| Diákbizottság-Tanácsterem | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 2:19 pm | |
| Leírás:
Csodás, régi rózsafa ajtó. öt aranyozott kör van a kilincs mellett, az első belseje piros, a második kék, a hamradik zöld, a negyedik szürke és az ötödik rózsaszín. Ha nálad van az öt medál egyike, társadnak is kell lennie, Db-társadnak és be is juthatsz. Ha akaratod úgy szolgálja és több mint ketten vagytok de egyikőtök nem DB-tag ő is bejöhet, de csak ha mindkét másik fél akarja. Odabent puha párnák, egy tábla 10 ágy, perzsa szőnyegek egy ksiebb konyharészleg található. Afféle menedékhelyként is fel lehet fogni, hisz odabent még szekrények is vannak. Minden barna és fehér, csodálatosan kemény és vastag fákból vannak ácsolva az ágyak. Van egy kisebb üvegasztal mai köralakú és három kétszemélyes pad is található a tábla előtt.
_________________________ |
|
| |
Rebeca Winenhol Diák - Növénytündér
Hozzászólások száma : 62 Titulus : Növénytündér Rang : Diák Faj : Liliomtündér Registration date : 2008. Jun. 30.
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 2:30 pm | |
| *Rebeca érkezik ide ,de mivel senki nincs itt ezért várnia kell, hogy valaki jöjjön, és be tudjon menni.* //Na gyertek, mert nem szeretek állni! // | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 2:32 pm | |
| *Lilliana úgy dönt megnézi a termet aholtanácskozni fognak és reméli nem ő az egyetlen aki így tesz. Amikor odaér meglátja Rebit.*-zia hogy vagy?.*Eközben leveszi a nyakláncát és a kék lyukba teszi és várja, hogy rebecais így cselekedjen , hogy bejusanak.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 2:34 pm | |
| *Halk léptek szűrődnek a folyosókról. Az egyik befordulásnál Hayley be megy, és egy szőke lányt pillant meg. Biccent neki, majd leveszi a nyakláncát.* Menjünk be. *javasolja mosolyogva. Ritka tőle az ilyen, de talán a DB-társaival nem lesz szemétláda^^. Megfogja a kristálymedált és belenyomja az arany keretbe.* Tedd oda a tiédet. Áhh, szia ismeretlen lány. Miss Montez, vagy hogy hívott Edmée. Én Hayley vagyok. te is tedd ide a nyakláncod!
//Edmée néni Mesélővel ír majd nekünk, szóval ne játszuk ki hogy nílik az ajtó, írd hogy várja a fejleményeket ^^// |
|
| |
Hozzászólások száma : 62 Titulus : Növénytündér Rang : Diák Faj : Liliomtündér Registration date : 2008. Jun. 30.
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 2:39 pm | |
| *Rebeca látja, ahogy Lill érkezik oda.-Szia Lill! Rég találkoztunk! * Majd még egy lány érkezik,Hay, akivel már találkozott Edmée úrnő irodájában. Majd Rebeca is odateszi a medálját, és várja mi történik.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 2:40 pm | |
| *Lill kicsit meglepödik hiszen mielött bementek bemutatkozot na mindegy.*-Lilliana Montez de szólits légyszi Lillnek.Téged, hogy hívnak?*Még mindig odatartja a medálját.* //Megyek ebédelni addig is ha kinyilta z ajtó lill bemegy és leül.// |
|
| |
Mesélő Mesélő
Hozzászólások száma : 210 Titulus : Mesélő Registration date : 2008. Feb. 15.
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 2:46 pm | |
| //Ejj-ejj, Hay drágám honnan tudtad? //
*Mikor Hayley beleteszi a medálját a keretébe hirtelen felizzik a Gránit drágakőből készült medál, és létrejön az Elemi Hő, ezáltal a levegő is felmelekszik valamint a keret füstölögni kezd a melegtől.. Mikor Rebeca is odateszi a Jet drágakőből alkotott medálját, létrejön az Elemi Sötét, tehát sejtelmes sötétség hull a folyosóra. Mikor Lilana is odateszi, végül az Akvamarin medálját, létrejön az Elemi Fagy, ettől a hőből langyos levegő lesz. Ha itt lenne Mia is a sötétségbe beletörne az Elemi Fény, és ha Ginger is, akkor az Elemi erő ezáltal teljes erőkitöréssel nyílna a zajtó de így csak lassan nyílik az ajtó, majdm ikor kinyílt a három lány nyakábarepül a medáljuk.*
//nem tudom Lillana feltűnt-e Hay bemutatkozása XD "...Én Hayley vagyok...."// | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 2:57 pm | |
| *Hay mosolyogva kiveszi a gőzölgő medálját amit a nyakába tesz, és egy kicsit megégeti magát de nem zavartatja magát. Bemegy az ajtón és leül az egyik ágy szélére.* Nem rossz hely! |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 3:10 pm | |
| //Bocsesz az agyam a zoknisfiókomban maradt// -Bocs nem hallotam, hogy Hayley vagy. Nagyon szép név.*Bemegy az ajtón és leül.*Tényleg szép hely teszi hozzá és ez igaz is.*-Mikor lesz az első találkozó, hoyg fogjuk értesiteni egymást?*Ezek a kérdések most juttotak eszébe és reméli a többiek tudnak rá válaszolni.Ő is felteszi a nyakláncot ami kicsit hideg de egy odő útán hozzászokik.*-Nagyonh szépek ezek a láncok. |
|
| |
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 3:17 pm | |
| *Rebeca is belép a terembe.* ~Nagyon szép hely!~ -Szerintem majd küldünk egymásnak egy levelet a pixieink segítségével. Azt, hogy mikor lesz az első találkozó, nem tudom, de szerintem Edmée értesíteni fog minket.Mit csináljunk? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 3:27 pm | |
| Tényleg szép. *mosolyog a többiekre.* Azt hiszem jó az amit mondasz Reby. Képzeljétek, találkoztam egy nagyon aranyos fiúval! Nate Clumwery-nek hívjűk és ooooolyan cuki. *mondja az ágyrahasalva.* Amúgy nem gond hogy sötét van, az erőm amúgyis a féngyújtás. *mondjam osolyogva, majd a terem területén hirtelen apró fénygömbök jelennek meg.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 3:30 pm | |
| *Ül és mosolyog.*- ez tényleg jó ötlet. én egyn Michael Corner nevüvel találkoztam.*Inkább ő is lefekszik.*Kéártek inni?Ha találunk poharat a víz már nem gond. |
|
| |
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 3:34 pm | |
| -Én egy Thomas nevűvel akadtam össze... és elég helyes volt... na mindegy. Szerintem ráférne erre a helyre egy kis díszítés...*Majd virágokat varázsol, és felrakja az asztalra, a falra, és más helyekre.- Nem, nem vagyok szomjas Lill, de azért köszi.Most tényleg mit csináljunk? Beszélgessünk? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 3:52 pm | |
| Szupi. Szerintem gyakoroljunk a varázserőnkkel. De persze nem a simával, hanem amit a medálok adnak. Ha jól sejtem én a Hőt irányítom. Te pedig, Lillana a Fagyt... És Reby, nem véletlen lett sötét a folyosón: a Sötétség lehet a kristályerőd! *mondja lelkesen. Nyakábaveszi a nyakláncot.* Próbáljuk ki! Elemi Hő! |
|
| |
Mesélő Mesélő
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 3:53 pm | |
| *Hayley kiáltására a kezeiből forróság törik elő, és a talaj hullámozni látszik. Sajna ilyen nagy erőt egyszerre nem tud lefékezni, jobb lesz tenni valamit mielőtt mgé valami is felgyullad... hopp! A lepedők amiken fekszenek már füstölnek, a talaj is, sőt már egy égő gerenda is lezuhan a magasból...* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 3:58 pm | |
| *Mielött felpattana Hayley már ki is próbálja.bár a lepedök sistergése és füstölése kicdsit gyorsít a tempoján viszont amikor leesik egy égő gerenda síkit egy nagyot.Hirtelen eszébe jutt valami a tűz csak a víztől múlik el általában.Becsukja a szemét és erösen arra gondol, hogy ne terjedjen tovább a tűz ami és azt lepje el víz.Nem meri kinyitni a szemét csak vár és reméli sikerül.* //Family Frost bocsi mennem kell.// |
|
| |
Mesélő Mesélő
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 4:08 pm | |
| //Akkor a karid kimegy. Sorry, nem fagyunk.//
*Mikor Lilliana koncentrálni kezd, hirtelen fura fagy söpör végig a termen, aztán egy szél kitöri az ablakot és Lilliana kitöri az ajtót, vagyis majdnem. Hirtelen valaki odaugrik érte éskék fényben eltűnnek. Nagy probléma viszont hogy a fagy nem álíltotta meg a meeleget, és hogy Hayley erőtlenül rogy össze...* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 4:09 pm | |
| //ne baj csak az a baj, hogy nem fagyasztótam hanem a normális erőmel vízet csináltam.// |
|
| |
Mesélő Mesélő
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 4:15 pm | |
| //Azt a mesélő dönti el hogy mi sikerül, annak ellenére hogy ak ari mit cisnál^^// | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 4:33 pm | |
| *Hay kipróbálja az erejét. Szörnyű meleg támad.Meggyulladnak a lepedők. Már az egyik gerenda is leesik. Lilliana megpróbálja megállítani a tüzet. De nem sikerül neki. ~Mit csináljak?~ *Odamegy a konyhacsaphoz, és talál egy nagyobb tálat azzal próbálja eloltani a tüzet. Végül sikerül neki. Odamegy Hayley-hez és megpróbálja feléleszteni. Mivel jobb ötlete nincs, ezért nyakonönti egy pohár hideg vízzel, remélve hogy ettől felébred.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 4:41 pm | |
| *Hay felkel, szőkésbarna haja a vállára omlik.* Ááá... jajj ... *próbál magához térni..* Áhh... bocsi |
|
| |
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 4:53 pm | |
| -Jól vagy Hayley? Elég húzós volt az előbbi ügy. Szerintem inkább ne próbálgassuk többet az erőnket amit a medál ad. Még a végén mindent felgyújtasz!(nevet) Szerintem hozzuk rendbe a helyiséget. Ja, még nem mondtam, Lill-t elteleportálta valaki! *Majd Rebeca nekilát a pakolásnak, remélve, hog Hayley segít neki.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 5:20 pm | |
| Persze, remekül. *mosolyog a lányra. Feláll, majd széttárja a kezeit.* Most meg mit csináljunik? |
|
| |
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem Pént. Júl. 04, 2008 5:27 pm | |
| -Nemtudom mit csináljunk. Van ötleted?
//fagy. mennem kell köszi a játékot.// | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Diákbizottság-Tanácsterem | |
| |
|
| |
| Diákbizottság-Tanácsterem | |
|