitől csak homályosan lát, így szedi össze a dolgokat, és csak dobálja bele a kosárba. Aztán már sötétben kezd el visszafelé botorkálni a kastélyba, még mindig sírva. Fájdalom ez neki a javából. Igazából szereti Thomas-t, és biztos benne, hogy a fiú viszontszereti, de valamiért még nem áll készen rá, hogy annyit smároljon, amennyit akar. Az nem az ő stílusa. A legjobban viszont az fáj neki, amit a fiú szemében látott. Az a kétségbeesés. Ha még csak magának okozna rosszat, az még stimmel, de hogy másnak is? Mert ha még ordított volna vele, ha csapkodott volna, akkor most jogosan utálhatná, és fájdalmasan ugyan, de békésen elvált volna tőle. De így? Nem, ez csak egy kicsit hangzott szemrehányásnak, a legjobban csak egy elkeseredett fiú miértjei hangzottak el az imént. Igen keserves miértek, azt meg kell hagyni. *

//Tom, Linny csak gondolta azt, hogy mennyi idős, nem pedig mondta. De sebaj, nem számít. Smile//
Vendég
Vendég

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitimePént. Márc. 06, 2009 8:19 pm

*Tyrande megérkezett a patakhoz és meglepődött hogy mien szép és nyugalmas ez a hely.
Odament e széléhez és leült,közben elővett egy könyvet és elkezdett oldasni, a könyv címét hangosan felolvasta.*
-Léguraföld történelme-. *Kinyitotta a könyvet és elkezte olvasni. Nagy élvezettel lapozta és szívta magába a könyv által adott tudást.*
~Milyen jó olvasni remélem ha elkezdek tanulni semmi nem fogok elrontani.~
*Tyrande befejezte az olvasás és visszagyalogolt az iskolába*

A hozzászólást Tyrande Winterspring összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 07, 2009 5:42 pm-kor.
Fylia Onesym
Vezető
Vezető
Fylia Onesym

Hozzászólások száma : 210
Titulus : Igazgató / Víztündér Szakvezető
Rang : Varázstárgyalkotás Tanár
Faj : Pilletündér
Registration date : 2008. Sep. 25.

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 07, 2009 11:38 am

//Khm-khm. Tyrande: mi lenne, ha mesélővel meséltetnél, nem magadnak? Elég fura, hogy ilyen dolgok történnek a kariddal, de ez már nem az első eset. Köszönik szépen a démonvarázslók, remekül vannak, nem fogják pont egy 14 éves kis nyeszlett tündérlány erejét felhasználni. Továbbá ilyen varázslatra nem kértél engedélyt, így ha ki is mondta a karid, csak kimondta, semmi sem történhetett, hisze a varázslatokat mi engedélyezzük. A hozzászólásban még rengeteg szerkezeti és tartalmi hiba van, amit nem ecsetelnék. Ez nem egy istenképző, szóval a kariknak normális élete van többnyire, ha nem, arról meg a mesélő tesz, nem saját maguk. Írd át a hsz-t, vagy ha nem érzed elégnek a kijavításához, keress fel egy Tanárt vagy Tanársegédet, és ő majd törli. Szeretném ha ilyen nem fordulna többet elő, főleg mesélő nélkül. Köszöntem.//
Heather Keisha Blanks
Diákbizottsági tag - Tűztündér
Heather Keisha Blanks

Hozzászólások száma : 12
Rang : Diákbizottsági tag
Faj : Főnixtündér
Registration date : 2009. May. 29.

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitimePént. Jan. 22, 2010 5:36 pm

*Heather jön ki ide a patakhoz nagy nehezen mivel úgye nem kevés hó esett az elmúlt időkben és meg is mardt . Tegyük még hozzá, hogy Heather egy elégé alacsony lány így a hó neki már térd felett van. LAssan a padokhoz küzdi magát majd egyszerüen a pad mellé a hóba vetti magát. Nem szándékozik hóangyalt késziteni de csak azért nem mert nem tud. Mármint nem olyan fogayatékos, hogy erre se legyen képes csak egszeröen akkora a hó. Ruhája a hónak köszönhetően még csodálatosabb mint amilyen szokott.A haját hátul kontybafogta, de ez nem látszik a menő csillogóhopelyhes fehér sapkájától ami alatt van egy naracs , szörös fülvédő. A kabátja egy nagy halmintás kék pufimintás dszeki és egy vastak csikos nadrág és egy fekete hótaposócsizma amire darabonként egy óriási virág van tűzve. Feksik a hóban és nem tud felkelni bár nem igazán töri rajta magát.MAjd elkezd magában egy dalt dudolni amit mérg a faluban tanult amiben élt. És aki ismeri Heather tudja, hogy kicsit máshogy mennek ott a dolgok és mindenki a mai cívilizált modelhez képest maradi is furcsa és ez a dalban is erősen hallatszik.*
Daniel Albriech
Cserediák
Cserediák
Daniel Albriech

Hozzászólások száma : 23
Titulus : Külföldi
Registration date : 2009. Jan. 09.

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitimeKedd Feb. 09, 2010 8:13 pm

*Dan közeledik tömény undorral az arcán. Sosem szerette a havat, mert hideg, és latyakos, és ilyenkor minden lány jól felöltözik. Ez szomorú. Ezért is a kedvenc évszaka a nyár, mert akkor lehet a legkevesebb ruhát látni a lányokon. Dan sosem hazudtolja meg önmagát. Szóval antihősünk próbál keresztül verekedni a hóakadályon, hogy elérje a tündériskolát, hogy valami friss húst találjon. Egy hóbirkózásra talán rá tud venni valakit...Éppen ezen jár az agya, amikor megpillantja a következő áldozatát, szerencsétlen Heather-t. Gonosz mosolyra húzódik a szája, és már azon agyal, hogy vajon milyen előnyöket kovácsolhat ebből a fehér, trutyis izéből.*-Szia, szép kislány.*Aki nem annyira gyönyörletes, mint Mia, de pangás van az üzletben, emberek!*-Szerintem még nem találkoztunk. Dan vagyok. ÉS téged hogy hívnak?-*Villantja rá az összes szabályos, vakítóan fehér fogát, ami olyan fehér, mint az általa oly utált hó. Nem tudom, Dan erre hogy képes, de ő az egyedüli olyan lény, aki kép az összes fogát egyszerre, egy mosolyba kivillantani, és nem lesz túlzottan torz az eredmény. Nagyjából ennyiben ki is merül a tudománya, mert nála nagyobb seggfejt az ember keresve sem talál. Szóval, hajrá, Heather, én drukkolok!*
Heather Keisha Blanks
Heather Keisha Blanks

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitimeKedd Feb. 09, 2010 8:37 pm

*Heather még mindig a hóban fekszik, de meghalja azt a nem kiss hangot amit Dan csap azzal, hogy felslattyog ide.Megpróbálkozik a felállással de csak annyi eredménye lesz, hogy a hó az arba h8ullik. Visit egyet aztán nagy nehezen felül.Kb. ekkor ér ide DAn.Arcán egy lemondo mi a francnakl van ez itt? kifejezés jelenik meg. Nem mintha bármit is hallott volna Danről de ő már csak ilyen. Nem szereti a társaságot csak akit nagyonrég ismer vagyis akivel együtt nőt fel DAn meg nem tartozik ezekk közé.*-Hümm. A nevem Heather tekintve, hogy 7 anyai felmenő nevének kezdőbetüiből ezt lehet kirakni a második nevem Keisha mivel a hold és a Vénusz együtt ált igy erősebb is a női énem. A sors eleve fiúnak jelölt volna egy jövendőmondo szerint de születésem időpontja már az eljén változtatott ezen. És a te neved miért Dan?*AZ egészet valami halvány csillogással megszálotsággal a szemében mondja de a kérdést már csak úgy hozzá teszi. Igazából érdekelné a történet de ez a bájviyor iritálja. Nem tartja természetesnem ezt a fogsorkirakatott.*
Daniel Albriech
Cserediák
Cserediák
Daniel Albriech

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitimeHétf. Feb. 15, 2010 6:07 pm

*Dan éppen azzal foglalatoskodik, hogy megpróbálja felmérni a csaj paramétereit, mondjuk....hó nélkül? De amikor elkezdi mesélni, hogy honnan származik a neve, a szemöldöke egyre feljebb és feljebb csúszik, olyannyira, hogy már majdnem eltűnik a tökéletesre fésült szőke haja alatt.*-Hát... Nem tudták eldönteni, mi legyen a nevem, így apán dühében a földhöz vágta a naptárat. A Danielhez nyílt ki, és mivel nem volt rá idejük, hogy jobban átbeszéljék ezt a dolgot, rám ragadt.-* Vonja meg zavartan a vállát Dan. Aztán ismét felméri a helyzetet és ismét elmosolyodik, ezúttal csak halványan.*-Felsegítselek, Heather?-*És már nyújtja is a tökéletesre manikűrözött és pedikűrözött kezét a lánynak. Gondolom, sejteni lehet, hogy nem puszta udvariasságból. De Dan már megtanulta, hogy sok lányt csak udvariasan lehet lefektetni. Mennyi kudarc érte, mire ezt a technikát elsajátította! De most már teljesen profi belőle. Sok lány úgy elszédül tőle, meg a fojtogató parfümjétől, hogy szinte KÉRIK, hogy fektesse le őket, aztán hagyja ott őket szó nélkül. A hazug, szemét állat fajzatját!*
Heather Keisha Blanks
Heather Keisha Blanks

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitimeHétf. Feb. 15, 2010 8:17 pm

Na hát a sok lány filozofi a lehet, hogy sok lánynál beválik, de Heath nem tartozik közéjük. Azon , hogy a srác szemöldöke már majdnem leszalad a fejéről nem érdekli tulzottan a piszkálodás nem érdekli és egyébként is magasról leszarja , hogy mit gondol róla ez a jólfésült seggfej. Mert bármennyire is ólfésült valjuk be, hogy egy nagy seggfej egy emeletes hintaló seggfej. A tökéletes körmök láttán már egyre inkávbb a hányinger kerülgeti és egyre unszimpatikusabbnak tünik neki ez a srác és egyre jobban félni kezd tőle. De az arcán semmi nnem látszik azon a jellegzetes álmodozó világot kizáró arcon kivül. De azért elfogadja a kezet már csak azért is mert kezd itt ázni yígy feltápászkodik és egyenesen a fiú szemébe néz. Egy darabig nem szól egy szót semm utána is csak azért, hogy megnyugtassa a lelkiismeretét mert magában le seggfejezte a srácot.*- És honnan jöttél? *A neves sztorihoz nem szól semmit mert ennél bénábbat még áletében nem halot de most nibncs kedve a sértegetösdihez.*
Daniel Albriech
Cserediák
Cserediák
Daniel Albriech

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitimeHétf. Feb. 22, 2010 4:52 pm

*Igazán furcsa ez a lány. Kicsit Maryolához hasonlít, csak valahogy ezoterikusabb. Az ilyen csajokkal nehezebb az "ügy", mint mondjuk például a Lizette-félékkel. Komolyan, szegény-szegény Dan, hogy nem tud felszedni minden egyes csajt. Kezdem megsajnálni. Ennek ellenére nem adja fel. Szereti a kihívást. Egy pillanattal tovább hagyja a mancsát a lány karján, mint amennyi feltétlen szükséges lett volna, de aztán ugyanilyen gyorsan el is engedi. Félő, hogy elrohanna az áldozat, márpedig Dan nem szeret túlzottan futni.*-Messziről. Azt hiszem, a szüleim agyára mentem, ezért küldtek el. De a tündérkék értékelik a jelenlétemet.-*Vigyorodik el magabiztosan.*-Érezd magad megtisztelve. Visszakísérhetem a kastélyba, hölgyem?-*Dönti meg magát egy kicsit Heather előtt. Most már tovább kell mennie, hogy elérje Miát a heti gyötrés adaghoz. Azt még nem döntötte el, hogy Tomot hogy fogja beleszőni ismét a történetbe, de menni fog az tuti. És az a legjobb az egészben, hogy Mia sodorta bele magát ebbe az egészbe, amikor azt hazudta, hogy Dan a barátja. Most aztán jó nagy bajban van, és nem mondhatja el az igazságot Tomnak, mert akkor megutálná szegény lányt. Muhaha. Mesteri terv. Tönkre. Fogja. Tenni. Miát. És már most élvezi. De egyelőre csak Heather-re vigyorog nagyban, hogy majd ő, az udvarias, jó kisfiú hazakíséri, hogy ne érhessen hozzá egy rosszfiú sem. Majd pont a farkas fogja megvédeni a bárányt a kutyától. Jó vicc.*
Heather Keisha Blanks
Heather Keisha Blanks

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitimeSzer. Feb. 24, 2010 7:47 pm

*Arcán az a tőle megszokot kifejezés ül. VAgyis a szeme mintha vaalami nagyon meszire révedne. A hangja kicsit rekedtes nem az a jól megszoikot lányhang, de annyira azért nem vészes, hogy Dart Vaderel össze lehessen téveszteni. (Az azért elég fura lenne)A fufruja az arcába léóg amit egy egyszerű mozdulattal odébb simít, és tüszent egyet. Hogy ennek mi köze van egymáshoz azt nehéz lenne elmondani, ehát ez valami abnormalitás lehet. Mivel akárhányszor kisimitja a haját az arcából tüsszent. ő már föl sem vesszi úgyhogy megszólal.* -Nem hinném, hogy a szüleid agyára mentél volna, mivel a szülök nagyon erős érzelmekkel vannak a gyermeikeik iránt, így egyszerüen nem tudják megunni őket, kivételt képezhet, ha nagyon rossz a kapcsolatuk a gyerekkel.*A tündéres részhez nem szól semmit tekintve, hogy eddig ezt nem nagyon vette észre, mármint, hogy értékelnék a srácot, de nem szól semmit. Bár még nem ment volna vissza mégis igent bólint , mert a fiútól valami rossz érzés motoszkál benne és most ugye kint vannak a senki földjén és jobb lenne közel kerülni valami forgalmasabb helyhez. Szóval ő is elindul.*
Ajánlott tartalom

Patak - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Patak   Patak - Page 2 Icon_minitime

Patak
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Twidare Tündériskola :: Az iskola kinti részei :: A kőfalon kívül-
Ugrás: