Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Légy üdvözölve itt, a Twidareban!
Twidare Tündériskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Folyosó

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Salina Twink O' Berry
Vezető
Vezető
Salina Twink O' Berry

Hozzászólások száma : 223
Titulus : Alapító
Rang : Nyugalmazott tündér
Faj : Sima tündér
Registration date : 2008. Feb. 13.

Folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Folyosó   Folyosó Icon_minitimeCsüt. Feb. 14, 2008 3:57 pm

Leírás:

Az előző folyosótól eltérően itt nem csak elvétve akadhatunk össze néhány kósza festménylakóval. Itt szinte CSAK festmények vannak. Az összes falon lóg jó pár, némelyik ferdén, esetleg fejjel lefelé. Teljesen rendszertelenül lettek felerősítve a szögeikre, tehát hiába keresnéd az egyik tájképet a búzamezők és tisztások közelében, egész biztos hogy nem ott lesz, hanem egy olyan helyen amire nem is gondolnál. Például egy vérbeli úriember és egy kocahátsó portréja között. Szerencsére egyes helyeken már megritkították a képállományt, és mivel legtöbbjük állatokról és hasonlókról lett pingálva, és ezek is inkább vízfestékkel készültek, nincs nagy hangzavar.

A hozzászólást Salina Twink O' Berry összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 03, 2009 5:53 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

Folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Folyosó Icon_minitimeCsüt. Feb. 14, 2008 5:25 pm

*Miután végigrohant az összes folyosón, és lépcsőkről ugrált le, meg további értelmetlen fárasztó dolgokat csinált, megáll a negyedik emeleten. Csak egy kis szusszanásra semmi másra. És ezt sem azért teszi, mert kifáradt, hanem mert egy csupa ablak részhez ért a folyosón. kicsi, kék szemei óriásira nyílnak, s a lányka szinte azonnal rátapad az üvegre. Alig pislog, úgy nézi a gyönyörű kilátást. És akkor még nem is járt a Kristály Kilátóban... Az egy hatalmas élménylesz egy olyan lánykának, aki az élet midnen apró szépségét így fogja fel. Mintha egy kicsit túl optimista lenne, mindenben csak a jót látja. De hát, valljuk be, ez nem hátrány. Mikor betelik a látvánnyal (Igen, ilyen is előfordul) mintha mi sem történt volna tovább rohan a folyosón. Fel a lépcsőkön, le a lépcsőkről, cél nélkül, egészen addig ameddig rá nem jön mit akar. Hát persze, hogy a kilátásban gyönyörködni, de valami magasabb helyről. Egy ajtót találomra kitár, s lám talán az optimizmus szerencsével társul. Az ajtó mögött egy hosszú csigalépcső visz a magasba, nem tudja milyen hosszú lehet, de biztosan oda vezeti ahova kell. Habozás nélkül felpattan az első lépcsőfokra, az ajtót pedig hangtalanul bezárja maga után.*
Arya Nelson
Prefektus - Víztündér
Prefektus - Víztündér
Arya Nelson

Hozzászólások száma : 232
Titulus : Víztündér
Rang : Igézések Alapismerete Prefektus
Faj : Szellemtündér
Registration date : 2008. May. 13.

Folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Folyosó Icon_minitimeKedd Május 13, 2008 5:06 pm

*Arya meglepődve állt a folyosón Salina tornya előtti ajtó előtt. Kicsit kábán leül a falhoz , és a hátát megtámasztja a fallal.A fejét a két kezébe döntve, becsukott szemmel üldögélt ott.*~Hogy is mondta?Uralod a földet?Föld tündér lenne?... Még az is lehet... Jó lenne.Az viszont egyértelmű, hogy a Rózsa- hálóba van beosztva... Hümmm...jól kezdődik az év~*Fáradtan elmosolyodik, majd az időeltolódástól, meg a hosszú kimerítő repüléstől és a mostani izgalmaktól elszundít.*
Vendég
Vendég

Folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Folyosó Icon_minitimeKedd Május 13, 2008 5:13 pm

*Halkan lépked cipőjében, majd megsimítja haját. Közben repked mivel kinövesztette a szárnyait, ugyanis lepke animotündérként képes erre. Éppen már leporolta volna szárnyait mikor meglátja a Folyosón Arya-t aludni.* ~Ez... ARYAAAA????~ *örömködik magában. Ritka tőle az ilyen de felrugaszkodik amilyen magasra csak tud és megöleli unokatesóját, és leereszkedik* Ébredj, Arya! Riley vagyok! *keltegeti a lányt miközben majdnem elbőg iamgát az örömtől*
Arya Nelson
Prefektus - Víztündér
Prefektus - Víztündér
Arya Nelson

Folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Folyosó Icon_minitimeKedd Május 13, 2008 5:20 pm

*Álmosan felnéz, de amikor megpillantja a kedvenc-kedvenc unokatestvérét egyből felpattan és megöleli . Hangos felnevet és hosszasan szorongatja rég nemlátott unokatestvérét.~szupíííííííí~-JAjj, de jó ,hogy látlak Riley!Annyira hiányoztál,hogy azt el sem tudom mondani.Olyan sok mindent szeretnék neked mesélni?És te hogy vagy ? Mi van veled?Mióta vagy itt?Ismered már a sulit?Melyik hálóba vagy beosztva?Hogy alakul az életed?Van barátod?És barátaid?-*0Dől belőle a kérdésözön*
Vendég
Vendég

Folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Folyosó Icon_minitimeKedd Május 13, 2008 5:32 pm

*Egy lány repül oda .Fekete top és szoknya de még közel se hasonlít egy jó kislányra söt. és az övén tőr a szárnyai pedig feketén csillognak. Barna haj arca alig látszik.Ige Coline érkezik meg kicsit nyúzottan. Megpillantja Rileyt akit tegnap ismert meg meg egy lányt aki még nem ismer,de hasonlit Rileyre egy kicsit..Oda megy.*-Sziasztok!Én Coline sandars növénytündér vagyok.Rokonok vagytok?*A lány a napfelé fordul és tudja nem tudja magát ennyire keménynek mutatni sokáig.Tőrén megcsillan a fény és szárnya eltünik.*~Ha nem jönn be ez a suli majd elmegyek.De remélem nem így lesz.~*Majd ismét a lányokhoz fordul.*
Vendég
Vendég

Folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Folyosó Icon_minitimeKedd Május 13, 2008 5:41 pm

//Coline megtudhatom hogy milyen fajt próbálsz kijátszani?//

*Coline-ra néz.* Üdv. *jókedve egy pillanatt alatt eltűnik.* Majd megbeszéljük Arya. *mondja fapofával. Animotündérerejével átváltozás nélkül kinöveszti pillangószárnyait.* Gyertek utánnam. *mondja kicsit fancseli fejjel majd ellöki magát a földtől, és hatalmas pillangószárnyaival kezd cspkodni mígnem lebeg és repül. * Megtanítalak titeket néhány alap dologra. *majd felgyorsultan eltűnik, de nyoma követhető... a szimulációs terembe megy.*

//Mindneki még egy utsó hsz-t véssen ide, utánna én írok a szimulációs terembe és utánam ti.//
Arya Nelson
Prefektus - Víztündér
Prefektus - Víztündér
Arya Nelson

Folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Folyosó Icon_minitimeKedd Május 13, 2008 5:47 pm

*Kicsit meglepődik ,hogy mennyire megváltozott Riley hangulata, ezért ő is kicsit szomorkásabban köszönt Coline-ra*-Szia Coline!Arya Nelson vagyok Riley unokahuga!Örülök ,hogy találkoztunk!Nekem ez az első napom!-~Elég furcsa ez a csaj. Úgy öltözik mint egy depressziós...de attól még lehet kedves.~*Rámosolygott Coline-re,Aztán követte Riley-t abba a terembe.*
Vendég
Vendég

Folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Folyosó Icon_minitimeKedd Május 13, 2008 5:50 pm

*Hát igen nincs valmi jó előélete,de nem depreszios.Fájdalmát tükrözi így .*-Halja , hogy mikor a lányok hoszászolnak hangot váltanak.Ettől mégjobban elszomorodik és a sírással küzködik.Nincs ínyére most repülni de követi öket.*
Vendég
Vendég

Folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Folyosó Icon_minitimeKedd Május 27, 2008 7:55 pm

*Felkapja lent hagyott csomagjait, majd elindul valamerre a folyosón. Hogy miért pont arra, azt ő sem tudja megmondani. Azon morfondírozik, hogy vajon a tanárok hogyan gondolták ezt az egészet... Addig rendben van, hogy beosztják, na de aztán? Utána mehet a maga útjára, találjon el a főhadiszállására megérzésből? Érdekes elmélet, ezt le kell szögezni. Egyszerűen fogalma sincsen merre lehet a főhadiszállásának a bejárata. Csak ekkor veszi észre a cetlit a bőröndjén, melyen kacskaringós betűkkel a következő áll: Idéző szoba, füsttér*
~Idéző szoba? Remek, ennél jobb nevet kitalálni sem lehet~ *Azt már megállapította, hogy itt van az fh bejárat. Már csak el kell jutnia oda. A másik pedig ott mellette csakis a jelszó lehet. Megkönnyebbülten sóhajt, és indul keresgélni, a legokosabb énjére hallgatva, miszerint az idéző szoba valami sötét helyen lehet - a pincében...*
Lana Worn
Diák - Tűztündér
Diák - Tűztündér
Lana Worn

Hozzászólások száma : 11
Titulus : Tűztündér
Rang : Diák
Registration date : 2008. Oct. 03.

Folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Folyosó Icon_minitimeSzer. Nov. 05, 2008 11:03 pm

*Egy fekete hajú bátortalan lány jelenik meg a folyosón keresve valakit aki segít neki, de senki egy lélek sem volt a folyosón csak ő*. ~eddig sem kezdödött túl jól a bemutatkozás pláne hogy egy "szerencsés" lépésel el is estem.~ - Olyan egyedül érzem magam- (~ezzel a mondattal sosem akart szembe nézni mivel mindig voltak barátai és sosemm érezte magát egyedül egész addig amig...~) *és össze rogyva leült a földre* ~akkor sírtam elöször amikor... és megfogattam hogy az volt az utolsó is.~ *szemei mégsem igy gondolták mert abban a pillanatban hogy arra az emlékre gondolt rögtön el keztek hullani a könnyei. össze kuporodva ült a folyoson és sírt.*
Sarah Jenkins
Tanár
Tanár
Sarah Jenkins

Hozzászólások száma : 233
Titulus : Levegőtündér Szakvezető
Rang : Repüléstan Tanár
Registration date : 2008. May. 14.

Folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Folyosó Icon_minitimeVas. Nov. 16, 2008 6:08 pm

*Lana nagy szerencséjére Sarah téved erre. Már nem elöször talál új diákot egyedül a folyóson dwe attól még nem örül neki túlzotan. Lehajol Lana mellé.*-Mi baj? Segithetek? *Kérdezi egyáltalán nem tanárnős hangon. Sőt inkbb barátságosan.Milyen tündér vagy? *Mosolyog a lányra.*
Lana Worn
Diák - Tűztündér
Diák - Tűztündér
Lana Worn

Folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Folyosó Icon_minitimeKedd Nov. 18, 2008 8:50 pm

* Lana kicsit bátortalanul felnéz Sarah-ra, majd elkezd dadogni*- Én Én Én nem ismerek itt senkit és olyan egyedül érzem magam, és még a háló beosztásomat se kaptam meg! És ön kicsoda?- *Lana könnyei kezdenek felszívódni és talán még egy kis mosoly is megjelenik az arcán*- Érdekes ön nem néz ki diáknak, se boszorkánynak és szerintem nem is tanár de akkor ön ki?-*Lana fel áll és egyre jobban fürkészi tekintetével Sarah-t!!!!!!!*~Vajon ki lehet ez a nő egyáltalán nem néz ki tanárnak de másnak sem!!!!!- Ha nem haragszik meg kéne keresnem Sarah Jenkins tanárnőt nem tudja hol van ?-

A hozzászólást Lana Worn összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 19, 2008 7:27 pm-kor.
Sarah Jenkins
Tanár
Tanár
Sarah Jenkins

Hozzászólások száma : 233
Titulus : Levegőtündér Szakvezető
Rang : Repüléstan Tanár
Registration date : 2008. May. 14.

Folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Folyosó Icon_minitimeKedd Nov. 18, 2008 9:31 pm

*Végighallgatja A lányt de azon meglepödik, hogy nem nézik tamnárnak nem sértödik meg ezen sőt! Örül neki, hpgy nem néz ki vén sárkánynak.*-Azt hiszem elleent kell mondanom neked én tanár vagyok méghozzá a levegő szakvezető.* Úgy mosolyog ahogy a gyerekekre szokot szóval olyan anyásan majd ha lesz férje ő is seretne gyerekeket de az még a jövö zenéje. *- Engem? Levegő tündér vagy? Ha nem akkor szerintem rosz nevet néztél. Melyik a szakod? *HA Lana megmondja elmondja kit is kéne igazából keresnie és annak a tanárnqak a szobája felé veszi az írányt.*-Egyébként hogy hívnak? *Próbál társalogni a szoba felé menet ha Lana vele jön.*
Lana Worn
Diák - Tűztündér
Diák - Tűztündér
Lana Worn

Folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Folyosó Icon_minitimeSzer. Nov. 19, 2008 7:24 pm

-Ó elnézést tanárnő én csak mindig is azt hittem, hogy itt nagyon szigorú tanárok vannak és... -~Ez így most elég kínos!!!!!!!!!!~-Egyébként én tűztündér vagyok, és Lana-nak hívnak.- *Lana arcán látszik, hogy kicsit megkönnyebbült, talán azért, mert látja, hogy a tanárok mégsem olyan szigorúak, mint gondolta. - Akkor segítene nekem elégé eltévedtem és nem nagyon tudok eligazodni.- *Sarah elindul, majd vissza szól, hogy Lana is kövesse. Lana először nem érti, miről van szó, ezért kicsit tudatlan képet vág, majd utána fut...*
Ajánlott tartalom

Folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Folyosó Icon_minitime

Folyosó
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Twidare Tündériskola :: Az iskolán belül :: 4. Emelet-
Ugrás: